She's Back Oh Yeah!!

Eg vet jag inte vad jag ska skriva idag... har haft marknadsföringslektion, diskuterat marknadsförings arbetet lite och sen när vi kom hem var vi tvungna att kolla på she's back o medleyt :P Älskar dansen precis när de sjunger "leave me ruttening here alone" tihi *Anna och Lisa dansar med* :P

"don't you wish you boyfriend was hot like me..." som sagt... thrusting!!

Så imorrn bär det av till Luleå för diverse shopping!! Försökte få lillasyster att hjälpa mig med köp av plattång utan lyckat resultat... hmm... ska försöka hitta mig ett par byxor också och självklart julklappar!! så måste man ju upp tidigt också eftersom bussen går 8.10 inifrån stan... menmen så kan det gå!

Så kommer man missa NT-showen imorgon också... eller för Jossis skull ska jag kanske säga T-showen? :P Visst, jag hade inte räknat med att nånsin se den igen efter jag slutade gymnasiet men det hade ju varit kul att vara där när lillasyster är med :) Dock på föräldra-showen... inte fultl så säker på att jag vill se Jossi strippa... hmm

Dagens...
... klädsel: mys
... smink: Inget
... frisyr: minitofsar
... låt: She's Back/ Billie Jean - Westlife och Don'tcha - Westlife
... vill ha: konsertbiljetterna
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: Lisas bild av familjen Filan
... tråkigaste: marknadsföringslektionen
... kramar: lisa?
... pussar: nepp
... TV-program: kalla fakta... ehm... ne... medium
... köp: en festis
... godis: chokladboll
... lunch: äggmacka
... kvällsmat: pyttipanna tror jag det blir
... träning: sittandes i Lisas säng dansade jag nog antagligen med i She's Back
... läsning: för lite idag igen...
... nyttigaste: äppeljuice
... "åh nej!": missar NT-showen
... citat: "Kian kanske är sammetslen" (Lisa)

Ajustja! Tror jag lovade någon att jag skulle lägga upp min motivering i westlife tävligen... Den blev väldigt... ehm... äh! kommer inte på ngt bra ord för det. För er som inte vet gick tävlingen ut på att man med bara (!!) 50 ord skulle motivera vilken som var ens favoritlåt som westlife sjungit live på någon av konserterna och bästa motiveringen vinner en meet and greet under nästa års turne. Min blev iaf såhär:

Swear It Again - Turnaround Tour
I looked at Mark while the saxophone player played and saw something I’ll never forget. His eyes were closed and you could see how happy he was at that moment. I never thought I’d actually enjoy saxophone-music but at that moment I felt the same way Mark did.

Westlife Live at Wembley

Idag kom äntligen dvdn!! Lite skumt hur den bästa turneen de gjort kan vara den sämsta live-dvdn... där med inte sagt att den på ngt som hellst vis var dålig men... jag vet inte, det var inte som det brukar när man kollar på westlife dvd. Kanske beror på att det var en otroligt tyst publik? :P haha! Helt seriöst skrek de ungefär lika mycket som man brukar skrika på en "vanlig" konsert men så fort det är ett pojkband på scenen brukar det låta betydligt mer!! Men som vanligt kommer ju dvdn bli bättre och bättre för varje gång man ser den!!

Skrev ju världens recension eller liknande direkt när vi kom hem från Sheffield i våras, och även Cardiff i somras men bara för att det är så kul måste jag ju skriva igen nu, fast betydligt kortare!! Sen lär det ju som vanligt inte vara ett dugg ehm... vad heter det? objektivt? anyways, here goes (med mina bilder från Nottingham och Sheffield):

Flying Without Wings

fww

Jag rös i hela kroppen oavbrutet i lite över 3min (hur lång nu låten är...)!! När Mark får till det finns det verkligen ingen som sjunger som han gör!! Helt underbart!

Hit You With The Real Thing

hywtrt

Riktigt bra live-låt och en av de bättre på dvdn!!

When You're Looking Like That

wyllt

En av mina absoluta favorit versioner av den här låten, framför allt när de stannar upp! Klockrent!! Och den var ju inte direkt sämre på dvdn borsätt från att just när de stannar är den inte filmad överdrivet bra...

Amazing

amazing

Mest mobbade dansen men helt underbart ändå! Kian sjöng bättre än vanligt

She's Back/ Billie Jean

sb-bj

Min absoluta favorit av allt jag någonsin sett!! Har svårt att tänka mig att jag äns kommer se något bättre i framtiden! Synd bara att det är Shane och Kian de zoomar in när de strippar :P Playboy!! haha

Addicted To Love

Ja, vad ska jag säga?? Jag tror jag redan har använt ordet underbart för många gånger...

I Wish/ Wild Wild West

Var tog spankningen vägen? Rolig låt, roligare dans, fortfarande lika skumt att Shane ställer sig på händerna men fortfarande... var tog spankningen vägen??

Senorita/ Don'tcha

dontcha

Ännu en höjdpunkt! No-one can thrust like Westlife :P Dock liite skumt att se kvinnor i 50års åldern bli helt vilda av det... haha

Colour My World

cmw

Underbar låt men tyvärr lite halvtråkig tills dess att Mark börjar sjunga andra versen.

Hey Whatever

Hade blivit betydligt bättre om publiken varit bättre!!

The Dance

The Dance

Är det bara jag som tycker att den går mkt fortare på dvdn än vad den gör på skivan? Hur som hellstär det en bättre version än den på skivan eftersom Nicky och Kian iaf sjunger backing vocals i denna!

Swear It Again

sia

Eftersom det är deras första låt och dessutom en av deras bättre låtar så kan ju alla texten till den... i vanliga fall... men hallå? publiken? vakna kanske?

Seasons In The Sun

sits

Trode aldrig att de skulle sjunga den här live igen men det gjorde de, och som de gjorde det!! Alla i bandet får sitt eget moment när alla lampor är riktade mot en i taget av dem, alla fyra får (minst) en varsin del av låten att sjunga och Nicky har tagit över Brians del och gjort den ännu bättre!! Sen slutet... OMG! "we had our joy, we had our fun, we shared our seasons in the sun"

World Of Our Own

wooo

Egentligen spelar det ingen roll hur de gör den här låten för den kommer ändå alltid vara helt otroligt bra. Men tyvärr vet ju de själva om det också... kanske därför den inte är riktigt lika bra som den brukar vara?

Mandy

mandy

Publiken har fortfarande inte vaknat!! Vad är detta?? Jag såg precis samma konsert 8ggr och inte en av de gångerna var publiken äns i närheten av så dålig... Jag menar, en av kvällarna överröstade vi Shane så han var tvungen att sluta sjunga men här hörs ju inte äns publiken... Och den här konserten var ju dvd inspelning vilket betyder att killarna är mer taggade och även om konserterna på inspelningsdagen kan bli nästan lite för perfekta så var den här kvällen inte sämre än de andra så jag förstår verkligen inte vad det är med publiken!!!

Queen Of My Heart

 qomh

Ingen kommer någonsin sjunga den första versen lika bra som Brian. Detta är Brians låt men Nicky och Kian gör det ändå bra!! Pluspoäng för att de två får chansen att sjunga!!

What Makes A Man

Alltid lika bra!!

You Raise Me Up

yrmu

Denna låten är ju en så klockren Westlife låt!! Dessutom bättre live!! Skumt att publiken kommer igång i sista låten... eller illa kanske jag ska säga...

STANDING UP ON THE KEY CHANGE!!


Siggy


Hihi titta vilken fin Lisa har gjort till mig  :P thank you!! :)

siggy


Brevbäraren som vi för övrigt aldrig har pratat med är härmet officiallt sett inte lngre våran vän!! DVDn som skulle ha kommit igår har fortfarande inte kommit och konsertbiljetterna som vi beställde för flera veckor sen har vi inte sett skymten av! Börjar tro att han är westlife-fan och snor all våran post :P haha nejdå, men han är iaf inte våran vän!!! 

Face To Face Tour DVD

Äntligen är DVDn på ingång! om ca 2h borde den ha hamnat i brevlådan :D Filmkväll ftw :P

hur som hellst... har varit o klippt mig... har ännu inte bestämmt mig om jag är nöjd eller inte...

positivt:
- jag har faktiskt en frisyr nu
- det växer ut hyfsat fort
- allt det risiga är borta
- går frtfarande att ha uppsatt även fast tofsen blir minimal

negativt:
- det råkade blir väldigt för kort... oops!

fråga:
- varför ska alla frisörer blir så överväldigade av mina lockar att när de klippt klart gör det lockigast möjligt så jag det första jag gör när jag kommer hem måste tvätta om håret eftersom det ser ut som "hej kom och hjälp mig"??

psst! tro inte att jag kommer ha utsläppt bara för det är nyklippt :P

Dagens...
... klädsel: mys
... smink: Inget
... frisyr: minitofs
... låt: hakuna matata :P haha
... vill ha: iaf typ 2cm längre hår :P
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: dvdn kommer idag
... tråkigaste: dammsugning
... kramar: not yet anyways
... pussar: nepp
... TV-program: cityakuten
... köp: ny frisyr och diverse tandborstar :P
... godis: jordgubbskräm? :P
... lunch: tacos
... kvällsmat: antagligen tacos också
... träning: gick till stan o hem
... läsning: för lite
... nyttigaste: promenaden
... "åh nej!": lockarna........
... citat: återkommer med det...

nehepp... dvdn kom inte! får vänta till imorron! så istället för att kolla på dvd så bestämde vi oss för att boka hotell till westlife-turneen. Så nu är allt (konsertbilj, flyg, hotell) bokat! 5 nätter i glasgow och 2 i aberdeen på sammanlagt 1650kr/pers. ganska så nice om jag får säga det själv :P haha

waiting...

f2fdvd

Partypinglor

Anna, Pia och Fredrik - Partypinglorna!!! "vill ni verkligen gå in? det är 5 pers så vi stänger tolv..." tihi

var på hockey med Lisa idag och såg Skellefteå - Färjestad. Tog ju lite längre tid än tänkt...
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,940146,00.html

konståkning sen efter hockeyn. körde stanhårt med barnen tihi :P nej men det var skojj!! har märkestagning nästa lördag så vi tränade på det :)


Overloaded

Har varit på stan idag. Tanken var att jag skulle hitta mig ett par byxor och helst lite julklappar men istället blev det (som vanligt) diverse skivor istället...

Robbie Williams - Rudebox

rudebox

Har än så länge bara hört två låtar och gillar tyvärr ingen av dem men det är ju Robbie!! Skivsalingen är ju inte komplett utan alla Robbie-skivor! :P

Sugababes - Overloaded The Singles Collection

overload

Äntligen!! Som jag har väntat... haha! Läste i deras "thank you" att det var 7 år sen de började... 7år!! Trodde verkligen inte det var SÅ länge. Förvisso är det ju bara Keisha som varit med från början men ändå!! Hur som hellst en riktigt riktigt bra skiva!! O andra sidan brukar det ju vara så med Greatest Hits.... hmm...

Take That - Patience

patience

Hade eg tänkt vänta tills albumet kom men eftersom singlen bara kostade 10kr så kunde jag ju inte hålla mig :P

Blir en snabbvisit till Luleå på fredag för att köpa julklappar.... nån som vill med?? ;)

Dagens...
... klädsel: mys
... smink: Inget
... frisyr: flätor
... låt: caught in a moment - sugababes
... vill ha: nya boxor
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: love actually
... tråkigaste: regnar
... kramar: Lisa
... pussar: nepp
... TV-program: idol
... köp: skivor och lite småsaker
... godis: chips
... lunch: mcdonalds
... kvällsmat: fiskgratäng *yummie*
... träning: gick till stan o hem
... läsning: för lite
... nyttigaste: promenaden
... "åh nej!": finns inga byxor ju
... citat:

Till Jossi:

GLÖM INTE KAMERAN!!! + lite ögongodis där uppe bara för dig!! sorry att bilden inte är överdrivet stor bara :P

Diverse Bilder

Här kommer diverse bilder från diverse tillfällen.

Först ut en bild, som i och för sig inte är min men är så underbar att den ändå förtjänar att hamna här, på Mr Kian Egan. Som många vet är jag inget större fan av Kian! Eftersom hans jobb är att sjunga och han är med i Westlife borde jag som fan säga att det jag ändå gillar mest med honom i alla fall har någontin med musiken att göra, men icke!! Det jag gillar mest med denna annars så dryge och diviga kille är alla hans skumma miner! Det finns nog ingen som, utan att alls göra till sig, lyckas göra så många skumma miner när man sjunger så som Kian. Här kommer ett praktexempel där han dessutom ser ut som en halv kör, vilket ju skulle kunna vara en bedrift... eller?

kian

Nästa är en mindre bra bild tagen av mig på årets fotbollsgala på Hovet. Underbara minnen!! (psst! för er som inte ser så föreställer det Take That...)

take that

Resten av bilderna är från Lisas 20års dag! Och vad är en födelsedag utan tårta? Nej, precis!

lisas tårtaNext up! ehm... fråga mig inte äns vad dom gör...

fest


Nästa bild föreställer Pia och Martin. Observera att chipspåsen är öppnad från fel håll :S

fest2

Sist men inte minst, jag och Lisa =)

lisa o jag


Proud but very surprised

inte förrän nu har det varit rättvist att äns komma på tanken att jämföra westlife och beatles. självklart kommer westlife (trots fler list ettor i england och diverse slagna rekord) aldrig komma i närheten av vad beatles var (är fortfarande?) men undrens tid är inte förbi (eller vad det heter)!  den här veckan från i måndags till och med lördag har blivit kallad "super-week" och "super monday" av den enkla anledningen att några av de största någonsin alla släpper nya album den dagen/veckan. så vilka var nu det stora? jo, beatles, U2, oasis och westlife som i jämförelse med de andra tre inte skulle ha en minsta chans. deras "the love album" skulle komma på en självklar fjärdeplats. men vad händer? jo, detta!


According to SUN:

"Oasis needs YOU for a No1

November 22, 2006

LENNON, McCARTNEY, GALLAGHER, BONO, THE EDGE.
Some of the greatest names in music to ever hail from these fair isles.
EGAN, FEEHILY, BYRNE, FILAN. Some of the not-so-great names in music to hail from these fair isles.

Yet I have some tragic news, readers. The battle for superiority in the Supergroups Showdown, the biggest head-to-head of musical greats in chart history, looks like it’s going to be won by . . . WESTLIFE.

Forget OASIS, THE BEATLES and U2, it is the four Oirish, stool-loving balladeers who look like unravelling everything we hold sacred in this country’s musical heritage and claiming Sunday’s top album.
While early official midweek chart figures show Oasis just leading the pack, the news is grim for people who like their music with guitars, bass, drums and genuine talent.
The numbers show Oasis at No1 on 52,000, Westlife at No2 on 51,000, The Beatles at No3 on 31,000 and U2 at No4 with 18,000.
But these do NOT take into account the massive amount of Tesco sales, which will weigh heavily in Westlife’s favour.
Experts predict that with housewife supermarket purchasing, Oasis will be pushed aside and de ’Loife will breeze into the No1 spot by an easy 5,000 sales."


the love album


tränarmöte

tack Lisa för infon angående 7eleven och subway haha :P

anyways...

hade tränarmöte idag angående märlestagning och diverse. ska bli kul tihi såg också när de hade showträning *funderar starkt på att gå på hockey på lördag* logiskt hmm... :S

fick även veta att jag får komma dit o åka hur mkt jag vill GRATIS!! weehey!! me is very happy. var först lite tveksam eftersom jag int åkt på tre år så jag vet inte om jag vågar att nån ser när jag åker haha men jag kan ju inte missa denna chansen liksom! underbart ju!! tihi

Sammanfattning

Har inte skrivit på flera dagar nu ju så här kommer en sammanfattning :P

För det första var jag på fotbollsgalan i måndags och såg take that :D riktigt nice! förvissa sjöng de ju bara en låt och dessutom playback men nu har jag äntligen sett take that!!

the rose blev westlifes 14 listetta i england *yaay* away from the unlucky 13 :P haha
i sverige kom låten på 6e plats. om jag ska vara ärlig blev jag nästan förvånad! riktigt bra för att vara westlife i sverige! länge sen de var så bra ju!!

amazing (2006) vet jag inte om den äns kom med bland de 40 bästa
you raise me up (2005) kom som bäst 7a
aint that a kick in the head (2004) var som bäst på 20e plats
obvious (2004) var 25a
mandy (2004) 4a
hey whatever (2003) 5a

anyways... rösta på westlife :P (eller valfritt anat pojkband)
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,930689,00.html

hur som hellst igår fyllde lisa 20!! massor med grattiskramar!! åt tårta, hade paketöppning, förfest, traversen, xet (för att sammanfatta det) :P hur som hellst var det superkul!!!

Dagens...
... klädsel: mys
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: you're beautiful - james blunt
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: take that
... tråkigaste: slaskigt
... kramar: oja
... pussar: det med
... TV-program: massa olika
... köp: för mycket
... godis: det med
... lunch: har ätits
... kvällsmat: det med
... träning: åkte skridskor idag :D (som tränare dock)
... läsning: för lite
... nyttigaste: paprika?
... "åh nej!": min gympaskor börjar bli för trasiga nu
... citat: "man fyller bara 20 en gång om dan" (Lisa) och "en hå... en ha... en stor!" (Lisa det med)


sen hittade jag denna (otroligt onödigt långa) i lilsyrrans blogg so here goes:

Senaste impulsköp:
en röd, en blå och en grå tröja (3st alltså... inte randing eller rutig eller liknande)
Bästa fikat:
Mjölk och nygräddade bullar
Färg du hatar:
ingen eg
Så får du motion:
konståkning
Om du var en blomma:
eh??
Det dyraste du äger:
datan kanske
Tidigaste barndomsminnet:
när jossi blev förföljd av en vattensköldpadda haha
Första frågan du ställer till ny bekantskap:
typ... vad heter du? :P haha ne vet inte
Samlar på:
westlife :P inte dom i sig utan snarare skivor o så...
Underskattad grönsak:
Sparris
Överskattad grönsak:
Gurka!!!!
En bil är en:
näst intill nödvändig sak när bussarna inte går
Pryl du inte kan vara utan:
finns för många (oops)
Ditt livs aha-upplevelse:
oj... vet inte
Tidningar du prenumererar på:
Inga nu för tiden
Du gör med 100 upphittade kronor:
Sparar, är fattig nu
Nån du saknar:
alla hemma i sthlm
När grät du senast:
var nära igår annars vet jag inte
När är du gammal:
när jag känner mig gammal
Svart eller vitt?
svart
Mjukt eller hårt?
hmm
Homo eller hetero?
jag? hetero
Höger eller vänster?
kan inte höger och vänster :P
Stor eller liten?
vad?
Göteborg eller Stockholm?
Stockholm!
Landet eller storstan?
storstan!
Kram eller puss?
kram
Hyrfilm eller bio?
olika
Gräs eller grus?
Gräs.
Pasta eller potatis?
Oftast pasta
Tjänare eller tjäna?
say what?
Is eller mjukglass?
mjukglass
Natt eller dag?
Dag
Felix eller Heinz?
Felix
NK eller Myrorna?
NK...men inget egentligen
Marsvin eller hamster?
abbiiii!!! roligaste!!! men inget hellst
Rakad eller orakad?
På vem? vart?
Biffig eller slank?
vad är detta för frågor eg?
Blåögda eller brunögda?
beror på vem
Popsnöre eller sportfåne?
både och mer eller mindre
Naken eller pyjamas?
pyjamas
Kaffe eller te?
båda i små mängder
Champagne eller ramlösa?
ramlösa
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min?
båda funkar
Bakispizza eller bakischirre?
vad är chirre?? hur som hellst pizza
Förfest eller efterfest?
För
Plastbestick eller plastbröst?
Plastbestick
7-11 eller Pressbyrån?
7-11!! "där går kian...." *sitter lugnt kvar (eller va det shane??)
Glasögonorm eller linscooling?
Jag har bra syn utan tack
Plugga eller jobba?
eg jobba
Lång eller kort?
mitt emellan?
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt?
Beror väl på vad och vem
Nämn namnet på en tennisspelare:
Björn Borg
Finns det någon du ogillar starkt?
Ja
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd?
Olika, men oftast konflikträdd
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?
instämmer med lillasyster!! "Gör inget idag som du kan få nån annan att göra imorrn"
Är du svartsjuk?
maybe
Vad gjorde du igår kväll?
partey!!!!
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?
gifta sig iaf... eller jo det tycker jag nog!
Använder du bokmärke eller gör du hundöron?
Hundöron om inte jag har lånat boken av nån och den va jättefin innan
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av?
ps. I love you (fast den är ju på g)
Tyckte du om att gå i skolan?
japps
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan?
engelska
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan?
kemi
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag?
Inte tänkt på det så mkt
Vilket jobb skulle du aldrig tänka dig ta?
telefonförsäljare
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"?
sa väl typ "jaha ok"
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?
Oftast inte
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja?
fri vilja
Vad är ditt favoritpålägg?
ost
Vad är det första du tänker på när du vaknar?
hur länge kan jag snooza?
Är du troende?
Nej
Tycker du om stearinljus?
Jodå
Använder du hårbalsam?
oftast
När blir man vuxen?
när man känner sig vuxen
Vilken färg har din tandborste?
röd just nu
Har du lök i köttbullarna?
I köttbullarna? Jag vet inte jag har aldrig gjort egna
Hav eller sjö?
föredrar konstis :S
Har du någon skrivare?
nepp
Har du någon scanner?
Nej
Vad har du för väckarklocka?
köpt på cleas ohlsson
Hur ofta klipper du tånaglarna?
när det behövs
Har du hår på ryggen?
ne
Använder du hudlotion?
När jag orkar
Har du åkt ambulans någon gång?
nepp
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak?
inget hellst
Chips/ostbågar/jordnötsringar?
chips
Äpple eller Päron?
ja tack
Äter du fiskbullar?
nja
Svettas du mycket?
Öööhm...nä, det tror jag inte :P
När klippte du dig senast?
kommer inte ihåg
Vad kollade du senast hos doktorn?
hosta typ
Vilken är din favorit på Mc Donalds?
mcchicken dressad som mcfeast utan tomat eller elmaco chicken
Mc Donalds / Max / Burger King eller annat?
Donken
Platt eller vanlig dataskärm?
bärbar :P
Vad har du för mobiltelefon?
motorola something
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?
har ingen byrå
Har du överkast på sängen?
oftast inte
Har du brutit något någon gång?
nepp
Vad är den värsta sjukdom du haft?
vaddå sjuk?? nej sånt håller jag inte på med
Har du blivit sövd någon gång?
Nej
Lever din mormor?
Ja
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu?
gå in till lisa och kolla på film... hmm... :S
Använder du tofflor?
ne
Använder du morgonrock?
ne
Är du en Besserwisser?
kanske ibland?
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen?
Om den inte smakar päckel
Beskriv din humor:
har jag någon??


take that mm

Har varit hemma i sthlm några dagar nu... träffade Anna o Sara i lördags! muchas nice!! sen igår var jag o shoppade med mamma och sen hem till faster för diverse födelsedagsfirande, grattis!! ;) Idag blir det fortsatt shopping och sen ikväll fotbollsgalan på hovet dit take that kommer :D så otroligt coolt att se dem tihi

anyways... sign this ;) (ifall du vill att nicky och kian ska få sjunga lead mer)

http://www.petitionspot.com/petitions/kianicky


the rose kom ju1a också!! 14 no1s!! :D undrar hur det kommer gå i sverge... plats 38 typ haha nej, får vänta tills onsd o se :)

Dagens...
... klädsel: manchesterbyxor och min nya fleecetröja (stavning?)
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: baby one more time - britney spears
... vill ha: jul
... saknad: alla jag inte hann träffa...
... roligaste: take that
... tråkigaste: vädret?
... kramar: nopes not yet anyways
... pussar: nopes
... TV-program: fotbollsgalan... fast där
... köp: förhoppningsvis en karta och ett par skor
... godis: we'll see
... lunch: mcdonalds?
... kvällsmat: mcdonalds? :S
... träning: diverse shopping :P
... läsning: inte direkt nej
... nyttigaste: hmm...
... "åh nej!":
... citat:
... väder: tråkigt

... humör: tired but happy

... vaknade kl: 8.59
... antal kr slösade: inget än
... ätit/druckit hittills: inget
... tid utanför hemmet: inget än


Hem

Om ca 4h åker jag hem till sthlm (kommer tillbaka tisd morgon). Ska bli nice att träffa alla :D Dessutom ska jag ju på fotbollsgalan och se take that! Så då kan vi bocka av en till på listan av vilka jag 2000/2001 nån gång ville se live/önskade att jag kunde få se (kommer inte exakt ihåg men jag tror den såg ut ungefär såhär:

westlife (2001,2002,2003,2004,2005,2006)
backstreet boys (2005)
hanson (2005)
britney spears (2004)
atomic kitten (2001, 2002, 2003)
spice girls (ehm... såg mel c 2003)
boyzone (såg ronan 2002)
take that (på måndag + såg robbiei somras)

så kort sagt är det spice girls och boyzone som gäller... *önskar mig själv lycka till*

körde på båda tentorna.. *suck* menmen thats life! bara att ta nya tag...

har varit inne i stan idag och köpt pepparkaksformar och en vaxduk haha

Dagens...
... klädsel: UFO byxor och hoodie
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: patience - take that
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: uno
... tråkigaste: för en gångs skull var det riktigt tråkigt o packa
... kramar: lisa
... pussar: nopes
... TV-program: resultatet av idol?
... köp: pepparkaksformar och vaxduk
... godis: center
... lunch: diverse rester
... kvällsmat: snart
... träning: ska bära tung väska till flygbussen
... läsning: läste igenom tentorna
... nyttigaste: mjölk
... "åh nej!": kuggade org också ja...
... citat: "sluuvta" (jag och lisa... vilka annars?)
... väder: kallt utan mössa

... humör: tired but happy

... vaknade kl: 6.50
... antal kr slösade: 70
... ätit/druckit hittills: diverse
... tid utanför hemmet: 1½h i skolan och 1h på stan... sen ska jag ju iväg så massor :P fast till andra hemmet


Kulturnyheterna

Kollade på kulturnyheterna idag endast för att westlife skulle vara med. Men var dom det? nej, självklart!! Ytterst onödigt!!

Åker hem till Shlm imorrn. Ska bli kul o träffa all igen :D

Hittade detta på Carlas sida och var tvungen att lägga upp det här eftersom det var så otroligt klockrent!! Dock ganska tragiskt att det i slutändan värkligen är värt det och man skulle inte komma på tanken att inte göra om det igen nästa år

TICKET STRESS IS ....


 • … eating, drinking and living behind the pc
 • … seeing every minute of the day creeping by

 • … breaking your online-record on msn

 • … refreshing, refreshing and refreshing
 • … calling the venue to force an answer out of them

 • … tell your friend you’re going to the loo, so that she can check Ticketmaster for you

 • … feeling desperate

 • … feeling tired

 • … dozing off behind the pc, waking up and finding out if you missed something
 • … feeling you don’t have a life anymore outside the pc

 • … refreshing, refreshing, refreshing
 • … asking your friend questions about ticketsales where she possibly can’t know the answer to

 •  … nagging on to get that answer from her

 • … earning angry remarks of family members over your current pc behaviour
 • … cancelling all your appointments

 • … working in shifts with your friends

 • … calling in sick from work
 • … refreshing, refreshing, refreshing
 • … getting a heart attack everytime something seems to change on Ticketmaster
 • … getting a heart attack when refreshing the site takes a few seconds longer then usual

 • … checking on the boards if you missed something

 • … realising just how many days you’re doing this already

 • … falling out to each other when boredom strikes

 • … hanging in your chair in stead of sitting

 • … eating, eating and more eating

 • … having dry eyes

 • … having a dry skin

 • … refreshing, refreshing, refreshing
 • … sighing… and sighing…

 • … skipping school

 • … having renewed energy on the morning of a new day of refreshing and feeling that ‘it’s

      definitely gonna happen’

 • … feeling down one hour later because nothing happens

 • … feeling jealous when other venues ‘go first’

 • … seeing junk mail appear and being deleted by your junkmail filter, normally you miss that

 • … being afraid to go out, because you’re sure it’s gonna happen when you’re away

 • … gettting angry at Ticketmaster

 • … getting angry at the venue

 • … getting angry at westlife.com

 • … complaining

 • … refreshing, refreshing, refreshing

 • … typing up things like this.. 

knowing in the end that it was all worth it, when you’re there looking at them, 

 

 

(credit to carla at www.shanefilan.nl)

The Dance


Dagens...
... klädsel: UFO byxor och westlife hoodie
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: nothings gonna change my love for you - westlife
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: bilettstress haha
... tråkigaste: kulturnyheterna
... kramar: lisa?
... pussar: nopes
... TV-program: kulturnyheterna :S
... köp: cola och chokladoll
... godis: se ovanför
... lunch: pasta o keso
... kvällsmat: ris o fisk o sås
... träning: gick till skolan
... läsning: tv-tidningen?
... nyttigaste: paprika
... "åh nej!": nej det vet jag inte
... citat: "dom kanske inte pratar om den halva älgen" (vet inte om det var jag eller lisa)
... väder: kinda nice

... humör: tired but happy

... vaknade kl: 8.50
... antal kr slösade: 25
... ätit/druckit hittills: massor :P
... tid utanför hemmet: ca 3h


If

Älskar verkligen "if". en helt underbar låt *har på repeat* :P

Kuggade på redovisningstentan... med min vanliga tur hade jag säkert ett halvt poäng för lite :P menmen thats life! hellre att jag gör om den än organisationen för det här kan jag ju egentligen så det blir ju itne direkt svårpluggat. men sen vet jag ju inte hur organisationen gick... *väntar otåligt*

Dagens...
... klädsel: manchesterbyxor o hoodie
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: if - westlife
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: fick diverse singlar på posten
... tråkigaste: redovisningstentan
... kramar: nepp
... pussar: nopes
... TV-program: OC
... köp: lunch
... godis: ne
... lunch: pizza
... kvällsmat: we'll see...
... träning: gick till skolan o stan
... läsning: kalkylering
... nyttigaste: mjölk?
... "åh nej!": se tråkigaste
... citat: "...är prioriterat" (jag och lisa)

... väder: kinda nice

... humör: lite halvuttråkad

... vaknade kl: 7.50
... antal kr slösade: 60
... ätit/druckit hittills: yoghurt, mjölk, pizza, pizza-sallad och sprite...
... tid utanför hemmet: från ca. 9.50-14.00


Nostalgi

Har suttit under dagen och diskuterat diverse saker man hade när man var liten, tv-program man såg och diverse... nostalgi till tusen!!

rubickub

kooshballs

armband

trasdockorna

5myror

björne

Jossi hade en ny dagens i sin blogg, där av fler "kategorier" i min...

Dagens...
... klädsel: mys
... smink: Inget
... frisyr: vanliga
... låt: trasdocksången
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: nostalgi
... tråkigaste: vädret
... kramar: lisa
... pussar: nopes
... TV-program: svårt val... house eller greys anatomy
... köp: diverse
... godis: kakor?
... lunch: köttbullar o potatismos
... kvällsmat: we'll see...
... träning: gick till coop
... läsning: hur man packar rätt när man ska flyga :S
... nyttigaste: majs
... "åh nej!":
... citat: återkommer med det...

... väder: blötsnö

... humör: lite halvuttråkad

... vaknade kl: 8.50
... antal kr slösade: inte direkt slösade men 122
... ätit/druckit hittills: blåbär/smultron yoghurt med musli, mjölk, potatismos, köttbullar, majs, purjolök, havreflarn, araxboll (stavning?), julmust, iste (tror jag det var)
... tid utanför hemmet: från ca. 14.20-17.30

Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?
Lite annorlunda är inget fel o va'
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?

Lite trasiga
och knasiga!
I vårt trasdocksgäng
Lite trasiga
och knasiga!
Det är vår refräng

Är din näsa sned
eller armen ur led
och din tå är gul och blå
"lappri" säger trasdockan
- Du är lika bra ändå

Fast trasiga
och knasiga!
Vi sjunger vår refräng
Lite trasiga
och knasiga!
I vårt trasdocksgäng


Byrne Baby Byrne

LILLA Nicky ska bli pappa!! Äntligen!! tihi

Source : RTE and Sligo Weekender

http://www.rte.ie/arts/2006/1105/byrneg.html

Nicky and Georgina are expecting
05/11/2006 - 12:43:42

The Irish Taoiseach’s eldest daughter Georgina is expecting a baby with her husband, Westlife singer Nicky Byrne, it was confirmed today.
In a one-line statement, a spokesperson said the new arrival is due next summer.
It will the first grandchild of Taoiseach Bertie Ahern and his separated wife, Miriam Kelly. Their youngest daughter Cecelia is a best-selling author.
Today’s statement said: “Nicky and Georgina Byrne are delighted to announce that they are expecting their first child next summer.”
The couple wed at Wicklow Registry Office, Co Wicklow in August 2003 and their union was blessed four days later at the Roman Catholic Church of St Pierre et St Paul in Gallardon, Eure-et-Loir, France.
The couple attended the Ard Fheis (annual conference) of Taoiseach Bertie Ahern’s ruling Fianna Fail party in Dublin last night.
Georgina, 27 and Nicky, 28, appeared briefly on RTE television as they hugged Mr Ahern at the back of the Citywest Hotel hall before he made his televised address.

Nicole får akta sig när baby Byrne kommer :P Nicky kommer lugnt försöka bevisa att hans son/dotter är bäst!! Hoppas innerligt att han/hon döps efter Shane... *Shnicky-moment* Hahaha Nicky kommer vara sååå stolt!! typ "look what I made!" * och visar hela världen! haha me loves that man :P KLOCKRENT!!

nicky n gina

anyways! lillasyster åkte hem imorse... gick upp tidigt (dvs 4.30) för att gå med henne till flygbussen *yawn* Var ju på bio igår o såg "på andra sidan häcken". Den var inte lika bra som förväntat men delar av den var hysteriskt roliga :D

Dagens...
... klädsel: än så länge pyamas
... smink: Inget
... frisyr: fläta
... låt: solitaire - westlife
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: baby Byrne
... tråkigaste: måste seriöst diska!
... kramar: not yet anyways
... pussar: nopes
... TV-program: cityakuten
... köp: borde hadla lite mat...
... godis: borde inte...
... lunch: vet inte än
... kvällsmat: we'll see...
... träning: gå till skolan
... läsning: marknadsföring
... nyttigaste: mjölk?
... "åh nej!": varför måste folk tolka baby Byrne som ett slut på westlife?? orka!
... citat: återkommer med det...

If a picture paints a thousand words,
Then why can't I paint you?
The words will never show the you I've come to know.
If a face could launch a thousand ships,
Then where am I to go?
There's no one home but you,
You're all that's left me too.
And when my love for life is running dry,
You come and pour yourself on me.

If a man could be two places at one time,
I'd be with you.
Tomorrow and today, beside you all the way.
If the world should stop revolving spinning slowly down to die,
I'd spend the end with you.
And when the world was through,
Then one by one the stars would all go out,
Then you and I would simply fly away

Solitaire

Varför ska westlifes b-sidor nästan alltid vara bättre än vad låtarna på albumen är?? Deras version av Solitaire är tillräckligt bra (enligt mig) för att vara singel och dom sätter den som b-sida! *confused*

Ska på bio senare idag med lillasyster och se "på andra sidan häcken" tihi!!

Dagens...
... klädsel: än så länge pyamas
... smink: Inget
... frisyr: fläta
... låt: solitaire - westlife
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: nicky och kian sjunger i nothings gonna change my love for you
... tråkigaste: vädret?
... kramar: not yet anyways
... pussar: nopes
... TV-program: parlamentet
... köp: biobilj... sen...
... godis: absolut
... lunch: vet inte än
... kvällsmat: we'll see...
... träning: gå till stan
... läsning: marknadsföring
... nyttigaste: mjölk?
... "åh nej!":
... citat:

Finally decided

Ok så då har jag bestämt mig! Var inne i stan med syrran idag och shoppade. Måste ju vista henne den stora staden :P hur som hellst hamnade vi på McDonalds där vi åt "lunch" (vid 3tiden...). Han vi beställde av var ny så han hade en hjälpande chef/assitent/skiftledare/vad hon nu var... bakom sig som hjälpte till med att backa honom och även hur han skulle slå in min inte allt för nomala beställning. Då insåg jag som många gånger förr att jag saknar McDonalds, jag måste söka jobb där!! Hur konstigt det än kan låta så var det ju helt underbart kul!! Inte minst sen jag blev handledare och fick just lära nya (och även gamla) medarbetare hur saker och ting fungerar. Så nu blir det bara att skriva klart/om mitt cv så det stämemr överäns med ehm... verkligheten. dvs ny adress och diverse. Sen inte att förglömma ta fram mitt omdöme som Yilmas skrev åt/om mig. "Anna har varit en utmäkt medarbetere...." *stolt* Sen gäller det ju att ajg får jobb också... räcker ju tyvärr inte med att söka...

Traversen med Jossi, Bella o kanske Pia ikväll. Gonna be nice!! 
 
Dagens...
... klädsel: manchesterbyxor o röda tjocktröjan
... smink: Inget
... frisyr: fläta
... låt: you light up my life - westlife
... vill ha: jul
... saknad: alla där hemma (alltid!)
... roligaste: att jossi är här
... tråkigaste: fanns inga bra skor
... kramar: jossi?
... pussar: nopes
... TV-program: idol
... köp: födelsedagspresenter (till lisa o faster)
... godis: not yet
... lunch: mcchicken dressad som mcfeast utan tomat :D
... kvällsmat: we'll see...
... träning: gick till stan
... läsning: inget
... nyttigaste: paprika
... "åh nej!": fanns inga bra skor
... citat: "jag är en cykel" (Jossi)

Lillasyster

tihi lillasyster kommer hit ikväll :D ska bli så roligt o ses igen... över en månad sen sist ju! synd bara att Lisa åker hem jst nu så de två inte träffas också... menmen så kan det gå!

skriver mer sen...