Eurovision

Hade egentligen bara tänkt kolla när Malena sjöng igår. Amir sa att hon skulle vara först så det var ju lämpligt. Tyvärr stämde ju inte det. Så när det väl var dags för hennes tur fastnade jag i programmet och såg till och med klart det.

Måste påpeka en del saker dock.
  • Först och främst scenen. Visst var den cool. Men den överglänste alla artisterna. Det var som att dom hade tänkt att dom ska visa hur fantastiskt och coolt allt blir om man gör det i Ryssland. Sen spelar det ingen roll vad artisterna gör. Och bildproducenten verkade väl införstådd med det också eftersom det var väldigt många gånger det filmades på jättelångt avstånd. Man såg hela scenen och allt coolt i bakgrunden, men ingen artist för den var för liten i sammanhanget. Katastrof!
  • Mellanakten var bäst av alla! Det var välgjort och eftersom dom var så många var dom dom enda som kunde fylla ut den gigantiska scenen. Kanske var därför scenen var så gigantisk? Med andra ord en annan anledningen att visa hur bra Ryssland är.
  • Om jag inte får välja mellanakten var Bosnien bäst! Har ingen aning om vad dom sjöng, men bra var det. Nästan den enda låten som faktiskt var bra (gillade Island också). Resten var verkligen bara skit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0