Imorgon åker vi

Hörs om en vecka!

Bad Teacher

Kom nyss hem från bion. Simon överraskade mig igår med två biljetter till Bad Teacher. Var en bra film, inte fantastiskt bra, men bra. Framför allt killarna - Justin Timberlake och Jason (vad han nu heter han från How I met you mother), skitroliga! Helt klart värt att se den bara för dem!


We're going to Dublin baby


2004. Semester med Lisa


2005. Konserter med Lisa


2006. Childline med Lisa


2006. Konserter med Lisa


2006. Semester med familjen


2008. Semester + konsert med Lisa

Inte världens bästa försäljare

Simon var inne i badrummet när hans telefon ringde. Tänkte att det kunde vara från luftballongen vi förhoppningsvis ska åka om någon vecka så vi bestämde att jag skulle svara. Det var inte där ifrån och försäljaren var kanske inte världens smartaste...

Jag: Anna
Hon: Hej, jag ringer från ********
Jag: Ehm, du vill prata med Simon va?
Hon: Ja
Jag: Kan han ringa upp dig?
Hon: Han kan ringa tillbaka. Jag vet inte om du vet något om ****** men hälsa att det tar ungefär två veckor.
Jag: Ok..?

Om hon är osäker på om jag vet något och anar att jag kanske inte borde veta, varför säger hon då? Smidigare får man ju leta efter! Så nu (även om jag egentligen är helt överlycklig, förutsatt att jag tänker rätt) är jag lite dyster för jag ville och borde nog egentligen inte veta...

ToDo 28/6 2011

  • Springa
  • Gå ner till Kista och köpa lite smågrejer inför resan
  • Stryka en tröja
  • Packa det sista
  • Bio 19.00

Nästa Tiger Woods?

Eller så inte. Var i Akalla med Simon, pappa, Jossi och Pelle och slog några hinkar. Gick väl inte så värst bra och nu har jag ont i vänsterhandens lillfinger. Men det var ganska kul. Vissa bollar gick faktiskt riktigt bra, med mina mått mätt. Men att gå en hel golfrunda känns ju inte riktigt som min grej. Driving ranchen duger mer än väl.

Tänkte boka ballong

Åkte in till stan en sväng för att boka datum för vår ballongtur. Dock fick de inte tag på personen som hade hand om det så de skulle ringa tillbaka till oss senare. Får se om vårat förstahandsval funkar eller inte.

Sen gick vet ner mot gamla stan och åt en glass vid vattnet. Riktigt mysigt! Blev choklad och polka för mig men önskar nästan att jag tagit ploppglassen som Simon tog, helt underbart god!

Nu ska jag börja packa inför Dublin/London. Tydligen måste jag ha hela dagen imorgon oplanerad då Simon verkar ha något bus inplanerat. Bäst att sätta igång så jag får med mig något i resväskan...


Nu börjar semestern på riktigt!

I helgen har det ju varit helg (såklart). Men nu är det måndag och medan vissa går till jobbet har jag börjat min semester på riktigt! Ska bli riktigt riktigt härligt!

Rester till frukost

Det måste vara bland det bästa som finns! Framför allt när man ätit något riktigt lyxigt och gott kvällen innan, typ skagenröra. Det måste vara min absoluta favoritfrukost! Så idag blir det (det hjälper ju att klockan redan hunnit bli lunch i och för sig) klyftpotatis, fläskfilé och beasås. Mums!

Söndag

Vaknade flera gånger inatt då jag trodde det var måndag och jag hade försovigt mig (jag har ju dessutom semester just nu så fanns verkligen ingen anledning att vakna). Sen har jag haft en lugn och skön dag men ändå hunnit med att tvätta, betala räkningar och åka en snabbis till mor och far för att skriva ut alla biljetter inför Dublin/London på onsdag.

Nu blir det strax fläskfilé, klyftpotatis och massa sås till middag. Passar på att skriva lite här medan potatisen är i ugnen. Sen får vi se om jag börjar packa så smått. Packningslistan är klar så egentligen är det ju bara att sätta igång!

Hurtig

Sprang en vända imorse igen. Var tyvärr alldeles för länge sen sist. Nu blir det duschen och sen ska jag fortsätta tvätta.

Slappdag

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Hamburgare
Middag: Om inte allt för länge
Godis: Ugnsbakade chips
Vill Ha: Något vettigt att se på TVn
Humör: Lugn
Gjort: Läst
Planer: Se på TV kanske
Köp: -
Låt: SOS - Take That
Tittar på: Sommarkrysset såsmåningom
Bästa: Semester!
Sämsta: Lite halv oordning i lägenheten
Sjuka: -
Väder: Regn, uppehåll, regn?
Saknad: Dublin

Sill och jordgubbar.

Jag har aldrig förstått poängen med att supa sig skitfull på midsommar. Jag tycker inte heller att det är roligt att dansa runt midsommarstången, även om jag såklart kommer se till att mina framtida barn ska få prova på det (dansen alltså, inte supa sig skitfulla). För mig räcker det gott och väl med sill och jordgubbar. Det är midsommar för mig. Så med andra ord hade vi en alldeles lagom midsommar hemma hos mor och far igår. Blev sill till lunch, sen lekte jag lite med kusin D på tomten, provade att slå några golfslag och bara tog det lugnt. Till middag blev det grillat och till efterrätt någon hallontårta samt jordgubbar och glass. Mums!


Slappa var det ja...

Glad midsommar!

Blir midsommarfirande hos mor och far idag. Lite lagom lugnt sådär efter en ganska hektiskt vecka. Ska bli skönt att bara slappa och bli bjuden på mat! Sen är morbror med familj där också. Först ser man dem inte på flera år (fyra närmare bestämt), sen ser man dem helt plötsligt två gånger inom loppet av två månader. Så det ska bli trevligt!

Försöker komma ihåg vad jag gjorde förra året på midsommar. Tror det helt enkelt kan ha varit så att jag jobbade. Är så skönt att slippa det nu när man jobbar vanliga kontorstider! Vill aldrig gå tillbaka till kvällar och helger, aldrig.

Nu ska jag snabbt ner till Kista och köpa ett par leggings. Sen bär det av till mor och far om kanske två timmar. Glad midsommar!!

SOS

Dagens...
Frukost:
En banan
Lunch: Smördegsinbakad lax =S
Middag: Langos
Godis: Hotsnacks eller vad det heter
Vill Ha: Sol
Humör: Allt möjligt
Gjort: Jobbat, varit på grönan
Planer: Snart läggdags
Köp: Åkband
Låt: SOS - Take That
Tittar på: -
Bästa: Semester!
Sämsta: Vädret
Sjuka: -
Väder: Regn, uppehåll, regn
Saknad: Brännmyra

Semester och Gröna Lund

Oj vad jag fick stressa på jobbet för att hinna klart till 14.00, men nu har jag semester! Ända till den 18 juli, ska bli helt underbart skönt. Började semestern med att möta upp norrlänningarna på Gröna Lund. Var inte så mycket folk så rätt ofta var det ingen kö alls till det man ville åka. Antar att folk åkt iväg för midsommar samt att det ju regnade hela förmiddagen. Vi tajmade ju väldigt bra då det slutade regna kanske fem minuter innan jag var framme vid grönan. I vilket fall var det riktigt roligt! Katapulten var som alltid roligast, Twister var långt över förväntan och riktigt riktigt rolig trots att den inte var så lång. Insane åker jag aldrig igen.

Om man får drömma...

Brukar gå in på hemnet lite då och då och spana. Inte för att vi alls har några planer på att flytta just nu, men det är roligt att se vad som finns och att drömma sig bort. Så idag hittade jag mitt drömboende. Där vill jag bo i framtiden! Och nu pratar vi inte om svindyr lyxvilla med tillhörande pool och så utan en verklig och realistisk dröm - ett lagom stort radhus i valfri förort norr/väster om Stockholm. Där vill jag bo!


Tååårta

Visserligen gillar jag mitt jobb näst intill jämt. Men de dagarna vi av en eller annan anledning äter tårta är ju faktiskt snäppet bättre. Idag blev det med grädde, jordgubbar, hallon och maränger. Underbart!

Jobba över

Jag tror inte att vädergudarna tycker om att jag jobbar över. Hade jag gått 16.15 som vanligt hade det varit strålande solsken men nu regnar, åskar och blixtrar det istället. Underbart när jag har i alla fall tio minuters promenad ner till tunnelbanan, man vill ju inte använda paraplyet när det blixtrar. Men om jag kollar ut åt höger börjar det ljusna, hoppas det hittar hit snart.

We were holding back the flood

Dagens...
Frukost:
Macka, te och juice
Lunch: Pizza
Middag: Hummersoppa
Godis: Chips
Vill Ha: Semester
Humör: Nöjd
Gjort: Shoppat i regnet med Lisa
Planer: Snart läggdags
Köp: Lite kläder och ett paraply
Låt: the Flood - Take That
Tittar på: Gossip Girl
Bästa: Kul att träffa Lisa igen
Sämsta: Gillar inte att vara ensam
Sjuka: -
Väder: Regn
Saknad: Simon

To be loved

Saknar honom. Älskar honom. Jag har verkligen hittat rätt. Han som är helt rätt för mig. För alltid. <3



The song of a little bird, the joy in three little words
I know it's real, that's how it feels
To be loved by you

The stars from a midnight sky, the melody from a lullaby
There's nothing real that I wouldn't steal
To be loved by you

To be loved by you
If everybody knows
It's only 'cause it shows

A smile to put you on a high
A kiss that sets your soul alight
Would it be all right if I spent tonight
Being loved by you

Your love is released
And you move me with ease
And you rescue me time after time
Oh Oh you give your all
And you take it all in your stride

Oh with all the power of a symphony
That's how my heart beats when you're holding me
I can't conceal, this is how it feels
To be loved by you
Oh yeah, to be loved by you
If everybody knows, it's only 'cause it shows
Because I take your love, Everywhere I go

I know what it is I need, it's clear as a shallow stream
It's as it seems, my only dreams
To be loved by you

Blött!

Oj vad det regnar idag! Var kanske inte rätt dag att knata omkring på stan, men det var precis vad vi gjorde. Lisa har ju varit här i helgen. Gårdagen spenderades i Kista och sedan här hemma där vi snackade skit, kollade två Westlife DVDer och samtidigt passade på att mer eller mindre medvetet mobba vissa medlemmar för diverse saker. En komplimang kan ju tex ganska lätt misstolkas som någonting negativt...

"Det är ju kul när han lyckas! Men han är ju duktig på att sjunga i bakrunden."

Men så idag åka vi in till stan för o shoppa. Dels för att vi ju klarade av Kista igår men även för att Lisa skulle ju ändå med tåget. Vi blev hyfsat blöta i regnet men lyckades i alla fall få med oss några små grejer. Kort o gott har det varit en riktigt rolig helg med många internskämt och många skratt.

Empty

Norrlänningarna åkte mot Dreamhack strax efter att jag hade gått o lagt mig igår. Så nu är det alldeles tomt i lägenheten. Fick börja morgonen med att dammsuga då vi hade en hel sandlåda i hallen, gissningsvis från alla rullväskor som varit ute i regnet och så. Men nu är det fint igen! Och strax kommer Lisa. Ska väl börja röra mig mot tunnelbanan om en kvart eller så. Hon har ju inte varit här sen jag flyttade så kan ju vara en idé att åka o möta henne. Har ju dessutom inte setts sen i mars när vi var i London så det ska bli riktigt roligt att hon kommer hit!


Who knows how long this may last?

Dagens...
Frukost:
Te, yoghurt, müsli
Lunch: Smörgåsbort med massa sill, lax, röror etc.
Middag: På food courten
Godis: Bulle och muffins
Vill Ha: Ordning o reda
Humör: Förvånansvärt trött
Gjort: Varit på konferens på Skansen
Planer: Inte så mycket
Köp: Middag
Låt: Wooden boat - Take That
Tittar på: Norrlänningarna som spelar TV-spel =S
Bästa: Helg
Sämsta: Regn
Sjuka: -
Väder: Regn
Saknad: Solen

Skansen och norrlänningar

Har spenderat dagen på Skansen. Hade konferens där med studentexpeditionen/kansliet. Förmiddagen var väl bra när vi pratade om expen och innan dess gick vi runt o kollade lite på djuren och så. Och vi fick jättegod buffélunch med massa olika sill, lax etc. Eftermiddagen var väl inte lika spännande. I ärlighetens namn förstod jag knappt ens vad vi pratade om eftersom det inte är någonting jag jobbar med. Men så kan det gå. Det är ju i vilket fall skönt att vara någon annan stans än vanligt någon gång ibland så dagen var uppskattad (av mig i alla fall).

Sen när jag kom hem hade norrlandsgänget kommit hit. De och Simon åker ju vidare mot Jönköping och Dreamhack ikväll.

Lite för långa armar


också från fortet idag

Bilder från Siaröfortet

Idag var jag som sagt på utflykt med jobbet. Vi åkte båt till Siaröfortet där vi kollade på det gamla fortet från första världskriget och åt lunch. Var en riktigt lugn och skön dag!



Hela gänget


Uppepå fortet


Vaktrummet i fortet


Utsikt från bryggan


En skarvö (heter det då?) på vägen dit. Ser ju faktiskt ganska läskigt ut och helt sjukt att det kan bli helt dött bara av fåglarnas skit.

Sommarutflykt

Var på sommarutflykt till Siaröfortet med jobbet idag. Hade kanske önskat lite mer sol men annars var det bra och folk verkade nöjda. Dock undrar jag hur jag kan vara så trött efter en dag med sovmorgon, båttur, guidad visning, lunch, slapp och en båtresa hem? Jag borde ju snarare vara utvilad.

Men får skriva mer om fortet sen för nu måste jag visst ta tag i middagen.

Har ju glömt visa den här

Så här hamnade min macka när den ploppade upp ur rosten för någon vecka sedan:


Lapplands Väsby

Kom ganska nyss hem från Moa. Var där någon timme och firade hennes födelsedag och åt världens godaste tårta. Dock fanns det två hundar där som jag inte riktigt gillade men det gick ändå över förväntan så det är ok. Är ju annars helt sjukt rädd för alla djur och då speciellt för hundar. Dock blir jag lite småirriterad på folk som tror att det hjälper att säga att hunden är snäll och att allt då ska vara frid och fröjd. Tyvärr är det inte så enkelt.

Imorgon blir det en slapp dag då vi ska på utflykt med jobbet. Får till och med en timmas sovmorgon! Och förresten blir det både slapp och sovmorgon på fredag också då jag ska på nå möte hela dagen på Skansen. Skönt nu när det börjar närma sig semestern.

Mr Filan

Shane Filan exclusive to paulmartin_bizz this morning:"We are 100 per cent doing live tour next summer. Arenas and some other shows..there is no truth that we are taking a break or splitting up or anything. If we were paul you'd be the 1st to know! We are releasing 3 singles from the greatest hits album. We have 4 new songs for it and releasing 3. We're going to be crazy busy next year and loads of live show. Kian was taken up wrong in an interview. He said once we had finished album and gigs and all we'd take a break - but we always do that it's nothing major at all and we're certainly not taking a long break. So next year will be single releases, live dates and much more Can't wait"

Det är inte 2004 längre. Det innebär att små Annor inte får panik när det ryktas om att Westlife ska splittras, eller som i det här fallet ta en paus. För min del får de mer än gärna ta en paus om det är det de behöver för att så småningom fortsätta ännu längre. Men självklart låter tre singlar betydligt bättre än paus. En singel visste vi ju redan, den som Mark skrivit som kommer ut den 12 augusti, men tre låter ju faktiskt helt fantastiskt! När var senast de släppte tre singlar? 2005? Face to Face i alla fall (You raise me up, When you tell me that you love me och Amazing). Så om det kan bli sånna här förändringar av att byta skivbolag kanske man till och med kan våga hoppas på en Sverige-konsert i vår? Eller är jag för optimistisk nu?


Har man inget bättre för sig så

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Våfflor
Middag: På väg till Moa
Godis: Födelsedagstårta
Vill Ha: Något vettigt att göra
Humör: Seg
Gjort: Jobbat
Planer: Fortsätta jobba, fira Moa
Köp: Inget än
Låt: Allt möjligt med Take That
Tittar på: -
Bästa: Tårta
Sämsta: Hundar
Sjuka: Räknas trött?
Väder: Tråkigt
Saknad: Anna och Sara

Positivt besviken?

Både jag och Simon har haft fel dag hela den här veckan. Måndag kändes som tisdag, tisdag som onsdag och idag som torsdag. Men så kom Simon på den brillianta idén att om vi intalar oss själva att det är tisdag idag så blir vi positivt besvikna när det helt plötsligt är helg. Synd bara att det inte funkade, det är fortfarande torsdag idag.

Westlife, 11 februari 2005, the Point Dublin

Första gången jag och Lisa åkte utomlands för att se en konsert. Var helt fruktansvärt långt att gå till arenan. Vi gick och gick och gick (och passerade den ena badrumsaffären efter den andra). Men tillslut kom vi fram! Westlife hade fyra eller fem förband varav de flesta var helt ok.

Konserten började med att Westlife gick genom hela publiken och upp på scenen. Uptown girl, Hey whatever, If I let you go och Mandy innan det var dags för klädbyte. Unbreakable, My love och Swear it again stod näst på tur. Sedan var det dags för vad jag fortfarande tycker är den turnéns absoluta höjdpunkt - When you're looking like that! Wow säger jag bara!

Årets medley bestod av många riktigt konstiga danser, de såg ut som både pingviner, ankor och dragspel. Ett riktigt roligt medley helt enkelt! Sen var det dags för Ratpack-delen. Tydligen var det 65 år sedan de träffade Frank Sinatra (behöver jag påpeka att de inte ens var 30 år gamla på den här konserten?) och han hade då sagt åt dem att göra ett Ratpack album.

Slutet var ett så typiskt Westlife-slut det bara kan vara. World of our own, What makes a man och Flyingwithout wings. Underbart!




Mätt som en plätt

Middag på Hard Rock. Först åt jag tills jag blev proppmätt, sen åt jag efterätt. Känns som att jag inte kommer behöva äta på en vecka.

Lugn tisdag

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Våfflor
Middag: På Hard rock café
Godis: Kakor
Vill Ha: En jättesval sommarjacka
Humör: Halvhypead
Gjort: Jobbat
Planer: Fira lillebror
Köp: -
Låt: Allt möjligt med Take That
Tittar på: -
Bästa: Middag på restaurang är ju aldrig fel
Sämsta: Inte lika fint väder idag
Sjuka: -
Väder: Ok
Saknad: Anna och Sara

Stort GRATTIS!

Grattis lillebror Pelle som idag slutade 9an idag! Kommer ihåg hur stor man kände sig, även fast det känns som en evighet sen man själv var klar med grundskolan. Pelle hade väl inte ens börjat skolan när jag slutade nian. Det var på den tiden han var liten och söt, prinsen av Helenelund. Nu är han helt plötsligt en tonårig rocktrummis, fast såklart precis lika söt. Och han kommer ju alltid att vara min lillebror även om han börjar bli ganska stor nu.


Pelle för fem år sedan

Som förväntat

Är helt fruktansvärt trött så nu går jag och lägger mig.

Kommer bli en lång dag

Folk skrek utanför fönstret hela natten. Jag hade svinigt ont i huvudet. Klockan ett hade jag fortfarande inte lyckats somna och klockan sex var det dags att gå upp. Yay...

Take That

Biljetter till Take Thats konsert på Wembley den 5 juli är precis inhandlade! Wohoo!


Hemtrevligt

Oj, va stolt jag är över mig själv! Har för första gången i mitt liv sytt ett par gardiner och nyss kom de äntligen upp i köksfönstrena!


Lycklig Anna

På tisdag slutar lillebror nian. Helt sjukt va stor han har blivit! Tyvärr innebär ju det att det är hela nio år sedan jag slutade nian, men det är en helt annan historia. Självklart ska det firas att han är färdig med grundskolan med middag tillsammans med familjen.

Sen på onsdag är det Moas tur att firas. Ska bli kul att se var hon bor någonstans. Har ju faktiskt aldrig varit där. Får se vad jag kan hitta för födelsedagspresent åt henne bara?

På fredag kommer Happi, Nicke och Marie hit. Visserligen bara några timmar innan de och Simon drar vidare mot Jönköping och Dreamhack, men de kommer tillbaka efteråt och stannar några dagar. Och medan de är där kommer Lisa hit och hälsar på.


lillebror


Jag och Moa


Jag och Lisa

Måste

  1. Ställa in disk i diskmaskinen och eventuellt sätta igång den
  2. Sortera tvätten i tvättkorgen
  3. Sortera tvätten i IKEA-kassen
  4. Sortera alla mina kläder som ligger i en hög på golvet
  5. Plocka undan skräp från köksbordet
  6. Sy klart den sistsa gardinen
  7. Sätta upp gardinstänger
  8. Stryka gardinerna
  9. Hänga upp gardinerna

Mysig dag i HLD

Lånade mor och fars bil igår och åkte bort till Barkarby och IKEA. De har ju ny bil och det var första gången jag körde den. Fick motorstopp tre gånger innan jag ens hade backat ur carporten, sen en gång till precis utanför när vi skulle köra iväg. Sen gick det lyckligtvis bättre och bättre.

Gick ett varv på IKEA men de hade inte sånna där vanliga fula gardinstänger (ja, det var precis sånna jag ville ha) så vi åkte bort till resten av affärerna istället och hittade på Rusta. Blev även en glass i solen och några besök till andra affärer innan vi åkte hem. Lämnade av gardinstängerna, plockade upp en stor kasse med tvätt och åkte tillbaka till mor och far.

Spenderade resten av dagen där med att låna deras tvättmaskin, sola, läsa, umgås och äta middag.

I'm so far gone

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Omelett
Middag: Får se
Godis: -
Vill Ha: Biljetter till Take That på Wembley
Humör: Uttråkad
Gjort: Slappat framför TVn
Planer: Sortera tvätt
Köp: -
Låt: So far gone - James Blunt
Tittar på: Gossip girl
Bästa: Inte långt kvar till semester
Sämsta: Inte lika fint väder idag
Sjuka: -
Väder: Ok
Saknad: Anna och Sara

Lyckohjul?

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Macka
Middag: Sill och potatis
Godis: Äpple
Vill Ha: Gardinstänger till köket
Humör: Trött och seg
Gjort: Jobbat
Planer: Slappa
Köp: -
Låt: Summer of '69 - Bryan Adams
Tittar på: Big bang theory
Bästa: Redan helg igen
Sämsta: Att jag ska vara så trött
Sjuka: Mensvärk
Väder: Sommar
Saknad: Att ha en tvättmaskin i hushållet

Out of the blue, there I met you

Family and friends they were my life
I wasn't one for butterflies
but you give me love that I can't disguise
There will be times that we're apart
I want you to know you're in my heart
growing into a beautiful garden

Out of the blue, there I met you
showed me a life I can't see without you
and there's just no way
that I can fight these emotions
your energy's running through me
nobody can renew me like you
out of the blue
can this be true?

Femme Fatale Tour

Block B8, rad 3. Helt perfekt i mina ögon! Det är såklart kul att ha bästa platserna i hela arenan, men kanske inte till det priset. Framför allt inte när det inte är ens favoritartist. Nu kostade biljetterna 565kr och vi har faktiskt riktigt bra platser ändå. Så det 16 oktober sitter vi där, jag, Lisa och Jossi. Ska faktiskt bli skitkul! Har inte hört en enda av hennes nya låtar men det är ju nostalgi.


Det gick ju bra...

Planen var att jag för första gången skulle orka springa hela rundan. Det var ju så nära i torsdags! Men det gick inte alls. Knappt en tredjedel in fick jag världens håll så det slutade med att jag gick det mesta av det som återstod. Får satsa på nästa gång istället antar jag.

Springtur på fältet

Nu är det dags att vara hurtig!


Fegis-Anna

Kommer ingen stans med mina köksgardiner. Är rädd att de ska bli snea eller olika stora...

What will the neighbours say?

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Korvmackor och yoghurt
Middag: Får se
Godis: Inget än
Vill Ha: Sodavatten
Humör: Busig
Gjort: Kollat film
Planer: Åka och byta kolsyretuben till sodastreamern
Köp: Kolsyretub (snart)
Låt: Love machine - Girls Aloud
Tittar på: Nån inte allt för bra film och Gossip Girl
Bästa: Fortfarande ledig
Sämsta: Inte lika varmt ute idag
Sjuka: -
Väder: Sol, moln, hyfsat varmt, blåsigt
Saknad: -

Nada

Jag är dålig på att göra ingenting. Det är självklart helt underbart med långhelg och jag behövde verkligen vila ut. Men nu är jag utvilad och det är två dagar kvar. Jag måste helt enkelt hitta på något! Vet att jag i och för sig borde sy gardiner, men vill ju vara ute när det är fint väder...

Smaka på Stockholm

Calamares med aioli, knäckemacka med skagenröra, färska räkor, vårrullar och vit chokladpanacotta med jordgubbar. Helt ok middag om jag får säga det själv!

Snart börjar det nya året Lisa!

Greatest hitsen visste man ju om. Det sa sig ju självt att Syco skulle vilja mjölka ur det sista de kunde ur Westlife när de bytte skivbolag. Och visst, jag klagar inte. Det hade varit kul med ett helt nytt album men så länge det kommer ett album är jag mer än nöjd. Det som där emot var nyheter för mig är att första singeln kommer ut redan i augusti och att Mark har varit med och skrivit den. Och inte nog med det, det är en uptempolåt (ok, med Kians mått mätt innebär det väl något lika uptempo som Fool Again men det är i alla fall inte en ballad som alltid annars)! Förväntningarna är höga kan jag ju säga!!!

Länk till artikeln.


Plötsligt händer det?

Har legat ute på balkongen och solat både igår och i förrgår utan att bli det minsta brun. Men idag hann jag knappt vara där en timme innan jag insåg att jag måste in om jag inte vill bränna mig. Så nu blir det att läsa min bok i soffan en stund istället. Funkar ju det med.

Lördag

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Korv med bröd
Middag: På restaurangernas dag i Kungsan
Godis: Blir säkert en glass
Vill Ha: Lite färg på mina bleka ben
Humör: Mest bra
Gjort: Ingenting
Planer: Sola, åka in till stan
Köp: Mat
Låt: I got a feeling - Black eyed peas
Tittar på: Återstår att se
Bästa: Fortfarande ledig
Sämsta: -
Sjuka: -
Väder: Soligt och varmt!
Saknad: -

EM-kval

Dagens...
Frukost:
Te och korvmacka
Lunch: McDonald's
Middag: Klyftpotatis och tzatziki
Godis: Chips
Vill Ha: En svensk vinst i fotbollen
Humör: Bara bra
Gjort: Shoppat, solat, njutigt av att vara ledig...
Planer: Kolla fotbollen
Köp: Lite allt möjligt
Låt: Den som är i Stadiums reklam =S
Tittar på: Moldavien-Sverige
Bästa: Ledig
Sämsta: Att det var FÖR varmt på balkongen (38 grader i solen)
Sjuka: -
Väder: Soligt och varmt!
Saknad: När man fortfarande gick i skolan och fick träffa sina kompisar varje dag

SKHLM

Åkte ända bort till Skärholmen för att shoppa idag. Vi tänkte att vi ju ändå hade gott om tid i och med långledigheten. Var väl egentligen som vilket centrum som helst, men såklart kul att se något nytt! Kom hem med en ny handväska, ett bokstöd, en t-shirt och en papperskorg.

Nu blir det häng på balkongen med en bok. Sola lite innan det är dags för fotboll!


Utsikt från balkongen igår

Nöjd och glad

Dagens...
Frukost:
En kopp te
Lunch: Chiliconcarne
Middag: Grillad kykling, klyftpotatis och tzatziki
Godis: Naturgodis
Vill Ha: Middag (är jättehungrig!)
Humör: Alldeles underbart bra
Gjort: Handlat, solat, läst, joggat, slappat...
Planer: Har inte en enda plan för kvällen
Köp: Middag och snacks
Låt: I got a feeling - Black eyed peas
Tittar på: She's all that
Bästa: Ledig
Sämsta: Att solen försvinner från balkongen vid 17.30
Sjuka: -
Väder: Soligt och varmt!
Saknad: -

Centrum, sol och tzatziki

Gick en sväng till Sollentuna efter lunch då solen inte behagade visa sig bakom alla molnen. Men sen när vi väl kom hem var det hur varmt och soligt som helst på balkongen så har legat där ute i två timmar och läst. Riktigt skönt. Nu ska jag göra rent utemöblerna, sedan blir det grillad kykling, klyftpotatis och tzatziki till middag. Mums!

Kristi flygare

Har drömt jättekonstiga drömmar inatt. Först rånade jag och småsyskonen en bank, gömde pengarna i mamma och pappas garage och gick upp och åt middag i mörkret. En stund senare stannade det en bil på uppfarten, de var också rånare och skulle helt ovetande om vårat bankrån råna mamma och pappa. Så vi tände kökslampan för att visa att någon faktiskt var hemma. Det funkade och de gick istället till våra grannar, H och B. Sen vaknade jag.

När jag somnade om igen drömde jag istället hur det stod en gubbe på vår balkong och ville in. Våran balkong bor då alltså på fjärde våningen så vi blev ju lagom chockade att det stod någon där. Vaknade, somnade om, drömde nästa konstiga dröm osv.

Nu är jag i alla fall uppe och ska strax ta en kortare springtur. Sen blir det nog mest slapp på balkongen.

Fan va gammal jag är!

  • Lilla sjöjungfrun kom ut 1989. Det är närmare i tiden till första månlandningen än idag.
  • Skönheten och odjuret kom ut för 20 år sen
  • Titanic kom ut för 14 år sen
Behöver jag säga mer än så?

SÅ välbehövligt

Tog ut den lilla övertiden jag hade och gick hem redan 15.20. Nu är det fem dagars helg som gäller och oj, va skönt det ska bli! Ska (förutom ikväll då vi måste dammsuga och lite annat) försöka att hålla mig från alla mina måsten (som enligt Simon inte alls är måsten utan egentligen bara saker jag vill göra?) och mest bara ta det lugnt och vila upp mig!


Senaste långhelgen spenderades här

RSS 2.0