Illuminations

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Rester (äppelkorv) + catering (kykling och quinoa (stavning?))
Middag: Nån form av köttfärsröra o potatis
Godis: Choklaaaaad
Vill Ha: Ett par ljusbeiga jeans
Humör: Skuttig
Gjort: Jobbat, tagit en kort sväng på stan
Planer: Bädda rent i sängen
Köp: Handväska
Låt: Hidden away - Josh Groban
Tittar på: Jobbjägaren eller vad det heter
Bästa: Komplimanger av random personer
Sämsta: Alldeles för lite sås till middagen
Sjuka: Tillräckligt bra för att kunna strunta i att jag fortfarande är lite förkyld
Väder: Soligt vårväder
Saknad: Sitta en hel kväll ute på balkongen

Effektivt!

Tht we shud have a meeting about the meeting to decide on wht we shud decide! - Nicky Byrne

Färdig

Mår för övrigt bra nu. Men ska ta det lugnt några dagar ändå så jag inte blir sjuk igen. Det är ju så tråkigt!

4 april / 23 september


@work

Lång dag på jobbet idag. Fortfarande kvar då det är ett möte med tillhörande middag. De sitter en bit bort här nu och äter. Får vara med om jag vill men har noll ork efter att sprungit runt som en tok hela dagen. Har jag sagt att jag är sjuk? Säkert i förra blogginlägget. Så jag orkar inte. Sitter här och väntar på att tiden ska gå så de har ätit upp och jag får gå hem och sova.

I vanliga fall hade det ju bara varit roligt! Fixa i ordning och greja. Men inte just idag. Jag önskar verkligen att orken fanns där men det gör den inte. Inte ens med en hel massa (ok, en) febernedsättande i kroppen. Det funkar bara inte. Så jag får göra det bästa av situationen och vänta.

Nu tänker jag klaga lite

Hostig, snuvig, huvudvärk, ont i resten av kroppen också och fryser som en tok. Jag är med andra ord inte frisk. Men till jobbet ska jag och jag ska stanna där längre än vanligt. Håll en tumme att det funkar och att jag inte blir ännu sjukare, igen.

Another world

In another life
Maybe we see everything
In a different light
Like an endless summer
And in the years from now
We'll all be living
The same old certain dream
That we imagined would be

Somewhere high
Somewhere high above the clouds
We could live there safe and sound
Far away from where we are
Yeah we'll find our star
But maybe that's another world

Just want it to be over

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Rester
Middag: Äppekorv
Godis: Geléhallon
Vill Ha: Nästa vecka
Humör: Depp
Gjort: Sovit, kollat film
Planer: Absolut ingenting
Köp: -
Låt: In your arms - Wonderland
Tittar på: All möjlig eftermiddags tv
Bästa: Hade godis hemma
Sämsta: Är inte direkt frisk
Sjuka: Snorig, hostig
Väder: Soligt vårväder
Saknad: Simon

Man ska inte tro att man är frisk

Sjuk i fredags. Lite halvkrasslig i lördags. Ännu lite bättre igår vilket innbar att jag drog iväg på konståkningsträningen. Idag är jag sjuk igen och imorgon har jag inget annat val än att vara frisk. Smidigt värre.

De där korten

Söndagen den 27 mars 2011 i bilder


Vaknade och ställde om till sommartid


Lunch


På väg mot Kista


Kom hem med det här


Kollade på hockey


Packade träningsväskan


Snart dags att gå ut på isen


En dusch innan läggdags

Dag 30- Din favoritsång.

Den här är nog lättast att svara på av alla 30 frågor. Självklart är låten Flying without wings med Westlife. Det är min absoluta favoritlåt och har varit det enda sen jag fick deras första album i födelsedagspresent för snart 11 år sedan.


Eftersom jag har så dålig fantasi

Trääs hade lagt upp ett foto i timmen i sin blogg. Kanske ska ta och roa mig med det imorgon?

In your arms

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Våfflor
Middag: Sushi
Godis: Chips i alla fall
Vill Ha: Nya handdukar
Humör: Lite lagom uttråkad
Gjort: Slappat, kollat på TV, betalat räkningar
Planer: Gå ner till Kista lite kort
Köp: Middag i alla fall, så får vi se om det blir något mer
Låt: In your arms - Wonderland
Tittar på: Hockey och körslaget
Bästa: Får tillbaka pengar på skatten
Sämsta: Är inte direkt frisk
Sjuka: Snorig, hostig
Väder: Vet inte? Persiennerna är nerdragna
Saknad: Helgen i London

Lugn dag

Dagen har i princip spenderats framför TVn. Det känns ganska lagom efter att ha varit hemma o sjuk en dag. Men en liten stund ska jag ut sen, är jättesugen på sushi så blir nog att gå ner till Kista och köpa middag. Men det blir nog efter hockeyn eller så. Nu ska jag försöka vara lite seriös och sortera tvätt framför TVn.

Heja AIK och Luleå!

Westlife Gravity Tour, 11 och 12 mars 2011, London O2

Kom på att jag glömt skriva om konserterna för två veckor sen.

Fredagen den 11 mars
Satt med Moa på ena långsidan. Lite sådär lagom långt ifrån. Eller egentligen alldeles för långt ifrån men med tanke på kommande påhitt var det alldeles perfekt!

Konserten började med No ones gonna sleep tonight och det var första gången någonsin jag gillade den låten. Det är ju något speciellt med att höra låtarna live! De satt på en varsin stol och hissades ner till scenen.



Nästa låt var When you're looking like that som de gjorde ett riktigt coolt slut på. Årets uptempo start fortsatte sedan med World of our own där de hade stora äpplen på scenen. Har fortfarande inte riktigt förstått varken det eller en del andra saker, men det var bara kul! What makes a man sen innan det var dags för klädbyte. När de kom ut på scenen igen sjöng de Safe i riktigt snygga kläder som lite liknade Unbreakablevideon. I alla fall kom då nästa udda sak. En elefant som simmade bland glödlampor. Någon som kan förklara det?



Home tillsammans med massa luftballonger, något man i alla fall kunde förstå symboliken i, var näst på tur innan det var dags för Nickys årliga bannerläsning. Kian tyckte det var dåliga banners, antagligen för att Nicky inte läste någon som hade med Kian att göra men det gillades inte riktigt av Nicky "I know we are a team but now your on your own". Nu var det dags för en av kvällen absolut bästa låtar! Beautiful tonight. Kan inte riktigt säga vad som var så fantastiskt bra, den bara var det.

Årets medley bestod av Viva la vida, Only girl, Time of your life, Bad romance och I predict a riot. Självklart var det ett riktigt bra medley och Bad romance var överlägset bäst. Men det var tyvärr inte i närheten av 2010 års medley. Dock hade de helt underbara kläder!



Nu var det dags för årets höjdpunkt och anledningen till varför vi satt så bra. Medan de sjöng Seasons in the sun, You raise me up och I'm already there flög de ut över publiken och hamnade alldeles perfekt framför oss (även om vi såklart såg dem från sidan). Men sen var det väl inte själva flygandet som gjorde det så bra utan snarare hur fantastiskt bra låtarna (och då framför allt Seasons in the sun) var. Sen kan man ju inte klaga på klädseln heller!



Väl tillbaka på scenen sjöng de I will reach you, också en av de bästa låtarna under kvällen. Då var det dags att plocka fram sitt lilla ljus och hålla upp det "If you got a candle, you better light now". Sista låten innan encoren var Flying without wings som såklart var precis lika bra som alltid! När de kom ut på scenen igen söng de What about now och Uptown girl med världens längsta intro, men det var kul!


(Är det för övrigt bara jag som tycker det ser ut som att Shane håller upp de röda läpparna?)

Kort sagt var det, som alltid när det gäller Westlife, en helt fantastiskt bra konsert och det är verkligen jättetråkigt att det inte kommer bli någon DVD av den. Men hur bra den än var så måste jag ändå säga att Where we are tour är bättre...

Lördagen den 12 mars
Hade betydligt bättre platsen, förutom när de flög ut över scenen och vi såg dem bakifrån såklart. Var jag, Lisa och Malin och vi satt på rad typ 15. Känns lite onödigt att skriva utförligt om konserten då det ju var samma som kvällen innan så det blir lite korta punkter och lite bilder bara.
  • Nicky hade världens längsta speech och hade kunnat hålla på precis hur länge som helst med sitt prat om allt och ingenting
  • Shane gjorde tummen upp åt våran flaggis när de flög förbi oss
  • Kian gjorde en slängkyss åt flaggis
  • Nicky såg (tror vi) flaggis
  • Mark fick ett ljus på huvudet av Kian i I will reach you

Mark och Nicky


Kian och Shane


Nicky med ett äpple bakom sig


Lite coolare än alla andra...


Shane


Mark och Kian med ett ljus på huvudet

Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad.

Jag har lärt mig... Äh, jag vet faktiskt inte. Inget speciellt. Bara smågrejer typ som hur Oystercardsen fungerar i London. Är väl visserligen bra att veta men jag vet inte hur intressant det är för någon annan att veta att jag lärt mig det.

Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från i år. Hur har du förändrats sen dess.


Maj 2010


Mars 2011 (har ingen bild på bara mig från i år)

Så vad har hänt? Utseendemässigt har det nog inte hänt någonting alls. Jag har ju till och med samma tjocktröja på mig på bilderna. Där emot mår jag mycket bättre i år. Jag är fullt medveten att jag alltid har haft turen på min sida, även om jag egentligen inte tror att det bara är tur utan även skicklighet och beslutsamhet. Men till skillnad från förra året kan jag nu känna mig lugn inför framtiden. Jag har ett vettigt jobb där jag senast igår fick veta att de vill ha kvar mig efter min provanställning till skillnad från slaveriarbetet i somras. Visst, det är bara jobb men oj vilken skillnad det gör!

Not fair!

Både Boyzone och Take That ska till Danmark. Sverige då?

Edit:

Och ingen Westlife turné DVD blir det heller. Suck!

Nu blir det nog lite kryptiskt

Är nog bara lillasyster som kan tänkas förstå, men det är nog bra så. På samma sätt som jag faktiskt känner mig hjälpsam så känner jag mig lite som en förrädare. Jag tror att personen i fråga fortfarande gör det av rätt anledning och ännu inte har insett tvånget i det hela. Där av är det en god gärning. Om det leder till någonting. Men jag har ju faktiskt inte frågat personen i fråga om det är det den vill. Jag har ju faktiskt bara blivit tjatad på och sedan satt den boll i rullning som både jag och lillasyster nog hatar mer än allt annat i hela världen. Det är bara att hoppas att det är vad personen i fråga vill...

Det är inte rättvist

Jag vill gå till jobbet, jag borde gå till jobbet, jag har varit sjuk för många gånger (i mitt tycke) sen jag började jobba där, jag är pigg o glad. Men jag är fruktansvärt snuvig och hostar så jag spyr flera gånger i timmen. Det är inte rättvist!

Dag 27- En tokig bild.


Vår!

Solen skiner och det är hyfsat varmt! Så jag och A-S gick och köpte oss en varsin glass och satt o åt dem på en solig trappa där det var lä. Dessutom blev jag (eller kanske snarare min glass) attackerad av en fluga. Det måste väl i alla fall räknas som vår?!

Saker jag blir tokig på just nu

  • Allt som ligger på fel plats i läögenheten
  • Min mobiltelefon som har full täckning men som ändå bara vill ringa nödsamtal
  • Kylskåpet som har börjat låta nå otroligt mycket!

Så ***** roligt!

Konståkning är verkligen min grej! Var så sjukt roligt och jag längtar redan till nästa söndag! Var folk i alla åldrar och på alla olika nivåer, ingen press utan bara härligt. Ååååh! Vill tillbaka!

Invigning

Köpte oss en citruspress idag. Faktiskt riktigt rolig att använda och våran juice blev riktigt mumsig! Visserligen aningen sur då vi hade i 4 apelsiner, 2 citroner och 2 lime, men mumsigt var det!


Bygga juice


till nästa gång


in action


färdigt!

Årets första glass i solen

Tog en promenad i solen bort till Kista. Köpte oss en citruspress, apelsiner, citroner, lime och en varsin glass. Sen gick vi hem medan vi åt upp våra glassar. Alldeles lagom. Kan verkligen rekomendera GBs päron/daim glass!


Simon på väg till Kista

Ny väska?

Är riktigt less på min handväska. Funderar på att gå ner till Kista (ja, idag igen) och se om jag hittar någonting roligt.

C-vitaminchock

Dagens...
Frukost:
Te, pizzarester, treo och hostmedicin =S
Lunch: Återstår att se
Middag: Det får vi också se
Godis: Ska trycka i mig massa frukt
Vill Ha: En matta i köket
Humör: Småirriterad men peppad
Gjort: Vaknat?
Planer: Bli frisk och sedan åka skridskor
Köp: Apelsiner (så småningom)
Låt: Not a love song - Wonderland
Tittar på: Amazing Race just nu
Bästa: Solen skiner!
Sämsta: Är inte direkt frisk
Sjuka: Snorig, hostig, huvudvärk, mensvärk
Väder: Soooooligt!
Saknad: Konståkningen

Dag 26- Din favorittid på året.

V Å R E N !
Finns det något så underbart som våren? Nej, jag tänkte väl det! Snön är borta, solen skiner, det är sådär lagom varmt, världen börjar bli grön igen, folk är glada, sanden sopas bort från trottoarerna, man kan äta glass utomhus, man slipper alla varma vinterkläder...

Som jag har längtat!

Idag är dagen då jag ska (observera inför fortsatt läsning att det står ska) börja åka konståkning igen. Inget seriöst alls men det ska bli så fruktansvärt roligt! Helt otroligt hur mycket man kan sakna det. Egentligen var första gången för en vecka sen, men då var ju jag i London så min första gång blir idag. Tror ni inte då att jag vaknar med världens slemhosta, snorig som få, huvudvärk och mensvärk? Allt på samma gång. Får försöka kurera mig så gott det går under dagen. Det börjar ju trots allt inte förrän kl 20.00.

Vuxenpoäng?

Har spenderat dagen med att sy gardiner. Visserligen har jag hunnit med en sväng till Kista samt kollat diverse skidåkning på TV också, men jag känner ändå att jag varit riktigt duktig! Har klippt tyget i lagom stora bitar (ska bli tre gardiner), mönsterpassat, nålat ihop och sytt ihop dem. Nästa gång ska allting fållas och så så med andra ord är det svårare delen klar. Blev faktiskt bättre än förväntat!




Dag 25- Vad kan man hitta i din väska.

  • Skohorn (bland det viktigaste!)
  • Paraply/Solglasögon (beroende på årstid)
  • Tandborste
  • Tandkräm
  • Bindor
  • Passerkort till jobbet
  • Plånbok
  • Pennor
  • Öronproppar
  • Handkräm
  • Lypsyl
  • Halstabletter
  • Näsdukar

Not a love song



Tycker det är lite orättvist att man inte kan ladda ner Wonderland EPn från Sverige

Dag 24 - Favoritrecept.

Här är några favoriter.

Städdag

Vill snabbt bara berätta att jag idag har spenderat ca tre timmar med att hugga ut is från ett frysfack (som vägrade tina) med en gammal stekspade. Jag kommer ha träningsvärk i armen imorgon!

Dag 23- Någonting jag vill ha.

Vi har en svart glas-/whiteboardtavla på väggen i vardagsrummet. För kanske ett och ett halvt eller två år sedan skrev jag upp en önskelista där. Bland annat jobb och lägenhet i Stockholm. Hela den listan var uppfylld för kanske en månad sen så nu har vi skrivit en ny.

  • Handdammsugare
  • Matberedare
  • Vettig garderob/byrå
  • Tvättmaskin + torktumlare

Idioti!

Registrerade mig på en sida för ett tag sen. Idag var första gången jag köpte någonting därifrån. Ser ni vad kortfattat jag skriver för övrigt? Anyways, när jag skulle skicka iväg ordern såg jag av en ren slump att de skrivit mitt lösenord till sidan som betalningsreferens. Med andra ord någonting som de som tog emot beställningen skulle kunna se samt att det klart och tydligt skulle stå på fakturan till allmän beskådning. Ändrade det snabbt som attan och har nu även ändrat alla ställen där jag hade samma lösenord. Hur dum får man vara egentligen?! Det är ju vettigare att inte ha ett lösenord alls i så fall!

Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra.

Jag vet faktiskt inte. Ok, jag är världens pojkbandsnörd och det är väl kanske inte så vanligt men i övrigt är jag nog som folk är mest. Tror jag i alla fall? Om du inte håller med får du gärna upplysa mig om detta i en kommentar så kanske jag lär mig någonting om mig själv också.

En liten tanke, eller kanske en fråga?

Hur mycket pengar lägger folk på att ringa/smsa/använda mobilen på valfritt sätt egentligen? Såg en Telenor-reklam där man kunde betala 500kr i månaden och då fick ringa, smsa och surfa hur mycket de ville under en månad. Min första tanke var hur idiotiska Telenor är. Men sen kom jag på att det nog finns folk som kan tycka det är värt det. Så med andra ord är det nog ganska smart av Telenor. Snarare att det i så fall är så att de som har mobilräkningar på över 500kr i månaden kanske borde skaffa sig ett liv istället?

Retweet



Det är väl bara att hålla en tumme då!

Nothing moves me anymore


Nya favoritbandet Wonderland

Helgen

Ska skriva ett (eller två?) inlägg om konserterna också men det får bli någon annan dag. Vi börjar helt enkelt med allt annat som hända i helgen.

Gick upp klockan 02.30 natten mellan torsdag och fredag. En halvtimme senare kom taxin och hämtade mig och skulle köra mig till cityterminalen och flygbussen. Blev lite skrajsen där ett tag då dom hade stängt avfarten från motorvägen (enligt chaffisen i alla fall, jag kollade inte så noga) men vi svängde av nästa och det gick hur bra som helst. Dock råkade jag glömma min vantar i taxin. Hoppade på flygbussen och åkte iväg mot Skavsta. Kunde inte sova en sekund, men det gick ju bra ändå. Fick vänta en stund på Skavsta innan Lisa och Malin kom men sen bar det iväg på riktigt!

Landade på Stanstead, åkte buss in till Victoria och mötte upp Moa. Käkade lunch och började sedan leta oss bort till vårat hotell vid Limehouse. Var ett lite halvskumt område och man var tvungen o byta tåg så är väl inget att rekomendera om man åker till London för att turista eller shoppa, men det låg bra för oss som skulle på konsert (trots att det låg granne med typ en cementdepå). Blev dock riktigt impad av hotellet! Eller framför allt badrummet. Det var sprutt i duschen och handfatet hade en vattenblandare, något man ju sällan ser i Brittland. Var dessutom riktigt fräscht och vi fick jättemkt god frukost!


Spenderade eftermiddagen med att slappa på hotellet och ta igen oss lite. Sen var det dags att bege sig bort mot arenan. Efter mycket om och men och raskande runt själva konserthallen fick vi tag på ett bord så vi fick äta middag innan konserten. Sen gick vi in och vakten frågade mig om jag hade kakor eller kyklingvingar med mig...


Lördagen spenderades på stan. var in i Hyde Park en stund och sedan blev det lite shopping. Såg han Bobby ett x antal gånger (oerhört spännande fakta jag vet). Köpte mig en klänning och jag tror Lisa köpte en tröja av något slag. Mycket mer än så blev det inte men är nöjd ändå! På eftermiddagen åkte Moa tillbaka till Leeds och vi till hotellet där vi slappade och åt lite (med världens minsta bestick) innan konserten.


Söndagen gick vi upp och åt frukost bara, sen var det dags att röra sig mot flyget och åka hem igen. Allt som allt en riktigt bra resa!

Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.

Det finns inget eller ingen som gör mig så lycklig som Simon så det verkar ju dumt att lägga upp en bild på något annat.


*GRAVITY TOUR SPOILER* Helgens favoritkort


London Baby!

Imorgon kl 7 lyfter planet mot London. Hörs igen på söndag eller måndag!

Morgonstund har guld i mund

Han förgyllde i alla fall min resa till jobbet. Sprang upp för rulltrapporna på centralen och hörde redan då att han på tunnelbanan pratade en hel massa. Dock tänkte jag inte desto mer på det då jag mest var glad att jag hann med den.

Men sen kom vi till Östermalmstorg och han ropade ut:

Morgonstund har guld i mund, så även vid Stockholms (typ finaste kvarter, kommer inte ihåg exakt vad han sa).
Dörrarna kommer nu forceras till ett slutet läge. Se till till att inte klämma ändalyckten i den manövern.

Jag var ju inte direkt ensam om att sitta o småskratta för mig själv...

Wonderland Goodie Bag

Fick ett mail nyss om att jag vunnit en Wonderland goodie bag. Undrar vad som finns i den? Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg att jag varit med i någon tävling men Wonderland är ju faktiskt riktigt bra så det är ju bara roligt att vinna! Har dessutom redan fått svar från snubben på skivbolaget och det gör inget att de måste skicka den enda till Sverige. Hade ju inte blivit förvånad om tävlingen egentligen var UK only.


Dag 20- Min favoritbok

I ganska många år har PS. I love you varit min favoritbok. Jag älskar den självklart fortfarande och kan verkligen rekommendera både den och alla andra böcker Cecelia Ahern har skrivit. Men sen skrev hon en mycket bättre bok än den...

The book of tomorrow. Vill inte skriva så mycket om vad den handlar om då det skulle förstöra en hel del för den som vill läsa boken, men det handlar om en tjej som under en tid får bo hos sina släktingar på landet. Hon är väl inte jättepeppad på det men hittar tillslut saker att roa sig mig. Så, nu spoilade jag inget väl? Och som alltid med Cecelias böcker hinner man både gråta, skratta och känna hur fruktansvärt spännande det är flera gånger om innan boken tagit slut. Har du inte läst den så läs den!


Nu är det snart dags

Imorgon drar Gravity tour igång i Cardiff och redan på fredag ska vi se den i London. Det börjar verkligen närma sig så nu gäller det att peppa rejält. Vill veta setlisten och merchen innan men ska hålla mig undan alla andra spoilers. Absolut inga bilder eller videos även om jag är helt sjukt nyfiken! Blir ju inte bättre av att man känner folk som är där imorgon, opening night.

Får nöja med med förra årets DVD sålänge. Och spela Westlife i iPoden på väg till jobbet. 5 dagar kvar...

(har ingen bild från 2001, men jag var såklart där!)


World of our own in the round 2002 - Globen.


Unbreakable the greatest hits tour - Globen


Turnaround tour 2004 - Skandinavium


No1s tour 2005 - the Point


Face to face tour 2006 - MEN arena


The love tour 2007 - AECC


Back home tour 2008 - Croke park


Where we are tour 2010 - Nottingham arena

Härlig helg!

Oj, vad mycket jag hunnit med i helgen. Men samtidigt känns det som jag hunnit ta det lugnt och slappa en hel del också! Gårdagen började med att jag tog bussen till Helenelund för att hämta mor och fars bil. Åkte sedan till Kallhäll och hämtade upp farmor som vi sedan bjöd på lunch. Tyckte lite synd om farmor när vi gick från bilen för det var så fruktansvärt halt, men det var ju i alla fall soligt och helt underbart väder!

När vi hade ätit åkte vi förbi kyrkogården och sedan hem med farmor. Jag och Simon fortsatte sedan till Stinsen för lite shopping och storhandling på Ica Maxi. Hem med grejerna och sedan ner till Kista för att köpa middag. Blev sushi som vi tog med oss till Helenelund. Slappade där någon timme innan det var dags att åka till Arlanda. Mor, far och bror har ju tillbringat sportlovsveckan på Kanarieöarna.

Höll dock på att bli tokig på Arlanda och var nära på att ge upp ett flertal gånger. Det började med att vi missade parkeringen vid terminal 5 och på grund av det lyckades vi irra runt och nästan åka vilse ett x antal gånger innan vi tillslut var påväg tillbaka ut mot E4an. Åkte upp på en bro, vände och gjorde ett till försök. Det gick bättre men vi råkade hamna på en handikapparkering och en gubbe sprang snabbt fram till oss och påpekade det. Som tur var hann mor, far och bror fram till bilen och kunde snabbt slänga in sig själva och väskorna innan jag hann flytta på mig. Så tillslut gick det ju bra och vi kom därifrån. Dock lyckades jag glömma min mobiltelefon i bilen så den fick bo i Helenelund under natten.

Så imorse tog vi bussen till Helenelund igen. Hämtade mobilen, åt ärtsoppa, kollade på skidskyttet och började kolla femmilen som jag sedan kollade klart här hemma. Nu ska jag mest bara slappa resten av kvällen. Lite packning inför London lär det nog bli också.

Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.

Mopp, Fjant, Torsten och Egon.

Mopp kommer från Westlife-tiden. Vi var vårat lilla nördgäng och där hade alla ett varsitt smeknamn. Mitt blev mopp och jag har ingen som helst aning om varför.

Fjant är egentligen också från Westlife-tiden. Jag och Börnie var i London och Brighton för att se Brian McFadden. Där träffade vi norska Silje och i någon slags kombination med att hon var norsk, Brians security Paul såg ut som en ekorre och jag och Anna hade samma namn blev Paul Talle och vi två Fjant. Det är även namnet som tillslut hamnade på min overall så uppe i Skellefteå är det väl ett ganska ehm, vedertaget? smeknamn för mig.

Torsten, heter inte alla det?!

Egon är det lillasyster som kom på. Alla hon kände fick konstiga namn. Egon, Sixten, Nisse, vän och Törsten. Och resten var Torsten. Eller något åt det hållet. Åtta Torsten och Nisse med vän...

Dag 18- Min garderob.

Först och främst är den för liten. Städade ur den för någon vecka sen men tycker inte att jag fick någon ording på den i alla fall. Största problemet är väl att det är fler fasta hyllplan än utdragbara lådor vilket såklart gör det svårt att hitta och nå det som ligger längst in. Sen är väl de utdragbara lådorna igen höjdare heller då de har en tendens att trilla lite då och då. Jag är med andra ord inte alls nöjd med min garderob.

Klädkammaren är bra, men där har jag bara sånt jag kan hänga upp på galgar. Och en del skor och massa annat strunt. Den är bra, men det räcker inte. Hade varit nice med en byrå men jag har svårt att se var den skulle få plats så jag får helt enkelt nöja mig med vad jag har.

Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

Jag har ingen sån önskan. Jag trivs bra med att vara jag och fortsätter helst med det.

Dag 16- En till bild på dig själv.


Vi tar en bild från Dublin 2008 när jag och Lisa provade en massa fula hattar.

Snart kan jag ta det lugnt

Sen jag kom hem från jobbet idag har jag hunnit dammsuga, städa toan och gjort en champinjonpaj. Eller nästan i alla fall. Pajen står i ugnen och är klar om ungefär en kvart. Har även satt igång en diskmaskin kom jag på. Men lite grejer kan man ju inte köra in där så har lite o fixa i köket, sen blir det slappa resten av kvällen. Let's dance och parlamentet, perfekt slappisfredag!

Jag har ju fullt upp imorgon också. Hämta farmor, bjuda henne på lunch (där av pajen), köra hem henne igen, kanske ta en vända på Stinsen, storhandla, hämta mor o far på Arlanda. Och mellan allt det där är det skidskytte två gånger, längdskidåkning en gång och på kvällen en melodifestival. Hur ska jag hinna allt?

Makes me think of TourTour

Jag antar att jag inte är den enda som kopplar ihop viss mat med vissa minnen? Satt o funderade lite på vad som hör ihop med mina och Lisas Westlife-äventyr, eller snarare kom det till mig och min hungriga mage som en snilleblixt när jag funderade på resan nästa helg. Det finns tre saker som i min mening är fruktansvärt typiskt för våra Westlife-resor:
  1. Lökringar (jag menar, vem kan glömma frieriet?)
  2. Redbull (hypead på konserten, nej vaddå?)
  3. Extra drops (hur många paket hade vi med oss 2006/2007?)
Nu ska jag och min hungriga mage gå o äta lunch. Riktigt mat. Lökringarna sparar vi till nästa helg.

I like the sound of this

"We're going to be taking you back to the early days this year, performing a number of songs we haven't done in years" - Kian Egan

För lång rubrik.

Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.

Darius - Crysalis to butterfly
Jag vet inte om jag skulle säga att låten betyder något speciellt för mig. Den är fruktansvärt bra och alla hans låtar får mig såklart att tänka på när jag träffade honom på Obaren, men mer än så har den ingen speciell betydelse.

Beatles - Lucy in the skies with diamonds
Har inte heller någon speciell betydelse. Pappas favoritband.

Peter Jöback - Guldet blev till sand
Lyssnade jättemycket på den när den kom.

Westlife - It's you
En av alla låtar på Westlifes album Back home, albumet jag och Simon vaknade till varje morgon i säkert ett år när vi var lite sådär lagom nykära.

Mika - Ring ring
Ingen låt jag brukar lyssna på. Helt ok, men han har gjort bättre och just den här låten betyder inget alls för mig.

Westlife - Flying without wings
Jag vet inte ens var jag ska börja. Den här låten betyder precis allt. Det är den bästa låten som har gjorts och det finns tusen och åter tusen anledningar till varför. Har många minnen till låten och många fler ska det bli.

Brian McFadden ft. LeAnn Rimes - Everybody's someone
En sån låt som man inte kan låta bli att bli glad och peppad av.

Westlife - Unbreakable
Underbar låt! Har väl en del konsertminnen till den. Och självklart det alltid så mobbade "Westlife are unbreakable".

Delta Goodrem - A year ago today
Brukar faktiskt fundera på vad jag gjorde för ett år sen när jag hör den. Lite mysigt sådär.

Dr Hook - Roland the roadie and Gertrud the groupie
Mamma och pappas CD-spelare gick sönder, eller snarare var det en skiva som fastnade där i i flera år. Så skulle man lyssna på CD fanns det bara den att lyssna på. Det var en skiva med Dr Hook och även om jag inte tycker de är speciellt bra så kan jag nog de flesta låtarna på den skivan utantill.

Dag 14- En bild på dig och din familj


Familjen (minus pappa som jag gissar tog kortet) posar framför ett träd i Hyde Park i mars 2005. Jossis ansikte en aning undangömd, mamma leker tittut, Pelle försöker se cool ut och jag ser ut som att jag är med på bild med valfritt fotbollslag eller liknande. Skitsnyggt! Men anledningen till varför jag valde den här bilden är för att jag ju åker till London om 9 dagar. Potentiellt kan det vara lika varmt där då som för sex år sen. Vi får hoppas!

RSS 2.0