Grattis!

Min älskling har fått jobb!!!!


Orkar inget annat

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Återstår att se
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: Ledigt på kvällen
Humör: Jag bara är
Gjort: Vaknat
Planer: Tvätta, jobba
Köp: -
Låt: Stranded - Lutricia McNeal
Tittar på: -
Bästa: Sovmorgon?
Sämsta: Jobba stängning
Sjuka: Småhostig
Väder: Soligt men kallt
Saknad: Ordning och reda i lägenheten

Dagens

Dagens...
Frukost:
Rostmacka och te
Lunch: Donken
Middag: Pyttipanna
Godis: Glass
Vill Ha: Jobbet
Humör: Allt möjligt
Gjort: Jobbat
Planer: Kolla Idol
Köp: Mat för 860kr =O
Låt: Stranded - Lutricia McNeal
Tittar på: Idol
Bästa: Ska på en tredje jobbintervju
Sämsta: Jag tror ni vet det vid det här laget
Sjuka: Småhostig
Väder: Soligt men kallt
Saknad: Ordning och reda i lägenheten

När man talar om trollen

Satt på sängkanten imorse och tänkte "kan dom inte ringa från jobbintervjun snart, bara jag får veta...". En minut senare ringde dom. Det var inte det beskedet jag hade hoppats på men det var definitivt inte ett nej heller. Istället ville dom att jag skulle komma dit på ytterligare en intervju och träffa ännu fler personer. Med andra ord en tredje intervju på ett och samma ställe. Dom är ju inte snabba för fem öre, men det gör mig ingenting. Jag är fortfarande med och jag har fortfrande chans att få jobbet. Dock undrar jag hur många som får komma på den här tredje intervjun? Vi var bara fyra som fick komma på en andra så det kan ju inte vara speciellt många alls.

Me against the music

En låt som gör mig glad:

 

En låt som får mig att vilja dansa:

 

En låt om gör mig ledsen:

 

En låt som jag är så otroligt trött på:

 

En låt som tar mig tillbaka till ett ställe/minne på en sekund:

 

En låt som är förknippad med en rolig resa:

 

En ny låt som jag diggar:


Jag vet inte

Dagens...
Frukost:
Rostmacka och fruktsallad
Lunch: Donken
Middag: Lite blandat
Godis: Fruktsallad och glass
Vill Ha: Svar
Humör: Allt möjligt
Gjort: Jobbat
Planer: Slappa
Köp: -
Låt: Freestyler (heter den så?, det var Bomfunk MC som sjöng den va?)
Tittar på: Idol
Bästa: Jobbade dagtid för en gång skull
Sämsta: Jag vet hur det blir sen
Sjuka: -
Väder: Soligt men blåsigt och jättekallt
Saknad: Det var jud et här med ett vettigt jobb...

Bilder

Dag 3


Hallen


Sovrummet

Dag 4


Sovrummet


Köket


Vardagsrummet

Dag 5


Köket


Vardagsrummet


Sovrummet

Dag 6


Hallen

Dag 7


Köket


Vardagsrummet

Alva

Var på min allra minsta kusins dop i lördags. Har egentligen lite svårt för det mesta som har med kyrkor (nu var vi visserligen inte i en kyrka men ändå), präster och kristna påhitt att göra, jag känner mig lite malplacerad även om jag tycker att tex dop är fina och mer som en tradition. Men det var en bra präst som förstod att inte alla som var där var sådär aktivt kyrkliga av sig så det gick bra.

Lilla Alva sov genom nästan allt men var såklart lika söt för det!


lillebror posar vid smörgåstårtorna

Opepp

Är inte alls på humör för att gå till jobbet idag. Och nästa månads schema är totalt värdelöst. Vill bara att dom ringer från senaste jobbintervjun och säger om jag fått jobbet eller inte. Vill så gärna ha det jobbet och jag vill så gärna bort från mitt nuvarande jobb. Jag är så less.

She's back again

Målarna är klara och vi har flyttat tillbaka en hel del så det står på sin rätta plats. Blev skitsnyggt!

Byta rum

Snart ska vi flytta ut allt från köket och TV-rummet. Det har blivit dags för målarna att sätta igång där också. Det innebär dock att vi inte kommer ha något internet på ett par dagar. Så vi hörs då helt enkelt!

Inte ett dugg pigg

Var väl inte den lättaste dagen på jobbet igår. Tog väl ungefär en timma i tvåan innan min fot både gjorde ont och kändes dubbelt så stor. Men efter rasten fick jag stå i ettan och jag klarade mig ända till klockan tolv då jag slutade. Dock känns det väl inte riktigt som rätt vecka att jobba så pass sent då målarna ringer på klockan 7.30 varje morgon. Självklart har jag det hellre så än att fortsätta leva i en lägenhet med extremfula väggar. Både sovrummet och hallen ser riktigt riktigt bra ut just nu! Men jag är ju inte pigg för fem öre. Det var dessutom Simons tur att få lite sovmorgon idag. Men ska väcka honom om sisodär en och en halv timme så jag får mig lite sömn också.

Jobba Jobba

Liten Anna är inte längre sjukskriven och klockan 16.45 är det åter igen dags att jobba. Kan väl säga att jag har blandade känslor. Samtidigt som jag inget hellre vill än att få ett annat jobb och slippa jobba natt så ska det bli skönt att träffa folk och allmänt bara ha någonting att göra. Närmare två veckor hemma i lägenheten, varav halva tiden på kryckor, är ingen höjdare när man inte är frisk och kan hitta på saker. Så nu kör vi!

#westlifealbum11

Ikväll gäller det. Och då menar jag inte valet, även om jag kommer spendera kvällen med att kolla valvakan. Utan ikväll ska Westlifes nya singel spelas på X Factor i Brittland. Det börjar närma sig och jag längtar som en tok till att få höra vad årets album har att bjuda på.

När vi ändå pratar om albumet kan jag ju även passa på att påpeka att jag hoppas att Miracle och Let it fall inte platsar på albumet. Inte nog med att låtarna på albumet måste vara fantastiskt bra så får man ju dessutom fler låtar att lyssna på. Me likes.

Dag 2

Tror att dom spacklade lite till och grundmålade väggarna. Det ser redan bättre ut än innan, trots att den riktiga färgen inte är där än. Smidigt.

Så här ser det i alla fall ut just nu.
United we stand

Dagens...
Frukost:
Te och en banan
Lunch: Potatisrulltårta
Middag: Surströmming
Godis: Chokladtårta
Vill Ha: Tillgång till min inplastade garderob
Humör: Hungrig
Gjort: Vaknat, duschat
Planer: Årlig surströmmingsfest hos päronen
Köp: -
Låt: Hela Six album This is it
Tittar på: -
Bästa: Party
Sämsta: Blir ingen krocket
Sjuka: Mår illa av all målarfärgslukt i lägenheten
Väder: Mulet
Saknad: 2002 och 2003

Tupplur

Passade på att sova någon timme till när målarna åkte iväg medan spacklet torkade. Är nästan pigg nu. Skulle bara behöva lite mat i mig också.

Trötter

Målarna kom 7.30 imorse. Jag kunde inte somna förrän 2.30. Behöver jag säga mer?

Mr B

I och med mitt förra inlägg tänkte jag, sådär för att visa min lycka, lägga upp en av videosarna från turnéen. Den kanske inte har den allra bästa kvalitén men den har Mr B, eller helheten som vi också brukar kalla honom. Det var den överlägset tråkigaste versionen av Mandy jag någonsin har hört dom göra, sen hände detta helt utan förvarning:


Jag kan.

Jag. Hörde ni det? Jag! Jag har helt själv (nästan) byggt ihop min gamla externa hårddisk med ett sånt där nytt fodral, hårddiskkabinett tror jag det hette. Och den fungerar! Så nu har jag alla mina kort jag trodde att jag förlorat och en hel del andra saker som jag visserligen kan leva utan men som är kul att ha! Korten ska sparas på CD dock ifall detta eller värre skulle hända igen.

Dessutom har jag mina efterlängtade videos som jag spelade in på Where we are tour i Liverpool i år. Hann nog bara se dom en gång innan hårddisken la av men nu har jag äntligen fått se dom igen! Lycka!

Dag 1

Strax efter lunch kom målarna hit och satte igång.


Vi är inplastade


Hallen


Sovrummet

Let it fall

Dagens...
Frukost:
Te och en banan
Lunch: Återstår att se
Middag: Kanske kykling
Godis: Brago med äpple och kanel?
Vill Ha: Sällskap
Humör: Hypead
Gjort: Köpt biljetter till Westlife 2011, dammsugat
Planer: Plocka ner taklamporna i hallen
Köp: 3 biljetter till Westlife
Låt: Catch my breath - Westlife
Tittar på: Idol så småningom
Bästa: Rad 14! Verkar inte vara någon på forumen som fått så bra idag =D
Sämsta: O2 är tydligen stenhårda med kameror
Sjuka: Hungrig?
Väder: Blåsigt
Saknad: Känslan av att stå ihopmosad längst fram på en Westlife-konsert efter att ha köat i flera dagar


Rad 14!!!

Eller kanske till och med rad 13? Har hört ryktas att rad I inte finns på O2 och eftersom vi sitter på rad N så hamnar vi ju ytterligare en rad fram. Det var dock inte helt lätt att få dom platserna. Biljetterna släpptes 9.58 och då fick jag block 112 rad X. Sen fick jag block B3 rad D. Sen hoppade det mellan dom två blocken ett x antal gånger innan jag bestämde mig för att göra ett sista försök och fick då block A1 rad N. Är faktiskt riktigt riktigt nöjd även om jag såklart hoppades på front row.


Perfekt!

Får med mig Moa på första konserten i London! Ska bli så roligt. Så planen är väl antagligen att jag, Lisa och Malin flyger till London sent på eftermiddagen den 11 mars. Möter upp Moa. Jag och Moa sitter på block 102 medan Lisa och Malin sitter på 417 eller vad det nu var.

Sen går jag, Lisa och Malin tillsammans på konserten på lördagen. Var vi sitter då återstår att se. Sen blir det väl hemgång på söndagen någon gång. Låter som en jättebra helg!
Wonderland

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


Changes

Nu blir det förändringar här i lägenheten. För någon dag sen var snickaren här och hämtade sparklådorna i köket. Såg aningen tomt och lustigt ut utan men idag var han tillbaka med nya, vita, fräscha som dessutom sitter fastskruvade så dom inte ramlar. När han ändå var här passade han på att byta ut våran vattenskadade badrumsdörr så nu har vi även där en som är ny, vit och fräsch.


Utan sparklåda

Sen bara en kvart efter snickaren hade gått ringde målaren. Han kommer hit imorgon och börjar riva tepeter i sovrummet och börja lite med hallen. Sovrumstapeten är ju helt underbart ful! Dels är skarvarna mellan tapetlängderna helt fel. På vissa ställen är tepeten dubbel medan den på andra ställen har en liten glipa mellan sig och sitter snett.


Det var inte tapetserat bakom gardinstängerna.


Min favorit: En bård (stavning?) som bara finns på just den delen av väggen

Så idag har vi ägnat efetrmiddagen åt att tömma hallen och sovrummet. Dom rummen är väldigt tomma medan dom andra är väldigt fulla. Men det ska faktiskt bli mysigt att sova inne i vardagsrummet, lite som en utflykt!


En tom hall


Ganska fullt kök (med nya sparklådor)


Jättefullt vardagsrum

Solitaire

A little hope goes up in smoke
Just how it goes, goes without saying

Hur förbereder man sig bäst?

Förutsatt att det inte regnar är det på lördag dags för årets sportevenemang - Helenelund open i krocket. Jag har befunnit mig på annan ort ett x antal år och ska i år för första gången delta som vuxen (inte för att det är någon skillnad i reglerna beroende på om man är barn eller vuxen men ändå). Jag har tänkt mig en storslagen comeback som gärna resulterar i vinst.

Frågan är då hur man bäst förbereder sig inför detta? Matchen spelas med två personer i varje lag, helst en man och en kvinna. Lagen lottas strax innan matchen och det finns därför noll möjlighet till framförhållning vad gällande peptalk. Jag äger inte heller något krocket spel och kan därför inte träna på själva spelet. Jag bör även påpeka att det inte är någon större idé att plugga på reglerna då kvällens värd har ett rykte om sig att ändra reglerna till vad som för tillfället passar bäst. Det blir minst sagt en utmaning! Men första steget är väl kanske att be till vädergudarna?


En glad Anna

Simon lyckades laga min externa hårddisk! Lyckligtvis var det inte själva hårddisken som gått sönder utan bara strömtillförseln till den. Tur i oturen! Så när han tagit loss och totalförstört höljet till den så var det bara att stoppa i hårddisken i hans hårddiskkabinett (som jag precis lärde mig att det heter) och så funkade allt. Helt underbart!

Hade inte Simon fixade hade jag förlorat en hel del kort!

2007

 1. Jossis student
 2. Justin Timberlake
 3. Jossi i Skellefteå
 4. Familjen i Skellefteå
 5. Jämtland i juli
 6. Phösarkubb
 7. Nolle P
 8. Lisa och jag åker till Haparanda
 9. Bellas födelsedag
 10. Westlife-samlingen
 11. Halloween
 12. Jossi i Skellefteå/Lisa fyller år
 13. Luciasittningen
 14. Julen
 15. Nyår

2008

 1. Fest på 12an i januari
 2. Vinterpicknick
 3. En till fest på 12an
 4. Phösarutbildningen
 5. Westlife-turnéen
 6. Min födelsedag
 7. Phösarsittning
 8. Croke Park
 9. Midsommar
 10. Skansen
 11. Loos
 12. Inflyttning i 38an
 13. Nolle P (har jag delar av)
 14. 1år tillsammans (har jag en bild)
 15. Pelle i Skellefteå
 16. Hemma i Stockholm/Gavin DeGraw
 17. Bartömmning (har jag delar av)
 18. Julen (har jag delar av)
 19. Nyår (har jag delar av)

2009

 1. Fest på 64an (har jag delar av)
 2. Vårintag (har jag delar av)
 3. Melodifestivalen (har jag delar av)
 4. Phösarutbildning (har jag delar av)
 5. Hemma i Stockholm (har jag delar av)
 6. Korpis (har jag delar av)
 7. Stripstången (har jag delar av)
 8. Vår i Skellefteå? (har jag delar av)
 9. Hemma hos Jossi i Luleå (har jag delar av)
 10. Valborg (har jag delar av)
 11. Phösarsittningen (har jag delar av)
Tack älskling!

Idag ska jag vara duktig

 1. Dammsuga
 2. Diska
 3. Handla mat och lite annat (förutsatt att jag får på mig en sko)
 4. Leta fram så mycket kort som möjligt som jag sparat nån fler stans än på den externa som gav upp
 5. Skriva in utskrivna recept i receptboken jag fick av mamma när jag flyttade hemifrån
 6. Bädda rent
 7. Kolla idol (ok, det behöver jag inte vara så duktig för att göra)
Dammsuga har jag gjort. Och både korten och recepten har jag börjat med. Handlingen blir när Simon har tid och resten får vi helt enkelt se. Duktig ska jag se till att vara i alla fall.

Gone but not forgotten

Min externa hårddisk har beslutat sig för att sluta fungera. På den hade jag alla kort jag någonsin tagit sen jag fick en digitalkamera. Lyckligtvis har jag alla kort fram till och med 2007 sparade på CD, men alla kort från 2008 och 2009 (om jag inte har lagt upp dom på facebook) är borta.

Lagom roligt.

NRJ 10 år, 11 juni 2003, Grönan

Var där en stund innan Grönan öppnade för att vara säkra på att hamna längst fram vid scenen. Synd bara att det regnade hela dagen. Köpte en regnponcho om jag inte minns fel och vi hade plastat in våran banner i gladpack på morgonen så den höll faktiskt riktigt bra.

Var där för att se Jamie Meyer men självklart var det andra artister där också - Dr Alban, Lutricia McNeal, Dilba, Da Buzz, E-type, Stayce Orrico, Per Gessle och Ricky Martin.


Sörvej

Uppmanar och hoppas att alla som är eller någonsin har varit ett Westlife-fan tar sig tid att läsa detta. Jag tycker det låter som en både bra och rolig idé. Om det når Westlife kan vi få någonting riktigt bra ut av det och om det inte når dem är det i vilket fall kul att se resultatet.


Skor

För första gången på en vecka lyckades jag få på mig en sko på vänsterfoten. Den största skon jag äger. Dessutom lyckades jag gå 200m fram och tillbaka till kiosken för att köpa ett frimärke och posta ett brev. Känner mig nästan stolt över mig själv. Dock är foten öm på ställen den inte varit det på på flera dagar nu. Antar att det är smällar man får ta.

Reklam

"We could tell you about the ten gigs in nine cities. The 43 million records sold. The ten multi-platinum albums. The 14 number one hits. Or their brand new album. But we really only need to say one word. Westlife."

- London O2

Don't Give Up

Kan inte göra annat än att hålla med Konståkningsbloggen.

Ord är överflödiga.


Have you ever

Insåg att en viss lista behövdes uppdateras med årets bravader.

Har du nånsin:

2001

Gjort klappramsor med Mark?

Fått ett av Brians asgarv tillägnat dig?

Försökt tyda taiwanesiska tecken med Nicky och Kian?

 

2002

Blivit filmad av Nicky?

 

2003

Lånat ut en flagga till Nicky?

Fått en VIP spelning?

 

2004

Väckt Westlife med allsång?

Varit på bio med Westlife?

 

2005

Fått Kian att le?

Nachat med Shane och Mark?

Fått en slängkyss av Kian?

Fjantat med Paul?

Blivit bjuden på middag av diverse skivbolags-killar?

Fått Kian att säga att han älskar oss?

Sett Nicky överfalla Dave?

Sett Shane tvinga Kian att ta kort med oss?

Blivit äggad av Brian?

Underhållit Nicky så mycket att han kommit av sig i sången?

Kollat på Nalle Puh med Shane?

Haft en mindre dansuppvisning för Nicky?

Fått Kian att tro att han är Nicky?

Agerat välkomstkommitté åt Andrew?

Hjälpt till att bygga scenen?

 

2006

Ägt ett AAA pass?

Sett Dave knyta om skon, bara för att knyta om den fyra gånger till?

Upplyst Nicky om var hans fruga höll hus när han hade tappat bort henne?

Sett Kian stanna mitt i en vägkorsning bara för att packa om i bilen?

Varit på trängingspass med Nicky och Georgina?

Mätt hur långt Nickys pekfinger är?

Sett Kian dumpa sin hund?

Sett Nicky krypa genom ett litet hål?

Imponerat på Nicky?

Gett Nicky ett par vantar i alldeles lagom storlek?

I samma veva gett honom ett friskt morgonskratt?

Speglat dig i Shanes solbrillor?

Dessutom speglat dig i Marks solbrillor?

Sett Mark lägga huvudet på sne för dig?

Följt med Dave i bilen?

Diskuterat Boyzones framtid med Louis Walsh?

Jagat Dave runt en pelare?

Sett Nicky på luffen?

Fått Brian att känna sig bortglömd och samtidigt snott hans flickvän?

Nästan släppt förbi en Shane i förklädnad?

2007

Stött på Dave och samtidigt utbytt diverse blickar?

Haft en mindre dansuppvising för Shane?

Skämt ut dig totalt inför Nicky?

Fått Mark och Nicky att uppskatta dig samtidigt?
Sett Dave äta en låda?

2008

Blivit kickade av Westlife?

Fått Shane att flörta med dig?

Haft en romantisk konsertupplevelse tillsammans med Kevin och Jodi?

Sett Nicky agera hemmafru?

Sprungit på ett bröd på McDonalds?

Firat St Paddys day med Westlife?

Varit på en golfrunda med Shane?

Kännt, igen, på Kevins byxor?

Fått tummen upp av Mark?

Fått Kian att strippa för dig?

2010

Insett att marken Westlife står på har försvunnit?

Sett Mark i byxor med snubbeltråd?


En liten historia

Jag och Lisa sitter och pratar gamla minnen. Då kom jag ihåg en liten historia som jag tänkte dela med mig av. Året var 2008 och vi befann oss i Glasgow för att se Westlife. Innan dess gjorde vi ett x antal misslyckade försök med att hitta Westlifes hotell.

Planen för dagen var att hitta Westlifes hotell. Lämpligtvis började vi med hotellen i stan. Där bodde dom inte. Så nästa steg var att ta tåget till ********** och där efter leta efter *******. Den matchen vann tåget med 1-0. Med andra ord kom det aldrig något tåg så vi gav upp och gav segern till tåget.

Två dagar senare:

Letade efter Marks hotell. Hittade ********* där vi trodde att han bodde. Det hade han också gjort men enligt våran kära piccolokompis checkade han ut imorse och bor nu mer på *******. Så mellan anländandet av en oförutsedd snö/hagelstorm från en mer eller mindre klarblå himmel traskade vi frusna och glada vidare. Såg turnébussen åka förbi ******* men tyvärr hade inte bussen samma plan som vi hade. Vi hade ju inte helt förvånande tänkt oss att den skulle stanna utanför hotellet och plocka upp Mark och bihang men bussen valde istället raka motsatsen. Dvs att åka förbi och sedan gömma sig.

Fame & Alcazar, 6 juni 2003, Grönan

Hade köpt gröna kortet den här sommaren vilket gjorde att jag alltid hade gratis inträde. Av den anledningen drog vi iväg och kollade på Fame & Alcazar. Var väl inte direkt jättespännande, men det var ju gratis så varför inte.

Power Summer Party 2003, Grönan

Lillasyster hade via tidningen FRIDA vunnit en träff med Mis Teeq tidigare på dagen. Träffen var inne på Sheraton och vi fick sitta med under en intervju med dom. Sen fick vi självklart ta kort och få autografer också. Dessutom fick vi gratis inträde till Power Summer Party där Mis Teeq skulle uppträda på kvällen. Visserligen hade vi redan tänkt gå, men det är ju alltid kul med gratissaker. Var en rolig träff och dom var hur snälla som helst!

På grönan såg vi, utöver Mis Teeq, Dannii Minogue (stavning?), Da Buzz, Outlandish, The Rasmus, Robyn och säkert någon fler. En riktigt rolig kväll med mycket bra musik.


Tyvärr hittar jag inte bilden på oss och Mis Teeq
så det får duga med skivan vi fick.

Idagdagen

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Rester
Middag: Hamburgare
Godis: Är fruktansvärt sugen på vaniljmunkar men nå sånna har jag inte
Vill Ha: Vaniljmunkar?
Humör: Uttråkad
Gjort: Slappat
Planer: Slappa...
Köp: -
Låt: -
Tittar på: Repriser
Bästa: Det löser sig nog med London iaf
Sämsta: Malin kan inte följa med till London
Sjuka: Ont i foten
Väder: Mulet
Saknad: Något att göra

Planera

Visserligen älskar jag att planera men just nu blev det nästan lite för stressigt i mitt huvud. Jag tror dock att det här kan bli bra ändå.Rätt åt dom!

Åh vad jag älskar folk som inte tänker efter!


Barndomsminne

Fastnade en stund och såg Ronja Rövardotter på Barnkanalen för en stund sen. Mysigt! Kommer ihåg när man var liten och alltid lekte Ronja när vi var på landet. Jag var alltid Ronja eftersom jag var storasyster och kunda köra med "om inte jag får vara Ronja så vill inte jag leka". Tror inte hon var så nöjd men lillasyster gick allt som oftast med på det. Vi la ut två hopprep på gräsmattan som vi lekte att mellanrummet var den stora sprickan mellan borgarna. Så stod vi där och hoppade över om och om igen. Det var tider det.

Sevärt!


Workout

Var på jobbmässa på Globen idag. Var väl lagom intressant. Fick väl med mig några broschyrer och årets IKEA-katalog hem. Kände inte riktigt för att gå fram o prata med något företag. Hej! jag hoppar på kryckor, har ont i hela kroppen, är helt slut och svettas som en gris... lust att anställa mig?

Men för att se det från den ljusa sidan så var det ju kul att komma ut ur lägenheten. Dessutom blev det ju världens workout med allt hoppandes på kryckor. Trodde seriöst inte att det skulle vara så jobbigt!

Dagens planer

 1. Boka tvättid - done!
 2. Tvätta
 3. Diska
 4. Sjukanmäla mig längre - done!
 5. Hoppa till jobbet och lämna in sjukintyg
 6. Låna busskort av päronen
Det är roligare att pyssla, läsa, kolla TV, spela fyra i rad och en hel massa andra grejer. Undrar om jag ens kommer börja med disken? Resten måste jag i alla fall fixa!

Jag är less

Saker jag hittills insett är jättesvåra att göra när man bara har en fungerande fot:
 • Handla mat
 • Ta sig ner till tvättstugan och tvätta
 • Tvätta håret
 • Lyfta ner saker från dom översta hyllorna
Sen är det ju allmänt svårt att ta sig fram också. Helst av allt skulle jag sätta mig i soffan och sedan bara sitta där tills foten är bra igen, men det är ju så fruktansvärt tråkigt!

Jag stular igen

Kärlek:
Har du kysst någon idag? inte än
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja
Har du ett förhållande? ja
Är du romantisk? det vill jag inte påstå nej
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Är du svårflörtad? ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Har du nån gång slagit någon? inte med flit... förutom Jossi
Har du lekt med någons känslor? det hoppas jag inte
Hur länge höll ditt längsta förhållande? än så länge 2 år, 10 månader och ungefär 3 veckor
Hur länge var ditt kortaste? beror på hur man räknar
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? (snor läckis svar) jag vill vara lycklig.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Är du en bra pojk/flickvän? jag hoppas det
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? simon
Vem sa senast att han tyckte om dig mer än som vän? simon
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej 
När fick du din första kyss? för några år sen  
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat antar jag
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? hmm

Against all odds

Jag har precis läst världens sämsta bok. Boken är en sann historia om en kvinna i England som råkar ut för precis allt och är konstant sjuk med nya sjukdommar hela tiden. Det skulle kunna vara en historia värd att berätta, bara någon annan än hon själv hade skrivit den. För det som gör boken så fruktansvärt dålig är sättet den är skriven på.
 • Hon vet inte att en ny mening börjar med en stor bokstav.
 • Hon vet inte att en mening slutar med en punkt.
 • Hon vet inte hur man använder varken kommatecken eller utropstecken.
 • Hon har definitivt ingen aning om hur man använder citattecken.
 • Hon vet inte hur man styckeindelar (tex att man inte börjar ett nytt stycke mitt i en mening).
Hon har dessutom noll förmåga att berätta en historia. Man får veta att boken utspelar sig under en fyra år lång period men man har ingen aning om vad som händer när under perioden eller under hur länge. Det gör boken minst sagt förvirrande. Alla kapitel är dessutom uppbyggda på precis samma sätt. Hon börjar med att berätta hur synd det är om henne och hur mycket hon hatar sjukhus. Sedan kommer hon till sjukhuset i alla fall, beter sig som en barnunge mot personalen, får hjälp, beter sig ännu mer som en barnunge och lugnar tillslut ner sig när hon får lyssna på Westlife. Samma sak om och om igen.

Utöver det har hon väldigt svårt att fokusera på rätt saker när hon skriver. Ovesäntliga detaljer tar upp minst hälften av boken och jag är verkligen inte ett dugg intresserad av hur många varv hon körde i en rondell när hon och hennes bror åkte vilse.

Men min absoluta favorit är i kapitlet där hennes mamma dör.

I am crying right now, I can not write anymore today I will continue tomorrow.
Sorry about that, I have toughened up a lot with all that has happened but still I am not made of stone.

Det är en bok hon skriver. En bok. Jag har väldigt svårt att tro att någon satt och filmade henne samtidigt som hon skrev boken och att hon därför var tvungen att skriva att hon tog en paus. Jag menar, vad kommer här näst? "BRB, jag måste gå på toa/koka en kopp te?" eller vad? Det finns verkligen noll poäng med att berätta att man tar en paus medan man skriver. Så fruktansvärt meningslöst!

Så mitt tips till allt och alla är att läs inte Against all odds, Westlife saved my sanity av Kathy Silva. Du kommer bara bli arg och irriterad.

Tråk

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Lax och couscous
Middag: Korvstroganoff
Godis: Kanelbulle
Vill Ha: Något att göra
Humör: Fnittrig
Gjort: Slappat framför TVn
Planer: Sova
Köp: -
Låt: Hard to say I'm sorry - Westlife
Tittar på: Gossip girl, idol
Bästa: Jag får ett intyg på att jag är trasig
Sämsta: Kanske tar ännu längre tid innan jag blir bra
Sjuka: Ont i foten
Väder: Soligt
Saknad: En fungerande fot

Samtal

Läkaren från St Göran ringde för en stund sen. Dom hade kollat igen på mina röntgenbilder och tydlign har jag en spricka i lillstån som är mindre än en milimeter. Det enda det innebar var att det kan ta längre tid innan jag mår bra igen, men det behöver det inte göra. Ska i alla fall få ett intyg att ge till jobbet så det är ju bra.

Dagens

Dagens...
Frukost:
-
Lunch: Våfflor
Middag: Återstår att se
Godis: Kanelbulle gissar jag
Vill Ha: Ett stillasittande jobb
Humör: Förhållandevis bra
Gjort: Köpt Westlife-biljetter
Planer: Ta mig ner till jobbet o prata med chefen, kolla fotboll
Köp: -
Låt: Miracle - Westlife
Tittar på: Sverige - San Marino
Bästa: Solen skiner
Sämsta: Är värdelös på att hoppa på kryckor
Sjuka: Ont i foten
Väder: Soligt
Saknad: En fungerande fot

Hmm...

Jag: Hej, jag hoppar på kryckor så jag kan inte komma o jobba idag. Vet inte när jag kan komma tillbaka.
Chefen: Jobbar du idag?
Jag: Ja
Chefen: Så du kommer och jobbar idag?
Jag: Nej...
Chefen: Men du jobbar idag...
Jag: Ja, men jag kan inte gå. Jag kan inte ens stå på min fot.
Chefen: Jaha, ja då blir det svårt

Det duger

Dagen börjar med att jag vaknar klockan 10.04 och får panik. Biljetterna skulle ju släppas 10.00. Så jag skuttar upp på min enda fungerande fot och trycker igång datorn och internet så fort jag bara kan. Klickar på pre-sale länken och ska köpa biljetter till London O2. Det funkar inte. Får ännu mer panik och försöker hitta om det funkar för någon annan. Börjar läsa en thread på .com och det visar sig att det inte funkar för någon. Men sen tillslut funkar det. Någon har kommit på ett sätt att ändra pre-sale länken så att det funkar. Problemet var bara att jag var ungefär en kvar (typ 10sidor) längre bak i threaden när dom kom på det så när jag väl läste det hade ju självklart dom allra bästa platserna försvunnit. Men tillslut fick jag helt ok platser i alla fall.

Då återstår bara problemet vem jag ska gå med. Om du vill ha den andra biljetten Lisa så går du före alla andra i den oexisterande kön. Men om det är någon som vill haka på så säg till! Annars drar jag med mig Simon (och jag är väl egentligen inte jättepepp på att dra med mig min pojkvän på Westlifekonsert... det känns inte riktigt rätt, men hellre det än att inte se dom alls). Och sen om Lisa och Malin bestämmer sig för att gå någon annan stans får ni jättegärna säga till så kanske vi kan boka biljetter tillsammans alla tre lite senare?

Platserna jag fick var i alla fall block 102, row H.


Inget brutet

Kom nyss hem från sjukhuset. Är inget trasigt i foten men kan ju fortfarande inte gå så fick med mig ett par kryckor hem. Vi kan väl säga att jag inte direkt är världsbäst på det där med kryckor men det ska nog gå bra ändå.

Aj

Blir att åka och röntga foten så fort pappa och bilen är ledig...

Klantarsel!!

Jag skulle leda min cykel upp för den jobbiga backen igår när jag skulle hem från jobbet. Jag kom ungefär två meter innan både jag och cykeln välte och jag lyckades klämma foten mellan cykeln (som jag förövrigt satte mig på och lyckades trycka till lite extra) och en trottoarkant. Jag har fortfarande ont i foten. Konstant. Och jag kan absolut inte gå på foten. Den enda fördelen är väl att jag kan röra på foten och alla tår så det lär ju inte vara någonting brutet. Men oj va klantig jag känner mig!

Idag igen

Dagens...
Frukost:
Te
Lunch: Couscous och wokgrönsaker
Middag: Rostmackor
Godis: -
Vill Ha: Datum/Bättre koll på framtiden
Humör: Chockad
Gjort: Kollat Gossip Girl och hypat för imorgon och på fredag
Planer: Jobba 19-00
Köp: -
Låt: Miracle - Westlife
Tittar på: Gossip Girl
Bästa: Det blir en turné 2011
Sämsta: Jag kanske inte får med mig Lisa
Sjuka: Westlife-stress?
Väder: Har inte kollat
Saknad: Stabilitet

Inte som vanligt

Min och Lisas tradition har sedan 2005 varit att vi åker till England/Irland och ser x antal Westlife-konserter på våren. I år ser det inte ut att bli så. Ingen av oss kan egentligen planera så långt i förväg. Vi vet inte alls hur våra liv ser ut med jobb och annat i mars. Vi kan väl säga att Westlife släpper biljetterna långt för tidigt.

Lisa har väl i alla fall näst intill tagit beslutet att vara vettig. Jag förstår henne. Dock vet jag inte om jag kan vara lika vettig. Och jag hoppas fortfarande att jag kan övertala henne att inte vara så vettig. Det är ju Westlife. En egentligen inte alls vettig anledning men ändå en anledning som säger allt. Precis allt. Det är ju Westlife.


Panik

Då var det alltså dags igen. Redan. Känns som fredag-lördag och sedan hem på söndagen. Det borde man väl kunna fixa även om man inte har någon som helst aning om hur ens liv ser ut med jobb och annat i mars? Jag måste ju dit. Så är det bara. Typ boka in två nu och ta en till helg senare om det funkar. Vi insåg ju i år att två var för lite.

Vi får strunta i vilkan stad vi vill ha. Vi får ta den staden som har konserter vettiga dagar.

<3

Josefin. Anna. Sara. Johanna. Martina. Lisa. Malin. Läcki. Malin. Malin. Emelie. Amir.

I miss you.

Mje... why not?

På den här listan får du bara svara med ett (1) enda ord!

1. Var är din mobiltelefon? soffan
2. Var är din andra hälft? här
3. Ditt hår? blött
4. Din mamma? mysig
5. Din pappa? rolig
6. Det bästa du vet? mellanmål
7. Din dröm inatt? dunno
8. Din dröm/ditt mål? lycka 
9. Rummet du är i? vardagsrum
10. Din hobby? westlife
11. Din skräck? allt
12. Var vill du vara om 6år? hemma  
13. Vart var du igår kväll? hemma
14. Vad är du inte? peppad
15. En sak du önskar dig? drömjobb
16. Var du växt upp? Helenelund
17. Det sista du gjorde? diskade
18. Dina kläder? slappa
19. Din Tv? avstängd 
20. Ditt/dina husdjur? -
21. Din dator? min
22. Ditt humör? okej
23. Saknar någon? ja 
24. Din bil? cykel 
25. Något du inte har på dig? skor 
26. Favoritaffär? IKEA
27. Din sommar? jobb
28. Älskar någon? Simon
29. Favoritfärg? blå
30. När skrattade du senast? tidigare
31. När grät du senast? onsdag

Önskelista

1. En svart diskmaskin


2. En liten dammsugare så man snabbt bara kan dammsuga upp om man tappat något3. Tvättmaskin (gärna kombinerat med torktumlare)

Torsdag

Dagens...
Frukost:
Te och macka
Lunch: Korv och makaroner
Middag: Donken
Godis: -
Vill Ha: Jobbet på KTH
Humör: Orolig
Gjort: Varit på jobbintervju
Planer: Diska och sen jobba 16.45-01.30
Köp: -
Låt: Miracle - Westlife
Tittar på: Gossip Girl
Bästa: Känns som att intervjun gick bra
Sämsta: Tänk om jag inte får jobbet?!
Sjuka: Mensvärk
Väder: Olika varje gång man tittar ut
Saknad: Diskmaskin

Är det kväll än?

Dagens...
Frukost:
Blåbär/hallonfil
Lunch: Donken
Middag: Återstår att se
Godis: Kladdkaka
Vill Ha: Kväll så man får lägga sig och sova
Humör: Trött
Gjort: Jobbat 7-14
Planer: Kolla film och äta kladdkaka
Köp: Mjölk
Låt: -
Tittar på: Får se vad det blir för film
Bästa: Slutade tidigt
Sämsta: Mensvärk
Sjuka: Mensvärk
Väder: Olika varje gång man tittar ut
Saknad: Diskmaskin

RSS 2.0