Just for me

Fick veta en sak idag. Något som berörde mig mycket mer än jag hade kunnat ana. Blev faktiskt ganska chockad även om jag förstår precis hur det inte alls behöver vara chockerande. Känner att jag måste skriva av mig men det är inte my story to tell så förlåt om hela inlägget blir helt obegripligt. Jag känner inte ens personen speciellt bra men det är så synd att det skulle hända. Hända just den personen.

Jag har i alla fall inte tråkigt

Where we are tour är verkligen Westlifes bästa turné och idag damp DVDn ner i min brevlåda. Underbart och perfekt timeing när jag är hemma o sjuk. Medleyt, When you're looking like that, My love, Nickys del i Mandy, I'll see you again... ojoj så mycket bra det finns! Det sötaste är ju dock när Jay härmar Nickys rörelser och när han och brorsan sjunger You raise me up.

Dag 02 – Min första kärlek

Den här är lite klurig. Ska jag tolka den som min första "kärlek" när jag var pytteliten och inte visste vad kärlek var eller ska jag tolka den som, ja, kort och gott Simon? Vi kör på båda.

Min första kärlek, vi kallar honom M, var min absolut bästa kompis när jag var liten. Gissningsvis var jag runt två år gammal första gången vi träffades. Tror aldrig att jag berättade för någon att jag var kär i honom, det var min lilla hemlighet (som säkert hur många som helst listade ut ändå). Vi brukade leka tjuv och polis och köra polisbil (en uppochnervänd lastpall) på baksidan av hans hus och leka med power rangers och dinosaurier.

Min första riktiga kärlek var och är Simon. Vi träffades uppe i Skellefteå på Traversen med lite hjälp av Lisa. Dejtade (eller liknande) i tre dagar innan jag tyckte att det fick räcka. Sen ungefär en månad senare, i oktober 2007, blev vi tillsammans igen, är det fortfarande och kommer (förhoppningsvis) vara det resten av våra liv. Ser fram emot att bli vuxen med honom, gifta mig med honom, skaffa barn, köpa hus, bli pensionär. Rubbet. Jag älskar honom helt enkelt.

Planen var att inte va sjuk nå mer i år

Den planen höll inte. Just nu ligger jag nedbäddad i soffan och känner mig lagom rolig. Lär nog fortsätta med det ett tag.

Dag 01 – Presentera mig själv

Äh, jag börjar på en gång. Anna heter jag. Jag är 24 år och bor tillsammans med min pojkvän i Kista. Sedan ungefär en månad tillbaka jobbar jag som administratör på KTH och trivs jättebra! What else? Jag är en riktig pojkbandsnörd och favoritbandet är Westlife. Älskar även att åka konståkning men slutade träna för något år sen och nu blir det tyvärr inte att jag åker så ofta. Mje... det får räcka så. Om du mot förmodan inte redan känner mig föreslår jag att du läser random tidigare inlägg så får du säkert en hyfsad idé om vem jag är.

Hittade en lista


Får se hur länge jag lyckas. Och vi får se om jag börjar idag eller imorgon. Men ett försök ska jag göra i alla fall.


Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Vänner

Dag 08 – Favoritsaker

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Mitt hem

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Saker jag saknar

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödssynder


Borttappad pepparkaka

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Rester
Middag: Couscous
Godis: Chips
Vill Ha: Where we are tour DVDn
Humör: Mysig
Gjort: Jobbat
Planer: Adventsmysa en dag för sent
Köp: Halstabletter
Låt: Before it's too late - Westlife
Tittar på: Allt möjligt
Bästa: Har världens bästa pojkvän
Sämsta: Dipen till chipsen tog slut efter halva påsen
Sjuka: Blev alldeles yr i huvudet på chigongen
Väder: Snö
Saknad: Min pepparkaksgubbe

Årets låt! (i min mening i alla fall)

I get weak
And all the walls I've been building up
Just crack and then break when you're around
I get weak
And nothing I do to fight it matters now

I get weak
I'm giving it all away
I know it's not wise to leave myself so opened but
All the rules get broken in your eyes
I give it all up to you
And everything that's been keeping me together
Brings me to my knees


All you are is what I need

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: På foodcourten i Kista
Middag: Hos mor och far
Godis: Chips
Vill Ha: Where we are tour DVDn
Humör: Lycklig
Gjort: Flängt runt i olika affärer, dock mest ICA Maxi
Planer: Lyssna på Westlife en stund till, sen sova
Köp: Julklapp till Alva, mat
Låt: Before it's too late - Westlife
Tittar på: Back Home Tour (i brist på Where we are tour)
Bästa: Har världens bästa pojkvän
Sämsta: Julstressade människor
Sjuka: -
Väder: Snö
Saknad: Vettigt ljud från högtalarna till datorn

Skavlan

Om jag ska vara helt ärlig är jag inte helt övertygad än. Take That har varit helt fantastiskt bra sedan dom återförenades. Jag menar, lyssna bara på Rule the World. Fantastiskt! Men den nya the Flood håller inte riktigt samma kvalitet, även om Robbie är med. Dock blir den bättre och bättre för varje lyssning och allt blir ju extra bra när man ser dem sjunga och inte bara hör.


Våran alldeles egna...

...diskmaskin!!! Visserligen inte inkopplad än men den är i alla fall inhandlad och står nu mitt på köksgolvet.

Hotell bokat

Jag och Simon ska ta o åka ner till Göteborg nästa helg (3-5 december). Har precis lyckats hitta ett centralt och bra hotell med vettigt pris som faktiskt var ledigt då. Vi insåg ju för någon dag sen att det är idolsemifinal där den 3e så jag gissar att det är en bidragande orsak. Men kul ska det bli!

O2 är snabbare än Echo

Idag fick jag biljetterna till den andra Westlife-konserten i London i vår. Trodde inte alls att dom skulle dyka upp än, förra årets biljetter till Liverpool kom ju några veckor efter att konserten redan hade varit.


Lunchrast

Passar på att blogga lite på lunchen. Har en lite halvpanikdag idag, eller i alla fall den senaste timmen. Hade bokat catering till lunch för ett möte här på jobbet. Men då satt det fullproppat med studenter precis där lunchen skulle dukas upp. Eller fel, det var nog bara hälften av platserna som det faktiskt satt studenter vid. Resten av platserna var fullproppade med deras grejer med studenterna i fråga var inte där. Med andra ord ingen som kunde plocka undan. Så först försökte jag hitta någon annan stans där lunchen kunde förtäras. Det gick mindre bra då det var ett för stort sällskap för resterande rum. Så plan två var att försöka få alla studenter + saker att flytta sig. Det räckte inte lilla Annas klena röst till för så fick springa runt och leta efter någon annan som kunde skrika. Studenterna flyttade tillslut på sig och det gick faktiskt riktigt snabbt för dem också. Dock var ju jag aningen försenad nu. Men mitt i paniken sprang jag in i Ove som glatt hjälpte mig duka fram. Räddaren i nöden! Så (med lite hjälp av att mötet drog ut på tiden också) allt som allt blev vi tillslut bara fem minuter försenade. Så nu kan jag nästan pusta ut. Ska bara duka undan sen och fixa fika lite senare. Det är lugnt!

Men till en helt annan sak. Fick en väggalmanacka för 2011 idag och insåg va sent allting händer nästa år. Påsken är 22-25 april (finns det fortfarande vettig snö i backarna i Åre då?!). Det innebär ju i och för sig födelsedagsfirande under påsken. Framför allt om Jossi åker med upp men jag gissar att vi som vanligt kommer bo/spendera en hel del tid hos kusinerna och minsingkusinen (på mammas sida) fyller ju faktiskt år samma dag som Jossi. Men det var ju egentligen inte födelsedagarna jag skulle skriva om. Kristi flygare är 2 JUNI (!!!) och pingst den 11 juni. Jag menar, jag är född på pingstafton... det är nästan en månad tidigare än vad pingst är i år...

Ser fram emot helgen

På fredag när jag slutat jobbet åker jag direkt hem till mor och far och äter middag. Lät som att det skulle bli hemmagjord pizza. Sen åker jag, Simon och pappa till Barkarby och köper en diskmaskin åt oss! Som jag har längtat! Visserligen lär det ju ta någon dag innan den är ikopplad och så men i alla fall.

Sen är det ju första advent i helgen. Får se om vi orkar med lite lussebullsbak, men annars blir det ju lite smått julpyntat i alla fall.

Och på söndag kväll ska jag ut och äta med en massa folk. Johanna och Martina har äntligen kommit hem igen från sin tre (?) månader långa vistelse i Thailand. Ska bli så kul o ses igen!

Frusigt

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Pasta och pesto
Middag: Pyttipanna
Godis: Dumle
Vill Ha: Where we are tour DVDn
Humör: Trött och seg
Gjort: Jobbat
Planer: Slappa
Köp: Fika till jobbet
Låt: Alla på Gravity (utom no one's gonna sleep tonight)
Tittar på: Greys anatomy
Bästa: Har massa att se fram emot i helgen
Sämsta: Vädret, supertrött
Sjuka: Trött och frusen
Väder: Svinkallt, blåsigt, snöigt
Saknad: Diskmaskin

En vecka försenad

Idag låg Safe innanför dörren när jag kom hem. Den skulle ha legat där för en vecka sen och Gravity skulle ha legat där idag. Så jag får väl räkna med att Gravity istället ligger där när Where we are tour borde ligga där och den ytterligare en vecka senare.

Hellst vill man ju ha sakerna rätt dag när man förbeställt dem!

Closer

Don't give up
Don't let go
Come on get closer
Give all we have inside
Don't look back
Come on get closer
The world is ours tonight

Stulat av Marie

JAG:
kan se skräckfilmer själv? Aldrig i livet. Hellst inte med någon annan heller

är snäll? Oftast
väljer högklackat före sneakers på en utekväll? Nje, blir väl något slags mellanting
sjunger i duschen? Nej
är galen? Be
ror så på
har tatuerat mig? Nej
någonsin frågat chans på någon? Mje inte direkt
har något syskon? Jossi och Pelle
har sprungit från polisen?
Nej
varit och sett någon världsartist? Många gånger

 


VISSTE DU
att min senaste kyss - var lika mysig som alltid
att jag tror att - jag ibland har haft lite för mycket tur i livet

att idag har jag - nyss vaknat

att i kväll ska jag - njuta av att det är helg
att mitt mål i livet är -
ett alldeles vanligt svenssonliv

att jag nästan aldrig - hinner åka skridskor längre

att jag alltid blir tagen för att vara - yngre än vad jag är
att jag känner mig som -
det andra alternativet
att jag inte kommer ihåg-
en del konserter jag varit på
att när jag vaknar på morgonen -
går jag alltid först och ställer in en mugg med vatten i micron
att innan jag går och lägger mig - försöker jag komma ihåg o släcka lamporna

att jag verkligen inte tycker om - mörker, vara ensam, diska, när saker inte ligger på sin rätta plats

att låten som går varm hemma hos mig just nu är - I get weak - Westlife


VEM

kramade dig senast? Simon
pussade dig senast? Simon

ringde dig senast? Skolans dekan
plingade du senast? Mamma
var hemma hos dig senast? Jossi
var du hemma hos senast?
Mamma och pappa


VAD
gör du och vad har du på dig? äter frukost. jeans, långärmat t-shirt

har du för sorts nalle? SonyEricsson vivaz pro tror jag

vad spenderade du senast pengar på? Westlifes nya album
kommer hända för dig i vinter? Är garanterat ledig på julafton
käka du senast? gårdagens middag

längtar du till just nu? winterjam
ska du göra imorgon? Ta tag i disken och allt annat som måste fixas i lägenheten

In other words...Precis så tycker jag.

Crack and then break when you're around

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Korvstroganoff
Middag: Nån pastavariant med spenat o grejer
Godis: Lion
Vill Ha: Where we are tour DVDn
Humör: Hypead
Gjort: Jobbat
Planer: Kolla Idol
Köp: Gravity
Låt: Alla på Gravity (utom no one's gonna sleep tonight)
Tittar på: Idol
Bästa: Nytt Westlife album = ny underbar musik
Sämsta: Finns inget dåligt en sån här dag
Sjuka: -
Väder: Halvvintrigt
Saknad: Diskmaskin

Westlife - Gravity

Beautiful Tonight
Jättehärlig låt som lika väl hade kunnat vara första singeln. Riktigt riktigt bra. Känns dessutom som en perfekt öppningslåt till nästa års turné. Lite som Where we are och World of our own, fast ändå inte.

Safe
Första singeln. Gillade den inte alls första gången jag hörde den. Tyckte den var riktigt tråkig, men efter några lyssningar insåg jag hur fantastiskt bra den faktiskt är. Känns som en typisk Westlife-låt och Shane sjunger som en gud! För att inte tala om videon...

Chances
En ganska annorlunda ballad. Den känns väldigt vuxen i verserna. Sen kommer en hel orkester strax innan refrängen vilket gör att det nästan låter som två olika låtar. Är ingen jättefavorit även om den är bra. Bridgen när dom sjunger how to start again är det överlägset bästa på låten och om någon dag kommer jag säkert älska resten av låten också.

I Will Reach You
Underbar redan från första sekund. Älskar texten. Älskar musiken. Älskar hur dom sjunger. Älskar att Mark skrivit låten. Hoppas verkligen dom sjunger den på turnéen!

Closer
Skriven av Byrne, Egan, Feehily och Filan. Alltid ett plus. Sen att låten är riktigt bra gör ju inget det heller. Att Mark kan skriva bra låtar det vet jag. Likaså Bryan på den tiden det bagav sig. Men det här måste vara den bästa låten Nicky, Kian och Shane varit med och skrivit. Mysig och cool ballad med klockren text.

The Reason
Är väldigt lik Hoobastanks version. Skillnaden är väl att Westlife sjunger and the reason is YOOUUUUU istället för att skrika det.

Tell Me It's Love
Också en favorit. Framför allt första versen och bridgen som är helt underbart sjungna! Go Mark och Nicky!!!

I Get Weak
Albumets bästa låt. Vet inte vad mer jag behöver säga? Den är fantastisk!

Before It's Too Late
Ytterligare en låt skriven av Mark. Och appropå det måste jag kort bara påstå att det här känns lite som Marks album. Han sjunger mer än vanligt (känns det som iaf) och han har skrivit två av låtarna. Dessutom verkar det ju vara han och pojkvännen hans som fixat konvolutet. Men åter till låten - en jättebra ballad! En av de bästa låtarna på skivan den med.

No One's Gonna Sleep Tonight
Överlägset sämst och den enda låten jag inte gillar. Skulle nästan kunna sträcka mig till att säga att det är deras sämsta låt någonsin men sen kom jag ihåg Rat Pack albumet...

Difference In Me
En helt ok låt. Eller egentligen en bra låt, men man glömmer bort den lite när resten av låtarna är så fantastiskt bra.

Too Hard To Say Goodbye
Introt låter lite som introt till You raise me up 2008. Känns lite som ett försök att skriva en lika känslosam låt att ha sist på albumet som I'll see you again. Det är det inte. Men den är helt underbar ändå. Pluspoäng för att dom skrivit den själva och att alla fyra sjunger i den.

Vinter?

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Korvstroganoff
Middag: Burger King
Godis: Äpple och clementin
Vill Ha: Gravity
Humör: Fruktansvärt trött
Gjort: Jobbat
Planer: Duscha
Köp: Middag
Låt: I get weak - Westlife
Tittar på: Insidan av ögonlocken?
Bästa: Lugn dag
Sämsta: Tröttheten
Sjuka: -
Väder: Kallt. Snöade faktiskt i 5min, men det stannade aldrig på marken.
Saknad: Skellefteå (tro det eller ej)

Popcorn

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Champinjonpaj
Middag: Korvstroganoff
Godis: Popcorn
Vill Ha: Gravity
Humör: Nöjd, glad och trött
Gjort: Jobbat, tvättat
Planer: Hålla mig vaken resten av fotbollsmatchen
Köp: -
Låt: I get weak - Westlife
Tittar på: Sverige-Tyskland
Bästa: Lugn dag
Sämsta: -
Sjuka: -
Väder: Kallt
Saknad: Pojkbandshysteri

Gravity


Tankar om recensioner

Om vi börjar med Take That. Metros recensent tyckte att albumet blev sämre och sämre ju mer man lyssnade på det. Jag har inte hört mer än the flood än men om resten av låtarna är i klass med den är jag nog beredd att hålla med. Trots att det är Take That och trots att Robbie är tillbaka.

Vad jag dock inte håller med om är att ”Robbies återkomst verkar inte ha frälst britterna”. Albumet är ju tydligen ”the fastest selling album of the century”. Säger inte det allt?

Sen till Westlife. Recensionen ser ut som vanligt. Albumet är varken bra eller dåligt och landar på betyget två av fem. Det var förväntat. Recensenter har inte samma musiksmak som mig. Men varför skriva ”den når långt ifrån samma nivåer som gruppen nådde med sina plattor fram till mitten av 2000-talet”? Så vitt jag kan komma ihåg fick Westlifes album två (eller i bästa fall tre) i betyg på den tiden också, plus att albumen ogillades ännu mer än nu.

Chi gong (stavning?)

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Champinjonpaj
Middag: Pasta och köttbullar
Godis: En banan
Vill Ha: Gravity
Humör: Lugn
Gjort: Jobbat, provat på chi gong =S
Planer: Fixa middag och glo på tv
Köp: -
Låt: I will reach you - Westlife
Tittar på: Fotbollsgalan
Bästa: Chi gong va faktiskt ganska nice
Sämsta: Har varit hungrig mest hela dagen
Sjuka: -
Väder: Regn
Saknad: Westlife i Sverige

My thoughts

JLS - Love You More
Har inte hört speciellt mycket med dom men av vad jag hört är jag inte direkt imponerad. Kvällens låt var dock helt ok.

Westlife - Safe
Låten blir bättre för varje gång och framträdandet var riktigt bra. Men vart dom där £80 000 på pyro tog vägen förstår jag inte alls. Dom kanske fick skippa lite då brnadlarmet gick och dom fick utrymma på repet?

Take That - the Flood
Hade höga förhoppningar och det är ju underbart att Robbie är tillbaka i bandet men låten var riktigt riktigt dålig. Den förtjänar verkligen inte den förstaplatsen den kommer få för att Robbie är tillbaka.

Med andra ord vann Westlife "battle of the boybands" ikväll. Men jag kan ju inte påstå att jag är förvånad.

Westlife, Take That or JLS?

Dagens...
Frukost:
En halv paprika
Lunch: Taco-rester
Middag: Sallad
Godis: Överblivna tacochips
Vill Ha: Nästa vecka
Humör: Seg med hypead
Gjort: Slappat
Planer: Gossip Girl och X Factor
Köp: Mat
Låt: Please Stay - Westlife
Tittar på: Gossip Girl och X Factor
Bästa: Mycket Westlife idag
Sämsta: Segt
Sjuka: -
Väder: Tråkigt
Saknad: Westlife i Sverige

Battle of the boybands

Det närmar sig.

Westlife - Turnaround Tour 2004

Torsdagen den 27 maj 2004

Började dagen med att packa allt jag behövde inför resan ner till Göteborg i mina byxfickor samt en platspåse med ite matsäck. Det var tungt! Gick runt så med en miljard saker i fickorna ungefär en halvdag i skolan innan det var dags att åka in till stan och cityterminalen. Bussen gick kl 15.45 och någon timme senare hoppade Lisa, Läcki, Malin, Cissi, FH och Meli på bussen. Det var en helt underbart rolig bussresa och i Borås hoppade Kim på. Av någon anledning som jag inte kommer ihåg apploderade vi när hon kom ombord. Sen vinkade vi hejdå till hennes mamma och hund innan bussen rullade vidare.

Innan vi kom fram till Göteborg bestämde vi oss för att ha en liten tävling. Tävlingen gick dumt nog ut på att vi tog tid när vi gick på toa för att se vem som var snabbast, bara för att Westlifekillarna inte visste det. Kim vann då hon aldrig gick på toa utan bara stod där en stund tills en tant öppnade dörren.

Väl framme i Göteborg trodde jag och Lisa att vi skulle hitta till Scandinavium, vi var ju där året innan. Men sån tur hade vi inte. Men medan vi letade körde en av Westlifes bussar förbi oss så vi sprang åt samma håll som den körde tills vi var framme. Klockan var då runt midnatt och det var dags att försöka sova lite i kön. Gick väl bättre för vissa och sämre för vissa, tex om man istället lekte fångarna på fortet. Dock var det väldigt kallt så det blev många promenader runt arenan under natten. En av gångerna träffade vi Gary och Tony som körde Westlifes scen.

Fredagen den 28 maj 2004

Hände en hel massa saker under dagen, bland annat fick Kim åka truck. Kösystemet ändrades x antal gånger men när det väl var dags hamnade vi på första raden lite åt vänster. Var en helt fantastisk konsert och man saknade knappt Bryan trots att han precis lämnat bandet. Utöver själva konserten var det Marks födelsedag så mitt i konserten fick han en tårta och hela Scandinavium sjöng Happy Birthday åt honom.


Efter konserten hoppade vi på bussen tillbaka mot Stockholm och nästa konsert.

Lördagen den 29 maj 2004

Var framme vid Globen runt halv sju på morgonen och hamnade en bit bak i kön. Hände inte så jättemycket under dagen mer än att jag och Malin Björk fick en varsin halstablett av Calle-vakt då han tyckte att vi var så bra föredömmen för resten i kön.

Väl inne i Globen hamnade vi på första och andra raden. Jag stod dock inte där speciellt länge då hon bakom mig tyckte att det var en bra idé att konstant armbåga mig i ryggen. Så istället stod jag en bit bak och kunde se bättre när dom var ute på den flygande catwalken.


Please Stay

If I got on my knees and I pleaded with you
Not to go but to stay in my arms
Would you walk out the door
Like you did once before
This time be different
Please stay don't go

If I call out your name like a prayer
Would you leave me alone with my tears
Knowing I need you so
Would you still turn and go
This time be different please stay
Don't go please stay

I loved you before
I even knew your name
I wanted to give you my heart
But then you came back after leaving me one time
Oh I knew, yes I knew that the heartaches would start

If I called out your name like a song
That was written for you, you alone
Would you still hurt all my pride
Oh, hey how I cry
This time be different please stay
Please stay, don't go please stay
Don't go please stay

Please Stay

Man skulle bo i England

Ikväll är en såndär kväll då man skulle bo i England. Visserligen går det ju att se kvällens X-Factor-resultatshow från sverige också, men man missar ju det mesta av hypen. Det verkar ju vara världens grej att både Westlife, Take That och JLS ska uppträda ikväll. Tänk om det kunde bli en sån pojkbandshype i Sverige igen...hmm... nah, not gonna happen.

Jag finner inga ord

Läs.

Nothing

Dagens...
Frukost:
Äggmacka och te
Lunch: Sill och potatis
Middag: Återstår att se
Godis: Nånting hittar jag säkert
Vill Ha: Paprika
Humör: Nöjd
Gjort: Haft moster på besök
Planer: Slappa
Köp: Inget än
Låt: Beautiful Tonight - Westlife
Tittar på: Gossip Girl
Bästa: Ledig
Sämsta: Mycket energi men inget att göra
Sjuka: -
Väder: Lite som att det vill vara fint väder men inte riktigt lyckas
Saknad: Anna och Sara

The Perfect Fan

Hade lillasyster på besök igårkväll. Men först gick vi en vända i Kista. Blev ett par jeans och ett par vinterskor för min del. Jag lyckades ju spräcka mina favoritjeans för någon dag sen, lyckat! Sen var jag i stort behov av skor inför vintern. Mina vinterskor jag hade innan hade så vassa öglor att snörena gick sönder med jämna mellanrum. Så planen var att hitta ett par vinterskor som både funkar på jobbet (dvs lite finare skor) men som även funkar att pulsa runt i snön i Jämtland i påsk. Inte det lättaste att hitta den kombinationen men jag tycker jag lyckades ganska bra.

Sen gick vi som sagt hem hit.
Kollade på Idol och åt chips. Jag tvekar inte en sekund på att Jay kommer vinna och än mindre efter hans framträdande igår. Dock tycker jag fortfarande att Weise är bäst och blev riktigt glad att han slapp hänga löst! Hade helst sett att Linnea eller Olle åkte men Elin är inte tillräckligt bra för att vinna så på ett sätt kunde hon väl lika väl åka ut. Vi hade iaf en riktigt mysig kväll och jag hoppas hon kommer in på sin utbildning i Stockholm så vi kan ha flera och lite oftare.

Sen nu på förmiddagen kom min moster förbi en kortis och kollade på lägenheten. Hon skulle åka in till stan och träffa mina kusiner så då kom hon förbi här en stund innan och inspekterade.

Something's burning strong between us

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you,
sharing everything you do
I wanna grow old with you

Hur ska det gå?

Från och med strax innan lunch imorgon är jag ensam på jobbet i två veckor. Ok, det var en överdrift. Är ju hur många som helst där, men Claudia åker på semester i två veckor och då måste jag hålla ställningarna. Är faktiskt lite nervös men samtidigt är det nog bra. Kommer nog komma in i jobbet lite bättre. Men ni får hålla en tumme!

One Piece

Det här är nog bland det underbaraste jag har sett!
Och Shane är för ovanlighets skull sötast av dom alla.


Tired

Dagens...
Frukost:
Limpa och te
Lunch: Beror på vad som bjuds
Middag: Återstår att se
Godis: Fika
Vill Ha: Några fler timmar på dygnet/mer sömn
Humör: Bara trött
Gjort: Ställt in en mugg vatten i micron
Planer: Jobba, men bara vara på jobbet 1h
Köp: Inget än
Låt: Beautiful Tonight - Westlife
Tittar på: Onsdag är väl = Greys Anatomy?
Bästa: Behöver mest bara sitta och lyssna idag
Sämsta: Klockan ringde waaaay too early
Sjuka: Förskyld
Väder: Gårdagens snö ligger iaf kvar
Saknad: Diskmaskin

Inte min dag idag

Planen var:
  • Jobba
  • Middag på stan
  • Se Adam Lambert på Debaser Medis
Istället blev det:
  • Jobba
  • Ingen möjlighet att skriva ut konsertbiljetten
  • Ett par trasiga jeans
  • Middag på stan
  • En kväll hemma ensam framför TVn

Excited!

Hade inte alls planerat att gå, men nu ska jag helt plötsligt på Adam Lambert konsert imorgon. Borde kanske plugga in så jag kan nån fler än en låt...

Ovanligheter

Träffade en gammal jobbarkompis från McDonald's på KTH idag. Han hade börjat plugga där och vi var rörande överens om hur skönt det var att slippa donken och framför allt arbetstiderna man hade då.

Sen på tunnelbanan hem var hela tunneln upplyst så man kunde se precis allt. Andra spår, tunnlar, gångar, klotter, verktygslådor och en hel massa grejer. Nästan synd att tåget åker så pass fort. Var riktigt coolt att se!

Arg-grannens påhitt?

Det sitter en lapp utanför våran tvättstuga som säger att SKB ska sätta upp övervakningskameror där för att stoppa personen som tydligen kissar där. Visserligen är det inget jag märkt men om det är någon som använder golvet som toalett får han/hon gärna stoppas. Dock tror jag inte att det är SKB som satt upp lappen. Jag tror det är våran arga granne (samma granne som klagade på att vi borrade och någon dag senare var väldigt tydlig med att varken vi eller grannarna under oss fick festa längre än till kl22) som skrivit lappen. Dels för att SKB-loggan inte finns på lappen, dels för att lappen är skriven på lika dålig svenska som arg-grannens tidigare lappar.

Vi får väl se hur det blir med den där kameran...

Mer att lyssna på

Co-written by Mark Feehily.


Älskar att vara ledig på helgen

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Pasta och pesto
Middag: Återstår att se
Godis: Zoo
Vill Ha: Westlife - Gravity
Humör: Nöjd
Gjort: Kollat Gossip Girl
Planer: Gå till Kista en sväng, sen bara slappa
Köp: Mat
Låt: Beautiful Tonight - Westlife
Tittar på: Gossip Girl
Bästa: Ledig och fint väder
Sämsta: -
Sjuka: -
Väder: Soligt
Saknad: Diskmaskin

Bilder från igår

Tog lite kort när jag rensade lådorna igår.

Dagens

Dagens...
Frukost:
Macka och te
Lunch: Återstår att se
Middag: Återstår att se
Godis: Det är ju lördag så något blir det nog
Vill Ha: Westlife - Gravity
Humör: Utvilad
Gjort: Vaknat
Planer: Shoppa
Köp: Förhoppningsvis Gossip Girl s3 och lite annat
Låt: Beautiful Tonight - Westlife
Tittar på: Simon och Happi som spelar Halo
Bästa: Ledig och fint väder
Sämsta: -
Sjuka: Förkyld
Väder: Soligt
Saknad: Diskmaskin

Putt! (samt ett tips)

"Detta videoklipp innehåller material från Sony Music Entertainment. Det kan inte visas i ditt land." är fruktansvärt upprörande att läsa när det gäller en ny Westlife-låt! Så om du bor i Danmark, Norge eller vart som helst, grattis. Beautiful tonight från Westlifes nya album finns på youtube.

En rolig sak är dock att Mr B Jr, eller Adam som han ju faktiskt heter, har startat en blog om popmusik. Han har hittills skrivit ett inlägg och jag älskar den redan. Nice!

Låda nr 2

I låda nr 2 fanns det pärmar och fotoalbum. Pärmar med allt jag sparat med Atomic Kitten och Popstars. Bland korten var det en massa från när jag var liten samt ett album med bland annat korten från USA 2001.

Nu är frågan bara vad som ska sparas, var det ska sparas osv.

Låda nr 1

Är hemma hos mor och far och har precis kollat igenom lådan med grejer dom sparat åt mig från jag var liten fram till jag gick i åttan. Hittade en hel massa grejer där i. Allt från teckningar till skolarbeten till dagböcker och gamla pyttesmå skor. Det var grejer från språkresan, porslinsfigurer, pyssel, tavlor. Ja, allt möjligt. Ska bli minst lika spännande att kolla igenom nästa låda!

Nu var den här.

Om jag någon gång skulle få för mig att hoppa från ett hus vill jag också att Mr B ska rädda mig.

VIDEON


What do they know

Cause they don't feel
Your touch at night
The way your head falls in the morning light
What do they know
They don't know A thing

=)

Dagens...
Frukost:
Rostmacka och te
Lunch: Korv och bruna bönor
Middag: Hamburgare
Godis: Plommon och banan
Vill Ha: Westlife - Gravity
Humör: Trött men glad
Gjort: Jobbat
Planer: Sortera tvätt, slappa
Köp: -
Låt: I will reach you mm
Tittar på: Grannfejden
Bästa: Fredag
Sämsta: Det är bäcksvart när man kommer hem
Sjuka: Förkyld
Väder: Regn
Saknad: Diskmaskin

Power Summer Party 2004, Grönan

Någon som kommer ihåg det här?

Britney Spears, 11 maj 2004, Globen

Var där med Lisa och Kim. Kommer inte ihåg hur länge vi köade men vi hamnade i alla fall längst fram lite till höger. Självklart var det riktigt coolt att se Britney men tyvärr var konserten inte speciellt bra. Tror dock inte att Kim håller med mig.


Melodifestivalen final, 20 mars 2004, Globen

Vann biljetterna på OKEJs hemsida. Tog med mig lillasyster och fick se när Lena Ph vann med Det gör ont.


Udda nöje

På fredag är det dag före helgdag. Med andra ord jobbar jag bara fyra timmar. Så fredagen ska ägnas åt en hel del andra saker. Först och främst ska jag se om det går att få en klipptid någonstans, dock har jag inte så höga förhoppningar. Gissar att det mesta är uppbokat när alla kidsen har lov.

Sen åker jag hem till mor och far. Blir middag och Idol. Men det roligaste av allt är att jag ska sortera två jättestora lådor. Så vitt jag vet finns det en del skolsaker där i, i alla fall i den lådan som heter Anna - Lekis till 8an. Kan nog hitta mycket spännande saker där i! Nostalgi. Sen tror jag det ligger en hel del andra saker där också. Allt man kan tänka sig att mamma och pappa ville spara åt mig från min barndom. Är riktigt riktigt nyfiken på vad som finns där i. Sen får vi väl se hur spännande det blir med lådan från 8an och framåt. Men någonting roligt ska jag väl kunna hitta där också. Får se till att ta med mig kameran.

NRJ Radio Awards, 25 januari 2004, Hovet.

Hade ståplats med Lisa. Tror faktiskt inte vi köade precis hela dagen. I vilket fall blev vi inte insläppta ner på golvet direkt utan det bildades nya köer (eller snarare klumpar) utanför varje ingång runt om. Men när vi väl såg scenen var det ingen fara! Den var i mitten av arenan och hade armar som spretade ut och vi hamnade längst fram vid en av dessa armar. Med andra ord hade vi mitten av scenen bredvid oss och stället där dom delade ut priserna precis bakom oss. Vissa artister, som tex Sugababes, stod ute på en arm under hela sitt framträdande vilket gjorde att vi såg dom bakifrån då dom inte var på våran arm. Dessutom har jag aldrig varit så mos som jag var då. Framför allt när Beyonce kom ut på våran arm. Så hade det inte varit för Blue hade det nog varit en ganska misslyckad kväll!


Disney on Ice, 5 januari 2004, Globen

Var där med Pelle och Josefin. Såg småsnuttar av massa olika Disneyfilmer och hade precis lika roligt som alla andra gånger.

Ögonlocken är tunga

Dagens...
Frukost:
Rostmacka och te
Lunch: Macka
Middag: Korv och bruna bönor
Godis: Äpple
Vill Ha: Gossip Girl s3 boxen
Humör: Trött
Gjort: Jobbat
Planer: Tvätta
Köp: Lunch
Låt: Safe
Tittar på: NCIS
Bästa: Mina arbetstider
Sämsta: Det är bäcksvart när man kommer hem
Sjuka: Förkyld
Väder: Höstigt
Saknad: Diskmaskin

Det blev en bulle idag

Jag har nu jobbat 9 dagar på mitt nya jobb. Det har resulterat i tre gratis luncher, en gratis middag, en gratis buffé med snittar, två gratis glas champagne, två gratis tårtbitar och senast idag en bulle. Det hade även kunnat bli ytterligare en gratis middag med champagne och krabba men den tackade jag nej till. Jag undrar var jag hamat egentligen.

November

Dagens...
Frukost:
Rostmacka och te
Lunch: Macka
Middag: Omelett
Godis: Glass
Vill Ha: En frisyr
Humör: Alldeles utmärkt
Gjort: Jobbat
Planer: Mysa och slappa framför TVn
Köp: Lunch
Låt: What about now
Tittar på: Allt möjligt
Bästa: November = Westlifemånad
Sämsta: -
Sjuka: Förkyld
Väder: Höstigt
Saknad: Diskmaskin

Tävling!

Vem hejar du på? Och vem tror du vinner?
RSS 2.0