Nyår

Den här nyårsaftonen blir inte riktigt som planerat. Tror visserligen att det blir jättekul ändå men det blir parmiddag (jag, Simon, Anna och Bosse) med mig som på grund av urinvägsinfektion och tillhörande medicin glatt får nöja med mig läsk och alkoholfria drinkar.

First time

Now every day has a reason
And every night is the real thing

Now every kiss is a season
And every touch keeps me believing

It’s the first time
It’s the last time you’ll be alone
I’m there for you
I’ll walk this earth
I’ll see this through
I need you here to write this song
You make me feel like I belong
And everytime you lay down by my side It’s the first time

Oj

2 dagar sen jag skrev sist. Vet inte när det hände senast! Men samtidigt som jag inte gör så jättemycket har jag inte direkt tid eller lust att sitta vid datorn. Tror visserligen att största anledningen är att vi har så lite plats att man måste sitta så konstigt när man ska sitta vid datorn, snett.

Igår var jag och Simon i alla fall på Vallen och åkte skridskor. Han var betydligt duktigare än jag hade förväntat mig! Blev dock en aning putt på vissa föräldrar som promt var tvugna att gå på isen med skor! Skor på isen betyder grus på isen. Grus på isen betyder förstörda skenor. Man kanske inte märker av det speciellt mycket om man inte är så duktig och man kanske framför allt inte bryr sig om skridskorna är köpta för någon hundring på valfri sportaffär. Men om man som jag har ett par skridskor köpta för 5500kr (2500kr för kängan och 3000kr för skenan) vill man helst inte få dom förstörda av någon idiot som inte kan snöra på sig ett par skridskor själva men ändå ska tvinga sina barn att åka! Usch!

Blev en sväng till Sollentuna och Systemet efteråt och på kvällen kom Malin hit. Var riktigt kul att ses igen!

Idag har vi mest slappat hela dagen.

Bion igår

Jag och Simon träffade Johanna, Martina och Vicki i Kista. Gick först för att hämta ut våra biljetter. Var lite småkrångligt eftersom biomaten inte tyckte om Vickis kort.

Blev middag på Food courten. Valde en rätt som verkade vara supergod och som sen visade sig vara lagom god och jätteonödigt krånglig. Tigerräkor med nå chili och nudlar. Problemet var att jag var tvungen att skala varje chiliindränkt räka innan jag kunde äta dom. Det tog tid, var svårt att skala med bestick och all chili försvann med skalet. Gott men tänker inte äta det igen!

Bion sen, Australia. Kändes som två helt olika filmer ihopslagna till en. Först var det den jättesöta mysiga sagan om en liten pojke som skulle fösa kor från ett ställe till ett annat, med lillpojken som berättarröst. Sen när regnet kom var det ett jättebra slut på filmen och jag var redo att gå. Men icke! Då började en krigshistoria som inte längre var berättad av pojken. Dom kunde gott och väl struntat i den sista halvan. Usch va arga vi var på filmen på väg hem! Första delen var ju jättebra så kommer dom och förstör det!

Shopping!

Varit i både Stinsen och på stan idag. Har dessutom lyckats köpa i alla fall någonting på rean. Brukar bli att man åker iväg på rean och kommer hem med massa kläder som inte var på rea. Men köpte mig en nårsklänning på Monki som det var 50% på. Blev även lite grejer som inte var på rea. En tjocktröja, strumpbyxor och inlägg till mina skor. Inläggen kostade 400kr så jag hoppas verkligen att dom funkar! Men det känns som dom gör det. Har precis lagt i dom i skorna och i alla fall högerfoten känns jättebra. Får hoppas att vänster ger med sig snart också!

Ikväll blir det middag och bio i Kista med Simon, Johanna, Martina och Vicki! =)

Usch!

Ibland blir man bara så trött!

Julklappar

Orkar egentligen inte skriva så mycket för tillfället så får helt enkelt bli en lista på alla julklappar jag fått.

Simon
Josh Grobans greatest hits
Ior gossedjur
Mobilsmycke (+ en exakt likadan till honom själv)
Badskum
 
Mamma
Vinterjackan jag fick tidigare i år
Mamma Mia (ska bytas eftersom jag redan har den)
Pengar till mellandagsrean (500kr tillsammans med Pappa)
Halsduk

Pappa
Skidfodral
Presentkort på Coop (1000kr)
Pengar till mellandagsrean (500kr tillsammans med Mamma)
Boyzone - Back again no matter what live

Jossi
The chocolate lovers diet (bok)

Pelle
Tårtspade
Gloria (bok)

Farmor
En stor skål
En liten skål
Hemmagjorda raggsockar

Mormor
Muffinskokbok
Roliga näsdukar

Faster & Martin
Locktång
Ihopfällbart grytunderlägg
Lilla boken om kändisar

Ragnar & Sigrid
Presentkort på Ticnet (400kr)

Tomten

Två stycken biocheckar

Tack så mycket och God Jul till alla!

Fullt upp!

Har haft fullt upp sen jag kom ner till Stockholm. Igår blev det julklappsletande i både Stinsen och Kista samt en ovanligt lång jakt på en lämplig julgran. Blev även julklappsinslagning, granpynt och allmänt julpynt.

Idag blev det ytterligare en sväng till Stinsen och sedan vidare till stan. Ännu mer julklappsinslagning och på kvällen firades "lilla julafton" med Farmor, Faster och Martin. Har även hunnit med att spela lite sällskapsspel och nu sitter vi mest och väntar på att skinkan ska bli klar så vi kan provsmaka morgondagens julmat. Mums!

2008

Januari
Nyår hemma hos Sara med Simon, Anna, Bosse och Martin. Disney on ice. Tillbaka till Skellefteå.

Februari
Kommer knappt ihåg... kanske inte hände något speciellt i februari?

Mars
Westlife-turné. Denna gången besöktes Birmingham, Manchester och Glasgow.

April
Jag och Simon åkte upp till Korpilombolo och hälsade på.

Maj
Fyllde 22. Både lillasyster och Anna kom upp och hälsade på. Var även iväg en sväng till Luleå på Phösarsittning.

Juni
Dublin besöktes tillsammans med Lisa. Såg Westlifes tioårs jubileumskonsert på Croke Park. Började mitt nya jobb på McDonald's i Häggvik.

Juli
Jobbade. Åkte upp en sväng till Brännmyra med lillasyster och Simon. Började flytten från 64 till 38.

Augusti
Flyttade ihop med älsklingen! Hälsade på hos lillasyster i hennes nya lägenhet i Luleå. Åkte till Haparanda och gick på IKEA. Nolle P.

September
Skolan började igen, denna gången med musikproduktion och juridik. Inflyttningsfest.

Oktober
Älsklingen fyllde år och en vecka senare firade vi ett år tillsammans, blev en hel del bus! Pelle var uppe och hälsade på.

November
Åkte en sväng ner till Stockholm. Gavin DeGraw konsert. Spelade in egna låtar i Johans (föreläsaren i musikproduktion) studio.

December
Mer plugg att göra än någonsin under terminen. Jul hemma i Sollentuna med familjen och älsklingen. Nyår hos Anna med älsklingen och Bosse.

Stockholm

Snart bär det av!

14.45 går vi hemifrån
15.20 går flygbussen
16.15 går flyget
17.25 landar vi i Stockholm
ca 18.00 är vi hemma


Checka in

Nu är vi incheckade på flyget till Stockholm imorgon. Har dessutom gjort klart det mesta så det enda som finns kvar att göra är

- packa dom absolut sista sakerna
- tömma kylen
- gå ut med sopor

Inget jag kan göra idag med andra ord. Så resten av kvällen blir bara slappande! Lussebulle, chips, saft och sen Die Hard 2 på TV.

Inför imorgon...

Håller på och fixar inför imorgon när vi åker. Har packat det mesta, plocka upp grejer fån golven, städat toan och ska snart dammsuga lägenheten. Simon får sköta disken vilket jag är väldigt glad över. Hatar att diska.

Men lillasyster ville köra en alfapetomgång så fick bli en sån innan dammsugningen.

Jullov!

Då var tentan avklarad och lilla Anna har nu jullov! Äntligen!

Sen hur tentan faktiskt gick har jag ingen aning om. Var ju inte Dick som gjort tentan den här gången så den var jätteanorlunda mot vad det brukar vara. Vet inte om det är en bra eller en dålig sak. Det som var bra var att det inte fanns en enda fråga om överavskrivningar eller skatt på årets resultat. Jag kan inte det nämligen. Det som var dåligt var att det här o där fanns småfrågor på saker jag aldrig ens hört talas om samt att det fanns en A-del och en B-del och man måste få en viss poäng på A-delen för att dom ens ska rätta B-delen.

Så det jag behövde för att klara tentan var
- 14p på A-delen och sammanlagt 45p för G
- 14p på A-delen och sammanlagt 55p för VG

Jag kan ha fått 0p på tentan lika väl som full pott. Så stor koll har jag. Men om jag skulle göra en gissning på vad som borde varit rätt så slutar jag på
- 16p på A-delen och sammanlagt 58p = VG

Låter lite bra för att vara sant så planerar att glömma bort tentan och sen förhoppningsvis bli glatt överraskad när jag får tillbaka den.

Nu är det dags.

Vaknat. Klätt på mig. Ätit frukost. Borstat tänderna. Repeterat det sista inför tentan. Snart dags att gå...

För övrigt är det helt plöttsligt svinkallt ute. Har varit plusgrader i flera dagar men nu när jag vaknade var den minsann -8. Jag som hade packat ner mina långkallingar fick glatt leta upp dom igen.

Om absolut senast 4h och 42min har jag jullov.

Färdigpluggat

Det är färdigpluggat inför tentan. Nu får det helt enkelt räcka! Förhoppningsvis går det bra imorgon också men vill inte ha för höga förväntningar med tanke på att det är den svåraste kursen jag läst och det är tredje gången jag skriver tentan.

Hålla tummarna och önska mig lycka till?

Myntsamling

Eller en sparbössa snarare. Den har nu blivit tömd på dom flesta femmor och tior och om ca 40min kommer det pizzor till dörren. Mums!

Godkända!

En del av juridikkursen som vi läst nu i höst var att skriva ett PM om valfritt ämne som hade med juridik och musikindustri att göra. Vi valde att skriva om covers. Egentligen behöver det inte vara inlämnat förrän 16 januari men jag och Lisa kände att vi ville ha det klart innan jul så man slipper tänka på det. Dock var vi övertygade om att vi skulle få komplettera arbetet eftersom det i alla fall kändes som det blev lite väl kort. Men icke!

Fick detta från läraren:
Jag har nu läst ert arbete och kan konstatera att ni skrivit en riktigt bra PM! Layouten är bra, språket riktigt bra, dispositionen logisk och ni uppfyller ert syfte! Sammantaget kan jag säga att ni lyckats att på ett enkelt och lättläst sätt presentera grunderna för vad som gäller det upphovsrättsliga skyddet kring covers. Jag har således inga krav på några kompletteringar. Ni är med andra ord godkända på momentet! God jul och gott nytt år!

Riktigt skönt att slippa tänka mer på det!

Pluggpaus

Har varit och pratat med Dick nu på morgonen. Tror jag har koll på skatterna nu och har ritat en fin tidsaxel med massa pilar så jag ska förstå vad jag håller på med. Känns bra.

Men just nu har jag pluggpaus/lunchpaus, hur man nu vill se det. Hann inte äta någon frukost imorse så fick bli en tidig lunch istället. Har dock inte så mycket mat hemma eftersom vi åker på söndag, menmen. Blir i alla fall paus i kanske en halvtimme sen blir det seriöst pluggande till 15-16 tiden någon gång. Sen ska jag unna mig en till paus. Ska hinna tvätta samtidigt också. Är ju en del som behövs tvättas innan man åker hem...


Usch va tråkigt det är!

Vill bara att det ska bli lördag ungefär vid lunchtid så jag slipper tänka på det här nå mer! Helst skulle jag ju klara tentan då också så jag verkligen inte behöver tänka på det igen. Är helt otroligt tråkigt! Jag verkligen hatar att bokföra överavskrivningar och skatter. Vet att jag tjatat en hel del om det men det är verkligen hemskt! Resten kan jag leva med. Och att bara sitta och bokföra den löpande bokföringen är knappt tråkigt. Men att göra bokslut... usch!

Duktig!

Hade värsta planen för exakt hur mycket redovisning jag skulle plugga varje dag.

  • Innan den här första veckan skulle jag läst ut 300 sidor i faktaboken samt strykt över det viktigaste
  • Söndag komma igång med övningsboken
  • Måndag fram till sid 60 i övningsboken
  • Tisdag fram till sid 85 i övningsboken
  • Onsdag plugga om jag hade tid
  • Torsdag göra klar övningsboken
  • Fredag repetera. Läsa det överstrykta i faktaboken och göra 18st väl utvalda uppgifter i boken
Nu är det torsdag och det är många timmar kvar av dagen. Jag är helt klar med övningsboken och igår kväll läste jag det överstrykta + lite till i faktaboken. Så det enda som återstår är dom 18 uppgifterna. Dom ska jag börja med nu. Sen betyder ju inte det att jag ska slappa imorgon. Nejnej, det inns bara ännu mer tid till ännu mer repetition!

Kanske finns en möjlighet att jag klarar tentan ändå?

Stora Anna

Vanligtvis brukar jag vara lilla Anna. Kompisen Anna är ju både längre och äldre så det var ju självklart att hon skulle vara Stora Anna. Men idag kände jag mig Stor!

Första phösarmötet sen vi fick veta vilka årets phösare är. Var inte jättemånga där men av dom som var där var det bara jag, Tantor och Ödla som hade varit phösare två år tidigare. Vet inte riktigt varför egentligen, men det fick mig att känna mig stor och typ världsvan?

Sömntuta

En del av planen för idag var att jag vid 11-tiden skulle ringa och väcka Simon. Ringa i lagom tid så han kunde vakna och sedan traska till skolan och äta lunch med mig innan han skulle börja plugga. Så blev det inte. Ringde gjorde jag men efter första signalen la han på. Nästa gång kom jag direkt till mobilsvar. Skulle väl gissa att betteriet tog slut i hans mobil. Vissa är ju inte bäst i världen på att komma ihåg att ladda mobilen. Så min gissning, efter som det dessutom är tyst och tomt i lägenheten, är att han kommer sova minst två timmar till.

Men resten av dagens planer går i alla fall som planerat. Än så länge. Har suttit på expen och bokfört, fick även en julklapp - tackar och bockar! Har ätit lunch, om än själv. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli i alla fall kvart över ett innan jag traskar in till stan på Melodifestivalsbloggmöte. Sedan är tanken att jag ska tillbaka till skolan och plugga redovisning innan det är dags för phösarmöte kl. 17. Förhoppningsvis får jag en hel massa plugg gjort så jag bara kan ta det lugnt ikväll. Ska väl sitta och plugga lite nu också, typ läsa om överavskrivningar. Igen.

Världens längsta och mest meningslösa lista - snodd från Emma

Test - 300 Frågor
Påbörjat kl. 19.41

1. vad heter du (ditt riktiga namn) Anna Ketarina Andersson
2. vad kallas du Mopp, Fjant
3. vad vill du bli kallad Anna men Fjant funkar superbra det också
4. födelsedatum 17/5 - 86
5. stjärntecken Oxe
6. lunar Hette mopp_ en gång i tiden. Tror inte den finns kvar.
7. msn Fråga om du vill ha den...
8. helgon Har aldrig haft.
9. vart bor du Skellefteå med älsklingen
10. vad har du för mobil Nån Ericsson
11. har du en egen dator Jupp
12. vem betyder mest för dig? Älsklingen, familjen och vännerna
13. har du några husdjur Evert (gossedjursnoshörning)
14. vad ska du göra i sommar London med älsklingen, sen får vi se. Jobba är väl inte helt otroligt.
15. favoritfärg Svart och blå
16. turnummer 8 och 17 om jag måste välja något.
17. vad älskar du mest Simon (fast frågan borde väl snarare vara vem i så fall...)
18. intressen Konserter, resa
19. favoritband Westlife
20. favoritlåt med ditt favoritband Flying without wings
21. namnsdag 25 november och 9 december
22. vad skulle du vilja heta (för-andranamn-efternamn) Skulle inte klaga om jag hade ett ovanligare efternamn. Men är ändå nöjd
23. vad heter du på din msn just nu Lilla Anna - Je Crois en Toi
24. hur många online 26
25. vem är 15nde online Rille
26. vem har du blockat En hel hög med småfjortis-westlife-fans
27. hur många olika grupper har du 7
28. har du några olästa mejl på hotmail ett
29. har du några nya kommentarer på bdb Vad är bdb? Gissar på att jag inte har det.
30. isf hur många ...
31. hur ser din drömtjej ut? *snor Emmas svar* Det har jag då ingen. Homosexualitet sköter andra i samhället. Jag trivs bäst hetero.
32. beskriv ditt hår Färgat rödbrunt, vågigt, lever sitt eget liv.
33. har du några piercingar/tatueringar Nej
34. vart skulle du bo om du fick välja Stockholm
35. bor du i lägenhet eller villa Lägenhet
36. vilken färg är snyggast på kläder Svart
37. vad har du på dig Mjukiskläder!
38. har du något i håret just nu Hårsnodd
39. vad har du gjort idag Pluggat och postat julklapp till Mormor
40. vad ska du göra imorron Expen, Melodifestivalbloggmöte, Phösarmöte och plugga
41. hur mår du just nu Bra
42. hur brukar du annars må Uttråkad men bra
43. är du sjuk Nej.
44. har du ont nånstans Nej.
45. har du gått till tandläkaren detta året Nej
46. vad heter din pappa Sven-Olof
47. har du några syskon Josefin och Pelle
48. vilket är ditt favoritdjur Inget.
49. äter du ofta godis Ganska
50. vilket är ditt favoritgodis Surt
51. vad är det finaste som finns *snor Emmas svar igen* Att finnas till för andra människor. Att visa kärlek.
52. vilken är din favoritdryck Mjölk
53. vilket är ditt favorit tv-program Gossip Girl
54. vilken är din favorit vecko dag Olika
55. vem är din förebild Farmor
56. vad är bäst med dig Bäst på att planera
57. har du några komplex Finns väl något enstaka ja
58. hatar du någon just nu Ogillar starkt, ja. Men inte hatar.
59. saknar du någon just nu Alla där hemma.
60. har du kysst en apa eeh, nej!
61. vilket husdjur skulle du vilja ha Inget
62. är du allergisk mot något Nej.
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb Nej
64. hur många bilder har du lagt ut Inga.
65. vad har du valt för bild här ovan Va?
66. vilket band är det dåligaste som finns Ingen aning
67. är du kär Ja
68. isåfall i vem Simon
69. vad är din civilstatus Tillsammans med Simon i ca 14månader
70. vad har du för sexuell läggning Straight
71. är du homofob Nej.
72. är du medlem på någon annan sida än blogg.se? hahah ja.
73. isåfall vilken/vilka Facebook mm mm
74. vilket är det fulaste tjejnamnet Berit
75. vilket är det fulaste killnamnet Sverker
76. har du varit hos frisören det här året? Ja, men det börjar bli lite för länge sen sist...
77. använder du smink? Ibland
78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster Persienner och/eller gardiner
79. har du eget rum Har en lägenhet med älsklingen
80. har du en dubbelsäng Hmm... den är 140cm bred. Avgör själv.
81. har du en egen platt tv Nej, men en vanlig TV
82. när flyttade du senast I juli/augusti
83. vilken stil har du Ingen speciell
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med Ingen
85. vilken kändistjej har snyggast kropp Blake Lively
86. vilken kändiskille har snyggast kropp Nicky Byrne
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad Verkligen inte!
88. har du hoppat studsmatta det här året Ja
89. vilken är den godaste frukten Banan tror jag
90. äter du grönsaker varje dag Nej
91. dricker du så mycket vatten som man ska Ingen aning
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig Underviktig
93. hur lång är du 164 cm.
94. är du nöjd med dig själv Jodå
95. vad är du bra på ? Planera
96. har du en egen hemsida Nej
97. är du medlem på den engelska bilddagboken Nej
98. hur gammal önskar du att du var Varierar vad jag önskar
99. vad är klockan just nu 21.01
100. är det jobbigt att svara på frågor Inte diekt
101. hur ser din dataskärm ut Bild på mig och Simon från våran 1års dag
102. har du städat idag Mja, plockat lite
103. har du varit ute idag Ja.
104. vem ringde du senast Pappa
105. vad var du senast arg på Inget vi behöver ta upp i bloggen
106. vad har du för status på msn just nu upptagen
107. vad har du ätit idag pasta och köpttbullar, pasta och tonfiskröra, mackor
108. önskar du att du var tjockare Lite
109. hur många hus har du bott i 3
110. är du medlem på last.fm Nej
111. lyssnar du på webradio Nej
112. bäddar du sängen Ibland men inte noga med överkast och så
113. har du lätt för att somna Olika
114. snarkar du Ibland... tydligen.
115. vad har du för startsida Den sida jag sist var inne på innan jag stängde ner datorn
116. har du ett sladdlöst tangentbord Nej
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon Nej.
118. vad lyssnar du på just nu Ljudet från TVn... Titanic
119. vad har du för ögonfärg Blå/grå
120. vill du tatuera dig Nej
121 vad har du för visningsbild på msn En bild på mig
122. vilka sidor/program är du inne på nu förutom blogg.se? Mailen, Google och Emmas blogg
123. laddar du olagligt ner musik Låter andra göra det åt mig, är för oteknisk
124. har du en egen ipod Japp, en rosa!
125. är du fet Nej.
126. vad önskar du dig i julklapp Något genomtänkt
127. ska du köpa prada mobilen Nej
128. har du sett filmen "linas kvällsbok"? Nej.
129. är du emo? Nej, men har varit på semester i en by som heter Emo =S
130. vad stör du dig på Allt möjligt
131. vad är emo enligt dig Musik, klädstil
132. brukar du lyssna på hög musik Absolut.
133. vad gör du om dagarna Väntar på att ha något att göra i skolan
134. tycker du om popcorn Såklart! Helt smörpopcorn med extra mycket salt!
135. vilken är din favoritläsk Coca cola eller julmust
136. vad är din favoriträtt Finns många men löjromstoast är en riktigt höjdare!
137. vad tycker du om raggare Så länge dom inte raggar på mig bryr jag mig inte
138. vad tycker du om punkare Inga åsikter.
139. har du skärt dig nån gång Nej, inte med flit i alla fall. Annars så ja, papper är en höjdare att skära sig på
140. är du död Vettig fråga...
141. är du osynlig Haha nej
142. filar du naglarna Väldigt sällan
143. har du fräknar Nej
144. har du posters på dina väggar Bara tavlor
145. vem är snyggast i my chemical romance Vet inte hur dom ser ut eller vad dom heter
146. vem känner du som har haft mest mobiler Jag eller Jossi tror jag
147. vilket är ditt favoritämne Marknadsföring brukar vara kul
148. vilket ämne hatar du Kemi! Är så glad att högstadiet är över... även fast det var miljoner år sen
149. vilket ämne har du bäst betyg i Om vi pratar Universitetsbetygen så Musiken och marknaden A1
150. vilket ämne har du sämst betyg i Inledande extern redovisning, företagsanalys och modeller för intern styrning
151. favoritstad Stockholm, Dublin och Manchester
152. favorit loka Cirton
153. cola eller cola light Cola.
154. älskar du din dator Nej det är ju att överdriva!
155. är din dator bög Frågorna blir bara vettigare o vettigare känner jag...
156. vad är ditt favoritplagg Stickade koftor
157. vilka affärer handlar du oftast i Beror på vad jag ska ha
158. vart handlar du (stad) Skellefteå, ibland Stockholm
159. favorit tv-serie Igen? Gossip girl sa jag ju
160. tycker du top model är roligt Helt ok
161. vilken är din favoritbok PS. I Love you - Cecelia Ahern
162. favoritfilm A walk to remember
163. vilken är den bästa musikgenren Pop
164. bada eller sola Hugget som stucket.
165. katt eller hund Varken eller
166. åska eller sol Sol.
167. vinter eller sommar Vinter
168. knarkar du Nej.
169. röker du Nej.
170. super du Händer väl.
171. äter du Såklart.
172. snusar du Nej
173. röker vattenpipa Nej
174. är MER gott Beror på vilken smak
175. tycker du om salt Beror på på vad
176. har du kysst din egna spegelbild Nej.
177. vad tänker du när du ser din spegelbild Aja...
178. ät en banan! Va?
179. har du runkat nångång Nej
180. använder du för mycket hårspray Nej.
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det Enligt vemdå?
182. favorit säng Min såklart.
183. har du en snåpp Nej. Känns som att den som kommit på frågorna inte är världsbäst på att stava...
184. har du sovit i en säng på ett varuhus Nej
185. vill du ha sex just nu Nej
186. vem av alla du hånglat med är bäst på det Simon
187. favorit meny på donken Chili McFeast med kykling istället för kött och utan tomat
188. donken eller burger king Donken, men BKs pommes.
189. svart eller vitt Svart
190. rosa eller grönt Rosa
191. död eller levande Levande
192. rädda joppe Död eller levande :P hmm...
193. tittar du på tv just nu Nej, men TVn är igång
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm Definitivt inte!
195. favorit karaktär i simpsons Ingen
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen I mängden av publik ja, men inte på scenen
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson Usch nej.
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182 Usch nej inte det heller.
200. städat eller stökigt Städat.
201. bästa sex platsen *hmm*
202. favorit halstablett Extra drops melon
203. är du ofta sjuk Nej.
204. gillar du anonyma kommentarer? Nej.
205. vågar du rapa högt inför andra Beror på vem
206. skriver du mer än 2 utropstecken Händer väl
207. vad är klockan nu då 21.35
208. vad är det för datum 16 december 2008
209. vad ska du göra sen slappa och sova.
210. är du inne på msn nu Mm.
211. hur många har du blockat på din msn Vet inte
212. är nallar söta Såklart
213. är hon söt? Vem?
214. vart handlar du helst mat Coop.
215. vilken är din favoritglass Ben&Jerrys
216. hemmakväll eller fest Olika
217. privat fest eller festa med folk på stan Olika
218. ditt nordiska favorit land Sverige
219. älva eller vampyr Inget
220. gud eller djävulen Gud känner jag ju iaf så...
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha Vet inte
222. hus eller lägenhet, vad väljer du Hus.
223. favoritsvamp? Kantarell
224. har du anorexia Nej.
225. vem shoppar du helst med; ensam, med kärleken, med kompisen eller med morsan Beror på
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M Nej.
227. Hur vill du dö Inget jag funderat på
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör Nej
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör Aska.
230. är blogg.se den bästa sidan som finns Inte nödvändigtvis
231. hur ofta sitter du vid datorn Ofta.
232. har du klippt ditt eget hår Nej
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören Det händer.
234. Favoritöl Lapin
235. vitt eller rött vin Vitt
236. öl eller vin Öl
237. coca cola eller red bull Coca cola
238. vad ska man blanda vodkan med Allt som får smaken att försvinna.
239. havet eller sjön Havet.
240. favorit ö Irland.
241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen Pappa tror jag
242. vad klarar du dig inte utan Mycket.
243. behöver du mer kärlek Inte nödvändigtvis mer, är bra som det är.
244. blir du full varje helg Nej.
245. är du natt eller dag människa Dagmänniska
246. är du vampyr Nej.
247. har du varit med i något rollspel Nej.
248. favorit the sims- spel Aldrig spelat det
249. festa eller festival Festa
250. ska du på pride Nån gång kanske
251. vill du det då Tja, varför inte
252. är du transa Nej.
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden Vet inte
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt Bakåt.
255. barn eller vuxen Beror på vad som menas med frågan
256. när ska du flytta hemifrån För 2½år sedan
257. eller har du redan gjort det Ja
258. går du i kyrkan varje söndag Nej,
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll Nej
260. har du piercat någon Nej.
261. är du laglig Tja..
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig Tveksamt
263. värsta musikstilen Sånt som knappt kan kallas musik
264. rese sätt du föredrar (båt, bil osv.) Flyg, går fortast så
265. är britney en bra mamma Jag känner inte henne. Kan inte döma.
266. vem är du mest lik i mumintrollet Lilla My?
267. vilken skådespelare är hetast Hmm...
268. tvättbräda eller ölmage Beror på vem
269. vill du ha barn Definitivt.
270. har du sjungit singstar nångång Jupp
271. vilken är din favorit då Westlife - Flying without wings
272. favorittparfym Har ingen
273. använder du deodorant Yes.
274. är du beroende av nånting Antagligen
276. favorit radio kanal Mix
277. favorit bil Pappas
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år *snor Emmas svar* Har hon legat där över tre år? Om det är sant, så förtjänar hon det. Hon är grym.
279. favorit författare Cecelia Ahern
280. vad vill du bli när du blir stor Hmm...
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet *snor Emmas svar* Heter hon inte sofi?
282. senaste biofilm du såg Burn after reading tror jag den hette
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner Nej.
284. är du rik eller fattig Lever på CSN bidrag så kan inte kalla mig rik
285. vad tycker du om beckham familjen Ingen direkt åsikt
286. favoritsport Konståkning och fotboll
287. silver tåget eller kustpilen ...
288. har du sett filmen Spökhistorier Nej
289. var den bra då ...
290. vilken historia är läskigast Finns nog många läskiga.
291. har du långt hår Sådär
292. vill du ha längre eller kortare Längre
293. schlager nörd? Mja...
294. kunga familj eller president Spelar ingen roll
295. sämsta veckodagen ? Olika
296. har du en dålig hår dag idag Nej
297. tror du på ett liv efter döden Nej
298. är du politiskt intresserad Nej
299. är du rädd för att dö Nej
300. vad är klockan nu då 21.54

Måste påpeka att det var 298 frågor. 196 och 275 fanns inte. Var för övrigt kassa frågor och alldeles för långt!

Bättre än förväntat

Går riktigt bra med pluggandet just nu! Är ju visserligen tur eftersom det är fyra dagar till tenta. Men med tanke på att det är den svåraste kursen jag någonsin läst så hade jag inga större förväntningar på pluggandet och framför allt inte på tentan. Tror visserligen fortfarande inte att jag kommer klara tentan, men så länge jag får mer poäng än sist så går det ju framåt i alla fall!

Den lätta löpande bokföringen är inga problem. Det är alla bokslutsdispositioner jag hatar. Överavskrivningar, periodiseringsfonder och annat. Usch!

Äntligen!

Nu har Simons julklapp kommit! Var på tiden!

Tentaplugg

Var omöjligt att gå upp imorse när klockan ringde. Hade ställt den så jag skulle kunna tillbringa morgonen med att tentaplugga. Så blev det inte. Istället sov jag länge och väl. Men nu har jag äntligen hunnit med allt som stog på dagens planering. Tycker fortfarande att överavskrivningar är skitsvårt men resten jag har hunnit med att plugga på sitter som en smäck! Med andra ord värdering av lager, befarade kundförluster, valutakursvinster/förluster och försäkringar. Så det går framåt i alla fall!

Har även hunnit med en vända till coop. Ska försöka plugga lite musik ikväll, annars blir det bara slappande och fixande med mormors julklapp.

Adventsfika

Tre ljus är nu tända och vi har nyss ätit adventsfika. Dom senaste söndagarna har det blivit glögg och lussebullar. Idag blev det glögg och glass. Mumsigt värre! Dock börjar jag bli hungrig så funderar på att ta en macka innan det är dags att sova...

Då var det officiellt

Lilla Anna har blivit antagen till Phösare 2009!

För övrigt...
Vilka är Fredrik Rutström, Gabriella Keurefors, Johan Jansson, Johan Österberg och Peter Johansson? Alla andra som blev antagna har jag koll på men dom kan jag inte ens gissa...

Ont i magen

Kort sagt så är mensvärk och tentaplugg inte en bra kombination. Blir en aning svårt att koncentrera sig på plugget. Men har pluggat en timme i alla fall och känner att mina kunskaper om avskrivningar börjar falla på plats en aning igen.

Så för nu nöjer jag med det och sitter istället framför både datorn och TVn med en vetekudde på magen. Är ju faktiskt så att det är noll roligt på TV mellan 20.00 och 21.00, kanske möjligtvis kan få mer plugg gjort då. Annars får jag vakna tidigare imorgon. Jag ska klara tentan! Även fast det är den överlägset svåraste kursen jag läst.

Fjortisfylla

Så skulle man kunna sammanfatta gårdagskvällen. Jag trodde nog att jag var mer full än vad jag egentligen var. Vet att i alla fall Simon och Amir hade väldigt roligt åt det. Menmen, det var en kul kväll ochjag är inte ett dugg bakis idag så jag är nöjd och glad!







Fler bilder finns på Facebook...

Julafton?

Kom precis hem från julklappsutdelning med Lisa, Linnea, Terese och Amir. Var jättemysigt och fick jätteroliga klappar.

- USB dansmatta
- Godis och blinksak till overallen
- Nalle Puh memory
- Målarbok + pennor

Ska äta middag och förfesta lite nu så blir det bartömmning på Travven senare ikväll.

Melodifestivalen Skellefteå

H.E.A.T, Måns Zelmerlöw, Lasse Lindh och bandet, Amy Diamond, Markoolio, Jennifer Brown, Lili & Susie och Cookies ‘n’ Beans.

Låter bra tycker jag!

Kevin och Il Divo

Så rätt att Kevin vann! Och hur bra var inte Il Divo på en skala? Blev dock lite putt på att dom filmade en tv-skärm med gamla klipp på Alice och Kevin medan Il Divo sjöng. Menmen, man kan inte alltid få som man vill. Viktigaste var ju endå att Kevin vann!


My thoughts - Idolfinalen

Först och främst är jag helt kär i att albumet inte kommer ut förrän i februari! Detta gör ju att jag snabbt ändrade inställning. Vinnaren har ju tid att göra ett underbart bra album nu och då bara måste Kevin vinna! Han är ju bäst, någonsin!

För övrigt råkade jag missa att skriva första bokstaven i hans efternamn när jag röstade och fick tillbaka:
Hej du har skrivit något som vi inte kan tyda. Läs instruktionen igen eller sök mer info på tv4.se

Men så här tycker jag om kvällen:

Eget val

Kevin: Helt underbart!
Alice: Fullkomligen hatar låten men den passar henne och hon gjorde den riktigt bra

Tittarnas val

Kevin: Bättre än sist! Älskade hans små viskningar!
Alice: Ungefär som sist. Snyggare kläder...

Vinnarlåten

Kevin: Jag rös och var nära på att börja gråta. Brukar sällan gråta till låtar som inte Westlife sjunger.
Alice: Helt ok men inte mer.

För övrigt lät början av låten som en typisk disney-låt, men blev sen en klockren vinnarlåt! Dessutom riktigt pojkbandig! Dock inte vilket pojkband som helst, den lät nämligen väldigt amerikansk. Kan tänka mig både Backstreet Boys och 98 degrees sjungandes den. Men inte en chans att den skulle passa Westlife, Take That eller Boyzone.

Nu ska jag rösta på Kevin, på riktigt!


Heja Kevin!

Jag rös... Vilken hejdundrande bra låt! Jag rös bokstavligen genom hela låten!

HEJA KEVIN!

Nya favoritlåten

Hoppas dom sjunger den här ikväll!

[Sebastièn:]
Un soldado a casa hoy regreso
y un niño enfermo se curó
y hoy no hay trabajo en el bosque
que la lluvia
el desamparado se salvo
por causa de una buena acción
y hoy nadie lo repudia
Hallelujah


[Chorus:]
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah


[Carlos:]
Un ateo que consiguió creer
y un hambriento hoy tiene de comer
y hoy donaron a una iglesia
una fortuna


[David:]
Que la guerra pronto se acabará
y en el mundo al fin reinará la paz
que no habrá miseria alguna
Hallelujah


[Chorus:]
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah


[Urs:]
Por que el amor no hace al amor
y no gorbierne la cruzion si no
lo bueno y lo mejor del alma pura
por que Dios nos proteja de un mal final
por que un dia podamos escarmentar
por que acaban con tanta furia
Hallelujah


Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

En fråga...

Vet att ni inte är så många... men ni som läser min blogg, vad tycker ni om musik som sjungs på ett språk ni inte förstår?

Ogillar ni det för att ni inte förstår och absolut vill veta vad dom sjunger för att kunna uppskatta låten?

Eller...

Gillar ni det för att eftersom ni ändå inte förstår kan ni direkt bara lyssna och njuta av låten utan att bry er vad som sjungs?


Jag älskar det! Jag blir avslappnad. Sen gäller det ju att det är "rätt" genre såklart, men om vi bortser från det och bara tänker på texten...


Bäst med idol!

Kevin är det överlägset bästa idoldeltagaren någonsin i Sverige. Räknar vi resten av världen kommer ju ingen i närheten av Darius. Men av de svenska är Kevin bäst! Den enda jag någonsin kännt att jag skulle kunna köpa en skiva med. Trots det hejar jag på Alice ikväll. Tror att hon kan behöva en vinst för att få släppa ett album, Kevin klarar sig ändå... och antagligen mycket bättre eftersom han då kommer få tid på sig att göra ett riktigt bra album.

Men det absolut bästa med årets idol är ju detta. Och det bästa är ju att dom blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på dom!

Namnbyte

Man kan inte byta namn på globen! Men tydligen vill Ericsson göra det nästa år. Globen är Globen och ska alltid förbli Globen! Vet egentligen inte vad jag vill skriva men jag blev putt!

Försnuld

Är alldeles mosig i huvudet och jättesnorig. Inte alls roligt! Det bästa vore om jag var pigg, glad och på plugghumör. Har ju trots allt tenta om en och en halv vecka. Men istället sitter jag här som sagt, jätteförkyld och orkar knappt vara vaken. Spelar alfapet med lillasyster och allmänt bara tar det lugnt.

Måste dock ta tag i pluggandet sen. Har visserligen bokfört hyfsat mycket, framför allt på expen. Och jag har läst ungefär halva faktaboken. Så tänker mig väl att jag ska läsa ut faktaboken idag. Behöver ju inte tänka lika mycket när man läser som när man gör uppgifterna så det kan väl vara ganska lagom. 196 sidor har jag kvar, för att vara exakt. Är väl egentligen inte så jättemycket men när man kombinerar en seg Anna med en tråkig bok låter det ofantligt jobbigt! Men det ska göras!

För övrigt längtar jag till jul. Inte alls länge kvar nu ju. Har börjar skriva en lista på allt jag ska ha med mig hem i jul också. Åker ju den 21a. Ska bli riktigt mysigt!

Kreativ kick-off

Kom precis hem från den såkallade kreativa kick-offen för Melodifestivalen i Skellefteå. Var ganska långtråkigt i början men blev tillslut riktigt roligt! Fick god mat och brainstormade idéer för vad som kan hända i Skellefteå under den veckan och så.

Fick också veta att våran kommande Melodifestivalenblogg kommer finnas någonstans på den här hemsidan

Glatt överraskad!

Westlife Riding High In The Charts

Thanks to you, Westlife are currently riding high in DVD charts across the globe!

10 Years of Westlife: Live At Croke Park Stadium is at number one in home country of Ireland for a second week running, and has also hit the top spot on the other side of the world in New Zealand and Hong Kong.

In Sweden the band broke in to the Top 10 at number 10
, whilst the fans in Holland ensured a Top 20 entry at number 14. After hitting the number one spot last week in the UK, the DVD is now at number 2.


westlife.com

Trodde seriöst att Westlife aldrig mer skulle få en topplacering i Sverige. Finns ju ingen här som gillar dom längre. Men så fel man kunde ha! Och dessutom en DVD som fått noll marknadsföring i Sverige. Eller har någon annan sett något om den?

Kallare än kallast

Termometern visar -10 idag men det finns inte en möjlighet att jag tror på den. Måste vara betydligt kallare än så! Hade på mig följande när jag gick ut

- Linne
- T-shirt
- Kofta
- Supervarm fleecetröja
- Långkallingar
- Jeans
- Strumpor
- Raggsockor
- Jättetjockisvarmisvinterjacka
- Halsduk
- Mössa
- Skidvantar

Jag höll på att frysa ihjäl!
Framför allt på bron där det dessutom blåste. Usch! När det är såhär kallt gillar inte ens jag vintern. Har dessutom gått och blivit förkyld så det gjorde inte saken bättre att jag konstant gick och snörvlade.

Ser dock fram emot ikväll, även fast jag än en gång måste ut i kylan! En student säger ju inte nej till gratis middag. Ska på kreativ kick-off inför Melodifestivalen. Får se om det är något spännande...

9 dec

Vilken dag ska man lägga lutfisken i blöt?

a) Annadagen
b) Annandagen
c) En annan dag


Kommer inte ihåg var det där skämtet kommer ifrån men det är ganska kul... Dock har vi aldrig haft som tradition att lägga lutfisken i blöt på Annadagen. Istället har vi haft bakdag. Jag och ibland Jossi åker hem till farmor och bakar. Är alltid jättemysigt, men nu bor jag ju så långt bort att det inte går. Istället ska jag och Simon baka ikväll. Lussebullar. Har aldrig bakat lussebullar i hela mitt liv så vi får helt enkelt se hur det går...

Bubbelbad

Sitter och väntar på att Simon ska spela klart. Komma bort från månen eller vad det var han sa. Sen blir det mysigt bad med rosaglittrigt prinsesskum.


Borttappade bilder

Har tappat bort bilder på mig och Backstreet Boys... Hur lyckas man med det?!

Julklappsinslagning!

Har precis suttit och slagit in julklappar. Är så mysigt! Men gillar inte riktigt paket med konstig form. Vill ju att dom ska se fina ut men det är ju inte alltid man lyckas när dom är typ runda eller konstigt kantiga eller så.

Så nu ser det ut som följer:

Simon: Köpt hälften

Mamma: Allt färdiginslaget
Pappa: Har ingen aning vad jag ska köpa
Jossi: Har inte köpt än
Pelle: Vet inte vad jag ska köpa

Farmor: Köpt men inte inslaget
Mormor: Fattas en liten detalj
Faster: Allt färdiginslaget
Martin: Allt färdiginslaget

Anna: Har ingen aning vad jag ska köpa
Sara: Vet inte ens hur det blir med julklappar i år

Lisa: Allt färdiginslaget
Amir: Allt färdiginslaget
Linnea: Allt färdiginslaget
Terese: Fattas en liten detalj

En tillfällig blogg + kändisbilder

Musik idag. Skulle egentligen träffat Johan och spelat upp våra låtar för varandra. Han hade dock något annat för sig så det blir imorgon. Istället var Åsa där och berättade om lansering. Fick även en uppgift så ska så småningom skriva några sidor om hur man lanserat Amanda Jenssen efter Idol.

Men eftersom Åsa var där blev det även en del snack om Melodifestivalen. Visste ju redan att vi skulle få hjälpa till på ett eller annat sätt. Nu fick vi några exempel på hur och jag och Lisa valde en som var som handplockat för oss! Vi ska ha en blogg (vet inte om det blir en var eller en tillsammans) där vi skriver en massa spännande saker. Dels saker som händer inför Melodifestivalen, dels saker som häner den veckan. Typ en bild på en artist och "Nu har ... landat på Skellefteå flygplats". Ska bli riktigt kul att åka runt och fixa med sånt. Lite extra roligt också när vi inte behöver luska ut saker själva utan för infon bara för att kunna göra en bra blogg!

För luska ut saker har vi ju lyckats med en hel del gånger...


Jag och Nick Carter i Stockholm 2004


Jag och Daniel Bedingfield i Stockholm 2005


Jag och Gavin DeGraw i Stockholm 2005


Jag och Delta Goodrem i Stockholm 2006


Jag och någon i Son of Dork i Dublin 2006


Jag och en annan i Son of Dorki Dublin 2006


Jag och Gregg (Klegg) i Zoo i Dublin 2006


Jag och Urs i Il Divo i Stockholm 2007

Sen finns det en hel hög med fler bilder men orkar inte lägga upp fler nu.

Andra advent

Väntar på att Simon ska bli klar med sitt spel. När han kommer hem ska vi dricka glögg, äta lussebullar, tända adventsljusstaken och bara mysa.


Julklapp

Har precis inhandlat en av Simons julklappar. Är helt otroligt klockren! Anna är riktigt nöjd.

Helt fantastiskt!


When will it end?

Gråtfärdig. Trött. Mörkrädd. Ledsen. Ensam. Arg.

Jesper Jesper Jesper

Sa redan från början att han var bäst (även fast jag hejade på Marie bara för hon åkte med Niklas Hogner), men efter det här sista programet... ojojoj!

Spännande värre!

Jesper: 56p
Markus: 54, 5p
Lars: 54p

Vaddå jämnt! Heja Jesper!!


Mätt och förväntansfull

Mums! Det var gott med hamburgare. Var dessutom riktigt mys att spendera en timme med älsklingen. Är arg för att jag har så rätt men glad över hur du hanterar det. Se till att du är glad bara så ordnar det sig!

Annars sitter jag och är riktigt förväntansfull inför kvällen!
Först och främst är det ju final i Stjärnor på is. Hejar som en tok på Jesper men är ganska säker på att Markus vinner. Lars är inte i närheten av dom andra så tror vi kan räkna bort honom. Sen är det ju Britney Spears dokumentär. Kan inte påstå att jag direkt är något Britney fan men ska ändå bli riktigt roligt att se!

Sjukling?

Mådde inte alls bra tidigare idag. Kände mig febrig, illamående osv osv. Men nu mår jag helt plöttsligt jättebra, förutom att jag är jättehungrig. Men ska alldeles strax gå till Krysset med Simon. Ska bli mys att träffa älsklingen en stund!


Sovigt dåligt

Varför ska det vara så svårt att sova när man är ensam? Somnade vid 1 inatt, vaknade igen vid 3.45 och var vaken i närmare en timme innan jag lyckades somna om, vaknade igen vid 6.35, igen vid 8 när Simon kom hem och sen när det var dags att vakna och gå upp.

Egentligen räcker det med att Simon sitter uppe och spelar i rummet bredvid. Efter någon timme vaknar jag. Antar att det är för tomt i sängen?

Drömscenario

Sitter och kollar på Idol. Kul att Leona Lewis är där!

Om jag fick bestämma skulle det gå så här:

Kevin och Alice i final! Sen i finalen ska Alice vinna så att Kevin har gott om tid på sig att göra en alldeles fabuulöööös (sorry, I had to) skiva.

Bättre än så här kan det inte bli!

Jag ska fira jul med Mr Feehily! Inte bokstavligen då. Bara med hans underbara version av Oh Holy Night.


Bio ikväll



Får se om den är nå bra...

Ont i magen

Fick helt förskräckligt ont i magen igår precis innan det var dags att sova. Trodde aldrig jag skulle somna men tror det gick hyfsat fort i alla fall. Har dock fortfarande ont, men inte lika mycket. Tycker synd om mig själv...

Flytta?

Anna sitter och skickar massa länkar på lediga lägenheter hon vill ha. Jag vill också! Framför allt en av dom hon hittade! Såg jättemysig ut! Me wants!

Så onödigt...

Är egentligen helt onödigt. Men det finns en person jag verkligen aktivt ogillar. Jag klarar rent ut sagt inte av personen i fråga. Har varit så sen första stunden jag träffade personen. Har försökt se förbi allt jag ogillar men det går inte. Bara att höra personens namn gör mig på dåligt humör. Men som tur är behöver jag ju inte umgås med personen. Ska bara försöka så att mitt ogillande inte går ut över andra. Speciellt inte dig.

Torsdag

Fast Venaja trodde att det var tisdag. Var på styrelsemöte på expen idag. Är ju höststämma på måndag så vi skulle ta lite beslut och så innan dess. Sen skulle jag gå hem och äta lunch men jag fastnade i juridikarbetet och har ännu inte fått i mig någon mat. Håller dock på att koka pasta så det dröjer inte så länge till. Har för övrigt blivit kär i Felix Caesar-dressing! Mums!

Julgran

Ljusslingan som satt i dörröppningen ville bara trilla ner. Så istället gick vi igår till den lilla skogen en bit här ifrån och hittade oss en minigran. Så nu har vi den i en vas med ljus och glitter på. Jättemysigt!


Fast först fick den tina i badkaret...






Idagdagen

Upp tidigt idag igen. 8.50 för att vara exakt. Och ja, för att vara mig (som knappt har några föreläsningar och därför sällan är i skolan) är det faktiskt tidigt. Begav mig till expen där jag fixade med det vanliga. Fick även julklappstips till Simon från Fluffy. Ett underbart bra och faktiskt oväntat tips. Är absolut någonting jag kommer köpa!

Blev lunch med Simon och sedan hem för att tvätta. Hade jättemycket tvätt och var tvungen att fylla tre maskiner. Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli torrt i torktumlaren samtidigt som jag pluggar juridik och kollar lite halvt på Project Runway. Går faktiskt riktigt bra med juridiken. Har massor att skriva, inte alls svårt att hitta fakta och lär mig en hel del. Till exempel att copyrightmärket inte alls är nödvändigt i Sverige. Man har samma skydd i alla fall. Spännande spännande!

Julklappsshopping

Var på stan med Lisa och shoppade julklappar idag. Köpte till Mamma och Faster så är klara med deras nu. Hoppas dom blir nöjda och glada sen! Har även fått lite idéer vad jag ska köpa till Pappa, Jossi och Pelle. Så jag börjar känna mig lite lugnare nu.

Allison

När jag var liten, 4-5år skulle jag gissa, bodde det under ett år en tjej från USA hemma hos oss. Allison. Kommer inte ihå så mycket från det. Det enda jag vet är att hon brukade titta på Bolibompa med mig och Jossi, men är inte säker på om jag kommer ihåg det av mig självt eller om jag helt enkelt har fått det berättat för mig.

Men vi har varit i USA två gånger och hälsat på, när jag var 6år och när jag var 15. Tror att hon har varit tillbaka till Stockholm någon gång också.

Hur som helst, imorse fick jag ett sms av min Faster att hon och Allison nu var kompisar på Facebook och att Allison gärna ville att jag och Jossi skulle skriva någonting till henne. Ska bli kul o se vad man kan tänkas få för svar...

Hungrig...

Har ätit helt sjukt mycket mackor ikväll! Med andra ord sex st på mindre än tre timmar. Visserligen blir jag vrålhungrig och kan äta hur mycket som helst någon gång ibland. Men blir ändå alltid lika förvånad över att det får plats mycket i magen. Den är ju inte stor. Magen alltså. Inte alls. Men ibland får det på någon konstigt sätt ändå plats.

Nu är jag mätt i alla fall!

Missnöjd!

Blev i princip ingen skillnad på håret. Var rädd att det skulle bli alldeles för blont/ljust. Men är inte ens säker på att jag ser någon skillnad på håret. 95kr rakt åt skogen.

Ny färg

Lisa var nyss över och färgade håret på mig. Är jätteläskigt med tanke på att det inte alls är samma färg som det brukar vara. Men vi får se om ett tag hur det blev. Är ungefär 20min kvar tills jag ska skölja ur det.

RSS 2.0