Inte ett dugg förvånad

I november fick jag i uppdrag att vattna blommorna i korridoren utanför mitt rum samt i vårat fikarum. Bad då O om hjälp och fick en liten snabbkurs för att förhoppningsvis slippa ha ihjäl dem. Påpekade dock i ett mail till honom att blommorna med största sannolikhet skulle vara döda innan jul.

Idag städade jag min mail, hittade ovanstående mail och vidarebefodrade det till O tillsammans med en kommentar om att hans superkurs måste ha fungerat då blommorna faktiskt lever.

Ca 2 timmar senare gick jag för att vattna blommorna. Samtidigt ser O mitt mail och börjar svara på det, Du ser du har ju gröna fingrar..., men blir avbruten då jag går in på hans rum för att berätta att jag precis tagit död på en blomma. Jag petade på den och precis alla blad ramlade av. Det var bara att ta fram sopen. Så efter att jag berättat för O gick vi helt enkelt och hämtade blomman och en till blomma och bar bort dem till labbet. Där får de bo tills dess att någon med riktiga gröna fingrar har tid eller ork att ta sig an dem... eller tills de hamnar i soporna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0