Rekomenderar

Måste bara säga att det här är jättegott!


Den tar aldrig slut

Disken alltså. Det finns verkligen ingenting som är så tråkigt som att diska. Skulle dammsuga, damma, tvätta etc. tusen gånger om bara jag slapp diska. Men den tar ju aldrig slut. Jag gör ju ingenting förutom att diska. Behöver seriöst en diskmaskin. Eller en personlig diskare. Men det får vänta tills jag bor i Stockholm. Är ju ingen idé att införksaffa nu när det bara är en månad kvar till flytten.

Men i vilket fall ser planen för dagen ut så här:
  • Diska
  • Sortera tvätt
  • Repris av nattens konståkningsuppvisning 15.10
  • Herrarnas 5 mil 18.30

Fastnade mitt i en korsning på E4an

Skulle bort till Solbacken med Amir, Träs och Ulf. I den sista korsningen, när det var kanske 500m kvar till avfarten blev det rött. Då dog bilen. Så vi satt glatt där med varningsblinkers på, varningstriangel en liten bit bakom, Ulf som försökte hitta någon som kunde hjälpa till att bogsera bort oss samtidigt som han försökte få igång bilen och en hel massa bilar som trots varningsblinkers och allt tutade på oss att vi skulle flytta. Trodde dom seriöst att vi stod där för nöjes skull?! Dessutom är det tvåfiligt så var väl bara för dom att byta fil! Tillslut stannade en gubbe och hjälpte till att bogsera oss till busshållplatsen strax efter korsningen så vi inte skulle stå ivägen för alla. Då medan han drar oss gick bilen igång igen och resten av dagen har den rullat på utan problem.

Men vilket litet äventyr det blev!

Värt det!

Va riktigt riktigt trött när jag kollade på nattens curlingfinal. Men oj vad det var värt det!

Hmm...

Hittade världens finaste! Typiskt "Annig" också. Dock vågar jag inte riktigt köpa den då jag inte kan prova den innan. Och om man ska gå efter måtten på hemsidan så skulle jag behöva storlek 32 på en del av kroppen, 38 på en annan och 36 på en tredje. Undrar om det är dom som är konstiga, jag som har skum kroppsform eller om jag helt enkelt mätt fel? I vanliga fall har jag för övrigt storlek 34 eller 36.

What to do?


Lillasyster

Lillasyster med bihang kom förbi här på väg till Sundsvall idag. Dom var visserligen bara här en halvtimme men det var riktigt mysigt ändå. Saknar henne. Saknar när vi båda fortfarande bodde hemma och precis när jag flyttat hemifrån och vi pratade i alla fall på msn nästan varje dag. Nu kan det gå flera veckor mellan gångerna. Tror vi båda blev ganska lessa på varandra förra våren, av olika anledningar. Vet inte om det är därför vi fortfarande inte pratar lika ofta med varandra. I vilket fall får vi sluta upp med det. Är ju lillasyster ju. Världens bästa lillasyster till och med. Och som hon sa idag när hon småmobbade mitt röda hår, hon är min syster så hon har viss rätt att mobbas. Det håller jag med om. Så har vi nog alltid varit. Sådär lagom småelaka mot varandra. Tror vi lärde oss av pappa. Kommer ihåg så otroligt många gånger som jag, lillasyster och pappa suttit och mobbat varandra så att mamma börjat bli arg på oss. Hon gillar inte riktigt när vi mobbas. Eller fel, gillade. Jag tror hon har börjat lära sig. Men nu var det ju inte mamma det här handlade om utan lillasyster. Min alldeles egna söta lillasyster (hon är ju faktiskt Pelles storasyster) som jag saknar alldeles jättemassa mycket!


Ännu en OS-kväll

Älskling har redan gått och lagt sig. Jag sitter och kollar OS. Lär nog bli OS hela kvällen för min del. Ikväll också. Jag gillar OS och framför allt vinter OS. Är inte en massa meningslösa sporter som gymnastik, dressyr och golf med utan man kan kolla på allt. Är väl inte jättepepp på hockey men även det kan vara kul ibland.

Konståkningen har såklart varit roligast men där hade vi ju aldrig någon medaljchans. Sverige är helt enkelt inte tillräckligt bra för det, även fast Adrian var en av fyra (!!!) som stod en ren kvadruppel. Men sen alla dessa medaljer i massa andra sporter, framför allt längdåkningen. Är ju jätteroligt! Och ikväll blir det en till, i curling. Man kan ju inte inte (ja, det ska vara två inte på rad) tycka att det är roligt!


Jag hade nästan rätt

Yu-Na Kim vann och Mao Asada tog silvret. Dock blev det Kanadensiskt brons. Trodde faktiskt inte hon skulle orka åka två tillräckligt bra program då hennes mamma dog för mindre än en vecka sen.

Presskonferens

Ska tydligen på presskonferens nästa vecka. Det är ju definitivt något nytt och dessutom lite halvläskigt! Men förhoppningsvis ska det ju gå bra och det är bara lokalt i Skellefteå så gissningsvis är det väl i princip Norran som kommer vara där, men i alla fall.

Lugn dag

Först fick jag sovmorgon. Börjar inte förrän 10 så har fortfarande en halvtimme på mig här hemma innan det är dags att gå. Sen blir det jobb fram till 12, gratis lunch på Skeriarestaurangen (Anna gillar matkuponger!) och sist ett möte med Scenobruterna och Polaris som förhoppningsvis inte tar mer än en timme. Visst låter det som en helt ok dag?!

Konståkningen

I natt smäller det. Då får vi se om jag hade rätt i vilka som tar medaljerna. Eller fel, dom som är vakna får se. Jag kommer inte orka hålla mig vaken så länge även fast det är konståkning så för mig får det bli reprisen imorgon.

För övrigt var det så här jag tippade:
  1. Yu-Na Kim (Sydkorea)
  2. Mao Asada (Japan)
  3. Miki Ando (Japan)

Skossor

Mina sneakers har ett stort hål på undersidan där det kommer in både snö och stenar. Mindre trevligt. Så idag har jag införskaffat mig ett par nya så jag kan slänga dom gamla. För övrigt länge sen jag köpte ett par vita skor.


Äntligen vet jag!

Nu vet jag äntligen lite mer om när det är dags att flytta ner till Stockholm. Vecka 14 börjar jag jobba så med största sannorlikhet bär det av den sista mars (så att pappa kan hämta mig på flyget innan dom åker upp till Jämtland över påsken). Känns helt underbart att ha lite koll på saker o ting!

Snö

Tyckte den här var lite rolig.

Lite tid över

För första gången på flera veckor har jag tid att andas ut på jobbet. Har fixat en miljard olika lappar och broschyrer som gjorts om ett flertal gånger. Men nu verkar det som att alla är godkända, dom har bestämt sig för vad dom ska ha för priser etc. så förhoppningsvis behöver jag inte bygga om broschyrerna igen.

Så istället har jag tagit det allmänt lugnt. Skickat mail och vikt ihop tröjor.

Nu ser det annorlunda ut

Simon hjälpte mig igår att fixa till bloggen. Visst är den mycket ljusare och finare nu?! Tror dock jag var lite omständig och tyckte inte alls lika som Simon. Men han var snäll och gjorde som jag ville så är riktigt nöjd! Tack så mycket älskling!

Om det är någon som undrar är bilderna några få av de konsertarenor jag sett Westlife på. Eller snarare alla konsertarenor jag sett Westlife på som jag kommit ihåg att ta kort på. Sheffield, Glasgow, Nottingham, Wembley och Globen. Fattas bara Croke Park, the Point, MEN, Aberdeen, Birmingham och Cardiff.

GUUUULD!!!

Va glad jag blir! Skidlandslaget är ju helt fantastiskt bra! Wohoo!


Bild: Expressen

Innan det korta ens är färdigt...

...gissar jag på att dom här blir medaljörer i damernas konståkning.
  1. Yu-Na Kim (Sydkorea)
  2. Mao Asada (Japan)
  3. Miki Ando (Japan)
Så får vi se natten mellan torsdag och fredag om jag hade rätt eller inte.

Förändring

En liten hälsning till min älskling (det rimmade nästan).

När du känner att du har tid lust ork önskar jag mig en ny design på bloggen. Har en hyfsad idé på hur jag vill ha den, ska bara leta reda på bra bilder först.

Tack.

Nervös

Börjar bli riktigt nervös inför flytten. Önskar att jag kunde hitta ett annat/bättre jobb innan det är dags.

Tacka nej

Har för första gången i mitt liv tackat nej till ett jobb. Kändes så skönt att kunna göra det då jag egentligen inte alls ville ha jobbet.

Idagdagen

  • Jobba 8-12
  • Tvätta 13-16
  • Diska
  • Göra klart engelskauppgiften

Det går upp och ner

För tillfället kan jag knappt vänta tills jag flyttar ner till Stockholm. Vissa dagar är jag mer trött på Skellefteå än andra helt enkelt.

Annars har jag väldigt blandade känslor inför flytten.
  • Hur blir det att flytta in hos mamma och pappa igen? Visserligen bara 2-3 månader tills jag och Simon hunnit få en egen lägenhet men har man bott hemifrån i 3½ år blir det antagligen en ganska stor omställning att flytta hem igen.
  • Hur blir det att flytta ifrån Simon? Antagligen inte mer annorlunda än det brukar vara när jag är nere i Stockholm över sommaren medan han är kvar i Skellefteå, men ändå känns det jättejobbigt. Jag ska flytta från Simon låter ju näst intill som jag ska göra slut med Simon. Och så är det verkligen inte. Långt ifrån. Det jag gör är ju egentligen bara att förbereda så att allt blir så smidigt som möjligt när det är dags för honom att flytta ner.
  • Hur kommer det gå med jobbet? Ska jag vara helt ärlig vill jag nog inte alls ha jobbet. Jag känner mig färdig med det och arbetstiderna kommer egentligen inte passa mig alls. Men samtidigt är jag överlycklig. Eller jag kanske ska säga att jag inte är dum i huvudet. Det är ett heltidsjobb med helt ok lön. Vad är det att klaga över? Det är ju perfekt! Man får ju helt enkelt ta det man får tills man en dag förhoppingsvis får ett bättre jobb.

Spex

Om någon timme ska jag och några till "gamlingar" bege oss bort till Medlefors och kolla på spex! Ska bli riktigt roligt att se alla.

Bilder från tidigare års spex:


2007


2008


2008


2009


2009

Buddy Holly

Jag och Simon var och såg Buddy Holly-musikalen igår. Oj, vad den var bra! Hade tänkt innan att den säkert är helt ok och vi köpte biljetterna med presentkort vi fått i julklapp så det spelade ingen större roll om det hade varit värt pengarna eller inte. Nu önskar jag att jag hade gått och sett den även om jag inte hafe presentkort. Den var helt sjukt bra och flera gånger över förväntan. Så om du inte sett den (spelar ingen roll om du är 23 som mig eller om du faktiskt gillade Buddy Holly när han levde) - se den!


Talk me down

Jag är både chockad och oerhört nöjd med valet av singel nummer två från Where we are. Och eftersom det nu helt plöttsligt är en singel kommer den ju vara med på turnéen!

Tvångströjan

Sitter och kollar på reprisen av nattens konståkning. Hade trots att Adrian Schultheiss blev förste svensk att klara en kvadruppel på tävling i tisdags inge höga förhopnningar på honom. Men oj så han åkte! Och en till kvadruppel blev det dessutom. Coolaste var dock hans hållning i hoppen. Han var spikrak i kroppen och det syntes verkligen att han skulle se ut som att han åkte i tvångströja.

Ska lägga upp programmet här sen om det kommer på youtube.

Nästan färdig

Det går ju faktiskt riktigt fort om man låter bli att fastna framför datorn eller TVn. Har bara pyttelite disk kvar och har dessutom hunnit med att bädda rent i sängen också. Så nu ska jag fixa klart köket och sen göra någon form av middag. Sen är det OS för hela slanten!

Tror ni jag hinner?

19.00 ska jag befinna mig framför TVn för kvällens skidskytte. Innan dess är planen att jag ska:

  • Diska
  • Sortera tvätt
  • Plocka undan
  • Damma
  • Dammsuga
  • Städa toan
Tror ni jag hinner?

OS

Ikväll sitter jag mer eller mindre fastklistrad framför TVn. Hoppas på massa medaljer. Det ända är väl att det inte är världens bästa bild. Sitter i sängen och kollar på Simons gamla TV då han spelar inne i vardagsrummet. Men bättre med lite sämre bild än den pyttelilla bild som är på min TV, den bilden som är så liten att man inte ser tiderna.

2 år och 4 månader


Älskar dig!

Twitter

Har kommit på att Twitter faktiskt är roligare än bloggen! Dessutom är det så mycket lättare när man ser alla andras och kan skrivna nya twitter i Echofon så kan man liksom göra det samtidigt som allt annat man håller på med. Fattas bara att köpa en ny mobil så jag kan twittra från mobilen också, men det lär inte hända än på ett tag.

Hotell bokat!

Då var hotellen bokade inför tour tour 2010. Blir en natt på Premier Inn i Nottingham och två nätter på ett hotell nära arenan i Liverpool. Det i Liverpool beskrevs för övrigt som gayvänligt.


Handbok

Sitter och bygger ihop någonslags UBS-handbok så att nästkommande UBS ska få det lite lättare när den börjar. Tror att jag har fått med det viktigaste och dokumentet är just nu på 11 sidor. Men det är så svårt att veta om jag har missat något. Självklart finns det ju alltid folk att fråga när personen väl börjar men när jag ändå gör en handbok är det ju lika bra att få med så mycket som möjligt.

Så här ser i alla fall innehållsförteckningen ut just nu:


Vad gör en UBS?

o       Att tänka på i ett studentärende

o       Mötet med studenten

o       Ärendegång

o       Praktiska mötet med universitetet

o       Fallbeskrivning

o       Diariet

Kårerna

o       TKL

o       LS

o       US

o       MSU

o       NTK

Studentens rättigheter

Övriga arbetsuppgifter

o       ABF

o       Försäljning av gymkort

o       Räkna kassor + kassarapporter

o       Möten

Övrigt

Kort om kårobligatoriets avskaffande


Nu är det klart!

Har fått jobb i Stockholm och är i och med det färdig med Skellefteå. Vet inget exakt datum jag börjar än men det känns så skönt att veta att jag har ett jobb och kan flytta ner så småningom, även om det inte är mitt drömjobb.

Ska fira med hemmagjord pizza nu!

Stockholm

Strax bär det av hemmåt. Ska väl börja gå mot flygbussen om en timma. Åker samma flyg som Amir - får se hur det går! Kanske tur att jag har musik med mig?


Håll alla tummar ni har

Har sökt det perfekta jobbet så håll nu alla tummar ni har på att jag först och främst får komma på en intervju och sen förhoppningsvis även får jobbet!


Packa

Dags att börja packa nu antar jag. Åker ju hem till Stockholm imorgon men har skrivit en packningslista så borde gå ganska snabbt när jag väl börjar!

Fotomodell

Campus ska få en ny hemsida, så idag var det två personer här och fotade diverse ställen. Bland annat skulle dom fota inne i vårat studenthus och ville då ha ett antal studenter med på bilderna. Så jag gick runt och letade folk åt dom. Hittade datorspels treorna och datateknik treorna. Dock tyckte fotografen att det behövdes någon tjej också så då fick jag helt enkelt vara med på bilderna också.

Först fick vi sex sitta i varsin av dom röda stolarna och sitta och snacka med varandra. Det byttes plats och flyttades stolar lite då och då och vi kännde nog alla oss lite smådumma. Men tillslut blev det nog bra, enligt fotografen i alla fall. Sen fick datateknikarna och Mogge bli fotade inne i te-rummet också.

Får väl se hur det blev när hemsidan kommer upp sen...

Förberedelser

Sitter och förbereder mig för en kommande jobbintervju. Ska svara på tre frågor om företaget. Vad jag tycker är bra, vad jag tycker kan förbättras och hur man kan göra förbättringen. Känns som ännu en skoluppgift då mitt huvud efter mina år i Skellefteå automatiskt tänker marknadsföring. Men måste ju vara lite smart. Kan ju inte ge bort mina bästa idéer gratis om jag en dag i framtiden får möjligheten att sälja dem, eller hur?! Men kan inte skriva för ovettiga saker heller får då lär jag ju inte få något jobb. Jag måste helt enkelt hitta den gyllende medelvägen eller vad det heter på svenska.

Är för övrigt inte ett jobb som har något som helst med marknadsföring att göra.

Fungerande telefon?

Gillar verkligen när man blir ombedd att ringa upp ett nr för telefonintervju och man på försök ett hamnar i en telefonkö och mobilen lägger på. Försök 2-5 kom jag inte ens fram till telefonkön innan mobilen la på...


I-landsproblem på hög nivå!

Vi kan kalla personen för x:

hi

Jag:

hi

X

how are you

Jag:

a bit tired, you?

X

bored .. and gutted i cant go to meteors or jonathan ross :(:(

Jag:

whats jonathan ross? :s

X:

its a tv show here westlife are on this week

Jag:

oh ok

just watch it on tv then?

X:

not the same alot gets cut out ...

and u have to look at what camera shows not what u want lol


Trots allt

Jag tycker jag är ganska duktig ändå. Har stegräknare på mobilen så brukar kolla varje kväll innan jag går och lägger mig hur mycket jag har gått under dagen. Brukar få ihop en hel del steg fakitskt. Kanske även ska tillägga att det är trots att jag har ett stillasittande jobb.

Senaste veckan:

Tisdag 12 675 steg/9.3km
Onsdag 10 587 steg/7.7km
Torsdag 5991 steg/4.4km
Fredag 14 888 steg/10.9km
Lördag 5128 steg/3.8km
Igår 4 323 steg/3.2km
Idag 10 774 steg/8.0km

Envis

Jag vet att jag är envis. Ibland kanske för envis. Hela min familj är det. Men om man vet att man har rätt måste man väl få vara envis? Och nu menar jag inte att jag tror att jag vet att jag har rätt och det sen kan visa sig att det inte var rätt. Det är rätt!



Envis som en åsna,
eller vad heter det?

Mer nöjd än vanligt

Det brukar alltid vara fel låtar som går vidare i Melodifestivalen. Alltid. Men igår gick det nästan som jag hade tänkt mig. Kan ju visserligen bero på att ingen av låtarna var någon riktig höjdare men jag är ändå nöjd.

Om jag hade fått bestämma hade det sett ut så här:

Globen: Jessica Andersson och Salem al Fakir
Andra chansen: Ola och Anders Ekborg

No more heroes/Queen of my heart?

Jag har suttit och funderat på en sak inför nästkommande Westlife-turné. Jag brukar ju visserligen vara ganska duktig på att gissa vilka låtar som kommer vara med men så här rätt tror jag verkligen inte att jag skulle gissa. Eller vi kan förresten börja med det jag skulle kunna ha rätt i.

Dom här låtarna från Where we are tror jag att dom kommer sjunga:
  • What about now
  • Leaving
  • Shadows
  • No more heroes
  • Sen hoppas jag innerligt att dom sjunger How to break a heart också
Sen till det dom antagligen inte alls skulle göra. Men tänk er va sjukt bra det skulle passa att göra ett medley med No more heroes och Queen of my heart! Visserligen tror jag att det nog bara är trummorna som fått mig på sånna tankar men jag tror verkligen att det skulle funka. Till och med bli skitbra, vad tror ni?!

En stor nyhet!

Jag har för första gången i mitt liv köpt ett TV-spel till mig själv! Tänka sig!


Jag var i alla fall bäst på slalom!

Piteå igår alltså. Hade en riktigt mysig dag som började med att Simon inte fick tag på sin kusin som vi skulle träffa där. Så istället gick vi och åt på Max. Tillslut ville kusinens mobil fungera och han, flickvännen och dom två små söta barnen kom och joinade oss på Max. Blev sen en kort sväng på stan innan vi åkte hem till dem. Satt o spelade diverse TV-spel, Olivia (äldsta barnet) somnade i min famn och såg ut att ha det jättemysigt. Tror jag har blivit hennes favorit. Testade även Wii Fit. Vissa saker var ganska svåra men jag var riktigt duktig på slalomen. Tog mig ner på ca 35sek och slog deras tidigare rekord med ungefär en halvminut. På kvällen sen blev det pizza hos en av deras kompisar innan det var dags att åka in till stan och ta bussen hem.

Idag blir det bara att slappa hela dagen fram tills att det är dags för Melodifestivalen. Ska tydligen se det på Travven. Ska bli riktigt skoj... bara det funkar...

Piteå

Snart bär det av mot Piteå. Ska bli spännande o se vad det är för stad. Har ju som sagt bara åkt igenom några gånger och varit på Musikhögskolan en gång. Så nu blir första gången jag ser stan =)

Videokonferens?

Kårfullmäktige möte i alla fall. Dessutom riktigt skönt att man slipper åka upp till Luleå för att vara med på mötet och istället kan vara med via datorn hemma. Är bara att hoppas att det funkar. Just nu är jag inte så säker på att det finns nå ljud men det märks väl sen när det drar igång. Dock känns lite ju lite halvskumt att sitta med på KF för en kår jag inte ens är med i...

Det här kanske förklarar saken

Förklaring.

Nu kan vi se

Ny propp är inköpt och lamporna lyser åter igen i lägenheten. Anna är nöjd! Dessutom fick vi med oss semelbullar, mandelmassa och grädde från Coop så någon dag ska vi fixa semlor. Mumsigt värre!


Proppen gick

Så nu har vi inga lampor i köket och vardagsrummet och vissa eluttag verkar inte heller fungera. Så just nu går Simon våfflor med en skarvsladd från hallen in i köket och en keps med inbyggda lampor i skärmen på sig. Blir nog en sväng till Coop och köpa en ny propp så fort vi ätit!


Måste klaga lite till

Jag vill ha sommar!

När jag skulle gå hemifrån imorse var det till att börja med -20,3 grader, men det börjar jag nästan vänja mig vid nu. I alla fall när man rör på sig och vet att man snart får komma in igen. Inte när man står still utan vantar. För när jag skulle gå hemifrån hade plogbilen så snällt plogat upp en ungefär en meter hög snöhög precis utanför vår dörr. Jag vet, jag klagar konstant på plogningen men dom kan ju för sjutton gubbar inte göra det rätt! Antingen får man pulsa för att ingen har orkat ploga, eller så har dom plogat med inte sandat (i princip varje dag) så att man knappt tar sig någonstans. Idag halkade jag 16 gånger mellan lägenheten och Anderstorp C, ungefär en 10min lång promenad.

Men åter till mina problem med dörren. Tog mig ungefär 5min att ens lyckas öppna dörren. Snö är tungt! När jag väl tagit mig ut kunde jag inte stänga dörren, trots att jag sopat (!!) bort snöhögen. Efter fjärde sopningen gick dörren igen vad jag då trodde var tillräckligt mycket. Det var det inte. Men nöjd med mitt stängande av dörr som jag var stoppade jag i nyckeln i låset för att låsa dörren. Tror ni inte att nyckeljäveln fastnar i låset då?! Kunde inte vrida nyckeln en millimeter, varken för att låsa eller låsa upp dörren. Så istället fick jag ringa en sovande Simon som fick komma ner och försöka låsa eller låsa upp dörren innifrån. Efter att ha kämpat ett tag lyckades vi låsa upp dörren genom att jag tryckte in dörren, han drog in dörren, jag vred på nyckeln och han vred på låset. Sen tog jag min nyckel och gick och lät honom låsa dörren innifrån. Det var väl det enda som faktiskt gick bra.

Everybody Hurts

Gillade inte riktigt den här versionen av låten.
Men Westlife är ju med så den ska definitivt införskaffas!


Plums

Man vet att man inte bor i Skellefteås mest prioriterade område när det dröjer ända tills klockan 17.23 innan plogbilen behagar ploga bort den decimeter snö som landat på backen under natten och idag.


Oväder

När det väl är lite mindre minusgrader ute snöar det som bara den istället. Sån där snö som letar sin in överallt under ytterkläderna. Och inte är det plogat heller. Dessutom för att göra det ännu värre hade det parkerat två bilar på den smala gångvägen utanför dörren så för att kunna ta mig till tvättstugan, med tvättkorgen, var jag bokstavligen tvungen att klättra över en snöhög om jag inte ville ta världens omväg. Ibland älskar jag verkligen Skellefteå. Suck!

I wanna grow old with you

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you,
sharing everything you do
I wanna grow old with you.


Det är så lätt att bli på Westlife-humör igen!

En ny hemsida och lilla Anna svävar på moln igen! Den svarta versionen är skitsnygg! Me likes! Den blåa är helt ok, gillar ansikterna. Där emot den rosa. Vad tänkte dom där? Ser ut som en dålig fansida bara! Sen funderar jag lite på hela grejen med att välja UK eller global. Illa om man missar nån nyhet bara för det är uppdelat. Men det märks väl så småningom om det är någon skillnad och vilken man i så fall ska välja.






Underbar läsning!

"With pure man-on-the-edge-of-his-sanity emotional overload"

Lång dag

Dagarna blir så långa när man har styrelsemöten. Även om jag, som idag, inte börjar förrän kl 10 är man helt slut när man kommer hem. Ska gå och boka tvätttid men utöver det blir det ingenting alls gjort ikväll. Skönt!

Inte tillräckligt trött...

...för att kunna sova än. Istället hittade jag en lista hos Emma.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? -  Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Lite
hur många har du varit kär i? – En
är du kär just nu? -  Ja


- Tio frågor om dig själv

när fyller du år? – 17 maj
några piercingar? - Nej
vad har du på dig just nu? – myskläder
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Att vakna utvilad av att solen skiner in genom fönstret
vad tycker du mest om hos dig själv? – Min mage (Emma svarade utseendemässigt så jag väljer att också tolka frågan så)
vad är du bra på?- Att planera
vem älskar du mest på denna jorden? – Simon
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Sover bäst när jag får somna ensam i sängen men har Simon i rummet bredvid som jag vet kommer och lägger sig om någon timme.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? – Anna vet nog mest i alla fall
vem är den galnast /roligast av dina vänner? - Kim
vem är snyggast av dina vänner? – *snor Emmas svar* Ska jag seriöst svara på det? 
vem är mest partyprisse? – Amir
vem är den du helst har filmkväll med? - Konsert DVD med Lisa slår nog det mesta!
vem av dina vänner är sötast?-  *åter igen snott av Emma* Alla mina vänner är söta.

Frågor om din familj
vem står dig närmast? – Farmor
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja
vem är farligast i din familj? – Alla är ganska lugna
vem ser roligast ut i din familj? - Jossi kan få till riktigt roliga trollfrysyrer, iaf när hon var mindre
coolast? – Pelle
har ni något husdjur? Nej
har du mest gemensamt med? – Jossi
roligaste kvällen med familjen? – När alla är glada =)

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Segat framför TVn
göra nu? – sova
roligaste idag? -  Simons små glädjetjut från TV-rummet där han sitter och spelar
vad har du ätit idag? – Köttbullar och blodpuddig (inte tillsammans!)
har du duschat idag? -  nej
är du trött nu? – hyfsat
vad händer imon? - Jobba, har två möten inplanerade
går du i skolan? - Ja, läser affärsengelska på distans samt gör klart tentor jag inte klarat
har du varit i skolan idag? – Nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? – Bra men trött
du piercat dig? – Bara öronen

Har du tatuerat dig? - Nej
Är du hungrig nu? – Nej
Vad är klockan nu just nu? – 23.50
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Facebook, mailen och bloggen

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- Amir
Vem ringde du senast? – Simon
Vem sms:a till dig senast? -  pappa
vem sms:a du till senast? - pappa
senaste gången du träffa din morsa? - 4 januari
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - snart en månad

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Nej 
Vilket är ditt favoritband? – Westlife!
Vad gillar du för musik?- pojkband


- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? – Ja
Har du fler än 5 jeans? – Ja
Har du fler än 12 tröjor? - Ja

-SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ibland
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? -Ytterst sällan
Använder du kajal? - Ibland
Använder du hårspray? - Nej
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? – Ja
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Nej
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Använder du brunkräm? – Nej
Avänder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? – Olika men oftast uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nästan
Duschar du varje dag? - Nej, varannan. 
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej


-KÄRLEK
Är du kär just nu? -  Ja
Har du kysst någon? - Ja
Har du ett förhållande? -  Ja
Är du romantisk? – Kanske
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – Ja, många gånger.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Simon
Hur länge höll det? - Är fortfarande tillsammans men än så länge 2 år och 3½ månad.
singel eller ha ett förhållande? -  Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej
Vem sov du senast bredvid?-  Simon
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  Nånstans runt 25 kanske?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -  Nej.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – Så länge kläderna är hela, rena, i rätt storlek och killen känner sig bekväm i det så är jag nöjd!


RSS 2.0