Snott från Nathalie

Jag har insett att min senaste kyss: var alldeles nyss och lika mysig som alltid!
Jag pratar: oftast inte om jag inte har något vettigt att säga
Jag avskyr när folk: är dumma i huvudet (väldigt många innebörder)
Min bästa vän är: Anna
Kärlek är: Simon
När jag borstar tänderna: gör jag tusen andra saker samtidigt!
När jag lagar mat: blir jag ofta överdrivet stressad
Jag tänder på: snygga underarmar
Jag är rädd för: det mesta
Den värsta känslan är: ensam och rädd
Den bästa känslan är: när man efter en lång period äntligen får träffa sin älskling igen
Jag är bäst på: att planera
Jag är sämst på: att vara själv på kvällen
Om jag va ett djur skulle jag vara: Nasse?
Min mobiltelefon är: trasig så har fått en ny av Amir
När jag vaknar på morgonen: får jag ofta smyga för att inte väcka andra
Just nu tänker jag på att: försöka få Simon att vakna
Bebisar är: söta

Sista dagen imorgon

Imorgon jobbar jag min sista dag på donken. Ärligt talat hoppas jag att det blir den sista någonsin men hittar jag inget annat jobb lär jag ju komma tillbaka nästa sommar. I vilket fall ska det bli riktigt skönt med lite ledighet!

Imorgon: Jobbar 11.00-20.00. På kvällen kommer mamma, pappa och Pelle hem
Onsdag: Min älskling kommer och hälsar på.
Torsdag: Inplanerad hemlis för mig och Simon
Fredag: Gröna Lund och Amy MacDonald med Simon
Lördag: Vet inte
Söndag: Simon åker upp till Skellefteå igen. Jag ska se Lady Gaga med lillasyster.
Måndag: Åker upp till Skellefteå.

A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this

Inneboende

Hittade ett hål i marken igår när jag vattnade blommorna. Anna petade ner baksidan av en kratta för o se hur djupt det var och tog sönder nån vägg så vi tror väl att det är någon som har flyttat in där. Är säkert två dm djupt och ca 4cm i diameter. Något förlag på vad det kan vara som har flyttat in?


Hårfärgning

Anna var här igår kväll och hjälpte mig färga håret. Kändes som att det var på dags. Planen var väl från början att som vanligt färga håret inför PUCK men jag orkade inte vänta. Och i vilket fall har jag planerat att stoppa in allt hår i mössan i år så ingen kommer ju att se det i alla fall. I vilket fall är det åter igen rödbrunt.

Efteråt satt vi o glodde på TV, käkade popcorn och pratade om nog precis allt tror jag. Riktigt nice! Är alltid lika roligt att träffa Anna =)

Tveskjärtsbesök

Tänkte gå ut och studsa lite på lillebrors studsmatta när det ändå är fint väder ute. Hann vara ute i fem minuter innan solen gick i moln och en tveskjärt bestämde sig för att besöka studsmattan. Kort sagt gav jag upp och gick in igen.

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

En kväll med Amir

Ikväll bjöd jag Amir på middag eftersom jag förlorat vårat vad. Blev Tacolasagne och glass med hallon. Amir hade även en chipspåse som vi satt och mumsade på medan vi kollade nån halvbra film. Dock har jag några saker att påpeka till Amir!
  1. Vi ska inte gifta oss.
  2. Inte äns om vi är 35 och utan pojkvän.
  3. Jag ska inte konvertera.
  4. Vi ska inte ha några barn.
  5. Och barnen som jag i framtidag ska ha (som definitivt inte ska vara dina) ska inte få sexualkunskap av dig.
  6. Jag tänker inte gå en skedkurs!
Bara så du vet...

Sjukling

Ont i huvudet, ont i magen, trött i kroppen och fryser. Men jag mår i alla fall inte illa längre. Har till och med fått i mig två mackor och några körsbärstomater utan att dom kommit upp igen. Känner mig ganska nöjd med det faktiskt. Det enda jag måste göra idag är att sätta igång vattenspridaren och det ska jag väl orka. Annars blir det sova varvat med att döa framför TVn och/eller datorn.

Beroendeframkallande

Men oj vad FarmVille är kul! Har verkligen fastnat i det. Hur tragiskt det än är. I vilket fall är det städdag idag. Ska dammsuga hela nedervåningen. Inte alls lika kul...

Holding you, I held everything.


Tänk inte!

It's all coming back, it's all coming back to me now

Jag vill verkligen inte att det ska bli A&G lördagen. Kan vi inte skippa den lördagen och bara radera den från almanackan? Snälla.

Femdagarsvecka

Måndag-Fredag 6.30-15.30. Så ser min vecka ut. På ett sätt är jag inte alls på humör för att jobba men på ett sätt vill jag inget annat. Förutom att jag ju får pengar så är det ett riktigt bra tidsfördriv också! Saknar Simon så otroligt mycket just nu och jag vill bara att det ska bli den 29e. En och en halv vecka kvar. En månad sen vi sist sågs. Så jobb blir nog bra...

I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna say it straight from my heart
I miss you

Skossor

Hittade ett par skor igår som jag gillade. Dock fanns dom inte i rätt storlek så idag blir det troligtvis att åka in till stan och se om skorna finns där. Håll alla tummar ni äger och har! Ska bara lyckas hitta någon som vill följa med mig. Kanske blir lättare när folk faktiskt har vaknat. Är ju inte alla som börjar jobba 6.30 och därför vaknar 8.30 helt utvilad när man är ledig...

Stinsen

Har varit i Stinsen med Anna idag. Var mest hon som shoppade, men jag hittade mig en kofta i alla fall. Träffade Maria där också. Inte direkt den jag förväntade mig att se. Är lite halvknas att träffa Skellefteå-folk när man inte är i Skellefteå. Menmen, vi hade en jättebra dag och jag skaffade mig dessutom ett ICA-kort. Tänkte att det kan vara bra att ha.


1 år och 9 månader


Älskar dig!

Ja tack!

Nu vet jag precis vad jag ska göra i höst. Kom ju in på både nationalekonomi och affärsengelska och kunde först inte bestämma mig vilket jag ville läsa. Största anledningen var väl att jag inte visste om affärsengelskan var helt på distans eller inte (det stod olika beroende på var man läste om kursen). Men nu vet jag att den är helt på distans och har tackat ja till den!

Y como libro el corazon
Nos ensena que hay temor
Que hay fracasos y maldad
Que hay batallas que ganar

Y en cada página el amor
Nos convierte en luchador
Y descubres lo común
No hay un heroe como tu

Miss you nights

Midnight diamonds stud my heaven
Southward burning lie the jewels that eye your place
And the warm winds that embrace me
Just as surely kissed your face
Yet those miss you nights they're the longest



Måndag

Couldn't stand to be kept away
Just for the day
From your body
Wouldn't want to be swept away
Far away
From the one that I love


Trodde aldrig att dagen på jobbet skulle ta slut. Tiden stod nästan stilla! Men hem kom jag tillslut. Nu sitter jag mest bara och slösurfar. Egentligen har jag väl inget att skriva heller. Kände mest för att lägga in låttexten efter att jag nyss lyssnade på låten. Underbar!

Mysbilder

Kollade igenom diverse bilder och hittade dom här två:


Till mig från Simon.


Till Simon från mig.

Anna är bäst

Ok, kanske inte. Men jävligt bra på mitt jobb är jag i alla fall. Inte för det är direkt svårt att jobba på McDonald's men det är alltid kul att få komplimanger! Dessutom vet jag med säkerhet att jag alltid får komma tillbaka dit om jag inte skulle få något annat jobb. Nu hoppas jag ju visserligen på ett vettigare jobb nästa sommar men det är ju en säkerhet!

Idag var för övrigt riktigt lugn. Kom fem gäster de tre första timmarna... Resten av dagen stog jag i ettan, vilket är det överlägset slappaste man kan göra. Dessutom gick tiden jättefort. Sånna dagar gillar jag!

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly

Framtiden

Har suttit nästan hela dagen och kollat på One tree hill. Älskar verkligen den serien. Men en sak den gör är att den gör mig avundsjuk. När jag var 17, som dom är i TV-serien, ville jag definitivt inte vara gift och ha barn. Det vill jag inte nu heller. Jag är för ung för det. För ung och har en allt för ostabil ekonomi. Men ändå blir jag avundsjuk på dem. Jag antar att jag egentligen vill hoppa fram sisodär 4-5 år. Då vill jag ha allt det där. En familj med min Simon...

People change

Kom nyss hem från en sväng till Ica med lillasyster. På väg dit såg vi en gammal klasskompis till mig. När vi gick på mellanstadiet var han liten, söt och "en av dom coola killarna i klassen". Nu såg han ut som en random alkis eller liknande.

Välja rätt

Har kommit in på både nationalekonomi och affärsengelska i höst, nu är bara frågan vilken jag ska välja? Ekonomin känns aningen vettigare men engelskan jättemycket roligare! Egentligen lutar det ganska starkt åt engelskan men jag har inte bestämt mig till 100% än. Tror ju att det är större chans att jag klarar av kursen om det faktiskt är någonting jag vill läsa också... Men innan sista juli måste jag i alla fall bestämma mig. Hade nästan varit lättare om jag bara kommit in på en av kurserna...

Solarium på jobbet?

Don't stop the sun from shining down on me
'Cause I can't face another day without your smile
And If you take away the loving arms that surround me
Then I might break down and cry just like a child


Idag har jag stått nästan överallt på jobbet. 7-10 hade jag kassan och DTn, 10-11 rast, 11-13 pommesen, 13-14.30 pommes eller kök om vartannat (där jag behövdes mest för tillfället), 14.30-15.30 DTn igen. Så man skulle väl kunna påstå att jag sprungit runt som en tok till och från. Men för att komma till rubriken. Jag har alltid funderat över värmeskåpet till pommesen. Varje gång man stått där en längre tid blir man helt röd om armarna. Ser ut som om man varit ute i solen för länge och brännt sig. Kanske funkar som ett halvt solarium?

Just felt there was a need for one


Bitter eller butter

Jag är så trött på folk som ska vara så dumma i huvudet! Man blir verkligen på dåligt humör efter en dag i matsalen för man får så många otorligt dumma och onödiga frågor. Men det är inte det värsta. Varför kan inte folk plocka undan efter sig? För er som inte förstått sambandet så behövs det mer personal om man ska hinna plocka undan allas brickor, mer personal kostar mer pengar. Och var får man dom pengarna från? Jo, man höjer priserna! Så ni som är så dumma i huvet att ni inte plockar undan efter er för att det blivit så dyrt... inse hur idiotiskt det är! Det är faktiskt meningen att man ska plocka undan efter sig, så snälla gör det! Det är inte så svårt!

Men allt har inte varit pest och pina idag. Blev ju faktiskt hämtad av mamma efter jobbet och tog en sväng till IKEA. Fick ju presentkort där när jag fyllde år så det har jag nu tagit slut på. Blev fyra äggkoppar (kostade 10kr), två örngott och ett påslakan. Påslakanet var dessutom ett stort så nu finns det ingen återvändo... jag och Simon måste köpa oss ett stort täcke.



There are six billion people in the world
and sometimes all you need is one.

- Peyton Sawyer, One Tree Hill

Anna och Katrin på äventyr

Ok, ett äventyr var det väl kanske inte. Men det var i alla fall någonting utöver det vanliga. För en gångs skull var vi två stycken ute i matsalen under dagen, jag och Katrin. Efter ett tag insåg vi att golvet konstant blev vitprickigt och efter att jag gått en uterunda insåg jag att någon dummer hade spillt ut en hel målarfärgsburk på parkeringen. Dumma som folk är hade dom ju så smidigt klivit i den stora färghögen, där av de vita fläckarna på golvet. Så vi funderade ut hur vi skulle få bort det och efter att vi konsulterat (eller vad det heter) Terese och Emma samt fått spontan hjälp av en random byggjobbare blev det så att Abdi fick ta högtryckstvätten och spola bort all färg. Först fick jag och Katrin gå runt i matsalen och fråga alla vem som ägde den blå/gråa audin så personen i fråga kunde flytta på den och slippa risken att få målarfärg på den till synes nytvättade bilen. En timme senare var det mesta av färgen borta, både innomhus och utomhus.

It's a touch when I feel bad
It's a smile when I get mad
All the little things I am
Everyday I love you

Sjukling?

Usch! På bara tre veckor har jag gått hem tidigare från jobbet två gånger för att jag mått dåligt. Idag var jag kvar hela dagen, men hade jätteont i foten så haltade runt aningen långsamt. Dom måste ju tro att jag är helknas på jobbet. Än så länge har det verkligen inte varit min sommar!

Tiden går fort när man har roligt...

...eller när man har mycket att göra. Idag han jag knappt komma till jobbet innan jag slutade. Kan väl kanske bero på att jag bara jobbade fyra timmar och en kvar jämfört med dom nio jag brukar jobba. Sen var det ju som sagt mycket folk. Inte jättemycket folk men så pass mycket att man hela tiden hade någonting att göra.

You light the skies up above me
A star so bright you blind me
Don’t close your eyes
Don’t fade away

Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

All the stars are coming out tonight
They’re lighting up the sky tonight
For you

Oplanerat

Jag har kommit på en sak jag inte gillar med att jobba på McDonalds. En till sak kanske jag ska säga. Det är att man aldrig vet innan man kommer dit om man ska stå i kassa, kök, DT eller matsal. Jag vill alltid ha allting planerat in i minsta detalj, vilket ju inte går när jag inte har någon som helst aning om var jag kommer hamna under dagen. Menmen, nu är det i vilket fall dags att bege sig dit. Hoppas på DTn idag!

För länge.

To find that someone who makes your heart ache in a good way.
- Brooke Davis, One Tree Hill

Jag har hittat honom, jag älskar honom. Och jag saknar honom. Nio dagar sen jag sist såg honom. Tjugofem dagar kvar till nästa gång vi ses. Tjugofem dagar. En evighet. Det är det som gör så ont. Det är så länge. För länge. Tjugofem dagar kvar till jag får träffa min älskade Simon...

I will be

I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me


Jag hade självklart inget att oroa mig för igår. Tur det! Så nu är lilla Anna glad igen, dock väldans trött. Kom nyss hem från jobbet. Var jättemycket folk idag och värmen gör ju det som vanligt inte bättre. Men imorgon är jag ledig så då kan jag vila ut mig.

Oroar mig

Jag är nog sämst på att vänta. Antagligen har jag absolut ingenting att oroa mig för, men ändå sitter jag här med gråten i halsen och oroar mig. Vill bara att telefonen ska ringa och att allting ska vara bra. Eller i alla fall inte sämre än förväntat. Sen kan jag sova. Men tills dess lär jag fortsätta oroa mig.

Älskar dig ju.

Långtråkigt

If it's all I ever do
I would give my heart to you
And I will do it faithfully until the end of time
When they carve my name in stone
At least I know they'll know
That in this life I've made mistakes
But I did one thing right
Cause I will spend forever loving you
If it's all I ever do


Två långa dagar på raken i lobbyn är inte roligt. Det är varmt, tiden går helt otroligt långsamt, man får ketchup/läsk/glass/sås/salt/peppar på händer/t-shirt/byxor/skor och man känner sig allmänt äcklig. Ne, DTn ska det vara! Eller möjligen kassan. I värsta fall köket. Men nio timmar i lobbyn (x2), usch! Hoppas innerligt jag får stå någon annan stans imorgon. Framför allt för att tiden ska gå fortare. Resten kan man stå ut med. Det finns ju faktiskt en dusch när man kommer hem.

Härligt

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Äntligen är det lite svalare på jobbet. Det är fortfarande alldeles för varmt men med tanke på hur det har varit är det betydligt bättre nu. Jag vet med andra ord inte helt genomsvettig när jag kom hem från jobbet idag. Visserligen blev det en dusch ändå, man vill ju inte lukta pommes frites.

På kvällen blev det middag på Djurgården med pappa. Resten av familjen är i Loos idag och imorgon så då tyckte pappa att vi skulle äta ute. Blev som sagt ute på Djurgården, på en restaurang som hette Josefinas. Smockfullt var det på deras enorma uteservering men det var riktigt mysigt! Sen blev det en promenad vid vattnet på väg tillbaka till centralen.

Har även kommit på en överraskning tills när Simon kommer hit (nej, det har inget som helst med restaurangen att göra). Är ju visserligen ett bra tag kvar men det är ju kul att planera!





RSS 2.0