Lista

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dig ett annat? Jodå. Är väl lite väl vanligt men är nöjd ändå!
2. Saknar du något i ditt liv? Nje... inte vad jag kommer på nu
3. Sommar eller vinter? Vinter. Fast inte för länge!
4. Vad var det första du la märke till hos din partner, som du föll för? Busigheten och/eller snällheten
5. Vilken är den bästa julklapp du fått? Biljetter till Westlifekonserten 2001
6. Påverkas du av media, och alla sk ideal? Klart man gör.
7. Vart i världen skulle du helst vilja leva? Stockholm
8. Finns det något du ångrar att du gjort? Finns väl lite småsaker kanske men inget som spelar någon roll.
9. Hur många barn vill du ha? Typ två
10. Har du återkommande drömmar? Sällan
11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då? Tacolasagne
12. Märkeskläder eller inte? Så länge det är snyggt bryr jag mig inte
13. Vart ska du/ni fira jul? Hemma hos Mamma och Pappa
14. Har du ett nyårslöfte? Nope.
15. Vad har du för planer för dagen? Kolla på TV och adventsfika med älsklingen.

Julpynt och fest

Gårdagen började med att vi städade hela lägenheten och gjorde fint. Sen blev det en vända på stan innan det var dags att ta fram allt julpynt.

Såhär blev det:


Hittade egentligen ingen vettig plats för Simons ljusslinga men detta fick duga!


TV-rumsfönstret


Närbild på våran jättefina stjärna!


Köksfönstret


Adventsljusstaken


Diverse julkort


Lilla rummet

På kvällen gick jag först över till Lisa där vi kollade lite halvt på någon konstig film medan hon, Läcki och Malin gjorde i orndning sig. Vidare sen till Jimmy och Pia för att fira Jimmy som fyller år idag. Grattis! Var världens finaste och mumsigaste tårta!

Senare på kvällen var det Älvsbackafest. Brukar alltid ha jättetråkigt där så hade bestämt mig för att inte gå. Dock kom jag på sen att om det är ån gång jag ska dit så var det nu ett ypperligt tillfälle eftersom Malin och Läcki var här uppe. Så gick hem, tvättade håret, bytte om, fixade i ordning mig, fixade dricka till kvällen och gick tillbaka - allt på endast 20min. Tempo!

Festen sen ja. Själva festen var ju inte speciellt rolig men hade jätteroligt sällskap så var riktigt kul ändå! Gillade även min och Emils konversation. Gick ungefär såhär:

Emil: Anna, du har färgat.
Jag: Va?
Emil: Typ........ Håret!
Jag: Nje, har inte färgat håret sen PUCK
Emil: Nehe...
Jag: Men du kanske visste att jag har hemma så att jag snart ska färga håret?
Emil: Ja precis! Det är mitt sjätte sinne! Antingen så är det ljusare......... eller så är det mörkare!

Rent och fint

Nu har vi städat lägenheten. Jättefint blev det! Så snart ska vi en sväng till stan och sen hem igen för att julpynta =)

Juridik och staan

Juridik ja. Lars började föreläsningen med att berätta vilket nummer vi kan ringa om det är så att något med sändningen som krånglar. So far so good. Dock bör det poängteras att vi haft den här kursen sen början av september och att dagens föreläsning var den absolut sista. Vältajmat till tusen.

Blev en vända på stan sen med Lisa, Malin och Läcki. Kollade lite julklappar och så. Var riktigt kul att träffa dom igen! Och ikväll blir det tjejkväll hemma hos Lisa. Ska kolla på Mamma Mia och allmänt bara slappa och proppa oss fulla med chips och annat.

Fotbad

Har precis badat mina små fosslingar, så nu är dom jättemjuka. Kanske borde fixa i ordning mig samt äta lunch nu. Ska ju faktiskt börja traska till skolan om en timma. Blir en och en halv timmes Juridik. För övrigt sista gången vi har Juridik. Visserligen tenta i mitten på januari, men inga fler föreläsningar.

Ne som sagt... ska hoppla här ifrån ett tag nu.

Sträcka upp armarna i luften

Var iväg och gymmade för några timmar sen. Blev mest att träna armarna efterom mina kära knän inte direkt ville samarbeta med resten av mig. Detta har gjort att lilla Anna inte helt förvånande är jättetrött i armarna.

Nyss satt vi och spelade Lips, igen. Var inte ett dugg roligt att göra alla rörelser som innebär att sträcka upp armarna i luften. Det var snarare jättejobbigt. Fast det var såklart kul att sjunga!

Allt möjligt omöjligt

Igår var jag och Robin i studion för andra gången. Var precis lika meningslöst och tråkigt som sist. Men vi (Johan) blev i alla fall klar med låten så nu behöver vi inte dit nå mer.

När vi kom tillbaka till stan mötte jag Simon. Blev lunch/middag på Subway och sen lite julshopping. Hittade fyra julklappar, ett skärp (visserligen till mig själv så det räknas inte som julshopping) och lite julprydnader. En vanlig adventsljusstake, en svart stjärna att hänga i fönstret, julkort och glitter.

När vi sen kom hem kollade vi Mamma Mia följt av ännu mer spelande av Lips.

Bilderna från igår:

Lättaste sättet att få hem våran storhandling...


Storhandling och TV-spelande

Blev en rejäl storhandling igår. Handlade nästan läskigt mycket. I alla fall mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Gick tillslut på ungefär 1200kr. Men nu har vi mat ett tag i alla fall! Bilder från detta kommer ikväll eller imorgon.

Både före och efter handlingen spelade vi Lips. Var väldigt mycket konstiga låtar men dom låtarna man kunde var riktigt roliga! Framför allt Bryan Rice - No Promises och Leona Lewis - Bleeding Love. Är dessutom riktigt stolt över hur duktig jag var på No Promises. Fick Fantastiskt precis hela låten!


Redan slut

Gick in på stan idag för en mindre shoppingrunda. På shoppinglistan stog det:

  • Present till mormor
  • Julklapp till Simon
  • Skosnören
  • Skärp
Men först blev det lunch på Max med älsklingen. Beställde en pepper utan tomat, med ost, med vit sås istället för orginalsåsen och kykling istället för kött. Kanske inte världens lättaste beställning men långt ifrån omöjligt. Dock blev det inte riktigt rätt. Själva specialbeställningen blev rätt men dom lyckades missa själva huvudingrediensen på en pepper - jalapenosarna. Smidigt värre. Men var så mycket folk så orkade inte klaga och åt glatt min burgare som ändå var riktigt god!

Sen kom Simon på den brillianta idén att vi skulle gå till Game och köpa Lips. Så det gjorde vi. Men först köpte vi Aftonbladet eftersom man av någon underlig anledning fick 100kr rabatt på spelet om man hade dagens Aftonbladet. Så ikväll blir det sjunga av!

Simon begav sig tillbaka till skolan medan jag traskade vidare. Presenten till mormor var lättfixad. Lika så skosnörena. Skärpet var dock svindyrt och julklappen var slut. Hade sagt innan att jag skulle köpa julklappen nu direkt när jag fick pengar för jag var orolig att den skulle ta slut. Men det räckte alltså inte. Så istället ska Anna få kolla om den finns i Stockholm, så håll alla tummar ni har!

Sist men inte minst: Grattis på födelsedagen mormor!

Lista

Namn: Anna Katarina Andersson (har namnsdag idag... grattis?)
Smeknamn: Fjant, Mopp
När är du född: 17 maj 1986
Vad gjorde du igårkväll: Kollade Westlife DVDn
Har du nytvättat hår: Ja
Vad luktar du nu: Anna?
Saknar du någon nu: Alltid
När fick du senast en present: Min och Simons 1års dag
Vad drack du senast: Cola
Har du några högklackade skor: Nej
Vilken är din favoritfärg: Svart och blå
Har du blivit hotad på telefon: Nej
Vill du ha barn: Ja, men inte än på ett tag
Längtar du tills din nästa födelsedag: Nja, inte direkt
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Snarare yngre
Vilka språk kan du prata: Svenska och Engelska 
Hur många hål har du i öronen: 1 i varje öra
Just nu är jag: Törstig
Är du blyg: Ja
Vad har du på dig: Halvstora jeans, grå T-shirt och svart kofta
Hur mår du idag: Bra
Ögonfärg: Blå/grå
Syskon: Josefin och Pelle
Favoritdag i veckan: Olika
Hårfrisyr: Axellångt färgat rött
Skola: Luleå Tekniska Univeritet Campus Skellefteå
Klass: MMM3
Trivs du i din klass och skola: Ja
Favoritämne: Marknadsföringskurserna brukar vara kul
Värsta ämne: Dicks kurser
Tycker du om fester: Beror på
Är du en gottegris: Ja
Är du modig: Inte direkt
Gillar du att prata i telefon: Beror på med vem

More than just amazing!

Kom nyss hem från Lisa. Kollade Croke Park DVD. Ojojoj va bra det var!! Vill tillbaka...


Segt

Va lång tid det ska ta då. Vill ju att brevis ska komma nu. Har väntat sen i juni på den här dagen så nu tycker jag bestämt att det räcker! Insåg för övrigt att jag har på mig samma tröja idag som jag hade på konserten. Inte för jag hade den då utan snarare för den är mysig, men i alla fall.

Känns som jag skriver bara för o skriva. Bara för o ha något att göra tills brevis uppenbarar sig. Visserligen kanske det tar längre tid för honom idag också eftersom det är massa snö och blåser en massa. Suck. Kommer bli världens mest ovettiga inlägg, men måste som sagt ha något att roa mig med.

Är för övrigt fortfarande livrädd för att dom ska  vara försenade.
Tänk om jag inte får se DVDn idag. Jag som längtat så mycket! Men ska försöka att inte tänka så. Både jag och Lisa har ju förbeställt den. Båda borde ju inte lyckas vara försenade kan man tycka. Det räcker ju med att brevis är seg.

Nu står Lisa i köksfönstret och spanar. Tror inte riktigt hon ser något spännande. Jag ser i alla fall inget spännande. Fast hennes köksfönster ligger ju så hon kan se brevis liite tidigare än mig. Undrar om brevis trampar på fortare om vi bildar en hejarklack? Dock måste vi ju veta var han är först så vi faktiskt kan heja på honom.

Ne, tror det får räcka för nu...
Väntar.

Bara någon timme kvar

Kan knappt vänta mer nu! Tänk om den är försenad...

It's geting closer

Nu är det riktigt riktigt nära. Några timmar till, sen ska jag sova länge och väl. Gå upp och ta en dusch, plugga lite redovisning och sedan kommer äntligen DVDn!

Hur patetiskt det än kan låta så känns det som att det mesta jag gör för tillfället är bara för att fördriva tiden så det kan bli imorgon efter lunch när postis kommer.


Samma lika

Är på precis lika mycket Westlifehumör idag som igår. Dock har jag fastnat i What about me med Shayne Ward också. Är verkligen en av dom bästa låtarna någonsin!

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Sitter mest och väntar på att One tree hill ska börja.

Framsidan


Marks röst är fantastisk!

Så här i Westlife-tider får ni stå ut med inlägg efter inlägg om grabbarna.

Jag måste bara, än en gång, påpeka hur fantastisk Marks röst är. Slutet på Flying Without Wings... OMG!! Han tar i som aldrig förr och lilla Anna brast nästan ut i gråt av att höra det. Hur ska det då gå på måndag när jag äntligen får se DVDn?!! Finns ingen, ingen! som kan sjunga som Mark.


Detta är ett måste!


Hit you with the real thing


World of our own


Uptown girl


The easy way


Mandy


Medleyt


I'm already there


Home


Posekort...


You raise me up

BRING ON MONDAY!!

Markus och Johanna

Oj va bra deras andra åk var idag! Så fina linjer och rörelser. Var som att man glömde allt runt omkring och bara fokuserade på deras åkning. Påminde lite om den amerikanska åkaren Johnny Weir (även om han såklart är jättemycket bättre!)


Humörsvängningar

Josh Groban - humöret har övergått till ett Westlife - humör. Enough said!

To where you are

That you are mine
Forever love
And you are watching over me
From up above.

Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away's not far to where you are.


Såg reklam igårkväll för Josh Grobans Greatest Hits skiva. Hade ingen aning om att han skulle komma med en sådan och utbrast därför: Den vill jag ha i julklapp!!! Här är vi inte diskreta med att hinta något inte. Men faktiskt så är det nog den jag önskar mig mest av precis allt jag önskat mig. Och på grund av detta är jag på världens Josh Groban humör för tillfället! Dessutom väldigt passande eftersom många av hans låtar är antingen jullåtar eller låter hyfsat juliga i alla fall. Längtar ju till julen. Vill ha jul nu. Och appropå jul har jag för en stund sen ätit årets första lussebulle. Mumsigt värre!


Snälla!

Hoppas Johan kan ta och åka ut idag!

Som jag skrev till Emma för en stund sen:
Han ser ut som antingen en 16årig tjej eller en 10årig kille... kan inte riktigt bestämma mig vad dock. Han rör på sig som en trasig robot och sjunger som en anka i målbrottet

Ut med honom helt enkelt!

Hmm... vettigt inlägg...

Ytterligare en från Emma

1. Ställ in musikspelaren på blanda
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)
FUSKA EJ!

1. Hur mår du idag? Uptown girl
2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart? Pride (in the name of love)
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade? Breathe easy
4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag? To be loved
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig? You are
6. Hur är det med kärleken? Money money money
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär? Three babies and a man 
8. Hur mår dina vänner? Drive
9. Tycker dina vänner om dig? Summer of 69
10. Hur ser folk dig som? Stockholm i mitt hjärta (Amir kommer älska det där...)
11. Spanar folk in dig? Pictures in my head
12. Är du bra i sängen? Rara söta Anna
13. Har nån sexfantasier om dig? So hot
14. Kommer du alltid bo kvar i sverige? Guldet blev till sand
15. Hur kommer du dö? Get away
16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden? Eternal flame
17. Vilken är din oturslåt? Take back yesterday
18. Vilken är din turlåt? Indifferent
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest? Bad day (yeeh, den gillar vi...)
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest? Miss you nights
21. Hur är det med ditt liv? The last goodbye
22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar? Electric storm
23. Vad ska ditt första barn heta? I bruise easily
24. Hur kommer ditt liv bli? Lucy in the sky with diamonds
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar? You
26. Finns det nån som är hemligt kär i dig? Oh Marie (Jasså? Där ser man!)
27. Kysser du bra? I wanna hold you
28. Mår din kropp bra? Say something anyway
29. Får du tillräckligt med sex? Lucky (hahahahaha)

Ok, vissa svar blev roliga. Men var nog den tråkigaste listan jag någonsin gjort. Men ett tidsfördriv var det ju i alla fall...

Pank... men det gör inget!

Var helt övertygad om att HMV redan hade dragit pengar för min Westlife DVD. Det hade dom inte. Men nu har dom. 154kr inklusive frakt. Riktigt bra pris måste jag medge. Tyvärr innebär det att jag nu har 112kr kvar på kontot fram till på tisdag. Men det gör absolut ingenting. Om dom dragit pengarna har dom säkert skickat DVDn också. Längtar till på måndag!


Vinter

Nu är det vinter! Det snöar för fullt ute. Anna är jättenöjd!

Tog dom här korten för typ 5min sen. Dock syns det inte på korten att det snöar. Men man ser ju snön på marken i alla fall!




Filmdag

Så idag damp min Sex and the city film ner i brevlådan. Äntligen! Självklart blev det filmkväll ikväll. Jag, Simon och en underbart bra film. Var bara popcornen som fattades. Eller tacochipsen. Blev helt sjukt sugen på det under filmen. Samantha blev sugen på grannkillen, jag blev sugen på tacochipsen och guacamolen som hon åt. Undrar om jag har tillräckligt med pengar för att unna mig lite tacochips imorgon, eller måste jag vänta ända till på tisdag när pengarna kommer? DVDn hade ju förövrigt ett ganska udda fodral. Vitt läder. Mjukt var det också. Och luktade.

Har även kollat Lejonkungen 3 med Amir. Den filmen är ju inte i närheten av lika som SATC men det fick duga så länge!

Juridik

Sitter och försöker leta fram förarbeten till Upphovsrättslagen. Har dock ingen aning om hur jag ska lyckas. Vet att det finns om jag åker upp till Luleå och kollar i deras bibliotek men det måste ju gå att hitta någon annan stans också!

Tror jag ska äta och sen börja tentaplugga ett tag istället. Kanske kommer på någon brilliant idé senare.

Arg

Kunde det inte räckt med mig.
Varför var det tvunget att hända någon annan också?

Längtar efter julen

Sitter så smått och fixar med julklappar. Funderar på vad jag ska köpa, vem jag ska köpa till. Vem jag ska skicka julkort till. Vill börja julpynta lägenheten men vet att jag inte får. Inte förrän första advent. Vill äta lussebullar och dricka glögg. Tända ljus och bara ha det mysigt. Vill ha mera snö.

Fundersam

Oj vad lilla Anna funderar. Vänder och vrider på det till det inte längre finns något mer sätt att vrida det på. Egentligen är det nog inte ett varken stort eller svårt beslut. Men det tål ändå att tänkas på. Det bästa vore ju dock att helt enkelt fråga Simon vad han tycker och sen är det inget mer med det. Men han är inte hemma än. Alltså tänker jag. Men ska nog komma fram till något vettigt tillslut.


Kvinnlig/Manlig?

Hittade i Emmas blogg:

Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[ ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? 
[ x ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 3 poäng

Den kvinnliga sidan vann ju ganska överlägset...

Onsdag

All the meaning that is in your eyes
The love you give will never die


Vaknade tidigt imorse för att gå till Expen. Onsdagsnöjet. Inte att gå upp tidigt då. Men att sitta där några timmar varje dag. Är visserligen inte jätteroligt att bokföra men det är inte jättetråkigt heller. Men det som är bra är dels att jag har någonting att göra så jag slipper sitta hemma och dega ytterligare en dag i veckan, dels att jag kan samtidigt som jag bokför tänka till lite extra och på så sätt plugga till min tenta i Inledande extern redovisning som är om en månad. En annan grej är ju dessutom att jag känner att folk, framför allt Fluffy och Cerstin (andra märker väl kanske inte direkt av vad jag gör där), uppskattar att jag kommer dit en gång i veckan och hjälper till.

Nog om det. Tanken för ikväll var att jag och Simon skulle kolla Sex and the city filmen. Den har dock inte uppenbarat sig i brevlådan ännu så blir inget av med det. Idag i alla fall.

Hundägare

Gick till Coop tidigare idag. På väg dit går jag ikapp en kvinna med en hund. Hunden har inget koppel men jag tänker att kvinnan förhoppningsvis har koll på sin hund och chansar på att passera dom. Det var dumt gjort. Hunden kommer springandes mot mig och ställer sig och hoppar upp och ner som en annan boll tre centimeter från mina fötter. Livrädd som jag är hoppar jag till och försöker gå där ifrån utan att sparka iväg hunden (den var liten, och man kan sparka bollar ganska långt). Självklart hoppas jag ju på att kvinnan ska dels se att jag är rädd och dels ta lite ansvar för hunden. Men icke! Istället för att ropa på hunden, alternativt typ bära bort den från mig och be om ursäkt så står hon lugnt kvar några meter bort och kollar irriterat på mig som om det var jag som hade gjort något fel. Det hade jag verkligen inte. Jag sparkade aldrig bort hunden även om det ett tag kändes som det enda alternativet. Det var ju snarare hon som inte kunde hålla koll på sin hund.

Så snälla alla hundägare. Kan du inte hålla koll på din hund, ha den i ett koppel så vi som är livrädda kan gå till Coop utan att avlida på vägen!

Väntar på posten

Imorgon är det meningen att min Sex and the city DVD ska dimpa ner i brevlådan. En vecka senare kommer Mamma Mia! Fast bäst av allt är att Westlife DVDn kommer på måndag! Ska bli så otroligt roligt att se!

Sitter och lyssnar på Home just nu. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på konserten. Alla namn på städer som svishade förbi i bakrunden. London, Paris, Sidney, Dublin, Sligo... Stockholm!

Who's David?


Snyggast?

Hade en hyfsat intressant diskussion igår efter att vi gått och lagt oss. Den större delen av den gick ut på att om vi inte fick välja varandra, vem/vilka var då snyggast på campus? Tänker dock inte avslöja vilka vi kom fram till. Poängen är snarare att det är så skönt att vi kan prata om sånt utan att någon av oss blir sur eller svartsjuk eller liknande.

Julklappstips?

Brukar alltid ha jättemycket idéer på vad jag ska köpa i julklapp till folk. Men inte i år. Har noll koll. Någon som kan komma med några tips? Eller om det är så att det står ingen aning efter ditt namn så går det bra att komma med önskemål också!

Simon - Har en idé

Mamma - Ingen aning
Pappa - Ingen aning
Jossi - Ingen aning
Pelle - Ingen aning

Farmor - Köpt
Mormor - Ingen aning
Faster - Ingen aning
Martin - Ingen aning

Anna - Ingen aning
Sara - Ingen aning
Lisa - Något fult
Linnea - Ingen aning
Amir - Vet vad men har inte hunnit köpa än

Aj!

Då var det alltså dags att sitta hemma med världens mensvärk igen. Lagom roligt. Egentligen borde jag väl försöka sova men det går inte så sitter och försöker göra tusen saker på datorn så jag får något annat att tänka på. Går väl sådär.

Försökte orka gå till skolan tidigare idag. Hade redovisning så kändes som en bra idé att vara där. Dock blev jag yr och illamående på väg dit samtidigt som jag ju hade jätteont i magen. Så efter två minuter i skolan insåg jag att det inte gick. Så pratade med Åsa och gick sen hem. Mötte Simon på vägen som var så snäll och söt och vände och följde mig.

Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu...

Slappardag

Idag blir det än en gång en riktig slappardag. Vaknade vid ett, gick upp och kollade reprisen av Stjärnor på is. Sen har jag suttit här ett tag och om mindre en timme blir det TVn igen. Greys Anatomy, One Tree Hill och Gossip Girl.

Får se om jag gör något vettigt idag. Isf blir det att fixa klart Lisas födelsedagspresent och/eller sprätta bort locket till en av fickorna på overallen så jag kan byta med Sarah.

Kan lika väl lägga upp bilder också...







Vill ni se fler får ni kolla Facebook =P

Fest

Sitter och väntar på att Simon ska komma hem så passar på att skriva ett nattligt inlägg om kvällen.

Började med tacomiddag med Lisa, Linnea, Amir och Nisse. Var jättegott men blev alldeles proppmätt. Hade för övrigt med mig tre drickor som jag tänkte skulle räcka hela kvällen. Efter cirka 40min insåg jag att det inte alls skulle räcka så fick knata hem och hämta två till.

Sen gick jag Lisa och Amir och gjorde iordning inne i Tvättstugan. Typ blåste ballonger och så. Efter en liten stund insåg Lisa att dom hade för få skålar så jag fick helt enkelt knata hem igen och hämta två. Och högst tio minuter efter att jag var tillbaka tog batteriet slut i min kamera och jag fick glatt gå hem ytterligare en gång.

Var inte så mycket folk i början av festen. Men var kul ändå. Satt och snackade och dansade det fulaste vi kunde. Sen började det komma mer och mer folk och det blev en riktigt rolig fest. Hade visserligen varit roligare om Simon också varit där men det gick ju inte. Var väl där till ungefär elva innan jag, datorspelstreorna och några till beslutade oss för att gå till Traversen. Dom gick o skämtade en massa som jag inte alls förstod. Tydligen har Simon utbildat mig dåligt. Vet inte hur det är med det men...

Väl där blev det lite shotande och sjungande. Dock bara en shot för mig medan vissa andra tillslut hamnade på sin sjunde om jag inte minns helt fel. Satt även och skvätte massa vatten med Sarah. Vi var väl kort sagt lite lagom lättroade. Hade även en lång pratstund med Martin. Mestadels om Åre med tanke på min släkt och att han kommer där ifrån. Riktigt roligt!

Fick sällskap hem med Lasse sen när det var dags att bege sig. Skönt att slippa gå själv! Och nu sitter jag som sagt och väntar på Simon. Han skulle som senast vara hemma till halv tre så tills dess ska jag nog kunna roa mig.

Mys och stan

Igårkväll blev en riktigt myskväll med chips och julmust framför TVn. Var visserligen fel person som åkte ur idol men så länge inte Kevin eller Alice åker ut så är jag nöjd! Kollade även på Grease senare, vilken var betydligt segare än vad jag kom ihåg.

Idag har vi varit en vända på stan och köpt födelsedagspresent åt Lisa. Det jag hade tänkt köpa fanns inte kvar men blev en nästan lika bra present i alla fall så jag är nöjd!

Hollow no more

Lately
Ever so gently
You can tell from my face
That I've found a new place
Oh, I've grown

Thank you
How can I ever thank you
For just setting me free
Now I'm finally me
Did you notice?

Cold
Wrapped up in darkness
Feeling alone
Emotionally drained
From a life dressed in pain
To a love that will carry them
Now they don't fear for anything
While they dance in the rain
And the new wind has changed
It's swept in from yesterday
To a new world of fantacy
Between windows and doors
They're hollow no more


- Brian McFadden & Delta Goodrem

Trötter

Kunde inte somna inatt. Kom hem igår och låg sen och kollade på tv bokstavligen hela kvällen. Gick och la mig vid 22, kollade klart på Hells Kitchen och sen var det tänkt att jag skulle sova. Men nejnej, det gick såklart inte. Istället låg jag vaken till lite över 4 när Simon kom hem, pratade och myste en stund med honom och lyckades tillslut somna vid 5-tiden. Så kort sagt är jag inte så jättepigg.

Ska i alla fall ta en dusch och lite senare gå till coop och inhandla middag mm. Det ska jag väl kunna orka tycker man. Sen ikväll blir det  bara allmänt mys för mig och älsklingen.


Önskelista

För att vara ute i god tid. Detta är min önskelista till i jul (än så länge)

  • Boyzone - Back again no matter what (CD)
  • Boyzone - Back again no matter what live (DVD)
  • Tårtspade (önskat mig av Pelle)
  • Locktång (önskat mig av Faster)
  • Sex and the city skolådan (DVD)

Park Bench Party

Idag var dagen då vi skulle till studion och spela in en låt. Det har dock inte varit den bästa dagen i mitt liv. Började med att vi missade bussen för att vi inte hittade busshållplatsen. Man kan ju tycka att hållplats Q borde ligga närmare hållplats O än hållplats A. Menmen, vi hittade tillslut och fick ta en senare buss.

Låten vi gjorde lät till en början helt ok. Men ju fler instrument och annat han la på, ju sämre lät det. Varken jag eller Robin tycker det låter bra men det blev som att man efter ett tag gav upp och tänkte att det iaf blir en låt. Johan verkar dock tycka att det är jättecoolt. Dessutom är låten baserad på en film jag aldrig sett samt att han har gjort nästan allt medan vi suttit hungriga och kollat på. Det enda vi gjort är egentligen att ringa in roliga ordkombinationer på ett papper. Vettigt värre!

Sen när vi väl var klara för idag (ska dit den 26e igen) så missade vi precis en buss och fick vänta i 50! minuter på nästa.

Vinter

Jag ser det det snöar, jag ser det snöar
Det var väl roligt? Hurra!


Ok, inte riktigt. Det snöar inte just nu. Men inatt gjorde det. Så nu har vi lite lite snö på marken. Äntligen!

SÄPO

(Super Även På Onsdagar, för er som inte har koll) samt Overalls-onsdag skulle det bli idag. Jag hade dock inga planer på att supa så blev inget SÄPO för mig. Overallen var dock på! Var inte direkt den roligaste gången på Traversen men ändå helt ok. Tror att jag nog egentligen var lite för trött...

Imorgon ska jag och Robin ut till Ursviken och spela in våran alldeles egna låt. Undrar hur det kommer låta!? Får väl se om jag vågar spela upp det för någon sen... Hur som helst ska det bli kul att se hur det går till och om det blir så skumt som pojkbandsmetal så... ja, då blir det skumt! Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon...

Downpour

Började dagen som alla andra onsdagar, genom att gå till expen. Satt där och fixade med bokföringen fram till lunch. Sen gick jag och Simon och åt pizza på Älvy. Blev även en blixtvisit till biblioteket med Lisa för o låna en bok tll juridikarbetet.

Musikföreläsning sen. Med Ragnar från Popcore. Fick välja en varsin låt och komma på en musikvideo till den. Inget jag vill jobba med sen, men det var kul som en egångsgrej så där.

Har även tagit lite kort på Villan som ju äntligen håller på att rivas!








Bilder från tårtkalaset


Amir med presenten han fick av mig


Terese, Nisse och Linnea


Linnea, Lisa och Johan


Den otroligt fina dukningen...


Terese och Amir med tårta i ansiktet

Lika uttråkad

Hittade en lista i Ewes blogg och eftersom jag också är uttråkad så...

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Simon om det räknas sovandes, annars ingen än så länge
3. Hur lång är du? 164 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? X-men
5. Vem ringde du senast? Simon
6. Vem ringde dig senast? Simon
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Ring mig!"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill och till vem
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Ungefär en vecka sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grå
12. När vaknade du i dag? 11.30
13. Vilken är din favoritjulsång? Fairytale of New York
14. Vilken är din favoritplats? Stockholm
15. Vilken plats föredrar du minst? Att vara utomhus där det är kallt och regnigt
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Stockholm med Simon, flashigt jobb och två barn på 5 och 3 år? Haha jag vet inte... time will tell...
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Det mesta
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När Simon knasade sig i soffan igårkväll
19. Hur stor är din säng? 140cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem just nu
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Vilka städer har du bott i? Sthlm och Skellefteå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor så länge man inte är utomhus, isf skor.
26. Är du social? Beror på
27. Vilken är din favoritglass? Melonsorben i Kista galleria
28. Vilken är din favoritefterrätt? Fruktsallad
29. Tycker du om kinamat? Japp
30. Tycker du om kaffe? Om det inte är för varmt
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast vänster
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa/kela? Absolut
35. Är du en beroendemänniska? Mycket möjligt
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? På gymnasiet gjorde jag
37. Vill du ha barn? Ja, men inte än
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och yttepyttelite spanska
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, är fritt från äckliga fiskar där!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor och konsertbiljetter
42. Äger du dyrbara smycken? Inte vad jag vet
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Gossip girl eller Greys Anatomy
44. Kan du rulla med tungan? Vet inte
45. Vem är den roligaste människan du känner? Kim
46. Sover du med gosedjur? Evert bor i våran säng
47. Vad har du för ringsignal? Typ smurfhits av Westlife - Addicted to love
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror inte det
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En skyffel
50. Flirtar du mycket? Nej
51. Kan du byta olja på bilen? Om det krisar sig och jag verkligen måste så kanske
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? Läser flera samtidigt
54. Läser du någon dagstidning? Aftonbladet.se?
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej. Varför skulle jag?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Att vi måste köpa diskmedel
59. När var du i kyrkan senast? När min morbror gifte sig för miljoner år sen kanske möjligvis
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Kjelleboy (Matte och fysik)
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt på en kompis gräsmatta typ 3 meter från deras hus

Anna är nöjd!

Provade precis min mörklila skjortklänning som jag köpte i somras och bara har kunnat använda en gång eftersom jag gick ner så mycket i vikt i sommras. Varje gång jag provat den har den hängt som ett tält på mig men nu äntligen passade den! Känns så onödigt att ha köpt något som man sen inte kan använda. Men nu behöver jag inte tänka mer på det. Ska bara se till att inte gå ner i vikt igen, fast inte bara för klänningens skull såklart. Kanske ska ha på mig den på festen på lördag?

Städa toan är värst

Alltid när man städar är det ju självklart toan som är minst rolig att städa. Visserligen blir man ju glad efteråt när det är rent och fräscht men det är verkligen inte roligt. När man dessutom har en toa där sitsen sitter mer eller mindre löst och man är rädd att göra sönder den helt totalt varje gång man städar blir det inte direkt roligare. Var flera veckor sen vi felanmälde det till Skebo men antingen tycker dom väl att vi kan leva med en trasig toa eller så är dom bara allmänt sega. I vilket fall tycker jag dom kan komma och byta sitsen typ nu.

Är i alla fall klar med städningen nu. Dock skippade jag att moppa. Känns inte som att det direkt behövs. Är faktiskt riktigt fint i lägenheten nu! Anna är nöjd och glad!

Dagens schema

På schemat idag står:

  • Plugga musik
  • Posta paket till Faster
  • Diska
  • Dammsuga
  • Städa toan
  • Moppa
  • Tårtkalas hos Amir kl19
  • (Plugga juridik)
Än så länge har jag hunnit med musiken, paketet och det mesta av disken. Tänkte dock ta en diskpaus nu och istället dra fram snabeldraken. Är för övrigt supernöjd med den. Köpte den näst billigaste som fanns på coop, var ungefär vad vi tyckte en dammsugare kunde vara värd. Men oj! så bra den var. Den suger upp allt damm helt sjukt fort. Kanske tycker jag att alla dammsugare är bra efter att spänderat två år med den som ingick i förra lägenheten. Men vad spelar det för roll? Jag är nöjd! Så dammsugningen ska nog inte ta allt för lång tid. Har för övrigt lite dåligt samvete för att det inte blev någon Star Wars-film för Simon så tänkte mig att om jag städar kalrt hela lägenheten så finns det i alla fall en sak mindre som kan hindra honom från att se filmen ikväll. Kanske bäst jag sätter igång?!

Smidigt!

Vaknar upp och har internet. Det skulle ju vara borta i flera timmar till, men jag klagar inte!

Inget internet

Så imorgon kommer internet vara nere mer eller mindre hela dagen. Ska passa på att plugga och kanske städa lite när jag i alla fall inte har någon dator som kan distrahera mig... får väl se hur det går...

Till dig!

Egentligen vet jag inte vad jag vill skriva. Vet bara att jag är irriterad. Orkar inte mycket mer. Vet inte heller om det är något jag borde skriva i bloggen. Kanske om jag inte nämner några namn? Vill inte vara elak men jag orkar helt enkelt inte. Vi gör det kortfattat helt enkelt. Och snälla ta åt dig!

  • Ring inte tusen gånger per dag för att berätta något helt ointressant. Ring när du faktiskt har någonting vettigt att säga istället. Det finns en anledning till varför jag allt som oftast har slutat svara när du ringer. Trodde helt ärligt att du skulle fatta vinken, men tydligen inte. Jag vill jättegärna prata med dig men jag har dels ett eget liv, dels andra kompisar och jag kan inte ge all min tid åt dig.
  • Sluta försöka få dig själv att framstå som bättre än alla andra. Du är den du är. Varken bättre eller sämre än någon annan. Dina idéer är inte alltid bäst bara för att det är du som har kommit på dom.
  • Sluta anta saker. 
  • Förvänta dig inte att folk alltid kommer att göra saker för dig. Vad gör du den dagen någon säger nej? Även om det verkar funka med vissa så kan man inte alltid tvinga alternativt muta folk att göra än det ena än det andra.
  • Lär känna dina kompisar på riktigt, är alla verkligen den du trodde att dom var? Jag tror inte det. Inte jag i alla fall. Är ganska säker på att du har en helt annan bild av mig än vad som egentligen stämmer. Kan det vara så att du är så upptagen med att folk ska se dig att du glömmer att se andra?
Jag hoppas att du inser vem du är.
Snälla...

Everybody knows

It's never too hard to find the words
The words to say to you
You make it so easy just to talk
The way we talk things through
You're never too tired to care
You're never too busy to just be there
 And when I smile my feelings show
So everybody, everybody knows

And everybody knows this love's for sure
There's no searching anymore
And no one ever doubts you're mine, I'm yours
It's the one thing that's for sure
And everyone we know says all the time
They wish they had a love like yours and mine
And everybody knows

Even people in love said I'm a fool
For loving you too much
But we were the exception to the rule
For us it's not enough
They used to say we're out of touch
Now everyone wants to be like us
Not afraid to let it show
So everybody, everybody knows

And everybody knows this love's for sure
There's no searching anymore
And no one ever doubts you're mine, I'm yours
It's the one thing that's for sure
And everyone we know says all the time
They wish they had a love like yours and mine
And everybody knows

Like yours and mine
That bridges all divides
A love to conquer time
When everybody knows

And everybody knows this love's for sure
There's no searching anymore
And no one ever doubts you're mine, I'm yours
It's the one thing that's for sure
And everyone we know says all the time
They wish they had a love like yours and mine
And everybody knows

Hemma igen

Är nu hemma från shoppingen. Hittade allt jag skulle ha i presentväg, med vissa justeringar, men ingenting till mig själv. Ska strax sätta mig och slå in paketen. Sen blir det nog slappa och plugga resten av kvällen.

Nyvaken

Vaknade första gången imorse någon gång mellan sju och åtta, när Simon skulle upp och till skolan. Sen kunde jag inte riktigt sova ordentligt alls. Låg och halvsov tills halv elva när jag fick ett sms av Lisa. Då fick det vara nog och jag gick upp. Drömde för övrigt en massa konstigt inatt. Kom ihåg precis vad det var när jag vaknade men nu kommer jag bara ihåg att det utspelade sig på Traversen. Skumt var det i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen samt få i mig lite lunch innan jag ska till stan och träffa Lisa.

Färdigpluggat för idag

Har nu läst lite mindre än hälften av mina sidor och sammanfattningen är på lite mer än hälften av utrymmet jag får använda. Inte helt bra men det får duga. Dom sista sidorna kanske är riktigt ointressanta?! Hur som helst har jag inga planer på att plugga nå mer idag. Istället blir det tandborstning och så småningom sängen. Plugget får bli imorgon. Appropå imorgon ska jag till stan med Lisa imorgon. Ska inhandla födelsedagspresenter till Amir och Faster. Vet precis vad Amir ska få och delar av vad Faster ska få, så det går nog bra!

Plugg plugg plugg

Sitter och försöker sammanfatta 27 sidor i en bok till en A4. Inte det lättaste. Anna vill ha mer utrymme att sammanfatta på! Det är inte heller en speciellt rolig text. Men det måste ju göras så det är väl bara att göra det!

Städdag?

Var meningen att vi skulle ha städdag idag. Är inte så jätterent och fräscht i lägenheten direkt. Men vi var så lata och så mycket bra på tv så det blev inte så mycket städning.

Än så länge har vi
- Plockat in saker från balkongen
- Gått iväg till kartonginsamlingen
- Ställt in cyklarna i förrådet
- Städat natduksbordet
- Städat skrivbordet

Det vi har kvar är
- Diska
- Damma
- Städa toan
- Dammsuga
- Skura

Med andra ord har vi gjort dom lätta sakerna och har det tråkiga kvar! Tänkte ta tag i dammningen innan Grey börjar 17.10 men mer än så tror jag inte det blir idag...

Tankar

Är inte på mitt bästa humör för tillfället. Var länge sen, riktigt länge sen, som jag insåg att jag inte kan förvänta mig saker av dig. Oftast gör du nämligen inte som du sagt. Jag vet det. Jag har börjat acceptera det, till en viss gräns. Jag måste acceptera det för det finns så många gånger när det är så bra. När allt är precis som det ska och borde vara. Men vissa gånger måste jag få förvänta mig saker utan att du ska göra mig besviken. Det går inte att leva ett liv där allt är en dans på rosor. Ett liv där man får allting serverat för sig och allt blir precis som man själv vill. Man måste ställa upp för andra också! Göra saker för någon annans skull än sin egen.

Det finns helt enkelt en gräns för hur egoistisk man får vara.

Ändrade planer

Lisa kände sig dålig så istället för som planerat blir det middag kl 18 och sedan film. Sen kommer Simon hem från Bosse så ska vi mysa lite bara vi två. Är rolig sak är ju dock att Linnea också kommer över en stund!

Sex and the city - kväll

Ikväll blir det Sex and the city - kväll med Lisa och Amir. Ska äta middag och självklart kolla på DVDn samt förfesta. Sen blir det ytterligare förfest hos Robin och Patrik innan vi går till Traversen.

Men nu ska vi gå en vända till coop och inhandla allt vad vi kan tänkas behöva där ifrån.

Bästa sovkompisen

Meet Evert!





Man vänjer sig ju så fort att ha någon anna bredvid sig att mysa med medan man sover. Men när denna någon har annat för sig som att sitta uppe halva natten och spela får man helt enkelt ta till med ersättaren. Han kom till oss en dag i juni och vi döpte honom till Evert. För visst ser han ut som en Evert?!  Efter flytten till nya lägenheten och ca en månads trogen tjänst som sällskapsgossedjur fick Evert flytta in i sängen med mig och Simon. Detta har dock gjort honom till en riktig latmask och han sover nu mer dygnet runt på Westlife-kudden. Men det är klart, det kanske är svårt för honom att ta sig ur sängen när han har ett så snett ben...

Lista

Hittade i en blogg...

Klädsel
Vad har du på dig idag: Baggyjeans, svart t-shirt, grå hoodie med dragkedja
Vad använder du just nu för skor: Ett par svarta gympaskor
Favoritfärg på kläder: Svart tror jag

Senaste person som
Sov i din säng: Jag och Simon
Du pratade med: Lisa och Amir
Du gick på stan med: Lisa och Amir
Skällde på dig: Ingen aning

Senaste
Låt du hörde: Westlife - You raise me up
Film du såg: Björnbröder
Mat du åt: Kyklingmacka på Subway
Kram: Simon
Puss: Simon
Känslan: Trött
Resa: Dublin
Dröm: Kommer inte ihåg vad jag drömde inatt
Boken du läste: "Musik Medier Mångkultur"
Personen du träffade: Lisa och Amir
Personen du pratade i telefon med: Amir
Personen du fick sms av: Linnea
Gången du åt en 7-eleven korv: Har nog aldrig ätit det
Gången du var utomhus: Typ en kvart sen
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Söndags
Saken du köpte: Diverse på Systemet

Om dig
Namn: Anna
Ålder: 22
Smeknamn: Fjant
Sysselsättning: Pluggar
Bra egenskaper: Planerare
Dåliga egenskaper: Dålig på att bestämma mig
Linje/klass: MMM3
Hårfärg: Färgat rödbrunt
Ögonfärg: Blå/grå
Skostorlek: 36-37

Fredag

Föreläsningen gick riktigt bra och allt funkerade! Fick oss även en idé vad vi ska skriva om i Immaterialrättsarbetet. Så om vi inte kommer på något bättre och Lars godkänner det så ska vi skriva om covers. Typ vad orginalartisten har för rättigheter, vad han/hon/dom som gör covern har för rättigheter osv. Tror det kan bli riktigt intressant faktiskt! Bara hoppas Lars tycker det är ett bra ämne och att det finns någon vettig fakta.

Efteråt bar det av in till stan med Lisa och Amir. Banken, Subway, Bokia, Apoteket och Systemet besöktes. Har även en idé vad jag ska köpa till Amir i födelsedagspresent nu.

Appropå covers...


Trötter

Höll på att somna sittandes medan jag tog på mig strumporna imorse. Illa. Det var dessutom bara någon minut efter att jag tagit en kall dusch för att vakna.

Ska alldeles strax bege mig till skolan. 1½h distansföreläsning i Immaterialrätt. Hade kännts bättre om vi suttit i studion istället för vi varsin sketen dator men det får väl funka det med. Hoppas vi lyckas sätta igång programmet bara!

Nyckelharpa på internet...

... om tio, nej jag menar två år. Oerhört intressant läsning måste jag påstå, eller inte! Ett helt kapitel ägnat till hur man använder CDn längst bak i boken. Och visst, det är 8 år sen boken skrevs så det kanske fortfarande fanns folk som inte förstod hur man skulle använda den på den tiden. Det kan jag gå med på. Men varför vår lärare tycker att det var ett bra kapitel att läsa, sammanfatta och sedan redovisa inför resten av klassen förstår jag verkligen inte! Att dom genom hela kapitlet har som exempel på hur folk som spelar nyckelharpa har använding av internet gjorde inte det hela roligare!

Men nu är det läst i alla fall. Och lyckligtvis för mig har vi delat upp det så att Jimmy ska sammanfatta det kapitlet. Så jag ska istället skriva om olika arenor. Mycket vettigare måste jag påstå!

Är dessutom lite roligt med fördelningen. Jag och Jimmy har ungefär 50 sidor att sammanfatta. Likaså Pia och Robin. Lisa har dock bara nio sidor. Så långt är det väl ändå vettigt eftersom Lisa är själv. Men att alla ska sammanfatta sina sidor på 1-2 A4 känns ju lite udda. Vi kommer ju verkligen få ta med bara det absolut viktigaste medan Lisa kan skriva det mesta som är intressant. Menmen, är ju Åsa som kommit på uppgiften så vad annat kan man förvänta sig?

Tönt...

...som Jossi så fint beskrev det. Blev inget gymmande idag. Var så mycket folk så vi orkade inte. Istället blir det promenad ikväll och gym på typ lördagmorgon när alla andra ligger hemma och är bakis. I alla fall hoppas jag på det så inte alla har samma idé som oss.

Väntar

Sitter och väntar på att Simon ska bli klar i skolan så vi kan gymma. Visserligen skulle jag kunna både plugga, diska och sortera tvätt tills dess men inget av det känns ju speciellt lockande.

Och just precis nu skrev han på msn att det var dags. Vältajmat. Då behöver jag inte vara seriös än på ett tag!

This is me...

Hittade en länk till ett personlighetstest i Angelicas blogg...

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

En trött Anna

Vaknade vid tio imorse och började läsa kapitlet i musikboken som jag och Jimmy ska sammanfatta och redovisa. Hann inte många sidor förrän jag somnade med boken på magen och vaknade igen två timmar senare. Oerhört smidigt!


Traversen

Blev Traversen ikväll. Gick dit med Amir och Nisse. Var väl där i två timmar ungefär. Mestadels satt jag dock i dörren med Simon. Hann dock med en biljardomgång också. Länge sen sist. Sen en promenad hem i det kalla vädret med Lisa och Lövdahl.

This is where we belong

And now we're four years on
Feels like we've just begun
Never forget this is where we belong
Everytime that we talk about movin on
It turns into a song
Cause together we're strong
Like the place we come from
This is where we belong


Fyran stämmer inte riktigt längre. En tia skulle ju vara mer riktigt men man kan ju inte ändra texten bara sådär. Insåg idag, som så otroligt många gånger förut, hur otroligt bra Westlife är. Finns ingen som skulle kunna göra det dom har gjort och fortfarande gör. Ingen annan är som Westlife.

Som Louis Walsh sa någon gång:
Blue couldn't do this! Or Busted..?!

Alla minnen... läste Lisas blogg och kom och tänka på en hel massa saker. Självklart det hon skrev om men även en Nicky som försökte brotta ner Dave, oändliga många timmar väntandes utan för Globen, något random hotell, radio, TV, tidning... Arlanda. Tror jag kan Arlanda utan och innan efter alla år. Men dom roligaste minnena är nog gångerna som aldrig inträffade. Dom gångerna då vi officiellt sett satt hemma och inte orkade åka in för vi ändå redan hade träffat dom så många gånger men egentligen suttit x antal timmar på Arlanda för att sen få veta att dom tog ett tidigare flyg. Eller när vi satt på Subway mitt emot Westlifes hotell i Manchester 2006, ser Shane gå ut ur hotellet och istället för att som två galningar, fans brukar det nog kallas med andra ord, springa över vägen för att få den där autografen, kortet eller pratstunden, sitta lugnt kvar, äta våra mackor och asgarva för att vi missade honom. Och inte gjorde det någonting heller. Det är nästan dom gångerna som är roligast. Misslyckandena.


Mer kort

Är egentligen Jossis kort men tänkte lägga upp några ändå.


Äter lunch...


Lillebror


Jag när vi var på restaurang


Jossi och Pappa


Mamma, Pelle och jag när vi skulle gå

Kort från konserten

Det underbara förbandet!
Förbandet Jack Savoretti


Jack Savoretti - Han stod för övrigt sådär nästan hela tiden, och putade ut med rumpan.


Jossi och Fia


Gavin DeGraw


Gavin DeGraw


Gavin DeGraw

Trött som en gris

Är helt slut idag. Funderar på om jag ska lägga mig och ta en tupplur eller om jag ska hålla mig vaken en timme till och sedan halvsova framför One tree hill. Lutar åt alternativ två. Tror det går bättre att sova i natt i så fall.

Har suttit på expen idag. Börjar få koll på hur man bokför fakturorna från Cervera och Spendrups nu. Vilka momssatser som gäller var osv. Gick även en sväng förbi Studentservice och kollade lite om min omtenta så ska ta och skicka ett mail till henne alldeles strax eftersom jag inte kunde anmäla mig till den själv.

Är för övrigt fortfarande helt kär i Jack Savorettis musik.

Tillbaka i Skellefteå

Åkte från Helenelund 07.20 imorse för att hinna med flyget som skulle landa 20min innan dagens föreläsning började. Inte helt förvånande blev jag försenad, dock bara med tio minuter.

Sen blev det lunch och ett kärt återseende av älsklingen! Känns så skönt att vara tillbaka!

Just nu håller jag dock på att packa upp... inte det roligaste men kan ju passa på medan Simon fortfarande är i skolan.

Konserten igår

Förbandet, som jag hört lite av innan men inte alls kände igen igår, var helt underbart bra. Nästan att han till och med var bättre än självaste Gavin!

Gavin var bra han med. Men det visste vi ju redan. Dessutom hade han lagt alla mina favoritlåtar precis i slutet så det var nästan lite långtråkigt i början av konserten.

Kvällens favoritlåt var i alla fall Dr Frankenstein med Jack Savoretti (förbandet), fast Gavins Belief var nästan lika bra.

'Cause it's not where you go when you die
It's how you live when you're alive
Who you touch
And how you feel it
And it's not about the time that you have
It's how you cry and how you laugh
Who you love
And how you mean it
And do you mean it?

You Raise Me Up

En dag som denna borde jag egentligen vara på "Gavin-humör". Ska ju trots allt på konsert och se honom ikväll. Men icke! Är på ett sånt "Westlife-humör" att jag knappt vet var jag ska ta vägen! Var dom verkligen tvugna att ta en paus? Jag saknar dom ju. Det är ju så här års som allt börjar. Man är rent allmänt nervös inför allt. Första singeln från nya albumet, en helt ny och underbar skiva, konsertbiljetter med tillhörande biljettstress.

Westlife-året Face to Face, 2005-2006 saknar jag mest av allt. Vilket år! Året efter Allow us to be Frank. Man satt med spänd förväntan och väntade på den nya skivan. Väntade och hoppades på att dom skulle lyckas. Lyckas göra ett fantastiskt album med nya fräscha låtar. Sen kom första singeln, You raise me up, vilken till en början var en jättebesvikelse. Vi ville inte ha någon ny cover! Men 1minut och 45sekunder in i videon förlät jag dom. Är fullt medveten om vilken dum anledning det var men jag tror att vilket Westlife-fan som helst på något sätt ändå kan förstå mig. Skivan kom senare, full med covers. Men det gjorde ingenting. Det var en helt fantastisk skiva med så många bra låtar. Och när vi gång på gång träffade killarna i Stockholm dom där dagarna i mitten på november blev det bara bättre. Vi skapade oss en hel massa minnen till låtarna. Och när vi senare på våren åkte iväg på våran "Liz & Anna on a following Westlife on tour tour" till Dublin, Manchester, Nottingham och Sheffield och träffade dom mer gånger än vi någonsin hade trott så insåg vi nog båda att det aldrig skulle bli bättre än så.

Sista dagen i Stockholm

Sitter och väntar på att Anna ska ringa. Hon skulle ta och äta lunch innan det är dags för oss att åka in till stan och shoppa. Börjar känna mig lite pank efter den här helgen men blir mer shopping i alla fall. Har fortfarande lite saker jag vill köpa innan jag åker upp dit där man aldrig hittar något roligt i affärerna.

Ikväll sen blir det som sagt konsert. Ska bli riktigt roligt!

Men mest av allt längtar jag till imorgon. Längtar efter min älskling, men även lägenheten. Man inser inte riktigt hur skönt det är att inte bo med föräldrarna förrän man faktiskt är hemma igen. Man kan inte riktigt komma och gå precis hur man vill, äta vad man vill och när man vill etc. Men ska inte klaga för finns ju en hel massa bra saker med att vara hemma också. Dock kommer jag inte på så jättemånga just nu, mer än den självklara att det är kul att träffa familjen och kompisar man inte träffat på ett tag. Men nu är det precis tvärt om. Nu är det kompisarna i Skellefteå som man inte träffat på ett tag och saknar. Även fast jag bara varit här i fem dagar.

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Gavin DeGraw

Ikväll är det äntligen dags! Gavin DeGraw på Annexet. Missade sist han var i Sverige så sist jag såg honom var 2005 på Debaser. Länge sen. Tyvärr har faster gått och blivit sjuk så hon kan inte följa med. Så istället blir det jag Jossi och Fia som ska gå.


I miss you

I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna say it straight from my heart

I miss you



Johanna och Martina

Träffade Johanna och Martina idag. Var riktigt roligt! Är säkert tre år sen vi sågs sist, men ändå var det precis som vanligt när vi sågs. Började med att äta lunch på Taco Bar och allmänt bara snacka om vad vi gjort på senaste tiden och så. Sen blev det bio. Såg nya Bond filmen. Är väl egentligen inget jag hade planerat att se men dom ville se den och det var bara den och barnfilmerna som gick någon vettig tid eftersom farmor skulle komma hit nu på kvällen. Filmen gick för övrigt i ett fruktansvärt tempo! Var nästan att man var anfådd när den var slut. När det lugnade ner sig var dte lugnt i kanske 30sek innan det var dags för nästa tempohöjning. Var till och med jobbigt ibland. Menmen, nu har jag sett den i alla fall.

Just nu är farmor som sagt här. Har precis ätit middag så är alldeles proppmätt! Men ska väl ta o gå upp o vara trevlig igen =)

Mail från Åsa

Läste precis ett mail från Åsa. Blir glatt överraskad när hon är ute i god tid med informationen. Är ju inte alltid det är så. Hur som helst har vi fått lite uppgifter och annat och blivit indelade i små grupper. Ska bli riktigt intressant att jobba med Robin i studion eftersom vi har så totalt olika musiksmak. Är nog nästan så att det är vi som har mest olika musiksmak i klassen. Tror till och med att Lisa har mer lik musiksmak Robins än vad jag har, även fast min och Lisas musiksmak är väldigt lik varann. Så vi får helt enkelt se vad vi lyckas åstadkomma!

Botanisering

Skulle botanisera lite bland mammas gamla skärp och se om jag kunde lyckas hitta något jag ville ha. Tyvärr verkar skärpen vara helt bortsprungna. Har letat igenom varenda låda, skåp och skrubb men dom finns ingenstans. Har till och med kollat igenom pappas garderob. Är egentligen bara garaget kvar, men varför skulle hon ha lagt dom där?

Första julklappen inhandlad

Blev en hel massa shopping uträttat idag.

Hittade två långärmade T-shirtar på H&M, en svart och en vit. En jättestor, lång och mysig stickad tjocktröja. Och julklapp till farmor. Mysigaste julklappen någonsin! Så om någon inte vill veta vad jag köpte ska ni inte läsa nästa stycke!

Något bland det mysigaste jag vet är när bara jag och farmor sitter och pratar och hon berättar om hur det var uppe i Sammakko när hon var liten. Så berättade mamma att mormor har fått en bok där det är meningen att hon ska skriva om när hon var liten och sen ge den till min kusin Maria. Så vi gick helt enkelt på jakt efter en sån bok som jag kan ge till farmor och senare få tillbaka. Tror dessutom att farmor kommer gilla den idéen lika mycket som jag gör eftersom hon gillar att berätta för mig lika mycket som jag gillar att lyssna.

Dagens lärdom

För att döda en människa med endast en mänsklig fis krävs det med den farligaste gasen i fisen att man i ett helt tätt rum fiser oavbrutet i fyra månader. Men den minst farliga gasen tar det 22 år. Otroligt onödig fakta!

Ska alldeles strax till Kista och shoppa med mamma. Bara hoppas att jag faktiskt lyckas hitta det jag vill ha, men antagligen hittar jag bara en massa annat...

RSS 2.0