Dag 13- En bild hemifrån.


Så här såg våran balkong ut när vi fick lägenheten ommålad. Tyvärr var det den vettigaste bilden jag hade på lager. Och jag orkar inte städa lägenheten bara för att kunna ta ett nytt kort.

Inför TourTour 2011

  • Skriv ut alla papper
  • Maila Ticketmaster
  • Boka flygbuss
  • Kolla upp Oyster
  • Skriv packningslista
  • Boka taxi
  • Budget

Happiness is a mood, not a destination


Dag 12- När och varför började du blogga?

Det känns som att jag svarat på den här förut? Dagboken på Lunar för säkert 10 år sedan och sedan vidare till diverse olika bloggar.

Dag 11- Mitt första julminne.

Gissningsvis var jag 4-5år. Vi firade hemma hos farmor och farfar i Tensta och jag hade en jättefin rödrutig klänning på mig. Mer kommer jag inte ihåg. Vi var där och jag hade en jättefin klänning.

Oflyt

Körde mor, far och bror till Arlanda imorse. Var så tidigt på morgonen så vi bestämde att det var enklast att sova hos dem efteråt eftersom vi inte kan ha bilen hos oss. Så precis när vi körde in bilen i carporten kom jag på att jag glömt nycklarna till deras hus hemma...

Mycket att se fram emot helt plötsligt!

  • 1 mars - AIK-Luleå (Hovet)
  • 11 mars - Westlife (O2)
  • 12 mars - Westlife (O2)
  • 2 april - Stockholm Ice (Globen)
  • Eventuellt 15 juli - Take That (Parken?)
  • 2 november - Rihanna (Globen)

Make up you mind

De senaste fyra dagarna har jag mått hur bra som helst när jag vaknat på morgonen. Vid lunchtid har jag börjat bli tröttare och på kvällen har jag varit helt slut. Både idag och igår har jag nog haft feber också. Kan det inte bara bestämma sig? Antingen är jag sjuk eller inte. Bra med helg i alla fall så har jag tid att vila upp mig.

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

Glad
Ledsen
Arg
  • Antagligen samma som under glad

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Jag var så fruktansvärt trött igår när jag kom hem så jag orkade inte ens starta datorn. Det får med andra ord bli både dag 9 och dag 10 idag.

Jag började ju sjunga i Caroline af Ugglas kör för några veckor sen. Det är jätteroligt och man får upp ögonen för musik man annars inte lyssnar på. Tänker inte skriva vilka låtar vi sjunger då det är roligare om det blir en överraskning för dem som beslutar sig att komma och kolla på oss på Hovet den 14 maj. Men en av låtarna har fruktansvärt mycket text. Jag brukar aldrig ha nå problem med att lära mig texter, men då lyssnar jag ju o andra sidan mest på Westlife och de har ju i ärlighetens namn väldigt lätta och uppenbara texter. Men den här låten kan jag i princip utantill nu. Det är jag stolt över. Mycket text, inte så många övningstillfällen och musik jag inte alls lyssnar på. Men hör jag låten så sitter texten, som en smäck!

Dag 08- Korta små mål för denna månad, och varför.

Mål för mars 2011 (februari är ju snart slut):

  • Ha en oförglömlig weekend i London, för det är kul.
  • Komma igång och träna. Helst konståkning men vi får se. Dels saknar jag det, dels kan det nog behövas.
  • INTE köpa en ny mobil. Är fruktansvärt sugen på en iPhone men har inte ens betalat av min förra än så det får inte bli någon ny mobil innan dess, även om min har många egenheter jag inte riktigt gillar.
  • Börja planera middagar igen, för att gör kvällarna smidigare och ekonomin bättre.

Tidsfördriv

Kör om två timmar. Vad ska jag roa mig med tills dess? Äta middag och bussa mig dit såklart men det tar bara en timme. Den andra?

Dag 07- En bild som du aldrig lagt upp.



Min första tanke var att jag skulle lägga upp den absolut första bilden jag tog med min absolut första digitalkamera. Men jag kände att jag inte kan vara riktigt så elak så det fick bli den tredje första. Den första föreställde för övrigt en nyvaken pappa iklädd morgonrock och en väldigt konstig min. Den här föreställer blommor (som om ingen såg det). Kameran fick jag på min 18-årsdag så min gissning är att jag fick både blommorna och vaserna då också. Och appropå det står nog vaserna hemma hos mamma och pappa då jag helt hade glömt bort att de fanns. Kanske ska ta hit dem någon dag.

Mobilbilder


Gubben som står utanför min dörr på jobbet


Mitt gamla rum


Mitt nya rum


Min del av rummet


ToDo inför London

Budget

  • Flygbuss
  • Oystercard
  • Mat
  • Merchendise
  • Shopping
  • Lite i reserv
Hur mycket pengar bör man ha med sig för tre dagar i London?!

Det var på tiden!

Har äntligen fått ändan ur vagnen och bokat biljetter till Stockholm Ice! 2 april smäller det!


Dag 06- Vilken är din favorit superhjälte, och varför.

Vad nu? Vad är detta för fråga? Vem har sagt att jag ens har en favorit superhjälte? I alla fall inte om vi ska tänka filmer, serietidningar, tecknade serier etc. Jag vet knappt vad som finns.

Så istället väljer jag världens tuffaste person! I mina ögon i alla fall. Jag har alltid tyckt att hon varit cool, men ju mer jag får veta om henne desto tuffare blir hon. Och på ett sätt kan man väl säga att hon är en superhjälte. Det finns till och med en bok om henne. En bok och den har jag. Det är min bok och utan tvekan den bästa boken jag äger. Men vad det står i den tänker jag inte berätta. Vill du veta får du komma hit och läsa i den själv.


Inget alarm

Igår kväll satte jag mobilen på laddning. Är inte helt säker på att det hade behövts då jag hade halva batteriet kvar, men tänkte att den då garanterat säcker hela dagen idag. Imorse vaknade jag kl 07.10, en timme och tio minuter för sent, när Simons alarm ringde. Min mobil hade då noll batteri. Hur gick det till efter en hel natt i laddaren?!

If you change your mind

Hade världens plan för vad jag skulle ha på mig imorgon. Sen insåg jag att det ska vara 12 minusgrader. Får nog vänta någon vecka med min outfit.

Josh vs. Kanye

Det här var seriöst bland det roligaste jag har sett!!


Precis som en söndag ska vara

Idag slappar vi bara. Har knappt rest mig ur soffan sen jag vaknade vid nio imorse. Ska visserligen ner till Kista en kortis när diskmaskinen är klar. Underbaraste farmor fyller år på onsdag så ska se om jag kan hitta något litet till henne. Sen blir det nog fortsatt slapp framför TVn, måste ju i alla fall se One tree hill.

Dag 05- En bild från någonstans du har varit.


Liffey

2004 var första gången jag åkte till Dublin. Åkte dit med Lisa och var där i en vecka. Älskar verkligen den staden och har varit där en hel del gånger sedan dess. Fyra dagar 2005 när vi såg Westlife på the Point, 21 timmar i januari 2006 när vi var på Childline och sen igen i april när det var dags för två Westlife-konserter igen. Var även där i maj samma år med diverse släkt och vänner till familjen när pappa firade sin 50 årsdag. Och i i juni 2008 var det dags igen, Westlife på Croke Park. Så om jag inte missat någon gång har jag varit i Dublin sex gånger sen 2004. Det börjar ju dock bli ett tag sen sist nu, får se till att åka dit snart igen!

Dagens

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Subway
Middag: Bakad potatis och skagenröra
Godis: Massor!
Vill Ha: En matta i köket
Humör: Glad, busig
Gjort: Varit en sväng i Sollentuna C, städat
Planer: Kolla Melodifestivalen med Anna
Köp: Snask och middag
Låt: Svinpäls kasino från räddningspatrullen...
Tittar på: Melodifestivalen, så småningom
Bästa: Har haft en riktigt mysig dag med älsklingen
Sämsta: Vaknade med huvudvärk
Sjuka: Inget längre
Väder: Snö och mest sol
Saknad: Våren

Subway

Simon var sugen på Subway så vi drog till Sollentuna och åt lunch. Vandrade runt lite där också men det är så sällan man hittar någonting där. Gillar både Kista och Stinsen bättre.

Anyway, nu ska vi strax städa lite. Vågar snart inte gå i hallen då det är så mycket grus som sticker en under fötterna när man går där...

Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade.

Jag kan komma på en hel radda med saker jag vill vara bättre på. Men att specifikt komma på en ovana är betydligt svårare. Egentligen kan jag bara komma på en sak som kan klassas som en ovana och den är i ärlighetens namn ganska töntig. Dessutom skulle det inte vara nå problem att göra något åt saken om det inte vore så att jag inte riktigt hinner på morgonen.

Vad är då min ovana? Jo, jag dricker bara upp halva min kopp med te precis varje morgon. Och jag vägrar att bara göra en halv kopp då jag inte vet hur länge som är lämpligt att den är inne i micron.

Det här hade jag glömt

Vad arg man var på henne!

Ingen, en eller båda?

Det gås på alldeles för lite konserter! Ska ta och slå en pling till Lisa och se om vi ska göra slag i saken eller inte. Ber att få återkomma...

Dag 03- En bild på dig och dina vänner.


Jag och bästisarna


Jag och nördarna

Dagens viktigaste nyhet

Adrian Schultheiss, Alexander Majorov, Viktoria Helgesson och Joshi Helgesson till VM i Tokyo.


Lillebror Majorov 2010.

Ibland blir jag lite less på mig själv

Jobbade över nästan en timme idag. Det är jag visserligen inte ett dugg less på. Det kan väl vara bra någon gång ibland. Men det är relevant för vad som komma skall - anledningen till att jag jobbade över. Jo, jag fastnade i att bygga en lista i excel över vilka jag ska kontakta som i sin tur sedan kan kontakta folk vi skulle behöva få tag på. Jag menar, hur kul är det inte att bygga en lista i excel där man dessutom får kryssa för när man är klar med en del?!

Dag 02- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.

Frågan är ju vad som är intressant? Men här kommer 10 intressanta fakta.

  1. Jag älskar att planera
  2. Jag äger sju par tygskor
  3. Jag älskar pojkband
  4. Mitt bästa Westlife-minne är när jag inte träffade Shane i Manchester
  5. Jag tycker det är jätteroligt att arbeta i excel
  6. Jag älskar att prata med min och Lisas påhittade dialekt
  7. Jag har sett Westlife live i tolv olika städer i tre olika länder
  8. När jag äter sås har jag ibland mat till
  9. Jag blev en gång utnämnd till drottning av DT-ettan
  10. Jag smaskar och hugger i sömnen
Och bilden. Det här är den nyaste jag har.


Finns det biljetter kvar till Köpenhamn?


#FF

Westlife Tards Party eller vad hon nu kallar det. Spelar ingen roll om man gillar Westlife eller inte. Detta är underhållning på hög nivå!

Vad menas när man skriver #FF på Twitter förresten. Förstår konceptet men vad står F:en för?

Börjar må bättre nu

Yrseln är borta, illamåendet är borta och kallsvettningarna är borta. Bara magont kvar och det kan jag leva med. Blir en treo innan jag lägger mig så tar vi nya tag imorgon. Jag får så dåligt samvete när jag går hem från jobbet. Det spelar ingen roll hur dåligt jag mår. Samvetet finns där bakom och berättar för mig vilken dålig människa jag är. Tror det sitter kvar efter mina år på donken. När man blev sjuk var någon annan tvungen att jobba istället för en, men nu drabbar det ju faktiskt bara mig själv. Men det känns ändå inte riktigt rätt.

Dag 01- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Annamopp. Anna är mitt namn. Mopp blev mitt smeknamn för en hel massa år sen. Tror det var lillasyster som sa det först. Sen blev det standard bland Nerdgirls, vårat lilla gäng som höll ihop när vi jagade Westlife. Mopp, Fjön, Fjoll, Doll, Bimbo, Bitch, Elof, Olf och FH. Vi var jätteseriösa med våra nörderier och hade till och med en nationalsång.



Running wild among all the stars above är helt enkelt bara en textrad jag gillar.


Blä

Ont i magen.

En till, en annorlunda

Hittade den här hos Marie. Kan ju vara kul så vi kör på helt enkelt.

Dag 01- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 02- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 03- En bild på dig och dina vänner.
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade.
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit superhjälte, och varför.
Dag 07- En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 08- Korta små mål för denna månad, och varför.
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån.
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob.
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra.
Dag 23- Någonting jag vill ha.
Dag 24- Favoritrecept.
Dag 25- Vad kan man hitta i din väska.
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- En tokig bild.
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från i år. Hur har du förändrats sen dess.
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad.
Dag 30- Din favoritsång.





Man måste ju göra en gissning också

Kan någon påminna mig att jag skrev den här listan sen om ungefär en månad så jag kan jämföra hur många rätt jag hade?

Dessa låtar gissar jag kommer vara med på Gravity-tour:

Låtar från Gravity
  • Beautiful tonight
  • Safe
  • I will reach you
  • Noones gonna sleep tonight
  • Och en till... hmm... vilken ska vi dra till med? Closer? Chanses?

Gamla låtar (de överdrivet självklara)
  • Flying without wings
  • What makes a man
  • When you're looking like that
  • World of our own
  • Mandy
  • You raise me up
Gamla låtar (inte alls lika självklara)
  • Swear it again
  • Fool again
  • Uptown girl
  • Queen of my heart
  • I'm already there
Och ett medley såklart...

Vad tror du?

Och som komplement...

...till förra inlägget lägger vi in en sån här:


You're like gravity

Blev på fruktansvärt Westlife-humör idag på väg hem efter kören. Lagom passande efter en kväll med Ted Gärdestad och Timbuktu, men det hör inte hit. Lyssnar på Gravity, njuter och längtar. 24 dagar kvar. Tre och en halv vecka och jag har inte ens kollat upp vilken tid flygbussen går. Ne detta måste jag ta tag i snarast! Och peppa upp mitt Westlife-humör en gnutta till. Nu kör vi Westlife för hela slanten fram till typ maj eller liknande när konserthypen har lagt sig en aning.

ToDo
  • Kolla vilken tid flyget går
  • Kolla vilken tid flygbussen går
  • Kolla vad fkygbussen kostar
  • Kolla vilken tid t-banan/nattbussen går
  • Skriv packningslista
  • Maila ticketmaster om biljetterna inte kommit den här veckan
  • Planera, planera, planera!!!

I want it that way

Det började väl med Take That för något år sedan. Sedan var det dags för Boyzone och NKOTB (som ju för övrigt slog sig ihop med Backstreet Boys). Sen blev det världens grej när Robbie bestämde sig för att joina de andra i Take That. Nu verkar alla smyga sig tillbaka. A1 har släppt ett album, Blue ska tävla för England i Eurovision och nyss läste jag om en återförening av Steps.

Behöver jag säga att jag älskar det här?! Om jag fick bestämma skulle pojkbandshysterin komma tillbaka som aldrig förr, men nu är det ju inte jag som bestämmer. Resten av svenska folket verkar ju inte alls hålla med mig. Verkar väl finnas en gnutta intresse för Take That men det är nog allt. Backstreet Boys kanske kan ta sig till Hovet igen, men jag tror inte att Westlife någonsin kommer hit igen och om inte Blue går och vinner hela grejen får vi nog inte se dem heller. Synd.

I England och på Irland verkar det ju funka. Varför bor man inte där? Om jag ska vara helt ärlig har jag inte ens gett de nya pojkbanden en chans, men det finns nya pojkband som ju verkar vara hyfsat stora dessutom. Jedward ska ju också dem vara med i melodifestivalen och One Direction (eller vad de heter?) verkade ju självklara att ha med samma kväll som både the flood (Take That) och safe (Westlife) hade världspremiär på X-Factor.

Hmm, jag vet inte vart jag riktigt ville komma med det här. Mer pojkband åt... ehm… mig?


Not again...

Det är ungefär två år sen sist, men nu var det alltså dags igen. Urinvägsinfektion. Tror det blev 9ggr unger två år, sedan två års uppehåll och nu var det alltså dags igen. Än så länge är det inte panik i alla fall så håll en tumme att det räcker att hälla i sig litervis med tranbärsdricka...

The Kings Speech

Jag ville mest se den för att Colin Firth är med. Jag hade inte alls förväntat mig att den skulle vara så här bra. Har nog aldrig sett en film där det hände så pass lite och ändå var den jättebra (och jätterolig) rakt igenom. Ett måste att se helt enkelt!

When the going gets tough

Har man inte sett det här så är det ju bara ett måste att se!


IKEA

Fick följa med mor och far till IKEA idag. Typiskt bra eftersom vi inte har någon bil. Blev en matta, lite bestick och ett skåp (egentligen skoförvaringsskåp) vi ställt inne i badrummet så vi kan gömma undan lite toapappersrullar och annat som inte behöver vara synligt för allt och alla.




(Fast man ställer lådorna uppepå varandra)

Lika som bär?


Mathew Perry och Mikey Graham

<3

I don't know, but I believe
That some things are meant to be
And that you'll make a better me
Everyday I love you

I never thought that dreams came true
But you showed me that they do
You know that I learn something new
Everyday I love you

Cause I believe that destiny
Is out of our control
And you'll never live until you love
With all your heart and soul

It's a touch when I feel bad
It's a smile when I get mad
All the little things I am
Everyday I love you

Love me for a reason

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Pyttipanna
Middag: Kykling, klyftpotatis mm
Godis: Vaniljmunk och popcorn
Vill Ha: 11 mars
Humör: Glad, busig
Gjort: Promenixat i solen, spelat Lips
Planer: Kolla Melodifestivalen
Köp: Snask och middag
Låt: Allt möjligt med Boyzone
Tittar på: Melodifestivalen, så småningom
Bästa: Slappdag
Sämsta: Solen gick i moln mitt i vår promenad
Sjuka: -
Väder: Snö och mest sol
Saknad: Våren

Suck pust stön

Såg att det var någon som undrat varför SL inte satt in ersättningsbussar när trafiken inte fungerar. Hur dum får man vara? Ersättningsbuss till en buss som inte går. Idioti.

Jag är nog ganska duktig på att bli irriterad på folk som är dumma i huvudet, men seriöst. Man kan ju inte bli annat än less på folk som verkar tro att det är SL och plogbilarnas fel att det snöar. De lär ju göra så gott de kan! Om du vill ta dig fram, sluta klaga så kanske personen du klagar till kan göra något vettigare istället!

När SMHI skriver:
Väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa upp ny information på Internet, radio eller TV.

Då betyder det inte:
SL är okompetenta idioter.
Det betyder vad det står. Klart det är jobbigt/irriterande/obekvämt men va fan, deal with it!


Det är tur man inte åker buss till jobbet


Plötsligt händer det!

Som Farri srev på fb. Jag hittade chokladglass i frysen! Precis vad en supertrött Anna behövde. Dock vet jag inte varför jag är så fruktansvärt trött. Var hyfsat pigg när jag vaknade imorse och har inte direkt haft en krävande dag på jobbet. Nätshoppat kakor, spanat när det byggdes instruktionsbilder till en nyinköpt scanner... ne, nu låter det som att jag inte alls gjort något vettigt. Men det har helt enkelt varit en lugn och skön dag.

Dagens citat

"Åsså lite mer skåne, så tappar ni intelektet..."

Bright

1: How about Clarion Sign?
2: Vatt is datt?
1: Hotellet vid centralen...

x antal minuter senare

2: Jaha! Du menar klar-ionn

Lite insnöad

If I Let You Go - Flying Without Wings - What Makes a Man - World of Our Own - I'm Already There - How to Break a Heart - Where We Are - I'll See You Again - I Will Reach You - I Get Weak

Kanske världens tio bästa låtar.

Garderobsrensning

Har roat mig med att rensa ur garderoben idag. Jag har fortfarande en för liten garderob men nu ser det i alla fall ok ut och framför allt vet jag vad jag har och inte har. Dessutom har jag varit lite duktigare än tidigare. Mer kläder har fått åka i soporna och jag är nu 3 par strumpor, 6 ensamma strumpor, 5 par byxor, 3 T-shirtar, 1 tröja, 3 klänningar, 1 par strumpbyxor och 3 linnen fattigare. Underbart!

Ensamt

Varför är det alltid jag som undrar om någon vill hitta på någonting? Varför frågar aldrig någon mig?

Idol 2004, Hägernässtudion

  • 24 september
  • 1 oktober
  • 8 oktober
  • 15 oktober
  • 5 november
  • 12 november
  • 19 november
Jag hade köpt biljetter till alla fredagsfinalerna. Man kan ju inte påstå att det var de dyraste biljetterna direkt. 30kr per gång och då ingick buss från Cityterminalen ut till Hägernässtudion. Jag var dock inte där alla gånger. En fredag i slutet på oktober hade jag helt enkelt ingen lust, så istället bänkade jag mig framför TVn hemma. Det var minst sagt ett dåligt val för just den fredagen var inga mindre än Backstreet Boys där! Men så kan det gå. Resten av fredagsfinalerna var jag där och det var minst sagt skitkul!

Dock förstår jag fortfarande inte riktigt vad tanken med finalen var. Det fanns ingen möjlighet att köpa biljetter (lite skillnad mot senaste finalerna) och i publiken satt det (om jag förstod det rätt) släkt, vänner och branschfolk. Kul?!

Vad händer idag då?

Vaknade av mig själv kl 8.38 imorse. Visserligen gillar jag inte att sova bort hela dagen men det här var ju lite överdrivet det med, fast åt andra hållet. Framför allt när man inte har någonting inplanerat under dagen. Hade tänkt rensa garderoben men samtidigt vill jag ut ur lägenheten och hitta på någonting. Frågan är bara vad? Och med vem?

Melodifestivalen, delfinal 1

Det fanns ju för en gångs skull en bra låt. Jag gillade verkligen Swingfly! Lite doping får man väl säga att det är när han inte är svensk men sak samma. Låten var skitbra!

Dessutom var ju Danny näst bäst så jag är nöjd och glad med vilka som gick vidare.

Han är fruktansvärt underskattad!

You are incredible
You are amazing
You blow my mind
One of a kind
I'm having a melt down




Lördag

  • Stryka
  • Städa toan
  • Dammsuga
  • Pannkakslunch med lillebror
  • Storhandla
  • Melodifestivalen

För att Simon ska se storleken bättre


Mamma blir nog mest förvånad

Jag brukar ganska ofta ha en bild i huvudet av ett klädesplagg jag vill ha. Och då syftar jag på ett klädesplagg jag inte sett i någon butik utan bara kommit på vad jag vill ha. Och det ska se ut exakt så! Det slutar alltid med att jag letar och letar och letar men tillslut får ge upp eftersom plagget inte existerar.

Men idag fanns den där! Kjolen jag kom på i förrgår att jag ville ha fanns. Och dessutom i den allra första butiken jag gick in i. Den fanns! Jag är helt chockad!


Finns här

I just want you to know



Everyday that I'm here with you
I know that it feels right
and I just got to be near you
every day and every night

And you know that we belong together
It just had to be you and me


Cause you bring out the best in me
like no-one else can do
That's why I'm by your side
and thats why I love you

Food Courten!

Dagens...
Frukost:
En limskiva och en banan
Lunch: Rester
Middag: Qesadillas (stavning?) på Food Courten i Kista
Godis: Twix
Vill Ha: Maaat (superhungrig!)
Humör: Nöjd
Gjort: Jobbat
Planer: Ta en sväng i Kista med älsklingen
Köp: Godis
Låt: Gotta know tonight - Darius
Tittar på: Let's dance, så småningom
Bästa: Helg
Sämsta: Det snöade igen
Sjuka: -
Väder: Slaksigt/snöigt
Saknad: Våren

Efterlängtade helg

Den här veckan har varit lång. Mycket längre än vanligt och jag har varit supertrött varenda dag. Men nu är det äntligen helg! Ska se till att vila upp mig och ta nya tag inför nästa vecka!

På dåligt humör

Jag hade tänkt göra absolut ingenting sen i helgen. Sen insåg jag att vi desperat måste städa. Och storhandla mat.

Upp med gardinen igen?

Det här är verkligen en av de bästa nyheterna på länge! Eller ja, alla nyheter som involverar återförenade pojkband kan väl anses som bra. Men det här är ändå snäppet bättre, det är ju inte vilket pojkband som helst. Blue ska representera Brittland i Eurovision och för min del får det gärna vara dags redan nu. Jag har riktigt höga förväntningar på låten och det är så otroligt roligt att de är tillbaka!

Synd bara att jag kommer missa själva Eurovisionfinalen…



En dag närmare våren

Nu är det februari!

RSS 2.0