Obehaglig start på veckan!

När jag gick hemifrån imorse var allt till en början precis som vanligt. Det udda var när jag gått ut ur lägenheten och skulle stänga och låsa dörren. Hela dörrhandtaget var blodigt. Man kunde verkligen se hur någon haft sin blodiga hand där och försökt öppna dörren. Gick och väckte Simon så fick han sen stänga dörren inifrån och städa handtaget så jag inte missade min tunnelbana.

Gick ner de tre våningarna till entréplan. Dels var jag nojigt rädd att det typ skulle ligga ett lik i hissen och vågade därför inte ta den (det gjorde det självklart inte, Simon åkte hiss som vanligt när han gick hemifrån) men framför allt tog jag trapporna för att snabbt kunna spana ifall jag såg att personen i fråga hade varit och ryckt i någon annans dörr också. Såg dock ingenting mer än det på vår dörr.

Är jätteobehagligt. Har haft det i tankarna hela dagen och suttit och funderat vem det kan vara och varför. Kommer väl på tre mer eller mindre troliga scenarion.

  1. Arg-grannen är knäppare än vi trodde och typ försöker skrämma oss.
  2. Någon har försökt ta sig in i vår lägenhet, inbrottstjuv? (I så fall är jag väldans glad att portkoden byts idag!)
  3. Någon har varit förvirrad och råkat gå en våning för mycket eller för lite, inte läst på brevinkastet och sedan försökt gå in i fel lägenhet på fel våning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0