Den allra första konserten jag var på

Sommaren 1997, jag var 11 år och tyckte nog mest att det skulle vara kul att åka iväg från lilla Brännmyra. Jag har faktiskt ingen aning om ifall det var planerat sen länge att vi skulle åka dit eller om mamma och pappa bara helt spontant kom på att det kunde vara kul att gå på konsert.

Konserten var i alla fall Tomas Ledin på Folkparken i Ljusdal. Har inte så många minnen alls från den. Vet med säkerhet att jag var där med mamma, pappa och lillasyster. Om lillebror fick följa med låter jag vara osagt, han var ju trots allt bara två år då. Sen borde en av pappas kusiner ha varit där också. Om jag kommer ihåg rätt kände han någon som jobbade tillsammans med Tomas Ledin och fixade en varsin autograf till mig och lillasyster. Både min och lillasysters autograf var skriven med bläckpenna på ett kuvert som vi klipte i lämpliga bitar sen när vi väl kom hem. Vi ville ju så klart ha våran egen autograf på vårat eget rum. Jag satte upp min lilla kuvertbit på anslagstavlan där den fick sitta i några år, tills dess att jag blev fjortis och tyckte att en Tomas Ledin-autograf var bland det mest pinsamma någonsin. Då åkte den i soporna vilket jag ångrat så många gånger sedan dess. Det är ju mitt första konsertminne!

Det blev visst inte så mycket om själva konserten. Bättre lycka nästa gång! Då blir det the Corrs på Globen.


Bild: Halsingland.se

Kommentarer
Postat av: Jossi

Det enda mer jag kommer ihåg är att jag fick sitta på pappas axlar ett tag å mina fötter somnade så jag kunde knappt stå sen

2010-03-19 @ 21:27:38
URL: http://ungebarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0