Bara för att den är så underbar


Bort med snön!

Det är väl ett önsketänkande att all snö ska lyckas försvinna idag. Men visst vore det underbart? Men om snön på gångvägarna kunde försvinna i alla fall? Det ska väl solen kunna lyckas klara av idag? Termometern, som minst sagt ligger i solen, visar ju trots allt +23.4. Annars tror jag mer på termometern på datorn. Den visar +3.

Idag blir det diska och coopa. Inte det roligaste men det måste ju göras. I vilket fall får jag ju en promenad i det fina vädret!

Jag älskar dig!

Nu är det fjärde gången på ungefär två minuter som jag försöker komponera ihop det här blogginlägget. Allt låter bara så töntigt så jag raderar det direkt. Men nu ger jag upp på det och låter det bli töntigt om det skulle visa sig att det än en gång bli jättetöntigt.

Idag har varit en riktig mysdag.
Visserligen har jag hunnit med en del plugg och ett SFCS-möte men utöver det tror jag att jag och Simon bara har haft det mysigt hela dagen. Mesta av myset har väl visserligen inneburit att Simon hållit om och värmt min mensvärkande mage och då även lovat att göra det tills dess att jag fyller 53. Kanske är en bra ålder att sluta med mensen då? Vem vet. Men nog om det. Det jag ville komma fram till är att det är så mysigt att ha en pojkvän som alltid finns där. Inte bara när jag har ont i magen utan alltid. Både när jag mår dåligt och när allt är så bra det bara kan vara.

Riktigt söt är han också! Hur många 22-åriga killar säger helt spontant "jag funderar på om våra barn ska få äta godis när dom vill eller bara på lördagar"? När man hör sånt kan man, eller i alla fall jag, inte låta bli att få världens största leende (i alla fall inombords) och ännu mer känna att han faktiskt är killen jag vill vara tillsammans med resten av mitt liv.

Mamma sa en bra sak till mig en gång. Jag satt och funderade om jag faktiskt kunde ha sån tur att jag hittat mitt livs kärlek på första försöket. Tänkte att man kanske måste prova sig fram lite för att faktiskt veta. Det hon sa var väldigt enkelt. "Tänk inte på det. Ni verkar jättekära och om det känns så bra som du säger så är han nog den rätta." Kort sagt slutade jag fundera då. Jag älskar min Simon. Och det planerar jag att göra för alltid. Eller i alla fall tills jag är 53 och han inte vill ta hand om min onda mage längre.


Westlife are unbreakable

"If you know the words, feel free to sing along. And if you don't... I don't know, just make them up like we do." - Nicky Byrne

Kollade på Turnaround DVDn igårkväll precis innan jag skulle sova. Mysigt värre. Var riktigt länge sen jag såg den sist. Mer än allt i DVDn så kom och tänka på massa citat vi sagt när vi väntat på Westlife och liknande. Mina två favoriter är ju helt klart:

- Heja Pettson du ar bast, stadar battre an en hast!
- Räääser-fräääser


Inskickat!

Planeringen för C-uppsatsen är nu inskickad! Äntligen lite lugn och ro och bara slappa! Har varit några tuffa veckor så ska bli riktigt skönt! Fast det innebär ju inte att jag inte har någonting att göra, bara att jag inte behöver plugga på några dagar...

Jag har hittat felet

Om man går in på ekonomi och kollar listan med databaser där istället för listan över alla databaser så ser man att vissa är fulla. Dvs, det är massa annat folk som också letar artiklar och därför får jag inte plats. Kan ju inte direkt påstå att det gör det hela mindre irriterande. Jag behöver fortfarande leta artiklar och det är just dom jag behöver som är fulla, såklart. Men jag antar att det bara är att vänta och hoppas att i alla fall några ger upp på att leta artiklar snart så jag också kan. Suck! Vet inte om jag tycker att det här är så snällt!

Man kan ju bli putt för mindre

Jag kommer inte åt någon av databaserna på Skeribi! Med andra ord kan jag inte leta artiklar till C-uppsatsen. Jag har inte riktigt tid med att det inte ska fungera. Absolut senast imorgon kväll ska vi skicka in våran planering av uppsatsen som ska innehålla:
 • 2-4 forskningsfrågor
 • Metod
 • 10 vetenskapliga artiklar
Forskningsfrågorna och metoden är fixat. Lika så fem artiklar. Men fem räcker ju inte. Vi behöver fem till. Minst. Och helst nu så jag kan få ledigt iaf några dagar.

För övrigt är jag jättenöjd med en av artiklarna Lisa har hittat. Den är så klockren att det nog inte kan bli klockrenare! Sen har vi en som verkar jättebra, en bra och två som vi kanske möjligtvis kan hitta något vettigt i och som kan få funka för tillfället om vi inte hittar något bättre.

Botaniserar på IKEA.se

Har hittat en hel massa saker jag vill ha! Det vi behöver just nu är ett hallbord och ett DVD-ställ men kan ju inte låta bli att kolla på annat också. Vill ju ha både en ny soffa och en ny säng. Eller i alla fall en sängram eftersom madrassen känner för att trilla av sängen lite då och då. Dock fanns det ju ingen vettig sådan på IKEA men som tur är ska vi ju inte köpa någon än på ett tag...Shopaholic och framkallning av kort

Var ju och såg Confessions of a Shopaholic igår med Lisa. Helt underbart rolig film. Precis i min smak! Måste tvinga Simon att se den sen också så han kan översätta vad finnen (Janne?) egentligen sa... Hihi!

Har varit riktigt duktig idag faktiskt. Inte nog med att jag kom ihåg att vrida fram klockan så har jag varit och gymmat, pluggat, vårstädat garderoben och nu sitter jag och framkallar diverse kort. 104st för att vara exakt. Tror det är från vårintaget och frammåt. Ska bli kul att sätta in i album sen hur som helst!

Kläderna...

Detta hamnade varken i slänga eller spara högen.

Någon
(Jossi kanske framför allt) som vill ha?

Diverse tröjor.

Turkos jättetunn kofta


Grön tunn hoodie


Röd och mörkblå tröja med dragkedja


Turkos T-shirt

Byxor

Svarta baggy


Grön/brun/gråa manchester-baggybyxor


Halvstora jeans (med jättesmå hällor)

Hoodies

Gigantstor och mysig som man nästan kan tälta i


Mörk/militärgrön


Campus tröja (med tryck på baksidan) som av någon konstig anledning är lite kortare i ärmarna än min andra Campuströja i exakt samma storlek

Städa garderoben

Ska ta tag i min alldeles för fulla garderob nu hade jag tänkt. Frågan är bara om jag ska göra en hög med sånt som ska slängas och resten tillbaka in i garderoben, eller om det blir en hög med slänga, en hög med saker som någon (exempelvis lillasyster) vill ärva och resten in i garderoben?

Snö IGEN!

Nu får det väl ändå räcka! Jag vill inte ha mer snö nu. Kan inte vädret bara förstå det?

Bäst på att planera!

Nu är planen för C-uppsatsen skriven. Likaså tre stycken forskningsfrågor och vi har kommit fram till att det är vettigast att göra en survey. Helt fantastiskt va duktiga va är! Vi har dessutom hittat fem vetenskapliga artiklar så behöver bara ytterligare fem till på onsdag. Så det är väl vad jag ska ägna mig åt i eftermiddag. Samt att skriva in forskningsfrågorna och det på datorn. Just nu står dom med lila och gröna tuschpennor. Oerhört vackert!

Ska även tvätta ur hårfärgen... om tio minuter för att vara exakt! Hoppas att jag inte kommer se ut som den morot jag ser ut som nu...

Dom har fastnat!Tog oss flera minuter att få loss dom...

Take back yesterday

Idag står det på schemat att Lisa ska komma över. Hon ska få hjälpa mig att färga mitt nyklippta hår och sedan ska vi planera en hel massa inför C-uppsatsen. Tur att vi gillar att planera... och det blir ju extra roligt när man har färgglada tuschpennor!

Sedan ikväll ska vi på bio och se Shopaholic. Kan tänka mig att det är en typisk "Anna-film". Har inte läst just den boken men har läst den lite längre fram i serien där hon får barn och den är ju helt underbart bra!

För övrigt satt jag och Simon igår kväll och bestämde vad för musik vi ska bränna på en CD och ha i bilen när vi åker till Korpis på fredag. Jag bidrog med dessa låtar:

Il Divo - Aleluya
Westlife - The easy way
Shayne Ward - What about me
Jack Savoretti - Dr. Frankenstein
Amy MacDonald - This is the life
Coldplay - Viva la vida
The Fray - How to save a life
Jason Mraz - I'm yours

Ville även ha med Take back yesterday med A1 men den ville tyvärr inte funka.

Duktig.

Nu har jag sökt diverse jobb/sommarjobb också! Har jag ju visserligen gjort tidigare också men har skickat iväg till 7st ställen till nu. Så det är väl bara att hålla tummarna?

Hyrbil bokad

Nu har vi bokat bil till Korpis-resan! Hoppas vi får en annan bil än sist när vi råkade hamna i diket...


Jag fick en frisyr!

Hade egentligen bara tänkt att klippa topparna men kom faktiskt hem med en frisyr. Vet inte om jag haft en frisyr tidigare. Är skitnöjd! Och dessutom ser håret längre ut. Visste inte att man kunde klippa håret längre...

En till avklarad!

Arbetet i international marketing är inskickat! Nu behöver vi inte tänka mer på det. Så otroligt skönt! Sen har vi ju två arbeten till att fixa med fram till på onsdag men snart är ju det också färdigt!

Har för övrigt fått jätteont i ryggen. Kan ju iofs ha o göra med att jag sitter jättekonstigt när jag har datorn vid TVn, men det är ju jobbigt...

Jag läste fel

Det slutade visst inte förrän 17.55. Då lär dom nog hinna med alla i fall...

20 minuter kvar...

...på TV-sändningen och dom har fortfarande inte visat en enda topåkare. Han som åker nu har som bäst varit 23a på VM och åker inte alls bra just nu. Varför visar dom honom?! Jag lovar att alla som sitter och kollar just nu mycket hellre vill se Brian Joubert, Tomas Verner, Evan Lycasek och resten av eliten. Det är ju en repris! Varför väljer inte SVT att visa dom bra åkarna? Jag blir galen på dom! Var ju inte direkt bättre igår när dom bröt sändningarna för att ingen orkar ju vara vaken till halv två på natten...

Smart!

Hade tänkt ta sovmorgon idag. Fixa lite saker, plugga och sedan tvätta klockan ett. Men när jag vaknade vid nio när Simon skulle gå och kände att jag inte kunde somna om kom jag på den brilianta idén att vi ju faktiskt äger två tvättkort så istället gick jag ner och bokade en till tid. Klockan tio. Så nu kan jag hinna bli färdig med tvätten jättetidigt ju!

Suck!

Det är ju eftermiddag i LA nu och tävlingarna kommer inte vara färdiga förrän halv två i natt, svensk tid. Så länge orkar ingen vara vaken så vi kommer istället visa ett sammandrag av dom 16 sista åkarna imorgon eftermiddag - Kommentarorn på SVT

Hade det varit fotboll eller hockey hade det inte spelat någon roll, men bara för att det är konståkning så är svenska folket tydligen jättetrötta på natten. Jag blir så trött (på SVT alltså, inte sömnig)!

Stulat från Läcki

Lovar du att vara ärlig? Ja.
Du heter? Anna
Smeknamn? Fjant, Mopp
Låt som du lyssnar på när du är ledsen? Same Mistake - James Blunt
Beroende av? Någonting att sysselsätta mig med
Vad tror folk om dig? Att jag är osocialare och tråkigare än vad jag faktiskt är
Stämmer det? Tror jag svarade på det i förra frågan
Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte om jag brukar försöka direkt
Hur imponerar man på dig? Beror på
Brukar du skratta för dig själv? Ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ok. Tack
Var bor du? Skellefteå
Trivs du där? Till och från
Äger du några converse? Mja... ett par typ tofflor
Sprit, cider, vin eller öl? Olika
Brukar du bli för full? Nej
Är du allergisk mot något? Nej.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer
Antal timmar sömn inatt? 8 ungefär
Brukar du komma i tid? Ja.
När mår du bra? När jag är med folk jag tycker om
När blev du fotad senast? Kommer inte ihåg
Hur känner du dig nu? Seg
Vanligaste färg på dina kläder? Jeans (om nu det är e färg) och svart
Vad tycker du om fötter? Strumpor på helst!
Vad saknar du? Westlife-turneerna
Hade du en bra kväll igår? Helt ok
Favorit dryck på morgonen? Mjölk.
Rakar du benen? Ja.. dock behövs det inte speciellt ofta
När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt 23
Är du blyg? Ja.
Sysslar du med någon idrott? Inte längre
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både ja och nej.
Har du spytt offentligt? Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Hmm...
Är du nöjd med ditt liv? För det mesta
Är du bortskämd? Ja, men inte överdrivet
Vad gör du i morgon? Pluggar, städar och tvättar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Aldrig ens funderat över
Vad längtar du till? Just nu närmast... Korpis och att få komma bort från allt ett tag.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut
Vad använder du för shampoo? Dove nånting
Hur gammal är du? 22
Tycker du om någon just nu? Ja.
Gröna eller röda äppeln? Mitt emellan
Gillar du golf? Sådär
Vilken tid gick du upp idag? Halv 8
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja.
Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Absolut
När grät du senast? Lördags tror jag det var... har fortfarande lock i örat från gråten som ville hamna i örat =S
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, resa, spara tror jag.
Bär du glasögon eller linser? Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej 
Har du piercing? Har hål i öronen
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? Inte liksom aktivt... typ 5ggr på en sommar kanske
Är du bra på att laga mat? Bara såser
Är du flygrädd? Nej
Hur vig är du? Inte mycket alls
Är du musikalisk? Inte ett dugg
Vad dricker du helst när du är törstig? Sodavatten
Vilken är din favoritglass? Solero
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Tycker du om sushi? Nej, men försöker lära mig
Vad äter du helst när du ser på film? Chips och dip
Har du tandläkarskräck? Är obehagligt men inte läskigt
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgon egentligen men min dygnrytm är ganska paj
Vilken ögonfärg har du? Gråblå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Ja.
Biter du på naglarna? Nej
Just nu? Nej
Röker du? Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du? Ungefär en gång i veckan
Senaste låt du hörde? Have you ever loved a woman - Bryan Adams

Nästan färdig

Det enorma diskberget som bildats när vi tentapluggat och annat är nu nästan borta. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Diska i reklampauserna kan ibland faktiskt vara riktigt effektivt. Eller kanske inte. Om jag hade struntat i TVn hade nog disken varit borta för flera timmar sen. Men då hade jag ju o andra sidan missat massa bra TV-program så det är nog bäst så här i alla fall!

Botanisera bland kurslitteraturen

Städas ska det också göras! Måste ta in den kurslitteraturen som står i förrådet och se vad jag kan tänkas behöva under C-uppsatsen, där av botaniseringen. Men tänkte även passa på att samla ihop klarade tentor på ett och samma ställe samt slänga sånt jag inte längre behöver.

Vissa kurser har ju varit kassa...

Nu är musiken avklarad! Oj vad skönt! Dessutom gick det ganska smärtfritt vilket vi tackar och bockar för. Dock var det ju en aning roligt när våran lärare påpekade att vissa kurser ju har varit kassa medan andra har varit bra. Till skillnad från henne så tror jag att vi alla tänkte att det var hennes kurser som varit kassa!

Efteråt blev det en del jobb med alla komentarer vi skrivit till arbetet i international marketing. Tog oss tre timmar men nu har vi inte alls mycket kvar att göra. Ska bli skönt när vi kan bocka av det med på listan.

Sista musiklektionen

Ska bli så otroligt skönt när det är över! Vi skulle ju liksom ha haft den här lektionen i januari. Men snart så. Suck!

Blev inte som jag tänkt mig

Ne någon pluggpaus blev det ju inte. Istället har jag ägnat kvällen till att leta språkpolis. I början var det faktiskt ganska roligt, men vissa delar (nämner inga namn) var så dåligt skrivna att jag nästan fick panik. Och inte är det klart ännu heller. Lägger in Lisas kommentarer också så allt ska gå snabbare och smidigare imorgon.

Och vad får jag då ut av det här? Jo visst blir det ett bättre arbete och som sagt lättare imorgon, men även en ihärdig huvudvärk. Mysigt värre!

Attans bullar

Fick precis veta att jag inte fick jobbet i Mörby. Attans bullar! Men då hoppas vi på banken i Skellefteå eller något av dom jobben jag planerar att söka nu i veckan...

Färdig för idag!

Nu har jag minsan pluggat färdigt för idag! Har varit en riktigt lång dag så nu får det vara nog! Tror i alla fall att intervjun gick bra och pluggandet nu på eftermiddagen har också gått bra så jag kan nog dessutom vara ganska nöjd.

En till utmaning

För 5 år sen... Var jag 17 år (skulle fylla 18) och gick andra året på gymnasiet. Fixade nog med det sista i vårat UF-företag om jag inte minns fel. Men mest gick jag nog och väntade på Westlife-konserterna i maj.

För 3 år sen...
Var jag 19 år (skulle fylla 20) och jobbade nästan heltid på McDonald's i Akalla. Var strax dags att åka på den första av "Anna-and-Liz-on-a-small-following-Westlife-on-tour-tour".

För 1 år sen...
Var jag precis hemkommen från Glasgow och satt och panikgjorde det sista på vårat arbete i Internationell affärsmiljö.

För 3 månader sen...
Var det julafton. Den första av förhoppningsvis jättemånga som firades tillsammans med Simon.

Igår...
Tentapluggade jag mest hela dagen.

Imorgon...
Har jag min absolut sista musiklektion! Äntligen!

Om ett år...
Håller jag och Simon förhoppningsvis på att flytta ner till Stockholm. Han för att göra exjobb och jag har förhoppningsvis fått mig ett vettigt arbete!

Utmanar: Lisa, Linnea, Amir, Kim och Emma

Ego

Ser jag ut som en businesswoman redo för att gå på jobbintervju på Swedbank nu?
Lite kanske i alla fall?


Tentan gjord!

Riktigt skönt att ha tentan avklarad! Dock vet jag inte riktigt hur det gick. Jag svarade på alla frågor men chansade på en hel del. Var lite svårt att förstå vad han egentligen ville att man skulle svara men förhoppningsvis gick det vägen i alla fall.

Jag ville ju ha vår

Men nejnej. Istället ska det börja snöa igen. Den typ halvmetern vi redan har kunde tydligen inte räcka. Suck!

I vilket fall börjar jag känna mig hyfsat redo inför morgondagens tenta. Lite småsaker att kolla upp bara.

Klippning

Har precis bokat klipptid till på fredag. Mitt hår är ju inte allt för vackert för tillfället så jag tror minsann att det är på tiden!

Måste bara påpeka att...

...snart är det dags igen! Om tolv dagar för att vara exakt...


Brighton

Sitter och pratar gamla Brighton minnen med Lisa. Så roligt vi hade!
 • Skum familj med en kedjerökande tant, en gubbe som alltd var i uthuset och en smygande och halvt kriminell inneboende...
 • Blev nästan attackerade av fiskmåsar
 • JJ!
 • "Westlife-twins"
 • Lite extra tidiga morgonar för att få bästa chipssorten till lunch
 • Sussi och Jessie
 • JJs källare där man kunde få bo om man slarvade bort sitt pass
 • Piren
 • Dom nygjorda munkarna
Sommaren 2002 var minst sagt rolig!

Färdigpluggat för idag

Äntligen lite lugn och ro! Dock måste jag se till att gå upp i tid imorgon om jag ska hinna med allt. Ska bli så skönt när tentan och alla arbeterna är gjorda.

Men som sagt, nu ska jag slappa resten av kvällen! Blir isglass, datorn och Sanningens ögonblick.

Har inte tid med det här just nu

Därför blir det en halv novell istället för ett telefonsamtal. Mycket mer tidseffektivt!

För det första tror jag inte att du ljuger. Det har inte ens någonting med saken att göra. Grejen är bara den att jag snart inte orkar längre. Allting ska alltid handla om dig och dina problem. Och det är inte några enstaka problem. Nej, det är flera i veckan. Hur skulle du känna om någon du känner enbart skulle använda dig som någon att klaga till? För det är bokstavligen det du gör och det är dags att inse att det är uttröttande och tjatigt. Jag säger inte att du helt ska sluta klaga, men jag vill att du överväger vad som faktiskt är viktigt. Vad behöver folk runt omkring dig få veta och vad är egentligen bara nonsens för att få uppmärksamhet?

Antar att du hört historien om personen som skrek att "Vargen kommer!"? Ingen varg kom när personen skrek och när personen efter massor av gånger åter igen skrek att vargen kom så var det ingen som lyssnade på personen längre. Den gången kom vargen.


Det är precis så du gör. Skriker för minsta lilla och det är precis därför jag började ifrågasätta dina motiv förra helgen. Du kan helt enkelt inte klaga på allt. Det går inte. Jag tror i ärlighetens namn att om jag inte var en nära vän till dig hade vi inte varit kompisar längre. Jag hade nog inte orkat mer. Det är ju faktiskt roligare att umgås med glada människor som inte klagar på allt, det måste även du hålla med om!  Men nu är vi nära vänner och därför tänker jag fortsätta kämpa, även fast jag egentligen inte orkar mer, men du måste börja fundera också! Fundera ut vad som faktiskt är viktigt! För det du anklagade mig om att inte tro på dig angående var minst sagt ett onödigt tillfälle. Vet du vad jag egentligen gjorde när du trodde att jag inte trodde på dig? Jag gav upp lite till och kom med ett förslag om hur det skulle kunna vara för att möjligen få dig att känna dig lite bättre till mods. Det är sånt en bra kompis gör!

18 punkter

Har just nu skrivit upp 18 punkter som är saker som skulle kunna komma på tisdagens tenta. Än så länge kan jag tre av dom jättebra och fyra av dom nästan tillräckligt bra. Så alltså 11 till att lära sig.

Sitter just nu och läser igenom boken igen, från början till slut. Tur att jag strykigt under det viktiga dock för att läsa 400 sidor på en dag låter faktiskt inte jättelockande.

Halt!

Gick nyss en vända till coop och köpte lite grejer till dagens middag. Blir tacos, mums! Hur som hellst, var jättehalt ute! Och det blev ju definitivt inte bättre av att mina vinterskor är trasiga så jag fick gå med superplatta gympaskor på den hala isen. Lyckligtvis höll jag mig från att trilla i alla fall...

Dåligt planerat

Vissa delar av pluggandet tar verkligen betydligt längre tid än förväntat! Ligger redan efter och jag började igår. Smidigt värre! Tur att jag har planerat in "panik plugg" i schemat på måndag... då kan jag ju kanske hinna ikapp mig själv...

Passar på

Idag har jag faktiskt annat att berätta än att jag är trött på pluggandet så passar på att skriva om det!

Gick till Campus och hämtade upp Simon och sedan vidare till banken. Hade fått en hel massa småmynt av hans far, 2276kr för att vara exakt, så vi gick och satte in det på kontot istället. Senare användes dess pengar till att boka hotellet så vi betalade bara ca 600kr var för de sex nätterna i London. Riktigt nice!

Sen har vi kommit på att vi vill ha ett litet hallbord i hallen här uppe. Har hittat ett ok på IKEA så idag gick vi runt i alla möbelaffärer här i Skellefteå och kollade innan vi ska upp till IKEA. Ska ju till Korpis om två veckor så då passar vi på att åka förbi Haparanda på vägen hem.

Där emellan drack vi milkshake på Frasses också!
Usch va gul den var! Visserligen tog vi båda banansmak men den var så gul att det smakade mer färgämne än banan. Så nå fler milkshakes kommer Frasses aldrig att sälja till mig!

Hotell bokat!

Nu har vi äntligen bokat hotell i London! Hittade ett hotell nära Hyde Park och Oxford St som det just nu var 25% rabatt på om man bokade från hotelclub.net. Så vi betalade bara 3600kr för ett dubbelrum i 6 nätter. Anna är nöjd!

Här ska vi bo!

Regnar det?

Eller droppar det bara från taken? Är lite svårt att avgöra när man sitter här inne o pluggar. I vilket fall gillar jag det. Vill ha vår nu och då måste ju all snö ta och försvinna! Så att det är nio grader varmt idag gör mig absolut ingenting!


Trött, så trött!

Vet att det är mycket tjat i bloggen just nu om allt plugg jag har att göra. Men tyvärr har jag ju inget annat att skriva om just nu. Känns verkligen som att jag inte gör något annat än att plugga. Fast nu får det i alla fall räcka för idag!

Smärtfritt

Trodde verkligen att vårat arbete skulle bli totalsågat på dagens seminarie men icke! Det gick faktiskt riktigt bra! Dock betyder ju inte det att jag nu kan ta det lugnt. Finns en hel hög med saker på pluggschemat.
 • 24 mars tenta i marknadsföring av tjänster
 • 27 mars inlämning av jättearbete i internationell marknadsföring
 • 30 mars inlämning av arbete i marknadsföring av tjänster
 • 1 april inlämning av förberedelser till C-uppsatsen (10 vetenskapliga artiklar, 4 forskningsfrågor och metod)
Men det är bara att kämpa på! Ska sätta mig nu och skriva en veckoplanering så jag vet precis hur mycket jag måste plugga varje dag.

Nu gäller det

Redovisning av arbetet i marknadsföring av tjänster. Känns egentligen inte bra alls men ska samtidigt bli helt otroligt skönt att få det gjort! Vill bara bli av med det. Får hoppas att Rickard är snäll med oss för det känns inte som ett så väldans bra arbete. Vissa delar har jag till o med inte haft möjlighet att läsa så jag har ingen som hellst aning om vad som står, andra delar är inte klara och min del känns skitdålig men ingen annan i gruppen verkar tycka att det är en bra idé att hjälpa varandra i ett grupparbete så har fått noll feedback. Istället är det ju så mycket bättre att köra sitt eget race och hoppas på det bästa. Suck!

Längtar till i eftermiddag när det är över!

Just ja!

Kom på, när jag läste Lisas blogg, att jag ju också har blivit utmanad av Kim. Ska skriva sju saker om mig själv so here it goes:

Jag älskar att gå på konserter. Det räcker ofta med att det är en helt ok artist för att jag ska vilja vara där. Finns verkligen ingenting roligare!

Jag är extremt mörkrädd och sover därför alltid med TVn på när jag är ensam.

Jag blir lätt irriterad på folk som beter sig idiotiskt på ett eller annat sätt. Framför allt när folk tror att dom är bättre än alla andra eller alltid bara gör saker för sin egen vinning.

Jag gillar inte Skellefteå av den enkla anledning att det aldrig händer någonting här.

Jag drömmer om ett riktigt "Svensson-liv"... dock utan vovven. Vill framför allt ha allt med jobbsökande och boendeletande avklarat så jag slipper fundera över det.

Jag känner mig fri när jag åker skridskor. Är så koncentrerad att jag slutar tänka på allt runt omkring och bara njuter. Finns ingen härligare känsla än att mitt i ett hopp (i luften) känna att hoppet kommer gå skitbra och jag kommer göra en alldeles perfekt landning. Tyvärr händer det inte så ofta längre.

Jag älskar att ha folk runt omkring mig. Är inte speciellt social men tro inte att jag har tråkigt om jag är helt tyst i en folksamling, jag är bara blyg... egentligen har jag jätteroligt!

Dock tänker jag inte utmana någon. Orkar inte fundera ut någon just nu nämligen så istället gör vi så att om du tycker att det här verkar roligt så kan du känna dig utmanad!

Färdig för idag

Nu blir det slappa resten av kvällen. Har i princip hunnit med allt jag har tänkt mig att hinna med idag så det får duga. Blir film och mys med älsklingen istället om en stund. Har dock ingen aning om vad vi ska se. Det märks väl så småningom.

Vill för övrigt bara bli klar med dom här två kurserna. Visserligen har dom varit helt ok roliga men nu orkar jag inte mer. Två arbeten som ska lämnas in och en tenta på typ en vecka och folk som inte gör vad som ska... blä säger jag bara. Det får helt enkelt duga med ett blä.

Är det vår?

Tittar man ut är det en halvmeter snö på gräsmattorna. Men det var 13 grader varmt i solen när jag vaknade imorse och jag har suttit ute på balkongen i en och en halv timme och ätit lunch och pluggat. Riktigt skönt var det! Med andra ord känns det som vår men det ser inte alls ut som vår!

Pluggandet går för övrigt riktigt bra för tillfället. Är klar med mina delar av tjänstemarknadsföringsboken och har även läst ut boken. Så har bara internationella marknadsföringen kvar att göra idag. Och dammsuga men det räknas ju inte in i plugget. Ska även gå en vända till coop. Var ju dum nog att gå dit igår efter skolan utan att först ha kollat vad vi faktiskt behöver hemma. Så nu efter en titt i kylskåpet blir det en vända till. Kan visserligen inte påstå att det gör något, får ju bara en anledning att vara ute ännu mer i det fina vädret!

Här kommer för övrigt lite bilder från Stockholmsvistelsen:


Lillebror


Vicki och Anna dansar till Cottoneye Joe (stavning?)


Martina och Johanna


Amir äter sushi


Il Divo


Urs


David, Seb och Carlos


Moa skakar nästan hand med David =P

Pluggdag

Idag blir det en riktig pluggdag. Först och främst ska jag göra klart mina delar av tjänstemarknadsföringsarbetet, sen ska jag försöka göra klart mina delar i det andra arbetet också. Om jag orkar och hinner blir det även att läsa dom 2½ sista kapitlena i boken inför tentan nästa vecka.

Förhoppningsvis är jag inte helt slut efter det för våran lägenhet är verkligen i ett desperat behov av ett besök av snabeldraken. Var dammigt redan innan och sen igår när jag kom hem ville min väska självklart släpa in en hel hög med grus. Mysigt värre.

Ne, kanske ska ta och sätta igång?

Il Divo ikväll!

Äntligen!


Shopping

Shoppingdag med mor idag. Blev först en vända till Sollentuna och sedan vidare till Stinsen. Följande blev innhandlat:
 • Handväska
 • Vit/blå-rutig trekvartsskjorta
 • Mörkblå kortärmad skjorta
 • Grönrandig t-shirt
 • Vitt linne
Kommer upp lite bilder från dagen senare. Antagligen typ på tisdag men kanske kan hinnas med tidigare också, det återstår att se!

Nya skossor

Åkte in till stan med Jossi idag. Gick till en skoaffär som sålde typ visningsex, så det fanns bara ett par av varje sko och alla skor var i storlek 37 eller 37½. Dessutom var det halva priset på allt. Var lite halvspännande. Hittade mig ett par blåa skor med kardborrband. Oerhört vackra. Jossi hittade där emot inget så hon var väl inte lika nöjd och glad som jag var.

Lunch på McDonalds sen innan jag gick och träffade Malin.
Var riktigt kul att ses igen. Satt mest bara o snackade i hennes soffa. Men var som sagt riktigt kul.

Nu blir det slappa alternativt plugga fram tills det är dags för middag
. Sedan Melodifestivalen hemma hos Vicki ikväll.

Fullt upp

Dagen började som sagt med jobbintervju i Mörby. Tror att det gick bra men vi får väl se om jag får jobbet eller inte. Sedan direkt vidare till mammas jobb och äta lunch. Träffade en lärare där på skolan som kommer från Skellefteå och tydligen jobbar hans mor, sen typ hundra år tillbaka, på Swedbank i Skellefteå där jag ju ska på intervju den 24e. Världen är liten?

Hem en snabbis sen för att hämta bilen och åka till farmor.
Blev först en sväng till kyrkogården och sedan vidare till Veddesta där hon skulle köpa nya glasögon. Dock råkade vi parkera lite fel och fick böter på 400kr. Otroligt roligt. Känns ju som någonting jag borde betala men farmor tyckte det var hennes fel eftersom det var hon som var där och shoppade så fick 400kr av henne. Får väl se sen vad som händer med dom menmen...

Lämnade sedan av farmor och åkte direkt mot Arlanda för att hämta upp lillasyster.
Mycket bilåkande idag! Men resten av kvällen ska jag i alla fall ta det lite lugnt!

Intervju

Om ca 20min är det dags att gå hemifrån, hoppa på bussen mot Mörby och gå på jobbintervju.

Önska mig lycka till?

Snart är det dags

Ska börja gå till flygbussen om ungefär en timme. Har två saker kvar att packa, sen är jag redo. Ska blir ritkigt nice att åka hem ett tag. Börjar tröttna lite på Skellefteå igen så det kan ju vara därför. Sen ska det självklart bli kul att träffa alla där hemma igen!

Stockholm ikväll

Planen ser ut som följer.

Fredag
Dag - Jobbintervju, lunch hos mamma och träffa farmor
Kväll - Hämta Jossi på Arlanda och sen bara slappa

Lördag
Dag - Fixa lite småsaker och sen träffa Malin
Kväll - Melodifestivalen med Anna och kanske Johanna, Martina och Vicki

Söndag
Dag - Shoppa med mamma
Kväll - Träffa Linnea

Måndag
Dag - Lunch med Amir och sedan träffa Moa
Kväll - Il Divo konsert på Globen

Och på tisdag morgon flyger jag tillbaka till Skellefteå.

Utmanad

Tre jobb jag haft: Va praktiskt att det är just tre jobb jag haft i mina dar. McDonald's, McDonald's och McDonald's. Ja, jag har jobbat på tre olika.

Tre platser jag bott på: Sollentuna, Skellefteå och ingen mer stans...

Tre saker jag gillar att se på TV: One Tree Hill, Gossip Girl, Greys Anatomy

Tre favoriträtter: Löjromstoast, skagenröra och chilikykling

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Stockholm, London, Dublin

Tre personer jag utmanar: Lisa, Jossi (du behöver något att sysselsätta dig med) och Kim

Leta lägenhet

Det har jag roat mig med idag, istället för vissa andra vettiga saker som jag måste göra. Visserligen vet jag ju inte ens om jag ska flytta till sommaren/hösten. Men det är ju alltid kul att kolla!

På ett sätt vill jag verkligen flytta. Skulle vara så skönt att ha en lägenhet som är ens egen. På riktigt. Inte en studentlägenhet. Och har jag en egen lägenhet innebär ju det faktiskt att jag har ett vettigt jobb också. Och det vore ju minst sagt trevligt. Men samtidigt skulle det ju vara jättejobbigt att flytta från Simon. Självklart kommer vi ju ses i alla fall men att bo ca 80 mil från varandra i ungefär ett år låter ju inte speciellt lockande. Men jobb måste komma i första hand och blir det ett jobb i Stockholm vill jag ju vara förberedd så jag slipper flytta hem till mammsen och pappsen allt för länge. Sommaren i Helenelund kan jag absolut stå ut med men blir det att jag stannar i Stockholm tänker jag banne mig inte bo hos päronen. Tror inte att dom vill det heller, jag är ju trots allt stor nu och har bott hemifrån i över 2½ år.

Det bästa vore ju om jag visse att jag hade ett jobb. Vare sig det är i Stockholm eller Skellefteå. Tänk va skönt att veta vad man ska göra i höst så man slipper oroa sig!

Planen för idag

Idag ska jag försöka vara effektiv. Får se hur bra det går, jag sitter ju trots allt och gör absolut ingenting just nu. Men det ska nog kunna gå ändå. Vi kan kalla det här min lunchpaus, även fast jag inte äter för tillfället.
 • Möte med tjänstemarknadsföringsgruppen - Done!
 • Coopa - Done!
 • Tvätta - Håller på...
 • Packa
 • Läsa 1kap i tjänstemarknadsföringsboken
 • Förhoppningsvis läsa ett till kapitel
 • Myskväll med älsklingen
Så innan 18.00 borde jag väl hinna med dom sex första punkterna? Är ju faktiskt ganska illa annars...

God natt!Tydligen snarkade jag också?

Nothings gonna change my love for you

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong

Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now
Touch me now
I don't want to live without you

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
One thing you can be sure of I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing’s gonna change my love for you

Som hittat

Level 1:
() Smoked A Cigarette
() Smoked A Cigar
(x) Kissed A Member Of The Same Sex
(x) Drank Alcohol
SO FAR: 2

Level 2
(x) Are / Been In Love
() Been Dumped
() Shoplifted
(x) Been Fired
() Been In A Fist Fight
SO FAR: 4

Level 4
(x) Had A Crush On An Older Person
(x) Skipped School
() Slept With A Co-worker
() Seen Someone / Something Die
SO FAR: 6

Level 5
() Had / Have A Crush On One Of Your Facebook Friends
() Been To Paris
(x) Been To Spain
(x) Been On A Plane
(x) Thrown Up From Drinking
SO FAR: 9

Level 6
(x) Eaten Sushi
(x) Been Snowboarding
() Met Someone BECAUSE Of Facebook
(x) Been in a Mosh Pit
SO FAR: 12

Level 7
() Been In An Abusive Relationship
(x) Taken Pain Killers
() Love/loved Someone Who You Cant Have
(x) Laid On Your Back And Watched Cloud Shapes Go By
(x) Made A Snow Angel
SO FAR: 15

Level 8
()Had A Tea Party
() Flown A Kite
(x) Built A Sand Castle
() Gone mudding (offroading)
(x) Played Dress Up
SO FAR: 17

Level 9
(x) Jumped Into A Pile Of Leaves
(x) Gone Sledding
(x) Cheated While Playing A Game
(x) Been Lonely
() Fallen Asleep At Work / School
SO FAR: 21

Level 10
(x) Watched The Sun Set
() Felt An Earthquake
() Killed A Snake
SO FAR: 22

Level 11
(x) Been Tickled
() Been Robbed / Vandalized
() Been cheated on
(x) Been Misunderstood
SO FAR: 24

Level 12
(x) Won A Contest
() Been Suspended From School
() Had Detention
() Been In A Car / Motorcycle Accident
SO FAR: 25

Level 13
(x) Had / Have Braces
() Eaten a whole tub of ice cream in one night
() Danced in the moonlight
SO FAR: 26

Level 14
(x) Hated The Way You Look
() Witnessed A Crime
(x) Questioned Your Heart
() Been obsessed with post-it-notes
SO FAR: 28

Level 15
() Squished Barefoot Through The Mud
(x) Been Lost
(x) Swam In The Ocean
() Felt Like You Were Dying
SO FAR: 30

Level 16
(x) Cried Yourself To Sleep
(x) Played Cops And Robbers
(x) Recently Colored With Crayons / Colored Pencils / Markers
(x) Sang Karaoke
(x) Paid For A Meal With Only Coins
SO FAR: 35

Level 17
(x) Done Something You Told Yourself You Wouldn't
(x) Made Prank Phone Calls
(x) Laughed Until Some Kind Of Beverage Came Out Of Your Nose
(x) Kissed In The Rain
SO FAR: 39

Level 18
() Written A Letter To Santa Claus
(x) Watched The Sun Set/ sun rise With Someone You Care/Cared About
(x) Blown Bubbles
() Made A Bonfire On The Beach or anywhere
SO FAR: 41

Level 19
() Crashed A Party
(x) Have Travelled More Than 5 Days With A Car Full Of People
(x) Gone Rollerskating / Blading
(x) Had A Wish Come True
() Been Humped By A Monkey
SO FAR: 44

Level 20
() Worn Pearls
() Jumped Off A Bridge
() Screamed "Penis" or "Vagina"
() Swam With Dolphins
SO FAR: 44

Level 22
() Got Your Tongue Stuck To A Pole/Freezer/ice Cube
() Kissed A Fish
(x) Worn The Opposite Sex's Clothes
(x) Sat On A Roof Top
SO FAR: 46

Level 23
(x) Screamed At The Top Of Your Lungs
() Done / Attempted A One-Handed Cartwheel
(x) Talked On The Phone For More Than 4 Hours
(x) Recently stayed Up for a while talking to someone you care about
SO FAR: 49

Level 24
(x) Picked And Ate An Apple Right Off The Tree
(x) Climbed A Tree
(x) Had/Been In A Tree House
(x) Been scared To Watch Scary Movies Alone
SO FAR: 53

Level 25
(x) Believed In Ghosts
() Have had More Then 30 Pairs Of Shoes
() Gone Streaking
() Visited Jail
SO FAR: 54

Level 26
() Played Chicken
() Been Pushed into a pool with all your clothes on
(x) Been Told You're Hot By A Complete Stranger
() Broken A Bone
(x) Been Easily Amused
SO FAR: 56

Level 27
() Caught A Fish Then Ate It Later
() Made A Porn Video/got asked to make one
(x) Caught A Butterfly
(x) Laughed So Hard You Cried
(x) Cried So Hard You Laughed
SO FAR: 59

Level 28
() Mooned/Flashed Someone
() Had Someone Moon/Flash You
(x) Cheated On A Test
(x) Forgotten Someone's Name
() French Braided Someones Hair
() Gone Skinny Dipping
() Been Kicked Out Of Your House
() Tried to hurt yourself
SO FAR:61

Level 29
(x) Rode A Roller Coaster
() Went Scuba-Diving/Snorkeling
() Had A Cavity
() Black-Mailed Someone
() Been Black Mailed
SO FAR: 62

Level 30
() Been Used
(x) Fell Going Up The Stairs
() Licked A Cat
() Bitten Someone
(x) Licked Someone
SO FAR: 64

Level 31
() Been shot at/or at gunpoint
() Had sex in a public place
() Flattened someones tires
() Rode your bike/Driven your car until the fuel light came on
() Got five pounds or less worth of fuel
TOTAL: 64

Mörker

"Jag byter för fan glödlampor oftare än vi diskar" - Simon.

Det värsta är att det är sant. Och då menar jag inte att vi är jätteäckliga och har tre månader gammal disk stående. Nej, diskar gör vi. Men av någon anledning vill våra taklampor inte lysa speciellt många dagar innan dom ger upp. Är det inte den ena lampan så är det den andra. Och vi har trots allt bara tio taklampor. Just nu är det sovrummet och den ena lampan på toan (fråga mig inte varför vi har två där, men det ingick) som har gett upp. Förstår att Simon blir en aning putt som måste byta så ofta. Och jag med min höjdrädsla är ju inte mycket till hjälp. Lampan över köksbordet når jag, men där går gränsen.

Så nu är frågan? Är det fel på själva lamporna i taket eller fel på glödlamporna?

Here we go again

Ska bli så otroligt skönt när dom här två arbetena är färdiga. Internationella har jag visserligen ingenting emot men arbetet i marknadsföring av tjänster är verkligen helt sjukt tråkigt! Idag måste jag skriva på båda arbetena, igen. Har egentligen noll ork för det men det spelar ju tyvärr ingen roll. Det måste ju göras i alla fall.

Jobbsök via msn?

Tja, alla sätt är väl bra utom dom dåliga? Eller hur var det? Sitter på msn och pratar med Moa samtidigt som jag sitter och pillrar med mitt CV. Så visade det sig att hennes mor jobbar på en ekonomiavdelning på något städföretag så nu vet hon att jag finns och jag kommer ju träffa både Moa och hennes mor på måndag så vem vet, kanske kan bli lite jobbprat då?

Va duktig jag är!

Prisdelen är här med färdigskriven! Inte det bästa jag skrivit i mina dar men det får duga. Nu ska jag nog sätta mig och läsa lite i boken istället...

Varför är jag inte på plugghumör?

Jag borde verkligen vara det. Det vore så otroligt praktiskt eftersom jag ju har en hel del plugg att göra. I princip är det bara pluggning och packning som står på att göra listan den här veckan. I alla fall fram tills dess att jag åker ner till Stockholm på torsdag.

Pluggplanen för idag är i alla fall som följer:
 • Läsa 1 kap i Tjänstemarknadsföringsboken.
 • Skriva klart 5st objectives. (Har skrivit 3½ än så länge)
 • Skriva klart delen om pris. (Har skrivit ungefär hälften)
Måste det vara så otroligt tråkigt?!

Potatismos i huvudet

Var riktigt riktigt seg tidigare idag. Kom dock hem från en promenad alldeles nyss så nu känns det som att potatismosen i huvudet har försvunnit. Skönt!

Ikväll blir det pizza, One Tree Hill, Gossip Girl, melon och Jurassic Park.

Ibland undrar man

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Lisa där vi kollade Melodifestivalen. Om jag hade fått bestämma hade Lili & Susie samt Star Pilots gått vidare. Och Amy Diamond skulle blivit juryns val. Kort sagt är jag inte nöjd! Och hur folk tänkte när dom röstade på Caroline af Ugglas förstår jag fortfarande inte. Helt meningslöst!

Sen var planen att vi skulle till Traversen så vi drog på oss ytterkläderna och traskade iväg.
Väl framme satt det en oerhört vacker lapp på dörren där det stog att det var stäng på grund av personalbrist. Det tror jag inte en sekund på dock. Lisa hade nämligen inte ens blivit tillfrågad om hon kunde jobba. Så antagligen var det en dum idiot som trodde att precis alla skulle spendera kvällen på Dreamhack och därför helt enkelt sket i det. Tack!

Nu får det räcka!

Har hunnit med att skriva ungefär en halv A4 på arbetet i marknadsföring av tjänster samt två (har även kommit på två till men inte skrivit om dom än) objectives till det andra arbetet. Egentligen kanske inte så jättemycket men med tanke på hur mycket jag inte alls känner för att plugga idag så får det duga!

Istället tänkte jag strax sätta mig och äta middag och sen bara slappa tills dess att det är dags att börja gå till Lisa. Blir Melodifestivalen hemma hos henne och sedan en sväng till Traversen.

Inte alls på humör

Men jag måste plugga idag. Usch!

Vad krävs egentligen?!

Nu blir jag nästan sur!

 • 6 av 6 medaljer
 • 377 stjärnor
 • 5 908 027 poäng
Hur mycket krävs det egentligen för att komma upp i oändligheten?!

Bara Big Bang!

 • 5 av 6 medaljer
 • 323 stjärnor
 • 5 861 243 poäng
Det var mina poäng på Erase/Rewind - The Cardigans på Lips alldeles nyss. Nästan 6 miljoner poäng och jag kom endå inte upp i Oändligheten. Hade jag bara fått den där sista medaljen också så hade det kanske gått, men det är verkligen omöjligt att få den när man spelar själv. Är skitsvårt att vara i takt med micen och handkontrollen.

Men jag SKA klara av att komma upp i oändligheten! Någon gång...

Jag önskar...

...att det inom en snar framtid kunde komma ett toppenjobb och bara hoppa på mig. Tänk va skönt det vore om man slapp söka jobb. Kan inte jobbet veta att jag vill ha det och leta upp mig istället?

Förvirrande

Hade världens huvudvärk igår kväll. Så vid 22-tiden gick jag och la mig och sov. Vaknade efter vad som kändes som ungefär två timmar och var jättepigg så jag gick upp och satte mig i soffan och kollade när Simon spelade TV-spel. Simon blev då lite orolig att han pratade för högt så jag inte kunde sova, eftersom det bara hade gått tio minuter sen jag la mig. Oerhört förvirrande! Satt i alla fall uppe ett tag till innan jag gick och la mig igen för att efter två timmar vakna med ännu värre huvudvärk. Tog alvedon, somnade om och vaknade imorse med lite huvudvärk kvar. Snoozade tre gånger och sen mådde jag bra.

Barnuppfostran

Hade världens längsta diskussion igår kväll/natt om hur vi ska uppfostra våra barn i framtiden. Var faktiskt riktigt roligt och vi höll nog med varandra om precis allt vi sa. Dock är det ju ett tag kvar eftersom vi inte har några som helst planer på att skaffa barn än. Men man kan ju alltid vara förutseende. Eller något. Kul var det i alla fall!

Idag blir det mesta dels plugga. Men ska även hinna med en sväng till gymmet och sen ikväll sy lite på overallen. Disken borde än en gång tas hand om. Varför ska det vara så otroligt tråkigt att diska för övrigt? Kan nog inte komma på någonting alls som är tråkigare. Usch! När jag blir stor ska jag ha diskmaskin. Där med bastu!

Kevin Borg - The Beginning


Jag älskar pojkband. Så är det bara. Och även om Kevin inte är ett pojkband, han är ju trots allt inget band, så är det väldigt pojkbandigt. Kan ju inte göra annat än att älska det! Inte det bästa jag hört och även om Amir vill likställa honom med Westlife och Backstreet Boys så vill jag påstå att Kevin inte är i närheten! Men för att vara en svensk artist är det riktigt riktigt bra!1. Street lights

    Helt ok. Inte den bästa låten jag hört men den blir i alla fall bättre för varje
    gång man hör den.
2. A hundred different ways
   
Riktigt cool låt! Definitivt bästa uptempo-låten på skivan!
3. Ready to fly
   
Överlägset bästa låten! Hade nästan önskat att Westlife fått den här låten
    istället. Hade kunnat bli en riktig hit!
4. The light you leave on
    Ytterligare en underbar låt! Mysig.
5. Paint it black
    Kul att han skrivit en låt själv men den var inge bra. Eller jo, texten var ok men
    musiken var hemsk!
6. Beating me up
    Inte heller någon höjdare.
7. The last words
    Typisk pojkbandsballad and I love it!
8. Out of time
    Kommer ärligt talat inte ihåg den här låten...
9. More than I do now
    Inte den här heller...
10. When sunlight freezes
       Lite skum men ändå riktigt bra
11. With every bit of me
      Älskar den fortfarande!

Nothing in my life ever mattered more than you

I'm ready to fly over the sun
Like a rocket to heaven
And I'm ready to soar
Right through the sky
Never dreamed I'd find something to lift me so high
I've always had wings but I wasn't ready to fly


Ready to fly - Kevin Borg

Lång dag

Imorse vid halv tio gick jag hemifrån till Expen. Satt där till halv två. Sen var det dags att sätta igång med pluggandet. Lyckades läsa över 120 sidor i marknadsföring av tjänster-boken. Var verkligen jättetråkigt men nödvändigt. Sen gick jag och Simon en snabbis till stan. Köpte middag och Kevins album. Tillbaka till skolan för phösarmöte och nu är jag äntligen hemma!

Resten av kvällen ska jag bara slappa!

Midterm

Har fått tillbaka min midterm nu. Hade visst använt ordet "thing" en väldans massa gånger. Har en känsla av att det drog ner mitt betyg en aning men annars är jag nöjd. 48p av 60 möjliga är ju faktiskt inte så dumt.

Organiserad

Känner mig superorganiserad och vet precis hur mycket plugg jag ska se till att hinna med varje dag den här veckan. Känns riktigt bra faktiskt!

Har egentligen tre saker att göra just nu:
 1. Arbete i International Marketing
 2. Arbete i Marknadsföring av tjänster
 3. Läsa boken i Marknadsföring av tjänster inför tenta och till arbetet
Så just nu håller jag på med det absolut tråkigaste av dom tre (kanske är därför jag hamnade vid bloggen) - Läsa boken. Kom ungefär 1½ sida innan jag gav upp och höll på att somna. Men ett kapitel ska läsas idag. Sedan blir det massa läsa i skolan imorgon mellan Expen och Phösarmötet. Perfekt tillfälle att läsa och inte hitta på så mycket annat som är roligare!

Förvirrad

Alldeles för många tankar i mitt huvud just nu. Vill du bli lämnad ensam så respekterar jag det men samtidigt går det emot hur jag är som kompis och det känns bara jättefel.

Det mesta är fixat

Av det jag hade planerat att fixa idag. Ska läsa igenom instruktionerna till Tjänstemarknadsföringsarbetet, gå på SFCS-möte och kanske diska. Låter inte allt för jobbigt faktiskt!

Sitter för övrigt och funderar på mellis. Är jättehungrig. Men samtidigt vet jag att jag med största sannorlikhet får en macka på mötet. Krångligt det här...

Jobbintervju

Då har jag ytterligare en jobbintervju inbokad. Var ju inne på Swedbank Skellefteå och lämnade mitt CV för någon vecka sen. Då satt jag och pratade riktigt länge med kontorschefen och det kändes som att det blev en intervju direkt där och då. Men så var det tydligen inte för idag ringde hennes chef och undrade om jag ville komma på intervju den 24e. Så det tackade jag såklart ja till!

Det mest förvirrande var ju dock att jag har sökt jobb på fyra olika Swedbank. Alla cheferna är tjejer och nu ringer det en kille som presenterar sig med sitt namn och att han ringde från Swedbank. Tog ett ganska bra tag innan jag luskade ut vilket Swedbankkontor han ringde från...

Utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Detta är svårare än du tror? Ha, jag kan allt. Släng er i väggen! Nu kör vi!

1. Vad heter du?: Anna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla

3. Flicknamn: Anette

4. Pojknamn: Albert

5. Yrke : Arbetslös?

6. Färg: Tror det finns något som heter Azur

7. Klädesplagg: Armband? =S

8. Mat: Annanaspaj

9. Sak i badrummet: Armband =S

10. Plats/stad: Aberdeen

11. En orsak att vara sen: Arg flock med kor

12. Något man skriker: Attans bullar!

13. Film: A walk to remember

14. Något man dricker: Annanasjuice

15. Band: Atomic Kitten

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Almvägen

18. Bil: Audi

19. Sång: Amazing

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ankrace (sån dom hade på Vattenfestivalen)

Utmanar: Jossi, Kim, Malin, Läcki och Emma

Vad ska man göra i höst egentligen?

Utbildningen tar ju slut nu. I alla fall om vi räknar bort dom tre tentorna jag ännu inte klarat. Lite läskigt faktiskt. Har ju ingen aning om vad som händer och inte händer. Sitter och försöker komma på vilka fördelar och nackdelar som Stockholm och Skellefteå har. Inte det lättaste.

Skellefteå

+ Simon kommer med största sannorlikhet bo kvar här ett år till
+ Jag behöver inte hitta någonstans att bo
+ Jag kan utan problem göra mina tre omtentor

- Alla kompisar flyttar härifrån
- Skellefteå är och kommer alltid att vara en tråkig stad och i höst är jag ju inte ens student längre

Stockholm

+ Jag älskar Stockholm
+ Jag kan skaffa en ny lägenhet och börja ett "riktigt" liv
+ Alla kompisarna

- Ingen Simon

Inte det lättaste som sagt! Helst av allt skulle jag vilja hoppa fram något år tills dess att jag har ett vettigt jobb och jag och Simon bor någonstans där vi kan tänka oss att fortsätta bo ett tag framöver. Men det går ju inte. Lämpligtvis. Så om vi då istället ska försöka rangordna vad jag helst vill i höst så ser det för tillfället ut så här:
 1. Ha ett vettigt jobb i Skellefteå
 2. Ha ett vettigt jobb i Stockholm
 3. Ha ett mindre vettigt jobb i Skellefteå (det är ju trots allt fortfarande ett jobb)
 4. Jobba halvtid på McDonald's i Häggvik samtidigt som jag läser en eller två kurser i Nationalekonomi
Önska mig lycka till?

Hakuna Matata

Ojoj vad vi har kollat film! Lilla sjöjungfrun ville inte fungera men kollade Hitta Nemo istället. Har nog aldrig förut sätt så många filmer på en och samma dag, men någon gång ska väl vara den första! Och den sista? Ne, nog för att det var jobbigt i slutet men vi hade faktiskt riktigt mysigt också!

Nu är det snart dags för sänggång dock. Är inte så jättetrött men jag är jätteseg efter allt filmtittande och har inget att göra så då kan jag lika väl gå och lägga mig. God natt.

Disney-maraton

Igårkväll på Traversen hade vi en riktigt lång diskussion om Disney-filmer. Dels om det fanns någon där ingen blev kär och dels om vilket år vissa filmer kom ut. Blev för övrigt riktigt irriterade på att det inte kom någon film 1993 och ännu mer förvånade att Lilla sjöjungfrun kom redan 1989.

Så idag har jag och Simon haft Disney-maraton. Än så länge har vi sett Aristocats, Robin Hood, Oliver och gänget och Lejonkungen. Nu har vi dock paus eftersom jag inte kan missa One tree hill och Gossip Girl. Sedan blir det Lilla sjöjungfrun och Pocahontas. Tror vi har Hitta nemo också men vi får väl se om vi orkar med så många på en och samma dag...

RSS 2.0