Restaurangbesök

Nu var vi hemkommna igen. Var på Helenes krog & bar. Ett mysigt ställe faktiskt. Men det näst godaste Ceasarsalladen jag någonsin ätit. Godast är ju självklart den på O'Learys i Skellefteå. Inte mycket som slår den. Dock finns det bildbevis på att jag ätit revbenspjäll. Om ni någon gång ser dom så ber jag er vänlig men bestämt att inte tro på dom. Jag åt inte revbenspjäll. Jag tycker över huvud taget inte om revbenspjäll. Men när servetrisen inte orkade bära fem stycket överdrivet tunga tallrikar i samma omgång så flyttade vi snällt resterande tallrikar mot änden av bordet så det skulle gå lättare för henne. Då hamnade Pelles revbenspjäll framför mig och påpasslig som hon är så passade Jossi på att fota. Men nog tjatat om revbenspjällen.

På väg hem gick vi till Centralen istället för till Södra. Restaurangen låg på Mariatorget för övrigt. Blev en alldeles lagom lång kvällspromenad, även fast det då och då blåste alldeles för mycket och kallt för min smak. Var en händelserik promenad med fula träd och en lillasyster som bestämt skulle passa på att krama slottet nu när hon var hemma från dom Norrländska skogarna.

Nu ska jag gå och dö, förlåt Pelle, slappa heter det ju. Man får ju inte vara så brutal. Men framför TVn ska jag sätta mig med resten av familjen och bara ta det lugnt resten av kvällen.

Och dagens citat från förra inlägget blir definitivt: "Flarn i naveln"

Take back yesterday

How can I ever really make it up to you
Please don't tell me it's to late
I wish I could say I'm sorry and make it all go away
How can I let you know how I feel for you
Without messing up all the words
Its to late to say I'm sorry, would you take back yesterday


Älskar verkligen den låten. Kan inte sluta lyssna på den. Fast, varför skulle jag vilja det egentligen?

Top10 favoritlåtar (i ett försök till rätt ordning)

1. Westlife - Flying without wings
2. Westlife - If your heart's not in it
3. Shayne Ward - What about me
4. A1 - Take back yesterday
5. Westlife - Something right
6. Backstreet Boys - Helpless when she smiles
7. Westlife - Catch my breath
8. Delta Goodrem - Together we are one
9. James Blunt - Same mistake
10. Gavin DeGraw - More than anyone

Spännande läsning?
Skulle inte tro det men det var åtminstonde ett tidsfördriv. Har ungefär tio munuter till att fördriva innan det är dags att gå mot tåget. Ska till någon restaurang på Söder med familjen och äta. Tror den hette Helenas någnting. Blir säkert bra!

Dagens

… klädsel: Just nu pyamasbyxor, svart t-shirt och grå/svart randig tröja
… smink: Kanske senare
… frisyr: Utsläppt lockigt (men kan ändras om det ser dumt ut när det torkat)
… låt: Agnes - On and on
… vill ha: Snö i Stockholm också
… saknad: Älsklingen
… roligaste: Äta ute ikväll
… tråkigaste: Regnet
… TV-program: Får se om det blir något alls...
… köp: Inget?
… godis: Japp
… lunch: Rester
… kvällsmat: Restaurang
… träning: Absolut ingenting
… läsning/plugg: Bloggar
… citat: -

Fairytale of New York

Min käre mor, som inte är den bästa på engelska, har börjat i en kör där dom bland annat sjungit Fairytale of New York. Det roliga är ju att jag fick imorse sitta och förklara för mamma, mening för mening, vad det är dom sjunger.

Sen bar det av hem till Anna. Hon skulle massera Jossi plus att hon hade någon ansiktsmask av något slag som bara gick att använda i fyra dagar så hon tyckte jag kunde ta lite av den. Så det tackar man ju inte nej till. Hann även med att göra ett garnarmband medan hon masserade Jossi. Mycket fint, rött och grönt, blev det.



Snö

Fick ett MMS av Simon att den första snön har kommit i Skellefteå! Det var på tiden! Synd bara att det inte kom snö här också. Vill ha vinter nu ju.


Dagens

Var länge sen sist, och så hittade jag i Jossis blogg och tänkte att varför inte?

… klädsel: Jeans, svart t-shirt och grå kofta
… smink: Inget
… frisyr: Vanliga
… låt: Jazon Mraz - I'm Yours
… vill ha: Snö
… saknad: Älsklingen
… roligaste: Har köpt mig en ny fin vinterjacka!
… tråkigaste: Regnet
… TV-program: Blir nog ingen TV idag
… köp: Vinterjacka
… godis: Havreflarn
… lunch: Pizza i Stinsen
… kvällsmat: Stekt falukorv (Delins =D) och stuvade makaroner
… träning: Springa runt i affärer?
… läsning/plugg: Prislappar?
… citat: "Säg inte till Pappa vad jackan kostade... Det är ok att köpa ny bil för 250 000 men en dyr jacka är bara slöseri med pengar. Typiskt män!"

Shoppingdag

Skulle följa med min mor och handla mat. Det blev en heldag på Stinsen. Var mest mamma som köpte saker men jag lyckades köpa mig en vinterjacka. Dessutom betalade mamma det mesta av den som en julklapp. Tackar och bockar!

Sen ikväll ska jag iväg med Anna. Ska bli intressant.

Något i närheten av vettigt

Kanske ska ta och skriva ett riktigt inlägg också. Dvs vad jag har haft för mig idag och annat sånt där trevligt man ju kan skriva om.

Vaknade imorse av att Simon låg och kittlade mig under fötterna. Inte det mysigaste uppvaknandet. Men det blev strax mycket mysigare när han övergav kittlandet mot tusen pussar.

Blev lunch på Wok&Roll sen. Jag, Simon och Pelle. Var nästan lika mumsigt som vanligt. Med andra ord är friterade räkor, som jag brukar äta, godare än kyklingwok. Blev jättemätt så jag nästan somnade på vägen hem sen. Så resten av dagen har blivit allmänt slappande.

Snart är det dags för middag. Sen klockan sex ska vi börja traska mot flygbussen. Stockholm ikväll. Ska bli riktigt kul att komma hem ett tag igen.

Dög det som ett inlägg? Så länge i alla fall...

Testar...

Har tröttnat på metrobloggen som aldrig vill fungera som det ska så nu testar jag det här igen. Får väl se om jag gillar det eller inte...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0