Kul kväll!

Var en riktigt rolig kväll igår. Började med att vi åt tacos tills vi blev jättemätta men inte så jättemätta som man vanligtvis blir när man äter tacos. Efteråt satte vi oss i Amirs säng och kollade på Disneydags. Jag somnade. När jag vaknade var det inte så länge kvar till körslaget så vi hämtade chips och kollade lite youtube videos.

Körslaget ja, vad ska man säga eg. För det första kan man ju undra varför folk är så dumma att dom inte inser hur bra Grace Kelly var utan röstade så Eriks kör fick sjunga Jennie let me love you igen. Skittråkigt. För det andra kan man ju undra varför folk är så dumma att dom inte heller inser att ingen utom Helen Sjöholm kan sjunga Gabriellas sång. Och sist men inte minst, hur tråkiga var dom inte när dom sjöng den sista låten?! Båda körerna. Riktigt mesigt var det! Det känns jättefel att tv4 tyckte att Cans och hans kör var så bra förra året att dom måste ha en favorit i repris (fast annan låt) i år. Det känns jättefel att körerna klädde sig som dom gjorde eftersom det ju faktiskt är en kärlekslåt och sist men absolut inte minst så känns det jättefel att en kör på 20pers (eller vad dom nu är) inte kan komma i närheten av att göra låten så mäktig som den ju ska vara. Kolla liksom det här, han är en person och gör det tusen gånger bättre!



Hur som helst gick vi efteråt till Natalie en stund innan vi gick vidare till Traversen. Var för det mesta en riktigt riktigt rolig kväll... och gubben som jag och Amir träffade på Krysset, ska vi ens kommentera honom? Tror nog inte det!

Kommentarer
Postat av: Twinkle

Han är grym..

Men den låten e riktigt fin.. älskar den.

2009-02-02 @ 22:05:48
URL: http://twinkla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0