Tillbaka på ruta ett

För att svara på Ewes fråga... nej jag har inte slutat blogga. Jag har bara haft fullt upp med Nolle P och inte hunnit skriva något. Men nu ska det bli ändring på det!

Nolle P var som alltid riktigt rolig. Visserligen var jag till och från väldigt trött på allt men jag ångrar inte en sekund att jag var med som phösare för tredje gången. Dock är det nog nu. Jag går nu i pension från phöseriet.

Men för att involvera rubriken i blogginlägget så har Nolle P förstört så sjukt mycket! Förra sommaren vägde lilla Anna 46kg. Dvs alldeles för lite. Så jag har kämpat och kämpat i ett år och var efter den här sommaren uppe i 51kg. Sen kom Nolle P då jag dels sprungit omkring som en tok och dels inte haft allt för mycket tid till att äta. Och vad händer då? Jo, lilla Anna rasar i vikt och är nu tillbaka på mina ynka 46kg. Inte alls bra!

Annars har jag idag försökt ta tag i mitt liv. Ytterligare en sak jag inte hunnit under Nolle P. Bland annat har jag pratat med Dick och Marianne så att jag kan gå externa och interna redovisningen igen, skickat en massa mail och betalat räkningar. Har även städat och diskat och försökt få ordning på lägenheten. Är inte riktigt klar än men snart så.Inte alls min dag idag

Jag försöker och jag försöker men det går inte. Har väl som längst lyckats hålla mig samman i nästan en timme. Annars har det varit allt mellan smågråtig till helpanik. Men jag försöker.

Är så glad att folk orkar med mig ändå så tack så jättemycket för det! Framför allt tack till Tuss och Gugge, vet inte hur det här hade gått utan er...

Rederiet

Sedan första inmarschträningen har jag varje gång jag funderat på hur musiken går fått introt till Rederiet på hjärnan. Igår när jag skulle sova, när jag inte behöver tänka på inmarschen nå mer, då ploppar rätt låt upp i huvudet.

Roligaste igår:
(Jag var i samma rum och hade väldigt svårt för att hålla mig för skratt)

Linus: Men vem är det som är den nya UBS?
Cerstin: Det är en flicka som heter Anna, men hon börjar inte jobba förrän om två veckor.

Nu är det dags!

Nervös. Peppad. Glad. Uppspelt. Ännu mer nervös.

I miss you


Skellefteå är inte det samma utan er.

Golvet skakar så sjukt mysigt i takt!

Vilken dag! Började med att jag och Ödla hittade en hög med kartonger. Perfekt tänkte vi och slängde in dom i min hall. Vidare sen för sponssökning. Det gick väl egentligen åt skogen men vi gillar studentrabatt på Subway. En korv med bröd på coop senare var vi redo för nästa del av dagen. Skolan rensades på fotokataloger och fylldes med saxar, lim, snöre och en hel massa kartonger. Det lyckades vi till skilland från sponssökningen väldans bra med. Paus. Ett kort möte och sedan var det dags att kopiera en hel hög med färgglada papper. Det fick jag dock skippa då min rygg helt plöttsligt fick för sig att paja. Istället låg jag blixtstilla på golvet i ca 40 minuter innan det var dags att förflytta sig till nästa golv. Mötet och träningen som följde spenderas nämligen också liggandes på golvet. Men oj vad härligt det var att ligga där när det varannan sekund vibrerar i hela golvet för att alla är så sjukt duktiga på att stampa både hårt och i takt. Wow!

Bra att ha!

La fram en hög med saker jag tänkt packa ner i overallen tills imorgon. En del saker var självklara, andra var saker jag hittade när jag grävde runt i handväskan.


 1. Lapp med saker jag inte får glömma bort (kommer senare ersättas med handboken)
 2. Tentaplugg sammanfattat på 8 A4
 3. Markeringspenna
 4. Två bläckpennor (tappas alltid bort och kan därför vara bra med reserv)
 5. Näsdukar
 6. Alvedon
 7. Bafusin
 8. Lypsyl
 9. Binda
 10. Planeringslappar för ansvarskvällar
 11. USB (innehållande planeringen)
 12. Dextrosol
 13. Korthållare med lämpliga kort och pengar
 14. Nycklar
Missat något?

That time of year

Fast i år kom det lite tidigt. Det gör mig absolut ingenting. Framför allt eftersom det var oerhört tyst på Westlife-fronten förra året. Men nu. Nu äntligen finns det en ny Westlife-låt att lyssna på. As Love is me Witness heter den och jag älskar den! Visserligen brukar det alltid låta så från när jag hör en ny Westlife-låt, alla nya låtar är ju alltid underbara. Men nu är det på riktigt! Vi snackar väl inte Flying Without Wings-bra men vi definitivt Something Right-/You Don't Know-/If Your Heart's not in it-bra!

Fab 5!

Har gått helt sjukt bra för oss idag! Jag, Twinkle, Sill, Zurak och Lukt är värsta supergänget ju! Kanske ska räkna med Bert i supergänget också?

Vi har burit upp sängar, tallrikar, glas, bestik, andra kökspinaler, växter, overall, mössa, täcken, kuddar, kubbspel, radio, grillkol etc etc från bunkern till Campushallen. Vi har inrett och möblerat om hela rummet. Vi har letat tygstycken hos Scenobruterna som vi sedan hängt för nästan alla fönster. Vi har fixat skogräns och prylhörna. Sprungit runt på skolan som galningar. Tejpat upp diverse meddelanden och säkert en hel massa andra saker. Allt på bara fem timmar.

Så imorgon ska vi fixa mer häftstift så vi kan fixa klart skynkena med tillhörande meddelanden.


Återsamling avklarad

Är så sjukt glad att jag slipper söka spons. Istället är jag med i fab 5 gruppen som ska fixa vårat rum inne i campushallen. Ska faktiskt bli riktigt kul! Jag gillar ju att springa runt i alla underjordiska små gångar så det kan ju inte bli bättre! Sen kan det ju tänkas att det behövs lite planering för att få plats med sängar och allt inne i rummet och planering gillar vi ju. Anna är mycket nöjd!

(Väntar för säkerhets skull med att lägga upp bilder tills dess att veckorna är slut men har med mig kameran varje dag så lär bli en hel del bilder sen!)

Grattis!

Fick veta idag att en av mina kompisar hemifrån är gravid. Måste ju bara skriva grattis!


Beslutsångest

Har suttit och funderat lite men jag kan inte bestämma mig. Visserligen har jag ju några dagar på mig innan overallen ska på men i alla fall. Så jag tänkte helt enkelt att jag lägger upp alternativen i bloggen så får jag se om någon har någon vettig åsikt.

Alternativ 1.


Håret innuti mössan.
Fördelar:
- Nollorna kan inte se mitt hår.
- Det gör inget om jag har en bad hairday.
Nackdelar:
- Det ser ut som att jag inte har något hår.

Alternativ 2.


Håret i tofsar/flätor utanför mössan.
Fördelar:
- Det syns att jag har hår.
Nackdelar:
- Nollorna ser mitt hår.
- Tar längre tid att fixa håret så det ser någorlunda normalt ut.

Så, vad tycks?

Tillbakablick

I stil med förra året kommer här en tillbakablick. Dock blir den här tillbakablicken självklart inte på 2007 utan på 2008!

Inför:

Lövdahl, Twinkle & Liz


När kåtan fortfarande var ganska mysig...


Trappan.


Övning ger färdighet

Under:

Tillbaka från rundvandring


Sillhandbok?


Ibland måste det bäras


Vem kan glömma detta?


Tror inte att han vann...


Vikingar


Oerhört vackert!


Sittning


Och allt avslutades med ett bad (typ).

Vakna av sig själv?

Det finns två olika saker som väcker mig varje morgon. Några få enstaka av dom gångerna har det varit en gräsklippare. Alla andra har varit grannarna snett nedanför. Deras uppskattningsvis 3-4 år gamla son gallskriker exakt precis varje morgon. Dom få gångerna gräsklipparen väckt mig först har det låtit som att han helt enkelt inte får som han vill så det är ju inte att han typ ramlar och halvt slår ihjäl sig eller något. Och föräldrarna verkar ju inte direkt göra någonting åt saken heller. Skrikandet tar verkligen aldrig slut! Jag orkar inte!

Alla ni hemma i södra Sverige...

Förstår ni det här? Tänkte det kunde vara kul o veta...

Usch vilken dag!

Precis allting har gått fel idag. Både för mig och Simon och vi har nog gått runt o surat mest hela dagen. Sen kom jag på den alldeles brillianta idéen att blåsa såpbubblor. Det kan ju inte annat än att göra en på gott humör!


Meningslöst presentkort!

Imorse bokades biljett till Backstreet Boys på Hovet den 4 dec. Ska bli riktigt kul! Dock stör jag mig nå enormt på hur man kan och framför allt inte kan betala på Ticnets hemsida. I julas fick jag ett presentkort hos Ticnet på 400kr från min pappas faster och hennes man. Ett presentkort jag aldrig någonsin kommer kunna använda till någonting jag verkligen vill se. För om jag verkligen vill se det gäller det ju att beställa biljetten direkt när biljetterna släpps så att man är säker på att faktiskt få en biljett och om det är sittplats dessutom få en så bra plats som möjligt. Ska man göra det finns det två alternativ.
 1. Betala med internetbanken
 2. Betala direkt med sitt bankkort
Så istället för att lägga ut 60kr (+ presentkortet) på BSB fick jag lägga ut 460kr och glatt fortsätta att spara presentkortet till något totalt oviktigt. Kanske får gå och se några Hockeymatcher eller något i höst bara för att bli av med den. Suck!


Sjukling

Usch vilken tråkig dag! Har flyttat mig mellan att ligga i sängen, ligga i soffan i TV-rummet och kolla TV/film och soffan i lilla rummet och kolla NCIS. Och knappt har jag orkat med det heller. Håller konstant på och somna mitt under avsnitten/filmen men när jag efteråt försöker sova går det inte eftersom halsen vägrar sluta göra ont och näsan vägrar sluta rinna. Usch!

Nu kan jag bo

Lägenheten såg bokstavligen ut som ett bombnedslag när jag kom hem i måndags. Nästan lika äckligt som dom i städpatrullen. Men nu är lägenheten äntligen beboelig igen. Antar att det därför är dags att sluta sura och göra något vettigt istället. Som att tentaplugga tex som jag hade tänkt använda min tid åt när jag istället fick städa.


Hemma

Tillbaka i Skellefteå! Har än så länge hunnit med följande
 • Coopa
 • Städa lite
 • Packa upp
 • Spionera på eventuell nolla (iaf en som flyttade in)
 • Kollat sista Star Wars-filmen (äntligen är det över!)
 • Solat
 • Träffat Linnea
 • Sytt fast lillasysters fick på overallen
 • Tagit en promenad
Ganska händelserikt skulle jag vilja påstå. Framför allt är det ju alltid kul att spionera! Extra praktiskt nu efter vår ommöblering. Har datorn alldeles precis vid fönstret så om man vinklar persiennerna bra kan man spionera utomordentligt lätt samtigt som man gör annat vid datorn. Mycket praktiskt och Anna är nöjd!

Heaven

Har haft min älskling här hos mig de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. I onsdags var vi på stan, i torsdags åkte vi båt ut till Grinda, i fredags var vi på grönan och åkte grejer på dagen och såg Amy MacDonald på kvällen, igår var vi i Kista och Stinsen. Med andra ord har vi haft fullt upp! Men det har varit riktigt roligt!

Nu håller jag på och packar och plockar iordning på mitt rum. Åker ju tillbaka upp till Skellefteå imorgonbitti. Kunde inte ta samma flyg som Simon eftersom det är Lady Gaga ikväll. Men nu måste jag fortsätta. Måste vara redo att gå till tåget om ungefär 1½ timma.

Baby you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

RSS 2.0