For you

Hihi


Putsa, feja och festa

Morgonen spenderades med Wall-E. Riktigt söt film! Efteråt bar det av till Systemet. Sen när vi kom hem har vi varit duktiga och både städat och diskat. Börjar se riktigt snyggt ut i lägenheten nu! Blir dock middag på krysset så vi slipper mer disk i alla fall just nu.

Sen ikväll kommer Anna och Bosse hit. Tror vi ska kolla Melodifestivalen lite grann. Traversen efteråt sen i alla fall =)

Idagdagen

Kanske ska ta och skriva några rader om dagen.

Började imorse med möte med klassen om vårat arbete i International Marketing. Höll inte på att ta mig ur sängen imorse men när jag väl kom till skolan hade vi faktiskt riktigt roligt. Hem sen för att tvätta. Gick ju lagom bra eftersom den ena maskinen inte ville fungera. Fick starta om den två gånger innan den äntligen tvättade klart. Blev även en sväng till coop med Anna efteråt. Hon köpte bara lite mer och lite tyngre saker än mig.

Nu blir det slappa resten av kvällen!

Idioti Ryanair, idioti!

Ryanair ska börja ta betalt om man vill gå på toa under flygningen. Suck! Inte för jag brukar gå på toa på flygplan men ändå. Även om han VDn tror att det inte finns någon i världshistorien som boardat ett flyg utan minst ett pund i kontanter så kan jag meddela att det har det visst! Ungefär varje gång jag flyger faktiskt.

  1. Man har oftast inga kontanter alls på sig
  2. Jag plockar aktivt ur alla mina småpengar för att dom inte ska pipa i säkerhetskontrollen
  3. Varför skulle jag ha pund med mig?! Är ju väldigt tvkesam till att det kommer kunna gå att stoppa i en svensk tia
Idioti är vad det är!

Trötter!

Kände inte alls för att gå upp imorse.

Segis

Skulle kunna somna just nu. Kanske är lite middag jag behöver egentligen men först ska Simon spela klart den banan han håller på med.

Har i alla fall gjort det mesta på min lista för idag. Disken är kvar men det får jag väl fixa sen antar jag.

Torsdagens planering

Det här har jag att se fram emot idag
  • Ta ut pengar
  • Köpa gymkort
  • 1½h föreläsning i International Marketing
  • Kortare möte med gruppen i Marknadsföring av tjänster
  • Stan med Lisa
  • Diska
Känns kanske inte som det roligaste jag gjort i mitt liv men tror att det blir en bra dag ändå! I alla fall om man bortser från disken.

Hittat hos Ewe

20 frågor:

Var du ett lugnt eller busigt barn?
Svar:
Jättelugnt har jag hört...

2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
Svar:
Man kan roa sig mer i snön men gillar storstadssemester i solen bäst!

3. Vad tror du att du gör om 5 år?
Svar:
Om mina och Simons planer går som vi har tänkt är jag nog mammaledig då... shit! jag börjar bli gammal!

4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
Svar:
Väldigt sällan. Har ingen ork att läsa mer än kurslitteraturen.

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Svar:
Nicky Byrne

6. Hur är du klädd just nu?
Svar:
Jeans, vit tröja

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Svar:
Knyta ihop köksskåpen. Lärde mig av Alfons Åberg tror jag.

8. Har du åkt ambulans?
Svar:
Nej.

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Svar:
Klumpesnusk

10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
Svar:
Irländsk engelska

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
Svar:
Jobbat på Trästockfestivalen

12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
Svar:
Fixat massa med Melodifestivalbloggen

13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
Svar:
En kompass och en karta över Skellefteå

14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Svar:
Är inte jätteotrevig i alla fall

15. Vilken film såg du senast på bio?
Svar:
Benjamin Button tror jag

16. Kan du nämna tre skånska ord?
Svar:
Nej

17. När känner du dig som snyggast?
Svar:
När mitt hår inte leker troll

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
Svar:
Ibland

19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
Svar:
Hihi lilla Anna busar mkt...

20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Svar:
Någon med Bryan Adams

Kollade min gamla blogg

Hade fått en kommentar från Gerd... typ min farfars kusin eller något sånt tror jag hon är. Hon har huset bredvid oss i Brännmyra i alla fall. Var inte direkt var jag hade förväntat mig men kul var det!

Hon skrev:
Jaså Du bloggar om Brännmyra, det är bra så många får läsa om oss.
Kram
//Gerd


Tror visserligen jag bara skrivit att jag skulle dit i somras menmen. Så kan det gå!

Tänk om...

...all snö hade varit borta nu. Då hade jag kunnat ta med mig plugget ut på balkongen istället för att sitta här i min ensamhet och bara längta ut. Är verkligen jättefint väder idag. Nollgradigt och strålande solsken. Längtar verkligen till det blir vår på riktigt. Älskar vintern, men nu får det vara nog! I ren protest mot den långa vintern körde jag på täckväst idag istället för mig stora tjockisjacka. Mössa, halsduk och vantar åkte givetvis på det med, men det kändes ändå lite mer som vår när vinterjackan inte var med mig.


På expen

Har suttit hela morgonen nu med bokföringspärmen. Nu är det dock slut på saker att göra i pärmen så istället sitter jag och väntar på att Simon ska komma hit så vi kan äta lunch innan jag tar tag i något nytt, Lilla Anna är hungrig!

God natt!

Är en dag imorgon också. En ganska lång dag också misstänker jag. Blir expen tio till halv två, sen hem och plugga färdigt den här delen av slutarbetet i Internationell marknadsföring. Och vad jag hörde av Fluffy har jag en hel del att göra på expen också... suck, pust, stön! Men blir väl så när man absolut inte har tid att vara där en vecka pga Melodifestivalen och sen blir sjuk veckan där på. Synd bara att plugget var tvunget att hopa sig också. Finns ingen möjlighet att jag ska hinna sitta mer på expen än vanligt. Skolan måste ju ändå komma först. Menmen, nu blir det i alla fall sänggång.

God natt!

Bucketlist

Tim pratade på föreläsningen idag om att skriva en bucketlist med 100 saker man vill göra innan man dör. Tänkte att det faktiskt skulle vara en ganska kul grej så jag har nu börjar skriva ihop en lista. Och det var ju inte det lättaste. Är än så länge uppe i 19 saker. Allt från att flyga luftballong till att åka skidor i Alperna till att bli stor och gifta mig. Men det fattas ju 81 saker. Kanske inte meningen att man ska komma på alla på en dag...

Någon som har något tips? Vad vill jag göra egentligen?

Tillbaka i vardagen

Nu känns det verkligen att man är tillbaka i vardagen. En och en halv timmes föreläsning imorse följt av dammsugning och plugg. Är arbetet i Internationell Marknadsföring jag håller på med - "Dare to care". Vi ska på något sätt förändra världen men hur tänker jag inte avslöja här, mer än att jag idag skrivit lite mer än en halv A4 om World Childhood Foundation. Känner mig egentligen inte jättepeppad men det känns inte jättetråkigt heller så det blir nog bra tillslut!

Ikväll blir det massa gott och massa mys dock. Börjar med en så kulinarisk middag att vi beställt pizza från pizza.nu. Älskar den sidan! Musmigt värre och nu var det riktigt länge sen sist! Senare blir det NCIS och till det en varsin semla. Kan det bli mycket mumsigare?!

Länge sen sist

Men nu är det dags att gå till skolan igen. Var ju sjuk förra veckan så då blev det att dö i soffan istället, något jag gärna skulle göra nu också men den lyxen är inte tillåten längre. Även fast jag fortfarande hostar som en tok. Tur att jag bara går till kvart i tolv. Sen ska jag hem och börja på arbetet i Internationell marknadsföring och helst hinna med att dammsuga lägenheten också. Visst låter det oerhört roligt?

Men lite kul ska jag ha idag också. Semlor och NCIS är ju aldrig fel!

Hur svårt kan det vara?

Jag bad dig höra av dig dom gångerna du blir senare än vanligt. Jag vet att du inte alltid vet om du blir sen eller inte men när klockan hunnit bli mer än då du vanligtvis är hemma, är det så svårt att ringa då? Eller är det för mycket begärt?

Kära dagbok...

...idag var första gången jag såg ett tåg i Skellefteå. Jag och Simon var på väg till Studiefrämjandet för att lämna tillbaka fylleglasögonen och när vi var nästan framme var vi tvungen att stanna upp och titta. Bommarna fälldes ner och efter en (lång) stund kom det så ett tåg. Ett väldigt kort tåg men ändå ett tåg. Är väl egentligen inte en så väldans spännande händelse men någon gång ska ju vara den första och då ska det minsann dokumenteras!

Phösarutbildning 2009

Då var man hemma igen. Kan dock inte påstå att jag varit med så mycket på utbildningen. Har mest hostat och sovit hela tiden känns det som. Men det är väl sånt som händer när man är sjuk. Men det jag var med på var som vanligt riktigt roligt och det verkar vara ett riktigt bra phösargäng!

Orkar inte riktigt skriva något så lägger upp några ytterst få bilder här så får ni kolla dom andra bilderna på Facebook sen.




Snart bär det av

Hörs igen på söndagkväll!

Eftermiddagarna är bättre...

...än förmiddagarna. För tillfället mår jag faktiskt ganska bra. Ganska bra innebär förståss en riktigt hemsk hosta och lite potatismos-känsla i huvudet. Men för tillfället duger det. Helt otroligt vad några ord kan göra. Visste så klart redan att du bryr dig, men nu vet jag det ännu mer och jag blev verkligen jättelycklig av allt du sa. Älskar dig sötnos!


Coopat

Jag vet att jag klagat en hel massa i bloggen den här veckan, men det blir väl så när man är sjuk. Gick till coop nyss och köpte lite mat och dricka inför imorgon. Var även inne på Apoteket och köpte alvedon och hostmedicin. Gick väl helt ok att ta sig dit men på väg hem började det bli en alldeles för lång promenad. Usch va jobbigt det var!

God morgon!

Eller i alla fall morgon. Hade ju tänkt var frisk till idag men tyvärr höll ju inte hostan med. Just nu vet jag inte om jag kommer orka med den långa promenaden till Medlefors. Att vara där lär nog inte vara något problem, hoppas jag iaf... vill ju så gärna. Men vet som sagt inte hur jag ska orka ta mig dit. Men blir en vända till coop idag så får väl se hur den promenaden går innan jag bestämmer mig...

Usch! Jag vill ju!

Nyduschad

Känner mig mycket bättre nu. Har till och med tagit en dusch så känner mig hyfsat fräsch. Om bara hostan kunde försvinna och jag skulle bli lite piggare så jag orkar göra ngt vettigt så skulle det vara skitbra!

Faktiskt

Vore ju kul om folk började ta oss seriöst!

Artikel 1
Artikel 2

Bara för kul

Hittade lite bilder från förra årets Phösarutbildning. Hoppas det blir lika roligt i år!


Lisa, Amir och jag


Samling på parkeringen


Snyggaste glasögonen!




Det va ju det där med fyrkanten...


ÖPH


ÖPH i bikini. Och Chinook badade visst också


Visst ser vi ganska dumma ut?

För övrigt, om någon vill läsa mitt blogginlägg om förra året så finns det här. Men om man aldrig varit där förut och ska dit på fredag är det kanske roligare om allt är en överraskning...

På bättringsvägen

Vaknat en hel massa gånger under natten för att jag hostat så mycket men sen när jag vaknade vid 11.30 mådde jag faktiskt ganska bra. Hostar fortfarande som en tok men jag är ganska pigg. Så förhoppningsvis är jag frisk imorgon. Vore skönt att ha en dag då jag är frisk innan det är dags att åka på phösarutbildningen. Visserligen går det väl ändå men det vore skönt. Och jag vill ju absolut med på utbildningen!

Men idag blir det bara att ta det lugnt. Om jag mår bättre ikväll kanske jag tar en dusch men annars kommer jag nog vara bosatt här i soffan hela dagen.

Det blev ju inte mycket bättre

När jag vaknade imorse hade jag ännu mer ont i halsen och dessutom feber. Jättekul. Vad som dessutom är ännu roligare är att nu när Simons Xbox har gått sönder så vi måste kolla på DVD på hans lilla dator slutar mitt internet fungera. Det går inte att göra båda samtidigt. Suck! Är ju ungefär vad man orkar med när man är sjuk...

Men för att vara lite mer positiv är det ikväll dags att fira "Våra hjärtans dag".
Hade ju inte riktigt tid i lördags så vi flyttade det till ikväll istället. Mys!

Ont i halsen

Kan det inte bara sluta göra ont? Suck!

Sitter för övrigt och glor på TV. Är aldrig något vettigt på måndagar men Two and a half men får duga just nu. Sova hade ju varit ett alternativ, om jag varit trött dvs. Men har man sovit mer eller mindre hela dagen får man väl kanske skylla sig själv. Får glatt kolla TV och vänta på att Simon ska komma hem från Ekroth. När han kommer hem får jag ju sällskap i alla fall så då behöver jag inte vara lika uttråkad. Nej, TVn var det...

Färdig

Nu är midtermen äntligen färdig! Var på tiden. Resten av kvällen blir bara slappa...

Midterm

Har egentligen ingen lust att plugga. Eller egentligen har jag ingen lust att göra någonting annat än att sova eller möjligtvis kolla på TV. Men midtermen ska in imorgon och jag har därför inget val. Som tur är är det bara pyttelite kvar att göra nu. Ska skriva ett hot och en möjlighet (angående framtida jobb) sen är det klart. Synd bara att jag har slut på ideer.

Hjälp?

Sjukling

Va i skolan en stund imorse men gick hem efter en timma och sov. Så nu har jag vaknat och det enda som känns bättre är att jag inte har ont i huvudet. Suck, vill inte vara sjuk ju!

Pyssel

Innan har jag haft alla mina konsertbiljetter (och diverse andra biljetter) upphängda på väggen. Nu håller jag på att flytta alla till en liten bok så att jag kan skriva några rader om alla. Har hunnit med 32 stycken än så länge. Det går inte fort och med tanke på att jag har 79 kvar att skriva om (efter Il Divo konserten om en månad har jag 80...) kommer det ta tid. Men det är ganska roligt så jag klagar inte. Är faktiskt kul att tänka tillbaka på allt man gjort. Första konserten jag gick på var Tomas Ledin 1997. Då var lilla Anna bara 11 år. Men det var 2002 och framför allt 2003 som jag började gå på riktigt många konserter. Men det är ju så roligt! 112 konserter på 12 år...

Här är listan på (nästan) allt jag varit på.

Bilder från veckan


Arenan


Här byggs det inne i arenan


Skyltar


Måns på Välkomstfesten


Måns på VIP-festen


Markoolio innan Genrepet


Lisa spelar SJ-Jeopary i tältet


Massor av ballonger i publiken


Lili & Sussie


H.E.A.T


Amy Diamond


Måns Zelmerlöw

Hittade hos Emma

1. När gick du upp i dag? 11.50

2. Diamanter eller pärlor? Diamanter kanske... neither really

3. Senaste filmen du såg på bio? Banjamin Button

4. Favorit tv-program? Gossip girl, one tree hill och greys anatomy

5. Vad åt du till frukost? Chili con carne

6. Vad är ditt / dina andranamn? Katarina

7. Din favoritmat? Finns ju inget som är så gott som löjromstoast

8. Vilken mat gillar du inte? Köttbitar och blomkål

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Westlife - Back home

10. Vilken bil kör du? Mamma och Pappas dom gångerna jag är hemma

11. Vilken är din Favoritmacka? Löjromstoast måste jag väl svara igen då...

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Folk som tror dom är bättre än alla andra

13. Vilka är dina favoritkläder? Så länge det är mysigt spelar det ingen större roll

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Just nu Dublin med Lisa, Malin och Läcki

15. Favoritklädmärke? Har inget

16. Var vill du dra dig tillbaka? Inget jag funderat över

17. Favorittid på dagen? Beror på

18. Var är du född? Löwet... hmm... det ligger i Upplands Väsby va?

19. Vilken är din favoritsport att se på?
Konståkning

20. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola

21. Fotboll eller ishockey? Fotboll

22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Egentligen morgonmänniska

23. Pedikyr eller manikyr? Varken eller

24. Några spännande nyheter att berätta för oss? Har fortfarande bara Melodifestivalen i huvudet....

25. Vad ville du bli när du var liten? Mamma Ingrid (min mamma för er som inte vet) =S

26. Bästa barndomsminnet? När pappa var clown på mitt kalas. Tror jag fyllde 7...

27. Varit i Afrika? Nej

28. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Hahahaha nej

29. Varit med om en bilolycka? Har åkt av vägen men kan inte påstå att det riktigt kan klassas som en bilolycka

30. Favoritdag i veckan? Olika

31. Favoritblomma? Liljekonvaljer (stavning?)

32. Favorit-snabbmatsrestaurant? Subway och McDonalds

33. Äger du en cykel? Ja, men det är för mycket snö ute för att använda den nu

34. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Handlar inte för pengar jag inte har. Idioti är vad det är!

35. Lägg-/sovdags? Brukar bli runt 23

36. Senaste personen du delade en middag med? Simon

37. Vad sysslar du med just nu? Slappar och kollar reprisen av Lets Dance

38. Favoritfärg? Beror på på vad

39. Hur många tatueringar? Ingen

Vilken vecka

Den här Melodifestivalveckan har verkligen varit jätterolig, men oj va trött jag är nu! Ska göra så lite som möjligt idag. Plugget får jga ta tag i igen imorgon tror jag bestämt. Ska vara duktig och plocka undan min enorma klädhög och kanske diska lite. Annars ska jag bara slappa framför TVn och pyssla lite med min konsertbiljettsbok.

Men nu blir det lunch.

Gratis igen

Igår fick vi ju gratisbiljetter till genrepet eftersom vi jobbat i veckan. Idag vann Lisa biljetter till ikväll så blir ytterligare en gratisgång. Nice nice! Och tack för biljetten Lisa =)

Genrepet

Om det är någon som inte vill veta förrän imorgon föreslår jag att ni läser här istället.

Here it goes:
Lili & Sussi
Oj vad förvånad jag blev! Trodde inte alls att dom skulle vara bäst! Har ju lovat Måns att jag ska rösta på honom men får nog skicka iväg två röster imorgon...



Lasse Lindh och bandet
Sämst ikväll men ändå bättre än många i Göteborg.



Jennifer Brown
Halvtråkig låt men oj så bra hon sjöng! Me kinda likes...



H.E.A.T
Skitcoola men inte riktigt min stil.



Markoolio
Jag asgarvade från början till slut! Låten var jättedålig men scenframträdandet helt underbart bra. Blir putt om han inte kommer till Globen men han får absolut inte vinna!



Amy Diamond
Blev lite besviken. Låten började bra och det var ett coolt framträdande men refrängen var bara sådär.



Cookies & Beans
Bättre än låtarna dom sjöng i tältet men nje... det funkade men inte mer än så. Till och från lät det dessutom misstänkt likt en låt från förra året



Måns Zelmerlöw
Tight mellan honom och Lili&Sussi. Riktigt riktigt bra var det! Tror dessutom han går hem bättre utomlands så vi hejar på honom!


Usch vilken tråkig fest!

Om det var någon som hade velat gå på välkomstfesten för melodifestivalartisterna i Skellefteå och inte kom in behöver ni inte vara ledsna för det. Usch vilken tråkig fest det var! Kände mig helt malplacerad från första stund och ville inget hellre än att tiden skulle gå så jag kunde gå hem. Var omöjligt att ta sig fram till någon av artisterna för det var hela tiden någon reporter som hoppade fram precis framför oss, när vi minst anade det. Men det blir väl så när man inte är van. Vi kände ju inte att vi riktigt ville störa någon.

Fick i alla fall prata med Måns en liten stund och han kände igen oss från när vi intervjuade honom för någon vecka sen. Men det var nog det enda roliga.

Nu ska jag sova!

Gårdagen

Dagen började med skola. Marknadsföring av tjänster för att vara exakt. Hade även info om C-uppsatsen. Redan dags för den, usch! Efteråt gick vi in till stan och kollade lite i Melodifestivaltältet och så. Orkar inte skriva så mycket just nu så det kan ni läsa om här.

Ska för övrigt iväg till tältet idag också. Sen ikväll blir det Välkomstfest.

Fullt upp!

Lunchmöte var det alltså ja. Planerade en hel massa och gick sen runt och fotade diverse saker på stan. Vad kan ni ju kolla här.

Efter det blev det lite dötid hemma hos Lisa innan vi mötte Åsa och resten av Melodifestivalgänget uppe på arenan. Kollade runt lite där och pratade lite med projektledaren Gunnar.

Lunchmöte

Jag, Lisa, ett schema och lunch. Om man tar allt det på samma gång borde det väl bli ett lunchmöte? Va seriöst! Men här ska det planeras! Melodifestivalvecka och vi ska försöka vara överallt hela tiden. Eller nått. Men kul ska det bli! Hoppas bara att Skellefteborna är i alla fall lite roligare än vanligt och faktiskt orkar ta sig ut på stan!

Duktig!

Vet inte när jag pluggat så mycket som jag gjort idag (förutom precis innan tentor). Är nästan klar med midtermen och har läst ett kapitel i tjänstemarknadsföringsboken. Ska se till att läsa ett kapitel till men måste diska och fixa lite småsaker också.

Melodifestivalvecka

Det börjar närma sig! Har en känsla av att vi kommer ha riktigt mycket att göra den här veckan! Framför allt från onsdag och frammåt. Får se till att göra klart midtermen senast imorgon alltså. Men en kul vecka ska det bli! Inte för jag vet riktigt vad vi ska hitta på men det återstår att se...

Ni glömmer väl inte att läsa här? *hint hint vink vink*

Vaken

Sitter och väntar på att antingen lillasyster eller älsklingen ska vakna så passar på att blogga lite.

Lisa kom över igår kväll och åt middag, kykling med chilicremefraishesås och klyftpotatis. Mums! Efter det var det dags för Melodifestivalen. Vilken katastrof! Alcazar var ju visserligen bäst men hur tänkte folk som röstade på Emilia och framför allt Caroline af Ugglas?! För att inte tala om, hur tänkte den internationella juryn egentligen? Nej, om jag hade fått bestämma hade det sett ut så här:

Globen
Alcazar
Jonathan

Andra chansen

Marie Serneholt
Scotts

Menmen, Traversen sen.
Var jättelite folk där först men efter kanske en timma trillade det in en hel hög med folk! Riktigt kul hade vi, eller jag i alla fall... om Jossi hade kul får ni fråga henne, men det tror jag! Fick dessutom skjuts hem av Linneas mammas man eller hur det nu var, tack så mycket!

Sen måste jag ju bara påpeka att min favorit TV-dag äntligen är tillbaka! One tree hill och Gossip Girl, kan det bli mycket bättre? Nej, precis! Det kan ju inte det. Får bara hoppas att Jossis buss inte går så jag missar det, får väl vara lite lagom gammaldags i så fall och spela in det.

Shopping!

Jag och lillasyster kom precis hem från stan. På grund av vädret var promenaden framför allt dit men även hem inte det roligaste jag varit med om. Men inne i stan hade vi kul! Jossi köpte sig en ryggsäck och jag köpte följande

  • Svart och grårandig klänning/lång tröja (198kr)
  • Gråa jeans (99kr)
  • Brun polotröja (29kr)
Som hittat!

12 poäng till!

Yes! Jag klarade min juridiktenta! 12 stycken högskolepoäng till till Anna. Hade för övrigt 26 poäng på tentan. Om jag kommer ihåg rätt var 24 godkänt men vad spelar det för roll att jag inte fick full pott?! Det viktigaste är ju att klara!

Det går frammåt

Simon har åkt till Luleå, Jossi är på väg till Skellefteå och jag har nästan fixat klart allt på min att göra lista. Har bara lite disk samt att torka av tv-rummsbordet kvar. Känner mig riktigt duktig. En och en halv timme har jag på mig dessutom. Sen ska jag hoppa i täckbyxorna och gå och möta lillasyster.

Sitter för övrigt och slökollar på MTV just nu. Euro top 20. Kommer ihåg när man gillade nästan alla låtar som var med. Men det är väl säkert tio år sen. Nu blir man snarare chockad när det kommer en bra låt. Men det kanske går så när man har nästan samma musiksmak nu som när man gick på mellanstadiet.


Fantastisk början på dagen!

Vaknade klockan fem imorse med världens mensverk. Suck! Jag ska inte ha mensen förrän i början av nästa vecka ju! Så jag sitter och knaprar alvedon och hoppas att jag ändå på något sätt kan lyckas göra allt jag har tänkt göra idag.

  • Gå till Swedbank
  • Handla lite småsaker på ICA
  • Pussa hejdå till älsklingen
  • Tvätta
  • Dammsuga
  • Städa toan
  • Diska
  • (Plugga internationell marknadsföring)
  • Hämta lillasyster vid busstationen

Det snöar fortfarande!

Och det ska tydligen snöa i tre dagar till! Man börjar ju nästan undra om man kommer kunna ta sig ut på söndag eller om hela huset ligger under snö då. Den som lever får se.

Men för att se allt från den ljusa sidan kan man ju alltid gå ut och leka i snön. I rätt utrustning då såklart. Vilket självklart innebär det vanliga + täckbyxor och skidglasögon.

Men ser faktiskt fram emot helgen. Har visserligen inte planerat att leka i snön. Men lillasyster kommer ju hit! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer än att ha slappkväll imorgon och sen middag, Melodifestival och Traversen med Lisa på lördagkväll. Skulle väl inte bli så förvånad om det blir mycket innomhuslekar. Men ska bli kul! Lilla Anna saknar sin lillasyster!

Nu har jag tinat!

Så jag tänkte ge mig på att försöka förklara för er som inte är i Skellefteå hur mycket det faktiskt snöar. Det kanske inte är det värsta i världshistorien men det räcker gott och väl som det är!

Det skulle komma 40cm snö idag. Jag tror visserligen inte att det har kommit mycket snö men det är på god väg! Till exempel har vi, trots att det blåser som aldrig förr, typ 10cm nysnö på vårat balkongräcke.

Jag skulle för övrigt inte tackat nej till ett par skidglasögon när jag gick till och från skolan. Och pulsa fick jag göra också. På vissa ställen var det snö upp till knäna!

Men man kanske visar bäst genom bilder... Kanske dock borde påpela att själva ovädret inte ville fastna på bild, men ni kan ju se hur mycket snö det är i alla fall!

Från vardagsrummet:


Från köket:






Från lilla rummet:



Inte en sekund till...

...tänker jag vara utomhus idag! Usch vilket väder!

Snöstorm

Visserligen gillar jag snö men jag hade ju helst sluppit att gå ut idag!

Förändring

Köpte en tavla på stan idag. Den har nu fått byta plats med ko-tavlan. Frågan är bara var ko-tavlan ska få bo nu? Helst på en vägg som är lätt att skruva i!

Vad tycks? (Jag vet att tapeterna inte är dom finaste menmen...)


Stular...

Fick lite kort från Lisa från i helgen som jag stular och lägger upp... Hope you don't mind!


Amir, jag och Lisa


Jag som försökte se söt ut på dansgolvet. Det ooh så fulla dansgolvet...

Lunch

Har lunch just nu så passade på att gå upp till en datorsal och kolla lite grejer innan det är dags att gå till Expen igen. Ska sitta och fylla i massa kassaraporter där sen fram till halv två. Då blir det stan en sista gång med Amir. Tror att Lisa skulle med en stund också. Får inte heller glömma att gå förbi mackarna och hämta ut min bok på väg hem...

God morgon!

Eller i alla fall morgon! Vaknade med världens huvudvärk som efter en alvedon börjar ge med sig lite grann i alla fall. Men uppe är jag och ska snart till Expen. Hade ju hoppats att hon på banken hade varit där idag så jag hade kunnat komma förbi med CV och så, men det blev på fredag istället. Det enda som inte är så bra med det är att jag kommer missa början av tvättiden som börjar kl10. Och inte heller kan jag boka en senare tid eftersom jag ska möta Jossi i stan. Får man vara så elak att man utnyttjar att man har två tvättkort och bokar dom bra maskinerna från 10 till 16?

Fullt upp! Igen...

Känns som att jag har tusen saker att göra just nu. Även fast jag redan bockat av dagens planering och så smått börjat på morgondagens...

Ska i alla fall plugga i en timma nu, sen blir det Top Model. Sen får vi helt enkelt se vad som händer...

Omstrukturering

Eller något åt det hållet. Våran musiklektion har i alla fall blivit inställd idag (och för en gångs skull hade hon faktiskt en vettig anledning till det så kan inte bli irriterad den här gången). Så istället slutar vi 11.45 och min och Lisas Dolmiomiddag blir istället en Dolmiolunch.

Tyvärr innebär ju det att musiken har blivit flyttad till imorgon och därför (förlåt förlåt förlåt!) kommer jag inte hinna gå till stan med Amir imorgon, eller någon annan gång den här veckan. Lite synd eftersom han åker på fredag, men vad gör man? Kan ju inte skippa lektionen...

Färdigt!

Nu är arbetet om Amanda Jenssen färdigt. Var väl inte direkt det roligaste arbetet jag gjort men förhoppningsvis blir jag godkännd och slipper tänka nå mer på det!

Ikväll blir det dels att hjälpa Simon att skriva ihop en planering för dom närmsta veckorna, dels plugga lite marknadsföring av tjänster. Har ju lovat mig själv att läsa boken och stryka över det viktiga innan det är dags att tentaplugga så då är det ju bäst att jag faktiskt gör det också! Men först blir det middag...

Jag tror på dig.

Heja Pettson du ar bast.
Stadar battre an en hast.


Vet inte om det överhuvud taget hjälper men jag tror på dig och finns där för dig på vilket sätt du än vill. Det löser sig!


Positivt/Negativt

Har inte alls sovit bra inatt. Å ena sidan är jag verkligen jätteglad men samtidigt är jag ledsen och orolig. Men jag antar att du vet det redan. Det finns hur många negativa saker som helst med det här. Jag kan bara komma på en positiv. Men det spelar ingen roll för det positiva väger alltid över det negativa i det här fallet. Det spelar ingen roll hur många negativa jag kan komma på för den positiva är viktigast.

Positivt
- Ett ex-jobb som mycket väl kan leda till ett jobb som leder till... framtiden.

Negativt
- Långt ifrån varandra (olika länder)
- Dyrt att hälsa på varandra
- Dyrt att ringa
- Ensamt
- Jag kanske inte har råd att bo kvar på 38

Och som jag sa igår, ta inte det här på fel sätt. Jag måste bara få det ur mig...

Puss!

Ska inte hypa upp det och säga grattis innan du vet helt säkert... men jag tror det kommer gå bra! Håller alla tummar jag har.

Älskar dig!

Mysigt väder = mysig promenad




Kul kväll!

Var en riktigt rolig kväll igår. Började med att vi åt tacos tills vi blev jättemätta men inte så jättemätta som man vanligtvis blir när man äter tacos. Efteråt satte vi oss i Amirs säng och kollade på Disneydags. Jag somnade. När jag vaknade var det inte så länge kvar till körslaget så vi hämtade chips och kollade lite youtube videos.

Körslaget ja, vad ska man säga eg. För det första kan man ju undra varför folk är så dumma att dom inte inser hur bra Grace Kelly var utan röstade så Eriks kör fick sjunga Jennie let me love you igen. Skittråkigt. För det andra kan man ju undra varför folk är så dumma att dom inte heller inser att ingen utom Helen Sjöholm kan sjunga Gabriellas sång. Och sist men inte minst, hur tråkiga var dom inte när dom sjöng den sista låten?! Båda körerna. Riktigt mesigt var det! Det känns jättefel att tv4 tyckte att Cans och hans kör var så bra förra året att dom måste ha en favorit i repris (fast annan låt) i år. Det känns jättefel att körerna klädde sig som dom gjorde eftersom det ju faktiskt är en kärlekslåt och sist men absolut inte minst så känns det jättefel att en kör på 20pers (eller vad dom nu är) inte kan komma i närheten av att göra låten så mäktig som den ju ska vara. Kolla liksom det här, han är en person och gör det tusen gånger bättre!



Hur som helst gick vi efteråt till Natalie en stund innan vi gick vidare till Traversen. Var för det mesta en riktigt riktigt rolig kväll... och gubben som jag och Amir träffade på Krysset, ska vi ens kommentera honom? Tror nog inte det!

RSS 2.0