2011 x2

I torsdags tog jag och Simon flyget upp till Luleå. Där hade vi bokat en hyrbil och begav oss genast norrut mot Korpilombolo med ett litet stopp på Storheden för köp av skumpa. Var framme ganska sent på eftermiddagen hos Simons far. Åt middag och tog en promenad till en stor och mysig julgran.

På nyårsafton åkte vi först över till Simons mor och syskon. Lämnade av lite julklappar och så innan de skulle bege sig mot Gällivare. Sen slappade vi mest hela dagen innan det var dags för det första tolvslaget. Åkte bort till Över Torneå och vidare över gränsen till Finland. Skålade i Pommac, tittade en kortis på fyrverkerier och raceade sedan tillbaka till Korpis. 23.58 parkerade Simons far bilen och jag skyndade upp för att hämta Champagnen. Stod ute på busstorget eller vad man nu ska kalla det och firade nyår en andra gång. På riktigt. I rätt tidszon.

På nyårsdagen satte vi oss i bilen igen. Åkte ner till Piteå och Simons kusin med familj. Sov över där på deras soffa och idag flög vi hem igen. En lugn helg i Norrland som inte alls blev så lugn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0