Phösarsittningen

Är egentligen inte på humör för att skriva så mycket så det blir kortfattat om sittningen igår.

Vi samlades vid 9.30 på campus. Där blev det utdelning av teknologhattar och skägginspektion innan vi bar iväg. Var jag, Simon, Eve och Jonas i vår bil. Var väl framme i Luleå någon timme senare och då gick allt Skellefteåfolk + några Luleåfolk och köpte pizza som vi mumsade på till lunch.



Sen var det dags för diverse lekar ute i regnet. Verken jag eller Simon var med eftersom vi kände oss lite krassliga, men vi var ne bra publik! Lekarna fortsatte inne sen och efteråt åkte vi bort och dumpade saker där folk skulle sova. Där blev det även förfest och ytterligare lekar.



Sittningen var som vanligt när det är i Luleå inte den bästa man varit på. Men den var betydligt bättre än tidigare! Vi var faktiskt hyfsat involverade och dom körde inte tusen internskämt.

Efter sittningen tog vi det lugnt en stund innan folk började bege sig mot diverse mellanfester. Då hoppade jag, Simon, Ödla och Linus in i vår bil och åkte hem. Underbart att komma hem i tid för en gångs skull. Tror vi var hemma 23.50, riktigt nice!

Mer bilder kommer upp på Facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0