Orka!

Läs kommentarerna här. Vad är problemet? Varför klaga på att det öppna en till affär. Jag ser verkligen inte problemet.

Stressad

Det är inge kul att vakna upp stressad. Jag jobbar 50% och pluggar 100% vilket innebär att för att jag ska hinna ta det lugnt ibland så struntar jag oftast i att plugga när jag kommer hem. Redovisningen gör jag på föreläsningarna och engelskan gör jag så snabbt och effektivt som möjligt. Det innebär att jag antagligen inte kommer klara redovisningestentan den 28 oktober, den här gången heller och att jag helt nöjer mig med att få engelskauppgfterna gjorda. Skit samma om jag lär mig något nytt. Det finns inte tid till det om jag ska orka. Jag orkar ju knappt som det är nu. Sen blir det ju inte bättre av att det alltid behövs diskas eller städas eller tvättas eller handlas etc.

Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt!

Norrut

Tacksittning i Luleå ikväll. Sista tacksittningen någonsin för min del. Ska bli riktigt roligt, förutom att det verkar som det ska regna idag. Är väl ungefär en timma kvar innan det är dags att bege sig hemifrån och jag har absolut ingenting att göra. Jag har sytt fast ett märke som höll på att lossna (så nu kan Peglah få tillbaka sin säkerhetsnål) och packat det ytterst lilla jag ska ha med mig. Får väl helt enkelt sätta mig och spela harpan eller nått...

Amazed

Älskling, tänk inte att det här bara är ännu en låttext.

Everytime our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby, when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams.
 
I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.
 
The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me, baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh, it feels like the first time, everytime
I wanna spend the whole night in your eyes.


Skönt att sluta tidigt

Enligt schemat hade jag lektion 13.00-16.15 idag. Jag fick sluta 14.00 eftersom jag redan har gjort det som skulle göras dom sista två timmarna. Riktigt skönt!

Så nu sitter jag o väntar på att Simon ska komma hit så ska vi gå o gymma. Riktigt praktiskt så kanske jag hinner fixa min engelskauppgift idag också. Den ska visserligen inte lämnas in förrän på fredag nästa vecka men det är ju skönt att ligga före i planeringen!

Elitseriepremiär

Det är fortfarande några timmar kvar till elitseriepremiären och jag har redan tröttnat! Den här staden är helt tokigt hockeygalen ju. Visserligen har ju jag som gammal konståkerska fått lära mig att aktivt hata hockey och hockeyspelare eftersom dom inte gör annat än att förstöra isen för oss (och i Skellefteå även har företräde på istiderna) men herregud vad överdrivna Skellefteå-befolkningen är. Enligt en omröstning på Norran ska 75% se matchen mellan Färjestad och Skellefteå AIK på TV ikväll. 75%!

Sen finns det liksom inte bara hockeykläder i sportaffärer.
Det finns Skellefteå AIK-te på T-magasinet och Skellefteå AIK-garn på Coop. Herregud!

Funderar starkt på att gå i ide.

75 dagar

Är på riktigt konserthumör! Hur ska jag orka vänta i 75 dagar till?! Kan det inte rent spontant råka komma nån kul artist till Skellefteå innan dess? Snälla...

Blev visst lite shopping

Egentligen skulle jag bara snabbt in till stan och prova en klänning jag hittade igår. Men det blev mer shopping än så och jag kom även hem med ett linne, en kortärmad kofta, hårfärg och hårsnoddar. Hoppas Jag hinner få håret färgat innan ikväll bara =)

Vissa busshållplatser är bättre än andra

Slutade jobba redan klockan elva idag så efteråt bar det iväg på äventyr. Eller i alla fall till Solbacken för att hitta ett till påslakan till vårat nya täcke. Dock hittade vi inget eftersom alla affärer tydligen har bestämt sig för att inte sälja påslakan till dubbeltäcken. Där emot hittade jag mig en utstyrsel till Halloween. Simon har planerat sin utstyrsel jättelänge så då är det nog inte så konstigt om det slutar med att jag är ute i god tid också. Dock är det väl inte den vanligaste utstyrseln och jag kommer nog se mest mobbad (och sötast!) ut på Travven den kvällen.

Men det var egentligen inte det jag tänkte skriva om. För det var ju faktiskt bussresan dit som var dagens höjdpunkt. I vanliga fall när man åker buss brukar rösten som ropar ut nästa hållplats bara berätta vilken nästa station är. Så var det inte nu. Rösten hade fyra olika lägen.
  1. Det vanliga läget
  2. Läget där det lät som att personen var jätteosäker på om den ropat ut rätt station eller inte
  3. Läget där personen lät överlycklig över att just den stationen var nästa
  4. Läget där det nästan lät farligt att kliva av för att personen verkade hata den stationen
Jag undrar verkligen hur dom lyckades med det. Men kul var det!

Alla verkar smått livrädda...

...men jag tycker bara det ska bli kul. Helt plöttsligt blir Skellefteå inte så ensamt igen.


Thank you

Now I'm six feet off the ground
And I may never come back down
'Cause I still feel your kiss
It's on my lips
And I keep wishing
You come back around

Then you came along
You know you saved med from
Ordinary everyday
You left me with a touch
So thank you very much


Ibland önskar jag att tiden kunde gå lite fortare. November brukar vara en bra månad. Kan det inte bli november nu? Jag vill höra nya låtar, se nya intervjuer, nya videos, känna den jobbigt underbara biljettstressen, planera och planera lite till. Det var länge sen sist. 1 juni 2008. Om vi räknar bort As love is my witness det vill säga. Men än så länge räknas den inte. Faktiskt.


Man skulle varit i Stockholm

Men jag har sen länge vant mig vid att inte kunna vara där när favoriterna är på besök. Skulle aldrig missa en konsert men när det bara är PR känns det lite onödigt att flyga ner. Hur kul det än skulle vara!


v42


Sjuklingar

Den ena sjukligare än den andra. Jag och Simon alltså, där Simon är den något mer sjukliga och just nu ligger i soffan och sover. Jag är så där tråkigt sjuk. Dvs, jag är för sjuk för att orka hitta på något men för frisk för att inte göra nånting alls. Så just nu sitter jag här och väntar på att Simon ska vakna så vi kan äta middag. Mat = Tidsfördriv.

Någon idé vad man kan hitta på som inte är allt för jobbigt? Finns inget på TV och har redan sett två filmer idag.

Come pick me red roses with your bare hands

SÄPO på en fredag eller SURIS. I vilket fall är det alldeles strax dags att gå över till Linnea och förfesta innan det är det är dags för höstens första riktiga kväll på Traversen. Ska bli kul o se hur mycket nytt folk som vågar sig dit! Verkade i alla fall som att det redan skulle vara en ny som ska jobba. Han var i alla fall väldigt intresserad när han kom förbi Expen idag.

Appropå Expen var det lite halvnervöst idag. Första dagen jag suttit själv där. Men det gick riktigt bra. Kunde svara på nästan alla frågor som folk hade så jag är nöjd!

A little pain lets you know your alive
We gotta live and love not just survive

Hearts that don't love can't be broken
A dream stays a dream if not woken
If you never bleed then you won't understand
Come pick me red roses with your bare hands

Världens lyckligaste?

Nästan allt känns så underbart bra just nu.

Jag trivs på Expen. Jag älskar verkligen att ha ett jobb där man kan ta det lugnt utan att det ser dåligt ut för kunderna. Visserligen har jag inte hunnit börja med mina rätta arbetsuppgifter än men jag tror det kommer bli skitbra. Vet ju sen innan hur det är att fixa med Studentföreningens bokföring, sälja gymkort och svara på diverse frågor från studenter. Dessutom är det ju ofta massa folk där inne och hälsar på. Me likes!

Affärsengelskan och Redovisningen känns jättelätt. Kan tänka mig att båda kommer bli svårare med tiden. I vilket fall vet jag att redovisningen blir det. Men just nu fattar jag allt och det känns så otroligt skönt. Gillar även redovisningsklassen. Till skillnad från när jag gick kursen som MMMare verkar den här skaran vilja lära sig på riktigt istället för att som vi, bara läsa kursen för att den ingår i utbildningen. Engelskan är ju helt på distans så där har jag ingen direkt klass. Men det som är så underbart är att till skillnad från LTU verkar HH planera saker i tid och därför vet jag precis vad jag ska göra för uppgifter och när dom ska vara inlämnade, ända fram till december.

Jag har dessutom världens underbaraste pojkvän. Ibland har jag lite svårt att förstå hur man kan vara så kär som jag är. Ok, det låter kanske smörigt eller mesigt men det är så det är. Jag älskar honom mest i hela världen. Vi har snart varit tillsammans i två år och många till ska det bli. Händer ibland att vi sitter och pratar om när vi är gamla och ska gå i pension. Är så sjukt långt bort men milstolparna innan dess är redan mer eller mindre planerade. Vi har en idé på när och hur vi vill gifta oss. Vi vet när vi vill ha barn, hur många barn vi vill ha, vad dom ska heta och hur vi ska uppfostra dom. Vi vet på ett ungefär var vi vill bo och bara vi får oss ett varsitt vettigt jobb vi tycker om så är det nästan bara pensionen kvar. Sen kan man självklart inte planera för mycket men är man så kära som vi är kan det inte bli annat än mysigt att fundera över framtiden.

Det enda som saknas är Anna, Sara, Lisa, Amir, Pernilla, Johanna och Martina. Jag saknar er verkligen!

Lite bättre koll

Första arbetsdagen är avklarad. Dock har jag inte utfört någon av mina egentliga arbetsuppgifter. Vet fortfarande inte exakt vad jag ska göra men har istället hjälpt Cerstin med bokföringen och styrt upp ett schema för de närmaste 8 veckorna. Så nu vet jag när jag ska vara på Expen, när jag har mina föreläsningar och när jag har tid för annat.

Hade ju för övrigt första föreläsningen i inledande extern redovisning idag. Känns både skumt och onödigt att sitta med så här i början men man vet ju aldrig om det ploppar upp något man inte redan kunde. Är ju andra gången jag läser kursen nu eftersom jag totalfailat varje gång jag försökt mig på tentan. Men tentan innehåller ju allt det svåra som vi kommer till om några veckor. Men det ska nog bli bra tillslut det med. Engelskakursen verkar ju superlätt i alla fall! Har över två veckor på mig att göra en uppgift som jag utan problem skulle hinna klart med på två timmar. Men det är bara bra med tanke på hur mycket annat jag har att göra!

RSS 2.0