Westlife Gravity Tour, 11 och 12 mars 2011, London O2

Kom på att jag glömt skriva om konserterna för två veckor sen.

Fredagen den 11 mars
Satt med Moa på ena långsidan. Lite sådär lagom långt ifrån. Eller egentligen alldeles för långt ifrån men med tanke på kommande påhitt var det alldeles perfekt!

Konserten började med No ones gonna sleep tonight och det var första gången någonsin jag gillade den låten. Det är ju något speciellt med att höra låtarna live! De satt på en varsin stol och hissades ner till scenen.Nästa låt var When you're looking like that som de gjorde ett riktigt coolt slut på. Årets uptempo start fortsatte sedan med World of our own där de hade stora äpplen på scenen. Har fortfarande inte riktigt förstått varken det eller en del andra saker, men det var bara kul! What makes a man sen innan det var dags för klädbyte. När de kom ut på scenen igen sjöng de Safe i riktigt snygga kläder som lite liknade Unbreakablevideon. I alla fall kom då nästa udda sak. En elefant som simmade bland glödlampor. Någon som kan förklara det?Home tillsammans med massa luftballonger, något man i alla fall kunde förstå symboliken i, var näst på tur innan det var dags för Nickys årliga bannerläsning. Kian tyckte det var dåliga banners, antagligen för att Nicky inte läste någon som hade med Kian att göra men det gillades inte riktigt av Nicky "I know we are a team but now your on your own". Nu var det dags för en av kvällen absolut bästa låtar! Beautiful tonight. Kan inte riktigt säga vad som var så fantastiskt bra, den bara var det.

Årets medley bestod av Viva la vida, Only girl, Time of your life, Bad romance och I predict a riot. Självklart var det ett riktigt bra medley och Bad romance var överlägset bäst. Men det var tyvärr inte i närheten av 2010 års medley. Dock hade de helt underbara kläder!Nu var det dags för årets höjdpunkt och anledningen till varför vi satt så bra. Medan de sjöng Seasons in the sun, You raise me up och I'm already there flög de ut över publiken och hamnade alldeles perfekt framför oss (även om vi såklart såg dem från sidan). Men sen var det väl inte själva flygandet som gjorde det så bra utan snarare hur fantastiskt bra låtarna (och då framför allt Seasons in the sun) var. Sen kan man ju inte klaga på klädseln heller!Väl tillbaka på scenen sjöng de I will reach you, också en av de bästa låtarna under kvällen. Då var det dags att plocka fram sitt lilla ljus och hålla upp det "If you got a candle, you better light now". Sista låten innan encoren var Flying without wings som såklart var precis lika bra som alltid! När de kom ut på scenen igen söng de What about now och Uptown girl med världens längsta intro, men det var kul!


(Är det för övrigt bara jag som tycker det ser ut som att Shane håller upp de röda läpparna?)

Kort sagt var det, som alltid när det gäller Westlife, en helt fantastiskt bra konsert och det är verkligen jättetråkigt att det inte kommer bli någon DVD av den. Men hur bra den än var så måste jag ändå säga att Where we are tour är bättre...

Lördagen den 12 mars
Hade betydligt bättre platsen, förutom när de flög ut över scenen och vi såg dem bakifrån såklart. Var jag, Lisa och Malin och vi satt på rad typ 15. Känns lite onödigt att skriva utförligt om konserten då det ju var samma som kvällen innan så det blir lite korta punkter och lite bilder bara.
  • Nicky hade världens längsta speech och hade kunnat hålla på precis hur länge som helst med sitt prat om allt och ingenting
  • Shane gjorde tummen upp åt våran flaggis när de flög förbi oss
  • Kian gjorde en slängkyss åt flaggis
  • Nicky såg (tror vi) flaggis
  • Mark fick ett ljus på huvudet av Kian i I will reach you

Mark och Nicky


Kian och Shane


Nicky med ett äpple bakom sig


Lite coolare än alla andra...


Shane


Mark och Kian med ett ljus på huvudet

Kommentarer
Postat av: denise

Haha jag har tänkt i flera dagar nu att "åhnej nu har jag glömt att skriva om dom igen" :P

2011-03-26 @ 11:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0