Mys

Jag mår så bra just nu. Jag trivs. Allt är äntligen färdigt och på plats i lägenheten och man kan äntligen börja slappna av och bara vara. Helt underbart!

Dessutom hade jag en riktigt bra dag igår. Släkten kom hit på inflyttningsfest och åt smörgåstårta och marängtårta på eftermiddagen. Till och med Alva smakade lite av den senare tårtan. Senare på kvällen kom kompisarna hit innan vi drog vidare in till stan. Hamnade ganska trötta och sega på ett Debaser som inte alls spelade nån bra musik, men det gjorde inget.

Inflyttningsfest

Strax dags för en ganska sen inflyttningsfest. Vi ville inte ha någon fest innan vi fått ommålat så nu är det helt enkelt dags. Blir släkten nu och kompisarna ikväll. Det roligaste var dock att någon av våra grannar satt upp en lapp i hissen att dom ska ha fest ikväll, så vi satte en post-it på den lappen och skrev vi också.

Fel

Jag måste klaga lite på svenska folket. Det är förvisso ingen ovanlighet att alla röstar på helt fel person men det var verkligen inte Daniels tur att åka ur Idol. Men gjort är gjort så vi lämnar det där med en video som hint för hur fantastiskt bra han är.


Workshop

Ska på workshop i med jobbet idag. Blir bjuden på både lunch och middag. Gillas starkt!

Innan inflyttningsfesten

 • Få bort allt damm från när Simon borrat hål i väggen
 • Fästa Bertby på väggen
 • Fylla Bertby med DVDer
 • Fylla dom andra vägghyllorna med grejer
 • Städa
 • Diska
 • Sätta upp två tavlor
 • Handla
 • Bygga tårta?

Ny vecka

Dagens...
Frukost:
Baguette med skinka och en kopp te
Lunch: Panbiff, ugnsstekt potatis och rödlökssky
Middag: Varmkorv
Godis: Chips
Vill Ha: Ordning och reda
Humör: Alldeles utmärkt
Gjort: obbat, fäst hyllor på väggen, satt upp våra pärlplattor igen
Planer: Sova
Köp: Tavleramar
Låt: Bohemian Rhapsody
Tittar på: -
Bästa: Vi börjar få någon slags ordning
Sämsta: Vädret
Sjuka: -
Väder: Fruktansvärt kallt
Saknad: Kompisar jag inte träffat på länge

GravityGravity

1. Beautiful Tonight
2. Safe
3. Chances
4. I Will Reach You
5. Closer
6. The Reason
7. Tell Me Its Love
8. I Get Weak
9. Before Its Too Late
10. No One Is Gonna Sleep Tonight
11. Difference In Me
12. To Hard To Say Goodbye

Today

Dagens...
Frukost:
Tacos =S
Lunch: Två mackor
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: Inte fullt så hårda väggar
Humör: Har nog vairt på alla humör idag
Gjort: Städat, byggt DVD-ställ, köpt skruvar mm, jobbat
Planer: Sova
Köp: Skruvar, pluggar, plattor, vattenpass
Låt: The name of the game
Tittar på: Kollade Ullared när jag åt frukost/lunch
Bästa: Det är över
Sämsta: Spydde på jobbet
Sjuka: Illamående
Väder: Regnigt
Saknad: Kompisar jag inte träffat på länge

Over and done!

Då var sista dagen jobbad. Blev inte alls som planerat men slut är det och nu kan jag äntligen leva ett lite normalare liv. Till exempel ska jag gå och lägga mig nu och inte mitt i natten.

Absolut sista!

Ikväll jobbar jag mitt absolut sista pass på donken. Är så sjukt opeppad men det ska bli skönt när det är över. Kommer visserligen sakna en del folk som jobbar där o så men i övrigt ska det bli så fruktansvärt skönt att slippa otrevliga gäster och konstiga arbetstider.

Mamma Mia, 22 oktober 2010, Globen

Övertalade mamma för någon vecka sen att hon skulle följa med mig och se Mamma Mia på Globen. Började kvällen med att äta middag vid Medborgarplatset. Ett stella som jag tror hette Mest. I vilket fall var det jättegod mat och jag åt någon form av skaldjursgryta/soppa.

Vi satt ganska högt upp i globen. Sektion B4 rad 2 närmare bestämt. Dock satt ingen på rad ett så vi hade gott om benutrymme! Det var andra gången jag såg musikalen. Förra gången var på Cirkus när den var på svenska. Dock har man ju sett filmen hur många gånger som helst. Jag tror vi har blivit lite bortskämda med den. Musikalen är ju självklart mycket enklare i och med att den framför på en scen. Man kan inte ha allt för många kulisser osv. Och eftersom det är live kan självklart något gå fel, till skillnad från filmen som är så perfekt. Där med inte sagt att jag inte gillar musikalen. Jag tycker den är helt underbart bra och jag hade jätterolgt igår. Dock var dom låtarna som inte är med i filmen nästan bäst...


Svar till Jossi

Lillasyster undrade vad jag tyckte om Idol. Såg ju det imorse då jag var på Mamma Mia igårkväll. Så om vi ska hålla oss till det programmet så var Minnah, Elin, Weise och Daniel bäst. Linda var överlägset sämst men Olle borde ha hängt löst tillsammans med henne.

Om vi där emot ska se till vad jag tycker om alla dom nio som var med nu igår skulle jag säga såhär.

 • Linnea förstår jag mig verkligen inte på. Allt hon gör är att totalförstöra alla låtar och mumla alternativt skrika sig igenom dom. Tror aldrig jag har hört henne sjunga. Förfärligt!
 • Olle är väl varken bra eller dålig. Om han skulle tvätta och kamma sitt hår (han är ju faktiskt inte hemlös längre) så kan han få stanna nån vecka. Bara han inte vinner är jag nöjd.
 • Minnah är inte heller varken bra eller dålig. Ganska intetsägande faktiskt, förutom gårdagens uppträdande. Då var hon bra!
 • Daniel är min absoluta favorit. Dels är jag ju ganska svag för skönsjungande pojkar men något som jag gillar bättre än det är om dom dessutom sjunger helt fantastiskt bra i falsett (stavning?). Innan Daniel finns det bara en person vars falsett jag gillar bättre. Han heter Mark Feehily och jag gissar att det säger en hel del om vad jag tycker om Daniel.
 • Elin är inte bara skitcool utan även sjukt duktig. Kan fortfarande inte fatta att hon bara är 16 år. Dock tycker jag fortfarande att hon borde heta Johanna... hon ser ut som en Johanna.
 • Weise är Weise. Inte bäst men sjukt underhållande. Var väl någon jurymedlem som jämförde honom med Michael Bublé nån gång och jag kan inte annat än att hålla med.
 • Geir kanske inte ska vinna men jag gillar att se han uppträda och han är ju minst sagt duktig. Han får gärna stanna ett tag till!
 • Jay har jag otroligt svårt för. Det är helt enkelt inte my cup of tea.
 • Linda känns aningen schitzofren. Det är världens största leende ena sekunden och en sekund senare ser hon ut som hon ska mörda någon. Hon verkar både läskig och flask och det var på tiden att hon åkte ut.

Pepp

 1. Kolla Idol då jag missade det igår - done!
 2. Tvätta håret
 3. Diska
 4. Städa toan
 5. Handla
 6. Hänga upp tavlor
 7. (Sen hoppas jag lite i smyg att Simon vill ta sig an Bertby)

Första dagen

Då var första dagen på nya jobbet avklarad! Dagen blev dock inte som planerad med introduktion och så då det kom diverse förhinder. Men vi hann med en halv introduktion och resten av dagen blev mest slappande. Det enda vettiga jag gjorde var att kopiera lite papper, sortera lite internpost och att duka fram en lättare middag till några seminariedeltagare.

Får väl berätta mer om någon dag helt enkelt. Men jag trivs jättebra och alla är jättesnälla och trevliga!

Bästa


- Mark Feehily

Westlife, 25 november 2003, H&M

Gick med i H&M club bara för att kunna vinna biljetter. Tävlade även med en kompis clubkort och lyckades vinna med båda så det blev jag, Lisa, Jossi och Pernilla som var där. Jag och Lisa köade hela dagen och strax innan insläpp blev det totalkaos då dom ändrade hur kön skulle stå. Så mitt i tumultet säger en vakt till mig och Lisa att "om ni stannar här kommer ni stå först i kön". Oerhört vältajmat av honom tycker jag!

Vi hamnade inte helt förvånande längst fram och fick se Westlife sjunga World of our own, Mandy, On my shoulder och två till låtar som jag inte kommer ihåg just nu. I On my shoulder började Nicky ropa "the flag, the flag" åt oss så vi kastade upp våran irländska flagga som vi höll i och lät Nicky ta hand om den under resten av låten. Vi var lite småoroliga att han skulle råka kasta tillbaka den till fel personer men vi fick tillbaka den och alla runt omkring oss blev jätteavundsjuka och skulle lukta på den. Spännande tider...

Efteråt intervjuades killarna på scenen
och vi fick bland annat veta datumen för nästa års konserter i Stockholm och Göteborg. Den i Göteborg skulle vara den 28 maj på Marks födelsedag så hela publiken började helt spontant att sjunga Happy Birthday till honom trots att det var ett halvår kvar.

Dom fick även en varsin guldskiva för albumet Turnaround som egentligen inte hade hunnit släppas än. Ganska imponerande måste jag säga, att ha sålt guld dagen innan albumreleasen.

Och sist men inte minst var det signeringsdags. Dock kommer jag bättre ihåg Dave (eller heter han Dajv?) än Westlife-killarna...


Nicky med våran flagga och den helt otroligt fula klockan!


Sista gången jag såg Bryan tillsammans med resten av Westlife


Mark


Kian


Shane


Bredare

Jag skulle behöve göra min blogg lite bredare egentligen. Youtube-videosar får ju inte riktigt plats. Synd bara att jag inte har någon som helst aning om hur man fixar...

Tips!


Då var vi utan TV

Eller kanaler i alla fall. Så fort bindningstiden hos ComHem är slut kan jag garantera att jag aldrig mer kommer ha någonting med dem att göra igen!
 • Först hände detta.
 • Sedan hände detta.
 • Sedan hände detta.
 • Sedan försvann internet igen.
 • Och idag slutade boxen till TVn att fungera.
Allt inom loppet av 3½ månad. Och då kan det faktiskt vara så att jag har glömt bort någonting också...

Ledig

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Korvcarbonara
Middag: Blodpudding
Godis: -
Vill Ha: Köksgardiner
Humör: Toppen
Gjort: Satt igång tvätten
Planer: En hel massa
Köp: Ingenting än iaf
Låt: En med Tommy Nilsson =S
Tittar på: Random eftermiddagsprogram sen gissar jag
Bästa: Ledig
Sämsta: Vädret
Sjuka: Mje...
Väder: Grått
Saknad: Allt möjligt

Dagen före

 • Ring KTH
 • Tvätta
 • Diska
 • Kolla igenom alla papper jag fått frå KTH
 • Åka skridskor
 • Shoppa
 • Kolla med Simon om sista köksluckan

Swedish Hit Music Awards, 9 november 2003, Hovet

Var där ett helt gäng för att se Atomic Kitten. Äntligen var alla tre där! Hade ju sett Atomic Kitten två gånger tidigare, men första gången var det bara Liz och Tash medan andra gången var det bara Jenny och Liz.

Vi hade ståplats längst fram och såg även Robyn, Black Eyed Peas, Outlandish, Per Gessle, Offspring och Enriquw Iglesias (som hoppade ner från scenen precis framför oss så vi blev totalmos).

Det bästa var dock nästan köandet.
"Här kommer alla känslorna på en och samma gång, Aisha! Aisha!"

Näst sista

Ikväll jobbar jag min näst sista gång på donken. Ska bli så fruktansvärt härligt när det är över!

Att se fram emot

21 oktober - Första dagen på nya jobbet
22 oktober - Mamma Mia på Globen med mamma
24 oktober - Sista dagen på donken
5 november - Dag före helgdag = halvdag
9 december eller någon dag där i närheten - förhoppningsvis julbak med farmor
24 december - julafton
31 december - nyår
11 mars - London och Westlife

3 gånger kvar

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Korv och makaroner
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: Onsdag, eller torsdag, eller måndag nästa vecka (beroende på hur man ser på saken)
Humör: Jodå
Gjort: Vaknat, ätit lunch
Planer: Jobba 16.45-23.30
Köp: -
Låt: Ingen speciell faktiskt
Tittar på: Random eftermiddagsprogram
Bästa: Bara tre gånger kvar på jobbet nu
Sämsta: Jobba ikväll
Sjuka: Mje...
Väder: Har inte kollat
Saknad: Allt möjligt

17 oktober 2010

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Bakad potatis och skagenröra
Middag: Nudlar
Godis: Chips
Vill Ha: Ledigt ikväll
Humör: Helt ok
Gjort: Kista, Stinsen, diskat, städat lite
Planer: Jobba 19-00
Köp: Pluggar och hörselkåpor =S
Låt: Satelite - Hon som vann Eurovision
Tittar på: Inget särskillt
Bästa: Har varit tillsammans med älsklingen i 3 år idag
Sämsta: Jobbet...
Sjuka: -
Väder: Varmare än på länge
Saknad: Diskmaskin

Lyxlunch

Eftersom jag jobbar ikväll hade vi vårat treårsmys igårkväll. Blev bakad potatis, vitlöksbröd och hemmagjord skagenröra. Men det bästa är ju att vi fick rester av både bakpotatisen och skagenröran så vi kan äta det till lunch nu. Mums!

3 år


Älskar dig!

Helt slut

Var på stan idag. Först gick jag och Simon omkring själva, köpte ett par nya konståkningsstrumpbyxor. Sedan träffade vi Zurak och hans flickvän Elin. Hon hade lurat ner honom till Stockholm över helgen. Var tydligen första gången han var söder om Umeå, första gången han flygit och första gången han hade ätit hotellfrukost. Vi gick runt lite på stan och tog en fika i Gallerian innan jag och Simon började röra oss hemåt. Blev dock en hel del gående så nu sitter både jag och Simon i soffan och är helt slut.

MSN gav upp.

Min msn har gett upp. Kolla min facebook för o hitta den nya.

Lite tankar om Idol

 1. Under varje program av årets Idol har man sett en halv sekund av Westlifes framträdande på Idolsemifinalen från förra året.
 2. World of our own var en av få låtar Idolerna fick välja mellan i sina gruppframträdanden på slutaudition.
 3. Jay har nämnt Westlife sådär i förbifarten (och tv4 tyckte tydligen det var viktigt att visa).
 4. Dom visade framsidan till Westlifes singel the Rose.
 5. Alice har också nämnt Westlife sådär i förbifarten (och tv4 tyckte tydligen att det också var viktigt att visa).
Kan man hoppas att tv4 har en baktanke och att Westlife tänker uppenbara sig på scen under något av programmen?


Sen skulle jag vilja påpeka att Linnea påminner mig om Ika i rutan (det är inte en bra sak!) och att Puff hade otroligt rätt i att Alice ser ut som en blandning av Ashley (eller va det Mary-Kate?) Olsen och ett sånt där litet troll med färgglatt hår som står rakt upp.


Tjejparty

Var hemma hos farmor några timmar idag. Var riktigt mysigt och tillslut en hel del folk där i alla möjliga omöjliga åldrar (allt från typ 85 år till nästan 6 månader). Var farmor, Anne-Louise, Mina, Lina, Faster, Alva och jag. Ett litet tjejparty med släkten med andra ord.

Utvärdering

 1. 5st treahopp - den första blev väl lite mesig då det som sagt är nästan två år sen jag ens stod på ett par skridskor, men sen gick det alldeles strålande.
 2. 3st schalkow - gick hur bra som helst.
 3. 3st toelop - fegade även här lite men fick tillslut till tre stycken riktigt bra.
 4. 1st flip - det var nog den fulaste flip jag någonsin gjort men jag kom runt ett varv och landade på en fot så det får räknas.
 5. Ståpiruette 8 varv - inga som helst problem, kunde snurra 20 varv utan problem.
 6. Sittpiruette 5 varv - hade helst velat sitta lite djupare men annars gick den också bra.

Äntligen!

Dagens...
Frukost:
Te och banan
Lunch: Subway
Middag: Återstår att se
Godis: Det får vi också se...
Vill Ha: Ett par nya strumpbyxor som amn knäpper under foten
Humör: Toppen!
Gjort: Vaknat, ätit frukost
Planer: Åka skridskor, träffa farmor, kolla idol
Köp: Inget än så länge
Låt: "Minne, jag har tappat min minne. Är jag svensk eller finne..."
Tittar på: Idol
Bästa: Ska strax iväg o åka skridskor
Sämsta: Finns nog inget idag
Sjuka: Lite ont i halsen
Väder: Perfekt höstväder, men kallt
Saknad: Konståkningen

Livet leker

Byggde ju den här för ett tag sen. Det känns som det går bra... 1. Då jag fått ett nytt jobb kommer jag jobba halvdag på skärtorsdagen och sedan vara ledig fram till på annandagen. Med andra ord har jag gott om tid att följa med upp till Åre och träffa släkten och åka skidor under påsken.
 2. Jag har fått ett nytt stillasittande nio-till-fem jobb!
 3. Ingen direkt resa inplanerad än men jag får ju semester i sommar så då kanske det kan hinnas med.
 4. Jag känner mig som en gladare Anna när jag slipper McDonald's.
 5. Tjaa... ska åka skridskor imorgon iaf... alltid något.
 6. Vet inte om jag kommer ha mer tid över, men jag kommer ha bättre tid över och dessutom kan jag planera in saker bättre.
 7. Jag behöver inte oroa mig för att jobba under julen. Yes!
 8. Återstår o se...
 9. Träffa kompisarna mer. Jag måste bli bättre på det!
 10. Tour-tour 2011 är inbokad! 11 och 12 mars på O2 arena i London.
 11. Lägenheten är ommålad och klar.

Inte heller ok

Visserligen var mittendörrarna öppna. Och visserligen stod busschauffören precis i dörröppningen. MEN man står väl ändå inte och röker inne i bussen?!

Ingen snö här inte!

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Schnitzel och makaroner
Middag: Får se om det blir nån alls =S
Godis: -
Vill Ha: Fredag
Humör: Jodå
Gjort: Vaknat, ätit lunch
Planer: Storhandla, jobba 16.00-21.00
Köp: Snart massa mat
Låt: What about now - Westlife
Tittar på: Sjunde himlen =S
Bästa: Soligt ute
Sämsta: Jobba ikväll
Sjuka: Snuvig
Väder: Perfekt höstväder
Saknad: Konståkningen

Inte ok

Inom loppet av kanske 2 min:

- Kan någon gå ut med min hold?
inget svar

- Röda bär i DTn!!!
inget svar

- Har röda bär i DTn, kan någon gå ut med min hold?
inget svar

- Kan jag få en röda bär big mac?
inget svar

- Kan du hjälpa mig med holden så jag hinner packa min röda bär bil?
Anna, snälla, nästa gång fråga någon annan

Är det bara jag som är på jobbet för att jobba eller?

Ännu en kväll

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Omelett
Middag: Donken
Godis: Chips från igår
Vill Ha: Ledigt ikväll
Humör: Mindre o mindre pepp ju närmare det är dags att gå till jobbet
Gjort: Bytt kolsyretub och byggt ihop DVD-ställ
Planer: Jobba 17.00-23.45
Köp: Kolsyretub
Låt: Close your eyes - Westlife
Tittar på: -
Bästa: Det är kul att bygga IKEA-möbler =D
Sämsta: Jobba ikväll
Sjuka: -
Väder: Perfekt höstväder
Saknad: Konståkningen

That's my goal

Ok, så jag har inte stått på ett par skridskor sen annandagen 2008. Det är alldeles för länge sen! Men jag skyller det helt och fullt på det dåliga utbudet av bra isar i Skellefteå (antingen går folk med skor på dem och jag har ingen som helst lust att förstöra mina femtusenkronorsskridskor för att folk drar in grus på isen, eller så är det tjockt med hockeyspelare och hjälmtvång, eller så är isen inte öppen för allmänheten).

Men på fredag är det dags igen. Jag är hemma i Stockholm och har nära till vallens underbara allmänhetstider. Jag är dock en aning rädd för hur mycket jag har tappat på den här tiden. Men jag tänker inte lämna isen förrän jag har klarat följande:
 1. 5st treahopp
 2. 3st schalkow
 3. 3st toelop
 4. 1st flipp
 5. Ståpiruette 8 varv
 6. Sittpiruette 5 varv

Träningskläder

Eftersom det verkar vara värsta grejen att visa upp vad för kläder man tränar i får väl jag ta och göra det också. Endast för att jag inte har någonting bättre för mig.


Bild


Fast med skenor på såklart också!
Bild


Bild

När jag är ledig ska jag

Fredag
 1. Åka skridskor!
 2. Handla mat
 3. Hälsa på farmor?
 4. Fixa lite i lägenheten
 5. Kolla på Idol
Lördag
 1. Åka till KTH och kolla runt lite så jag hittar bättre när jag väl börjar jobba där
 2. När jag ändå är där passa på att gå till E-skating och köpa ett par nya strumpbyxor
 3. Fira (en dag för tidigt) att jag och Simon varit tillsammans i 3 år <3

ToDo 12/10-2010

 1. Ringa KTH - done!
 2. Diska - har jag iaf börjat med...
 3. Köpa chips till ikväll
 4. Fixa lunch
 5. Stryka gardin och hänga upp den
 6. Jobba 13-21
 7. Kolla Holland-Sverige på TV

Inplanerat

När jag tänker efter har jag faktiskt en del resor inplanerade. Vissa är kanske inte så långa resor, men jag ser fram emot dom nästan lika mycket ändå!
 1. Julhandla i Göteborg med älsklingen
 2. Hälsa på nere i Linköping
 3. Westlife-turné i London
 4. Åre med familjen i påsk
 5. Alperna med mamma förhoppningsvis våren 2012

I Åre sommaren 2007

Framtidsdrömmar

Jag vill köpa en diskmaskin och en sänggavel, jag vill halvspontant åka ner till Göteborg och julhandla, jag vill resa längre bort, jag vill gifta mig, jag vill skaffa barn. Visst ligger vissa av mina drömmar längre bort i tiden än andra men jag vågar i alla fall tillåta mig själv att drömma. På riktigt. Allt för att både jag och Simon fått vettiga jobb. Bortsätt från mina åtta gånger kvar på gamla jobbet så älskar jag mitt liv just nu. Jag är så sjukt glad och som sagt, jag vågar drömma!

Måndag

Dagens...
Frukost:
Yoghurt och müsli
Lunch: Donken
Middag: Fiskpinnar
Godis: -
Vill Ha: Chips!
Humör: Halvpeppad
Gjort: Jobbat
Planer: Hänga upp gardiner i sovrummet
Köp: -
Låt: Please stay - Westlife
Tittar på: Kenza och Tyra show =S
Bästa: Ledig kväll
Sämsta: Folk som är dumma i huvudet
Sjuka: -
Väder: Kallt!
Saknad: Konståkningen

Eeeh va?!

Fick en hel del dumma beställningar på jobbet idag.

"Jag vill ha en BigTastyCBO"
- Det är två olika burgare, ok?! Hur svårt kan det vara att fatta?

"Jag vill ha en liten cola eller fanta"
-
Ja? Vilken vill du ha?

"MILLA HITTA!!!!!!"
- Det betydde tydligen en mellan pommes...

"Tvischabuuue"
- Och det betyder tydligen två cheesburgare. Solklart, eller hur?

(Jag: "Vilken dipsås vill du ha?")
"Har ni fanta?"
(Jag: *antar att hon hörde fel* "Ja. Och vilken DIPSÅS vill du ha?")
"Fanta sa jag ju! Och coca-cola att dricka"
-
Behöver jag ens kommentera det här?

Sen måste jag ta med en som Sebbe fick för ett tag sen.

"Jag vill ha ett Happy Meal med endast ketchup".
-
Undrar vad gästen hade sagt om det bara hade legat ett gäng ketchuppåsar i Happy Meal-kartongen?

Mysdag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Den mesta tiden har spenderats framför TVn med god mat och smulpaj. Med andra ord en alldeles lagom ansträngande dag.

42, eller hur var det Simon?

Dagens...
Frukost:
Te och rostmacka
Lunch: Får Simon bestämma
Middag: Det med...
Godis: Födelsedagstårta
Vill Ha: Någon att se Idol-finalen med
Humör: Nöjd och glad
Gjort: Grattat älsklingen
Planer: Köpa tårta, mysa, slappa
Köp: Tårta
Låt: Safe - Westlife
Tittar på: Just nu repris av Idol (fanns inget annat)
Bästa: Ledig!
Sämsta: -
Sjuka: -
Väder: Har inte kollat
Saknad: Konståkningen

On a brighter note...

Grattis på födelsedagen älskling! Är du vuxen nu? ;)


A year ago today


Ett helt år sedan Stephen Gately dog.
RIP


Dagen till äraHappy Birthday Mr B.


Hade helst...

Har varit i stan en sväng idag. Köpte klart Simons födelsedagspresent och sen både skor och en tröja åt mig själv. Sen träffade jag Simon och åt lunch. Skönt att kunna träffas en liten stund idag i alla fall!

Nu är det strax dags att bege sig till jobbet. 16.45-23.30 idag också.

Fredag

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Någonstans på stan med älskling
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: 15 november (nytt Westlife-album)
Humör: Nöjd
Gjort: Släppt in gubben med våra nymålade köksluckor
Planer: Stan och sen jobba 16.45-23.30
Köp: Förhoppningsvis skor och det sista till Simons födelsedagspresent
Låt: Safe - Westlife
Tittar på: -
Bästa: Köksluckorna
Sämsta: Vädret kanske
Sjuka: -
Väder: Tråkigt
Saknad: Konståkningen

Vilken skillnad!

Antingen har jag lyssnat på låten så många gånger och sedan struntat i att lyssna på den på några dagar så jag har haft tid på mig att komma på hur bra den är eller så gjorde den bättre kvalitén undervärk (tack Molly för att du upplyste mig om att den fanns)!

Sist gillade jag den inte. Nu älskar jag den och kan knappt hålla tillbaka tårarna... Men det är ju Westlife så det var väl ganska uppenbart att jag skulle älska den tillslut?


Snart har jag ett liv igen

Det finns så många fördelar med att jag äntligen ska börja jobba kontorstider!
 1. Jag får träffa Simon varje dag när vi kommer hem från jobbet
 2. Jag kan umgås med kompisar lättare
 3. Jag kan träffa familjen lättare
 4. Jag kanske kan börja som konståkningstränare igen
 5. Jag kan planera in saker att göra på helgerna som ligger mer än någon vecka fram i tiden
 6. Jag behöver inte oroa mig för att jobba på julafton
 7. Jag kan följa med till Jämtland i påsk
 8. Jag kan följa TV-serier utan att missa dom flesta avsnitten
 9. Jag kan köpa konsertbiljetter och gå på konsert utan att behöva ta ledigt från jobbet

Jamie Meyer, 27 oktober 2003, Daily's

Var där med Malin Björk. Jamie sjöng ett fåtal låtar och sedan snackade vi med honom en stund efteråt.

Det är så tråkigt att jag kommer ihåg så pass lite av vissa konserter. Önskar att jag hade börjat skriva ner vad som hände redan då.

Christina Aguilera, 26 september 2003, Globen

Första gången jag hade ståplats inomhus. Hamnade längst fram precis i hörnet mellan scenen och catwalken vilket var helt perfekt! Var där med Monika, men träffade även Malin Björk där som skyddade mig mot allt och alla bakom då hon tyckte jag var så liten.

Kommer egentligen inte ihåg så mycket av konserten. Har mer minnen från att Kim (som hade sittplats tillsammans med Jossi och Lisa) gjorde en hel massa knasiga saker, både i och utanför Globen. Men det var en riktigt rolig kväll i alla fall!

Lycklig

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Soppa tror jag
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: Köksluckorna som kommer imorgon
Humör: Superglad och taggad
Gjort: Tvättat
Planer: Springa ner på ICA, sen jobba 16.45-23.30
Köp: Ketchup och lättdryck
Låt: High - James Blunt
Tittar på: Slökollar bara
Bästa: Jag har fått ett nytt jobb
Sämsta: Har ju några dagar uppsägningstid kvar att jobba (12 pass kvar)
Sjuka: Känns som en urinvägsinfektion kan vara på väg igen... suuuuck!
Väder: Som igår
Saknad: Konståkningen

I got it!

Jag har fått nytt jobb! Kan inte beskriva hur glad jag är. Ska jobba heltid på KTH som administratör. Så det blir allt från att hjälpa till med bokföring och kursregistrering till att hjälpa studenter som inte fattar hur läskautomaten funkar (ja, dom hade det som ett exempel på arbetsuppgift) eller hjälpa studenter att peka vilket håll Mekka ligger åt (det var också ett exempel på fråga dom fått från studenter). Ska bli skitkul!

Och utöver att jobbet låter skitkul finns det en hel del andra fördelar också.
 1. Heltid istället för mina nuvarande ca 70%
 2. Ca 5000kr mer i lön/månad
 3. Kontorstider!!!
 4. Man behöver inte komma hem svettig efter jobbet
 5. Man behöver inte lukta pommes efter jobbet
 6. Jag får användning av min universitetsutbildning
 7. Jag kanske kan börja som konståkningstränare igen?
Kan säkert komma på tusen andra saker men jag tror vi stannar där. Jag är helt enkelt skitnöjd!Väntar på att telefonen ska ringa

Kom nyss hem från intervjun. Dom skulle bara ha klart sitt möte, sen skulle dom ringa mig och berätta om jag fått jobbet eller inte.

S K I T N E R V Ö S ! ! !

Tidsfördriv

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Fiskgratäng
Middag: Återstår att se
Godis: -
Vill Ha: Jobbet
Humör: Peppad och nervös
Gjort: Fixat iordning mig inför jobbintervju
Planer: Jobbintervju 14.30, sen lite shopping i Kista
Köp: Återstår att se
Låt: En från en reklam
Tittar på: Biggest Looser
Bästa: Jag kanske får ett nytt jobb
Sämsta: Jag kanske inte får ett nytt jobb
Sjuka: Småhostig
Väder: Verkar blåsa en hel del
Saknad: Simon

Idag gäller det

Jag fick komma på en första intervju. Där efter skulle de fyra bästa få komma på en andra intervju. Den var jag också på. Idag är det dags för intervju nummer tre. Kan ju inte vara mer än jag och en till som får komma på en tredje så det är riktigt nära nu. Men ska inte ropa hej än...

Jag vill verkligen ha det här jobbet. Inte bara för att jag vill ha ett nytt jobb och komma bort från Donken, utan jag vill verkligen ha det. Det verkar så roligt och skulle nog passa mig perfekt. Så håll en tumme att det går bra idag och att jag får jobbet.

Ensamt

Simon jobbar 9-17. Jag jobbar 16.45-23.30. Simon sover antagligen när jag kommer hem, jag sover när Simon går hemifrån. Och såhär kommer vi ha det mer eller mindre varje dag i oktober.

Jag behöver ett nytt jobb.

A-Teens, 30 augusti 2003, Cirkus

Vann biljetterna. Hade ståplats en bit bak. Helt ok konsert.


Sommaren 2003

Pippdagen, 12 juni 2003, Skansen
Var än en gång där för Jamie Meyer men såg även User, Eric Gadd och Jill Johnsson. Förutom att vi träffade Jamie innan och pratade ganska länge med honom så var det en ganska tråkig tillställning.

Mel C, 2003, Gröna Lund
Jag vet att jag var där. Tror att det var med Jossi, men mer än så kommer jag inte ihåg...

Allsång på Skansen 2003
Var där med Lisa. Satt och snackade med HG-Carro ett tag. Träffade Babbsan.

OKEJ-dagen 2003, Gröna Lund
Såg Jamie Meyer, Ida Hedberg, Anders Johansson, A-Teens och D-side. Hade suttit på Arlanda innan för att försöka träffa D-side men dom åkte Ryanair...

NRJ in the park 2003, Kungsan
Träffade Jamie Meyer och Simon Laufer på ung08 innan. Träffade även några av artisterna som uppträdde, bland annat Big Brovaz.

Rix FM Festival 2003, Kunsan
Jag var där, men jag kommer inte ihåg det.

Safe


Hard to find a way to get through It’s a tragedy Pulling at me like the stars do You’re like gravity Even if the wind blows It makes it hard to believe

How ya gonna love How ya gonna feel How you gonna live your life like the dream you have is real And If you lost your way I will keep you safe We’ll open up all the world inside I see it come alive tonight I will keep you safe

Doesn’t even matter to you To see what I can see I’m crawling on the floor to reach you I’m a wreck you see When you’re far from home now Makes it hard to believe

So how ya gonna love How ya gonna feel How you gonna live your life like the dream you have is real If you’ve lost your way I will keep you safe Well open up all your world inside Til you come alive tonight I will keep you safe

We all fall down We all feel down Cus rainy days and summer highs The more we pray the more we feel alive

How ya gonna love How ya gonna feel How you gonna live your life like the dream you have is real How ya gonna love How ya gonna feel How you gonna live your life like the dream you have is real

If you’ve lost your way I will keep you safe Well open up all your world inside So you come alive tonight I will keep you safe

Well I will keep you safe I will keep you safe

Undrar hur det ska gå

Kollade nyss schemat vilka det är som ska jobba ikväll. Dels är jag den enda tjejen, dels är det i princip bara kökspersonal som jobbar. Förutom mig är det en ny kille i kassan, två skiftledare som ju såklart kan både kassa och DT men som nog helst står i köket, en till kille som kan kassa och DT men helst står i köket och sen ett helt gäng med kökspersonal. Kan bli en spännande kväll det här.

Sen en helt annan sak. Hade helt plöttsligt fått 10 kommentarer på mitt förra blogginlägg. Vet inte när det hände senast och jag känner inte någon av personerna. Skumt men såklart roligt att folk hittar hit.

Lite besviken faktiskt

Jag hade förväntat mig mer av Westlifes nya singel. Visst, den är bra. Men inte mer än så. Sen funderar jag på om det är dålig kvalitet på ljudet eller om låten faktiskt ska vara så? Jag hoppas på det första!


Måndag

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Rester
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: En kanelbulle
Humör: Peppad
Gjort: Hängt upp gardiner
Planer: En sväng till Kista, sen jobba 17-23.45
Köp: -
Låt: Wherever you will go - The Calling
Tittar på: -
Bästa: Simons första dag på jobbet
Sämsta: Jag jobbar kväll
Sjuka: Småhostig
Väder: Har inte kollat ut än
Saknad: Ordning och reda i lägenheten

Inhandlat

Vardagsrummet
 • 2 gardinstänger (79kr/st på IKEA)
 • 2 förpackningar med öglor att hänga på gardinstången (29kr/st på IKEA)
 • 4 tyngder till våra redan inhandlade panelgardiner (49kr/st på IKEA)
 • 2 förpackningar med sånna som man sätter fast i väggen och sätter fast gardinstängerna på (70kr/st på Jysk)
Sovrummet
 • Gardiner (179kr på Rusta)

Helt enkelt fantastiskt

Är det någon som inte har kollat på Idol den här veckan? I så fall är det dags att kolla på följande två klipp! Daniel har en alldeles fantastiskt bra röst och är i min mening den bästa idoldeltageren någonsin. Jag får gåshud varje gång han går upp i falsett. Så sjukt bra!


Idol

Geir
Duktig sångare men jag skulle bli jätteförvånad om han går långt. Han har ju åldern mot sig vare sig det borde vara så eller inte.

Mumin-Elin
Egentligen inte alls min musiksmak men hon är både cool och duktig så man kan ju inte göra annat än att heja på henne.

Chris
Förstår jag mig inte alls på och är överlägset sämst av kvällens deltagare. Glad att han åkte ut.

Sassa
Jag kan förstå varför folk gillar henne men jag gör det inte.

Linda
Hon är duktig, ja. Men dels har hon fått sin chans när hon vann popstars med Supernatural och dels är hon lite för konstig för min smak.

Jay
Har aldrig förstått mig på folk som sjunger som han gör. Verkligen inte min grej. Och hur har han tänkt sig att det ska gå med alla tema-veckor???

Madeleine
Kanske inte bäst men jag gillar henne. Hon hade gärna fått vara kvar.

Linnea
Jag förstår inte. Hon hade mer än gjärna fått åka ut.

Alice
En av favoriterna. Riktigt cool röst!

Daniel
Min absoluta favorit. Man smälter ju när man hör hans falsett!

Minnah
Tycker varken från eller till.

Andreas
Me likes! Söt, rolig, gör skumma miner och sjunger riktigt bra.

Olle
Om han får lite styling så kanske...

Come fly with me

Flyg är nu bokat till årets Westlife-turné. Jag är egentligen inte ett dugg pigg på att flyga med Ryanair men vi flyger t/r för 738kr var så då fick det bli så. Känns ju dessutom skönt att ha det bokat så är det gjort. Bara hotell som fattas nu, men det bokar vi lite senare.

Ledig

Idag ska jag verkligen se till att njuta av att vara ledig! Har spenderat morgonen med att kolla på gårdagens idolavsnitt och strax ska jag bege mig till Sollentuna C och Stinsen och leta födelsedagspresent åt Simon som ju fyller år om bara 10 dagar. Sen ikväll blir vi bjudna på middag på O'Learys av mamma och pappa för att fira att Simon fått jobb. Låter som en riktigt bra dag tycker jag!

RSS 2.0